Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17101) csuvicsuva válasza FNZ (#17099) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Szia!

Üdv a klubban. :) Elvileg nincs határidő, ha esetleg mégis valami gond lenne a kóddal, akkor MS supporttal fel tudod venni a kapcsolatot és ők elvileg megoldják. Nekem még nem volt velük dolgom, de mindenki azt írja, hogy nagyon segítőkészek. Xbox Support Tel.: +36 80 01 85 90 (ez magyar, de nem tudom, hogy a mostani helyzetben mennyire működik)

U.I: Új oldalt nyitottam az életemben. :((( :DDD

[ Szerkesztve ]

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#17102) NoMagix


NoMagix
addikt

Na gyerekek, a napokban indult egyedi események kergetése után vágyat éreztem, hogy megalkossam a magam giga futamát!
Cotswolds mega speed mega run
Kb. 53 km hosszú és 15 perc alatt teljesíthető S1-900-as autóval!
Nincs autókorlátozás, szép nyári napsütéses időjárással!
Ha, ellenálhatatlan vágyat éreztek egy gyors vonalvezetésű vegyes útszakaszokkal tarkított de lágy kanyargós útra, néha pimasz kanyarokkal, akkor ajánlom a figyelmetekbe! :K

[ Szerkesztve ]

(#17103) Tibiajax válasza NoMagix (#17102) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nagyon rákaptatok ezekre a custom feladatokra.. amik jól is hangoznak
ami nekem még nem tiszta teljesen viszont -mivel ugye laikus és no-racing player vagyok-, milyen jutalmakat kap az ember, ha ezeket végigcsinálja?

:DDD

...mer' ugye, most itt presztizsből biztos nem fogok végigkanyarogni fél órát. de ha mondjuk jár érte vagy 20szuper pörgi, máris másképp állok a dolgokhoz.. : D

(#17104) csuvicsuva válasza Tibiajax (#17103) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Credit és influence bónuszt kapsz, minél hosszabb a pálya, annál többet. Ezen kívül esetleg egy jó élménnyel leszel gazdagabb, vagy szidhatod a készítőt. :D

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#17105) csuvicsuva válasza NoMagix (#17102) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Lenyomtam, remélem csuklottál. :DDD

Teszt gyanánt nekimentem az Audi RS 7 Sportbackkel (A800), célegyenesben sikerült nyernem, 18:25-ös idővel. Amire rájöttem, hogy nem ez lesz az online versenyautóm.

A pálya olyan, mint egy doboz bonbon. Soha nem tudod, hogy mit veszel ki belőle. :DDD Amikor átadod magad a sebességnek és lenézel a térképre, látod a kanyart és azt hiszed, hogy ráérsz még fékezni. Hát nem. Néhány kanyar úgy kifogott rajtam, hogy ihaj. Egy idő után azt hittem, hogy nem fogok meglepődni (hosszú egyenes, genyó kanyar), hát nagyot tévedtem. Egyik kanyarnál (sajnos körverseny miatt nem tudok százalékot mondani) olyan szopatós helyen van a checkpoint, amilyennel még nem találkoztam a játékban. Szerintem százból százszor elrontanám. Botok tényleg érdekesek, teljesen fordítva viselkednek, mint az alap pályákon. Itt egyenesben tönkre vered őket, kanyarban viszont nagyon jók.

Jöhetnek még ilyenek, lassan kipróbálom a Gigauntletet is. :R

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#17106) csuvicsuva


csuvicsuva
őstag

Gigauntlet Reverse:

Uhhh, nem is tudom, mit mondjak. Ember- és botpróbáló futam. Már a kezdésnél annyira oda kell figyelni, hogy egyszer újra is kellett indítanom (na nem azért, mintha nem lett volna időm felzárkózni :DDD ). Nagyon hamar elhagytam a botokat, viszont az első durván kanyargós rész előtt akkorát hibáztam, hogy az egész mezőny megelőzött. Vicces volt nézni, hogy az egyik erre, a másik meg arra repült, azt sem tudták, hogy hol vannak. Itt megint elhagytam őket, a következő megfingatós szakasznál viszont teljesen szétestem, de annyira, hogy ketten meglógtak. Az alagút után jött a következő fekete leves, a botokkal lebontottuk a hidat, itt meglógott a következő delikvens, akit még nagy nehezen vissza tudtam előzni. Végül csak harmadik lettem...

Hoonigan RS200 (S1900) 26:59, az első kettőtől szégyenszemre több mint fél perccel kikaptam. Az útvonalon visszaköszönt szinte az összes rémálom sztori szakaszom, sebesség- és drift zónám. Eddig azt hittem, hogy offline érinthetetlen vagyok dirt versenyen, hát nagyot tévedtem. :R

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#17107) NoMagix válasza csuvicsuva (#17105) üzenetére


NoMagix
addikt

Köszönöm a tesztet!

Pedig azt hittem, hogy ezek nem genyó kanyarok! :Y
Bocsánat, senkit sem szerettem volna hergelni! :R
Nem lehet mindig szép nagy ívben kanyarodni mint egy villamos! ;]

Azért azzal az Audi RS 7 Sportbackkel illene szorosabb időt futni, most hasítottam egy új Renault megan-nal 17.25 körül és ott igazán szorongattak és legyorsultak a TT-sek és focus-ok!

(#17108) csuvicsuva válasza NoMagix (#17107) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Egyenesben jól megy, de kanyarba nem túl könnyű betenni, szerintem egy 500 kiló súlyfelesleg biztos van rajta, meg hát én se vagyok valami nagy spíler. Ha többet mennék, biztos tudnék faragni. Ránézek majd a TT-kre is, meg amiket CJ ajánlott. Muszáj lesz valamit találni A800-ra. Aszfalton még nem (sem :DD ) vagyok valami versenyképes.

El is fáradtam, kell is egy kis pihenő.

[ Szerkesztve ]

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#17109) NoMagix válasza csuvicsuva (#17108) üzenetére


NoMagix
addikt

Az 500+ majdnem 700 kiló mínusz a TT javára!
Jó lesz az, hidd el!

Mentem egy karikát az alfa giulia fe-vel S1 900-on, egyenesben elhúztak mellettem (csak 275km/h a vége), de a kanyargós szakaszokon és a kigyorsításokon odaléptem az ellenfelek torkára!

[ Szerkesztve ]

(#17110) CJ4567 válasza csuvicsuva (#17108) üzenetére


CJ4567
veterán

Próbáld ki az Audi TT RS-t, az elég jól megy, és még aero se kell rá A osztályban.

No Sana No Life

(#17111) Kisgépkezelő válasza Daw93 (#17089) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Találtam shortcutot. Sajnos alapesetben nem engedi, hogy egy eseményt átszerkesszél, viszont egy helyszínről legfeljebb 5 versenyt indíthatsz és ha csinálnál egy hatodikat, akkor már felajánlja a lehetőséget, hogy egyet átszerkessz. Ha csinálsz egy gyors egykörös versenyt és mész rajta egyet, akkor kap share kódot. Utána addig csinálgatsz még eseményeket, amíg betelik az 5 hely. Ezeken már nem kell menni, lényeg, hogy beteljen. Utána ha csinálsz egy hatodikat, akkor már a korábban share kódot kapott eseményt átszerkesztve úgy tudod megosztani a 64 kilóméteres pályát, hogy nem kell végigmenned rajta, mert megmarad a korábbi kód. Legalábbis nekem úgy tűnik, de örülnék, ha a 263 420 605 kódszám alatt található eseménynél megnézné, hogy lát e ott egy 50 körös éjszakai versenyecskét durva hófúvásban, vagy sem.
Így egész gyorsan meg tudtam osztani kétszer is a gigauntletet. Én természetesen a kétköröst javasolnám (azon végig is mentem), mert egyrészt nagyon jó, hogy az eső utáni időjárás ilyen hosszú versenynél azt jelenti, hogy nagyjából végig sütött a nap, de azért napkeltétől késő délutánig vagy 5-6 alkalommal pár percre beborult, és szemerkélt egy kis eső, hogy újra eső utáni lehesen, másrészt meg ha elsőre nagyjából megjegyzi az ember az utat, akkor a második körben már biztos élvezetesebb kilinccsel előre csapatni a majdnem végtelen szerpentineken.
Sajnos a botok ugye itt-ott leesnek az útról. Egy ideig zavart a dolog, aztán már nem érdekelt annyira, de jobban belegondolva, WRC bajnoki cím is ment már el azon, hogy berepültek az erdőbe, mert elnézte a navigátor az itinert, szóval tulajdonképp lassan már inkább büszke is vagyok rá, hogy ennyire valósághűen viselkednek a pályámon a drivatarok. :D

[ Szerkesztve ]

(#17112) Kisgépkezelő válasza Kisgépkezelő (#17111) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Közben kiderült, hogy sajnos nem működik. Így ahogy csak nálam helyben cserélődik ki a pálya, de mindenki más a régit látja. Ahhoz, hogy tényleg kicserélődjön kell menni egyet és akkor már új kódot is kap, úgyhogy ott ette meg a fene, ahol van. Bár végülis olyan szempontból nem rossz a rendszer, hogy ha olyan hülye az ember, hogy meg akar osztani egy 3200 kilóméteres versenyt, akkor előtte szenvedje is végig. :D

(#17113) Daw93 válasza Kisgépkezelő (#17111) üzenetére


Daw93
senior tag

Nekem be van telve az 5 hely, amikor csináltam az anything goest akkor is átszerkesztettem egy valamilyet mert be volt telve. nézek már majd code-ot csak mostanában nem sokat tudok gép elé ülni :((
Szerk: akkó nem :DDD majd megyek 1 kört rajta, úgyis tavaly nyár óta kb nem mentem ezeken.

[ Szerkesztve ]

GTA Online: Daweee93

(#17114) NoMagix válasza csuvicsuva (#17108) üzenetére


NoMagix
addikt

Verhetetlen fokozatban mentem egy kört A 800 Audi TTS-el az időm 17:15 lett!
Ez is elég szoros volt, a 2. helyre érkező 17:21 volt a legutolsó is 17: 26! :Y
Én mondom, tanulnak ezek a botok!
Kíváncsiságból mentem Koenigsegg Agera-val X999-el, azt nem tudom hogy a többiek miért "csak" S2-vel jöttek, zömében Audi TTS-el, de iszonyat, hogy mit csináltak!
Néha kilöktek, néha bevágtak elém :Y és kegyetlen módon tolták a verdákat az egész pályán!
Simán elmentek mellettem kanyarokban vagy lazán kifékeztek!
Végül azért nem maradtam szégyenben és bekullogtam az első helyre 13:16-os idővel!
A 2. audi 13:19 az utolsó is 13:30-at futott!
Na ennyit erről, többet nem zsibbasztalak titeket ezzel! :R

(#17115) csuvicsuva válasza NoMagix (#17114) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Én még oda nem mertem felmenni, a heti Trialokat sem én szoktam megnyerni. Néha highly skilled fokozaton is vért szenvedek, főleg ha aszfalton kell menni valami szuperautóval. Túl sokat hibázok, ráadásul a született skill sincs meg bennem, csak közepes iparos vagyok. :D Azon is gondolkodom lehet, hogy az X360 kontrollerem már kicsit el van koptatva, majd kipróbálom XONE-nal is, bár néhány hete azzal mentem, amikor hárman voltunk partiban és sokszor ugyanúgy faltól-falig volt az eredmény, főleg a McLaren 720 PO-val, még AWD-re átkonvertálva is.

CJ4567: Ha jól emlékszem az lesz a mostani sorozatban megnyerhető? Mert akkor megvárom, igaz egyből lesz kettő is, mert Online reward is dob egyet.

Jut eszembe, majd küldök néhány barátkérelmet, akit hirtelen megtalálok a topikból, hátha néha sikerül összehozni online csapatversenyt. Gamertagem: gszp (avatarom Újpest FC címer), de azért adatlapomra odaírtam az itteni nevemet is.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#17116) Kisgépkezelő válasza NoMagix (#17102) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Egész lendületes 13 perc volt, egy S2-es MC12 FE-vel, bár az én ízlésemnek kicsit túl extrém volt az a sok hegyes szögű visszafordító. Főleg az a kettő a reptérnél olyan volt, hogy majdnem Y-ban kellett bevennem. :D Ott inkább fűztem volna tán egy hurkot.
Egyébként spoilereznék. A "verhetetlen" botok egyenesben csalnak egy nagyon kicsit a sebességükkel. Sunyi mód mindig úgy mennek, hogy utánad a második legfeljebb 10 másodperccel legyen lemaradva, hogy ha hátranézel, még épp lásd őket fenyegető árnyékként közeledni. Ennél jobban csak a nagyon technikás kanyargós részeken maradnak le, de az egyenesekben szépen visszahozzák, aztán ha megvan a kb. 10 másodperc akkor szépen beállnak a tempódra. Lehet valamiféle alaptempójuk, ami alá ha nem lassulsz nem jönnek közelebb, de messzebbre se maradnak le nagyon. Ha esetleg lehagynának, akkor mennek tovább a maguk tempójában. A Festival Circuiten sikerült ugyan rájukverni 25 kör alatt két környit, de azon a pályán összesen nincs 100 méter egyenes, ahol tudnák neki nyomni. A többi nehézségi szinten nem tudom vannak e ilyen korlátok.
Ja és persze egy bolyban megy az összes, akkor is, ha egyébként olyan kocsijaik vannak, hogy az egyik egyenesben állva kéne hogy hagyja a másikat, kanyarban viszont ki kéne kapnia kegyetlenül. Sőt a botok közti sorrend is gyakorlatilag sorsolással dől el. Ha egy háromkörös tournament első körében kisorsolja közülük a legjobbnak egy téglanehéz Veyront, akkor szakadó hóban a legszűkebb szerpentinen is az lesz a legádázabb ellenfeled, esetleg egy hátsókerekes Regera a sárban.

Szerk: Egyébként láttam, hogy a múlt héten sikeresen összecsoportosultatok többen is a heti kihívásokra. Akkor ugyan nem értem rá csak nagyon késő este, de most ráérnék és örülnék ha sikerülne veletek közösen nekiállni a versenyeknek. :))

[ Szerkesztve ]

(#17117) NoMagix válasza Kisgépkezelő (#17116) üzenetére


NoMagix
addikt

Köszönöm, örülök ha jól szórakoztál!
Nem akartam a reptérnél sem földútra menni egy picit sem.
Amúgy kellenek azok az éles kanyarok pont azért hogy kizökkentsék az embert egy kicsit és ne legyen unalmas!
Igazi versenyeken is van épített lassító vagy sikán!

(#17118) stillmatic válasza NoMagix (#17117) üzenetére


stillmatic
aktív tag

A tiédre hol és milyen néven tudok rákeresni?

(#17119) Qkackca válasza Kisgépkezelő (#17116) üzenetére


Qkackca
őstag

16.30 után akkor ráér valaki? :)

Ftomm, kipróbáltam a tied is, tetszetős az is.

Aki érez egy kis kalandvágyat, készítettem én is két útvonalat :R

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#17120) NoMagix válasza stillmatic (#17118) üzenetére


NoMagix
addikt

A kreatív központban,
Nomagix
Cotswolds mega speed mega run

Qkackca,
köszi! :R
Megnézem a tiédet is!
Úgy intézem hogy ma délután ott legyek megint!

[ Szerkesztve ]

(#17121) NoMagix válasza Qkackca (#17119) üzenetére


NoMagix
addikt

Lefurottam a pályáudat!
Megiztasztottak rendesen!

Az Ambleside futam vizes csapatás elég szivatósra sikeredett!
Bamburgh terepen rendesen elgurult a gyógyszer! :DDD

(#17122) csuvicsuva válasza Qkackca (#17119) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Én nem ígérek semmit, de megpróbálok csatlakozni. Remélem lesznek D és C kategóriás versenyek.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#17123) Kisgépkezelő válasza NoMagix (#17121) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Bamburghon úgy elgurult a gyógyszer, hogy még a drivatarok is ragequiteltek. Ilyet még nem is láttam.

Volt amelyik már az első körben megállt egy ponton, de a második körben is megunta négy a dolgot. Míg vártam, hogy beérjenek, megebédeltem, de közel 20 perc után is hiányzott a mezőny fele. :D

(#17124) NoMagix válasza Kisgépkezelő (#17123) üzenetére


NoMagix
addikt

igen, röhögtem is, hogy miket művelnek! ;]
Jópárat leköröztem a futam alatt!

itt a mai közös képünk a futamok után!
Jó csapat volt, aláztuk a többieket!
Sokat nevettem, köszi mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

(#17125) Qkackca válasza Kisgépkezelő (#17123) üzenetére


Qkackca
őstag

Csak...én...semmi...extra..

Pedig a pályabejárás során, az útvonal készítés előtt, az első verzió egy kicsit cifrább volt, csak nem sikerült reprodukálni, de az is hasonló volt csak fordítva, nagyjából.

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#17126) szumo4484 válasza NoMagix (#17124) üzenetére


szumo4484
újonc

Jó kis móka volt :)).

(#17127) CJ4567


CJ4567
veterán

Kifogtam egy egész jó csapatot a trialon, első két versenyt simán hozták, harmadikat vesztettük:

Arra kíváncsi lennék, hogy mit gondoltak arra, hogy egy 752-es Track-tor-ral nyertem a versenyeket. :DDD Rocklxd tuningja, meglepően gyors, és a hóban jobban tapad, mint egyes terepjárók. :D

[ Szerkesztve ]

No Sana No Life

(#17128) csuvicsuva válasza NoMagix (#17124) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Nem mertem csatlakozni, mert bármikor közbe jöhetett valami és nem akartam verseny közben kilépni. Persze nem jött közbe semmi. :W

Na majd legközelebb, remélem.

CJ: Esküszöm, a trial volt a legkönnyebb. Játszótérnél meg szerencsém volt, mert kifogtam a C600-as AWD csapatot, az ellenfélnél meg jöttek a stock izmokkal. Kb elindulni nem tudtak, első kör végére egy emberük maradt. Megvárta a 0-3-at, kiléphetett volna ő is, persze nem panaszkodom. Viszont most először minden egyéb versenyt RWD-vel toltam végig, muszáj szokni. A Road versenyekre a #24 Ferrari Spát válaszottam, élmény volt vele driftelni a hóban. :C

[ Szerkesztve ]

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#17129) GhanBuri Ghan válasza Kisgépkezelő (#17123) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Egy kört sem tudtam teljesíteni? Mondjuk nem csoda, nem is csatlakoztam :)

(#17130) stillmatic


stillmatic
aktív tag

A heti kihívásos speedzone- t ki mivel csinálta meg?
Nekem téligumis IDR lett a befutó, pár autócsere után.

(#17131) Qkackca válasza stillmatic (#17130) üzenetére


Qkackca
őstag

Lancia Delta S4, s2-es osztály

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#17132) LilProphet90 válasza stillmatic (#17130) üzenetére


LilProphet90
senior tag

Rally Fighter S2, meglepőnek könnyen ment az előzőleg próbált kocsikhoz képest.

Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic

(#17133) stillmatic válasza Qkackca (#17131) üzenetére


stillmatic
aktív tag

Azzal nekem nem ment, igaz nincs annyira felhúzva.
Lilprophet90 a Rally Fighter nekem egy használaton kívüli mozgó akadálynak tűnik. Soha eszembe nem jutott volna.

(#17134) CJ4567 válasza stillmatic (#17130) üzenetére


CJ4567
veterán

A heti kihívásban extreme offroad autóval kell 2 csillagra egy speedzonet megcsinálni, vagy a sima seasonal speedzonera gondolsz? Az offroad speedzoneokat mindig egy X osztályú Hoonigan RS200-al csinálom, tapad hóban is, földúton is, és megy, mint a rakéta.

No Sana No Life

(#17135) stillmatic válasza CJ4567 (#17134) üzenetére


stillmatic
aktív tag

A simára gondoltam. Az IDR minden speedzone-ra bevált, de ez necces volt.
Kíváncsiságból megpróbálom a Hoonigannel.

(#17136) LilProphet90 válasza stillmatic (#17133) üzenetére


LilProphet90
senior tag

Én se szeretem, de most jól jött :)

Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic

(#17137) csuvicsuva válasza stillmatic (#17135) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Szintén Hoonigan. Kettő van, S1 900 és S2 998. Első játszótérre, a második pedig minden másra. Online szeretném majd tesztelni a faltól falig menő szuperautók ellen (azzal mentem valamelyik nap, amikor átlöktek a térképen).

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#17138) Kisgépkezelő válasza stillmatic (#17135) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Igazából csak tudni kell a levágásokat, aztán már könnyen megvan az 152,9km/h, sőt még kicsit több is. Legalábbis ha jól nézem annyi volt, mert amikor elsőre megcsináltam nem videóztam le.

(#17139) stillmatic


stillmatic
aktív tag

Szintet lépett a boxomon ez a bugkupac.
Menübe való belépéskor 10 percig bámultam az egy helyben gördülő autómat, senmi reakció. Konzol kikapcs, visszakapja, játék indít, baszki: ugyanaz a kép fogad!
Profilt kellett váltani és visszalépnem hogy ne kelljen instant törölni ezt a szart. Hihetetlen hogy egy AAA cím ezt megengedheti magának.

(#17140) NoMagix válasza stillmatic (#17139) üzenetére


NoMagix
addikt

Nálam a legújabb szoppantyú olyankor van, amikor rajzolok és egyszerre több réteget szeretnék elmenteni!
Mentés nagy sokára sikerül, visszatér az autóhoz, de semmit nem tudok csinálni csak forgatni a kocsit és várni és várni és....! :W Csak a játék újraindítás segít!

(#17141) Qkackca válasza Kisgépkezelő (#17123) üzenetére


Qkackca
őstag

Igazából a tied és Ftomm pályáin is vannak olyan szakaszok ahol beakadnak a botok, legalábbis egy részük, egy rövid szakaszon mennek előre, majd visszarakja őket, mintha kihagyták volna a csekkpontot, csak ezt képesek akár két csekk pont között is csinálni.
Amúgy ha kihagyok egyet én is, elég soká reagál rá a rendszer, van hogy már 2-3 zászlóval vagyok arrébb mire kiírja hogy kihagytam...

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#17142) Qkackca


Qkackca
őstag

Van egy új nyomvonalam, kalandos kedvűek előre. :R

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#17143) NoMagix válasza Qkackca (#17141) üzenetére


NoMagix
addikt

Fura, hogy ezt írod, az első 2 futamnál még elszálltak egy kanyarban, de később úgy jöttek utánam, hogy alig tudtam levakarni őket, sőt egyszer sem volt beakadásuk vagy kirepülésük!

[ Szerkesztve ]

(#17144) Qkackca válasza NoMagix (#17143) üzenetére


Qkackca
őstag

Nálad a második cotswold (vagymi), nem a mega hanem a másik, amikor átmész a malom alatt, majdnem egyből jobbra le a dombon, na ott, azon a szakaszon ragadtak oda, nálam legalább is.

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#17145) csuvicsuva


csuvicsuva
őstag

Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy ha egyszerre keresünk valakivel Eliminatort, akkor ugyanoda dob be? Próbálom legalább ezt a rohadt Underdog acsit megszerezni, de a leírás alapján eddig nem volt szerencsém, nem sikerült előzékeny embert találnom. Majd valamikor tudna esetleg valaki segíteni, hátha meg tudjuk oldani? Minivel vertem már Level 5-ös kocsit, de gondolom minimum 6-osat kell.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#17146) parandroid válasza csuvicsuva (#17145) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Szerintem csatlakozz a másik játékmenetéhez, akkor biztos lesz a dolog. Amúgy el kell keserítselek: vertem én már a minivel lvl10-es autót is, nem adta be. A pacifist is harmadik, vagy negyedik teljesítésre lett meg. Szóval kitartást! És igen, bugos szar.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#17147) NoMagix válasza csuvicsuva (#17145) üzenetére


NoMagix
addikt

Szívesen segítek ha kell! Szerencsére ezt már sikerült megszerezni!

(#17148) LilProphet90 válasza csuvicsuva (#17145) üzenetére


LilProphet90
senior tag

Próbáltad a Slow down, I need influence stb chatszövegeket benyomni a H2H elindulása után? Anno elsőre kifogtam olyat, aki vágta ezt a jelbeszédet és félreállt.

Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic

(#17149) csuvicsuva válasza LilProphet90 (#17148) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Igen, amiket a linkelt leírásban írtak, azokat nyomtam, de nem reagált. Biztos kifogtam valakit, aki még nem nyert.

peterkeT: Lehet, hogy már nekem is megvan, csak nem adta meg. Nálam az őszi szezon teljesítés ragadt be, azt például akkor dobta fel, amikor Kisgépkezelővel először játszottunk.

Ftomm: azt megköszönöm, csak az hiányzik, a győzelem kocsi felvétel nélkül, illetve bárhogyan (gondolom ott mind a kettőt egyszerre meg kéne kapnom, ha sikerülne), az 5 szinttel alacsonyabb autó legyőzése és a 10-es szintű autó vezetése. Azon kívül azt hiszem az alapjáték összes acsija megvan.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#17150) Dtomka


Dtomka
veterán

A hibajegy státusza: megoldva - ra változott!


Örömmel töltene el, ha 1-2 ötletem benne lenne a játékban :)
A köv részre még elég sokat kell várni, így van idő még jobbá tenni ezt a játékot.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.