Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21798) CJ4567 válasza lanszelot (#21797) üzenetére


CJ4567
veterán

Nálam Crew 2-ben bevált pénzszerzési mód, hogy az egyik képernyőn Uber Dam-et ismétlem, a másikon pedig nézek valamit. 1:20 alatt 28k (bucks affixekkel + ikon pontok a pénzbe tolva), és mivel nem igazán kell odafigyelned a versenyre (néha ránézel, egy idő után kb. memóriából fog menni), így annyira nem vészes. Így is idegesítő, de legalább kevésbé az :DDD Ha meg "élvezetesen" akarsz pénzt keresni, akkor ott a New York, fél óra alatt 300-500k+, Ace fokozaton alapfizetés 315k, erre jönnek rá a bónuszok. Nem a leghatékonyabb, viszont legalább kicsit megtöri az unalmasságot.
A TC2 az egy tipikusan olyan játék, hogy az elején elkezdeni kb. olyan, mintha nulla tapasztalattal Michelin csillagos éttermet kéne vezetni, viszont egy idő után (amivel egyetértek teljes mértékben, hogy túl sok időbe telik, mire ide jutsz) már gyorsul a folyamat, jobb alkatrész szettel sokkal könnyebb lesz pénzt keresni, stb.

Nem igazán indít senki versenyt, mert egyszerűbb és gyorsabb egy PvP meccset keresni, mint találni valakit, aki épp ugyan azt akarja játszani, amit te, az NFS Heat-tel is ez volt a gond, hogy nehéz volt játékost találni, aki elfogadta volna a versenyed, rendes PvP mód meg nem volt.

Lehet, hogy tényleg annyi a gond, hogy jobb vagyok, mint az átlag (nem nagyzolás a célom), nekem eddig az etalon AI szempontjából az F1 játékok voltak, a 0-110%-os AI nehézségi szinttel, és ott a magasabb szintek tényleg eléggé meg tudják izzasztani az embert, pedig nem csalnak, egyszerűen csak jól vezetnek, és tényleg úgy viselkednek néha, mint egy emberi sofőr. Persze nem tökéletesek, de semmi se az. :)

[ Szerkesztve ]

No Sana No Life

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.