Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17589) Kisgépkezelő válasza AsakuraDave (#17587) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

A homerhamm átlat említetteken kívül, még a Shelby Monaco King Cobra jó mindenhova, ahol nincs sok hely gyorsulni, meg ugratókhoz az Agera RS-t szeretik, mert egy fizikai számításbeli hiba feature miatt, ha ugratás közben jókor kezdesz fékezni, akkor le tudsz úgy érkezni, hogy még csúszik/pattog egy pár métert érkezés után, amit jó esetben beleszámít a teljes hosszba.
Driftelni meg ízléstől függően a kamionokon és a háromkereküeken kívül egy kis tuninggal gyakorlatilag bármi. A Formula Drift kocsik alapból elég jók, de valami összkerekes tuninggal általában még kellemesebbek. Azokon kívül a Shelby Monaco jó driftre is, vannak a Fordok közt is a #25, #88 és az RTR Spec5 Mustangok, van aki a Quartz Regaliát szereti, és vannak akiknek a miniautókkal, Abarth 595, Hillman Imp, Mini, BMW Isetta, stb... megy jól. Az utóbbiak általában inkább összkerékhajtással csúszkálnak jól.

Elég rég volt, hogy közösen estünk neki a heti eseményeknek. Holnap sajnos :( (itthon vagyok táppénzen) ráérek már 16:30-tól. Aki akar jönni, írja meg, hogy jó e neki akkor, vagy esetleg késöbb kezdjük?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.