Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18801) Qkackca válasza Ventur@ (#18794) üzenetére


Qkackca
őstag

Köszi a listát. Nekem bejönnek az asuztrál v8-asok :)
Csinálni kell még 3 helyet, garázsbővítés is jöjjön már, vagy a tuningok számát emeljék fel mondjuk a háromszorosára :U

Kisgépkezelő: valóban jók lettek a páyák, boo-ya :)
Hol látod ezekben a Kadettet? Szerintem abban az időben még nem volt a GM-nek az Opelhez köze.

AsakuraDave : igen, meg tudod offline is, horzion szólóban is.

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#18802) gduck válasza Ventur@ (#18794) üzenetére


gduck
addikt

Még mindig 750 a garázs limit?

(#18803) Qkackca válasza gduck (#18802) üzenetére


Qkackca
őstag

Jelenleg igen.

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#18804) Ventur@ válasza rdt89 (#18798) üzenetére


Ventur@
senior tag

Rosszul írtam és Kisgépkezelő kiegészített, szóval 3 új autó jön: 2011-es HSV GTS, Holden VL Group A és a HSV GTSR.

Qkackca: Nah igen a garázsbővítés tényleg nem ártana. 74x autóm van, de úgy hogy tegnap már töröltem ki vagy 3-4 autót, amiből volt vagy 3 db. Most már nem sok olyan van, amiből több is akad a garázsban, szóval tényleg kezd szűkös lenni a garázs...és ebben még nincsenek is benne a fizetős DLC autók.

Más:

Tegnap este kocsikáztam egy kicsit az Infinity Q50-el (alap motor + rá a tuningok) és arra lettem figyelmes, hogy nagy sebességnél (200 km/h fölött) elkezd bejönni egyfajta "szélzaj" hang, vagy nem tudom minek nevezzem. Kb. kicsit olyan, mint mikor a turbo elkezd betölteni, nyomod neki, mint süket a csengőt és egyre erősödő "szélzaj" hang van. Ha elvettem a gázt, egyből megszűnt. Nem gumizaj, mert annak más hangja van. Kipróbáltam egy Nissan GTR-el (Black Edition), mivel abban is ugyanaz az alapmotorhang van, mint a Q50-ben és ott is előjött ez. Korábban nem emlékszek ilyen hangra, mert egy időben sokat kocsikáztam a GTR-el. Ezt a hangot valamelyik frissítéssel hozták be, vagy ez eddig is ilyen volt?
Kicsit zavaró tud lenni egy idő után ez a "szélzaj" hang, mert más autónál nem hallani ilyet.

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#18805) Qkackca válasza Ventur@ (#18804) üzenetére


Qkackca
őstag

Még nem mentem nagyon a Nissanokkal, de ha kézi váltóval mész és olyan 5500-as fordulattól felfelé lévő hangra gondolsz, akkor az inkább valami szívás hang, talán a turbóé szerintem, gázelvételre az is megszűnik.

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#18806) Ventur@ válasza Qkackca (#18805) üzenetére


Ventur@
senior tag

Aha olyan hangja van, mint amit leírtál. Csak érdekes, hogy más turbós autóknál nincs ilyen hang. Utána nem sokkal kicsit mentem a húzott Supra-val, abban is ott a csiga, meg lefúj, viszont nincs az a süvítő hang mikor felébred a turbó. Nem tudom, hogy más olyan autónál, ami a Q50/GTR alapmotorhanggal rendelkezik, ott is előjön-e ez a szívó hang. Eddig, ha volt is ilyen a GTR-nél, vagy nem tűnt fel, vagy nem zavart. Ami érdekes, hogy csak külső nézetben hallani, de ott nagyon. Belsőben, ha hallani is, akkor csak nagyon minimálisan, amit én már nem hallok (nem jó a hallásom sajnos már elég rég óta :) ).

Egyébként igen, kézi váltóval megyek, mert úgy hangulatosabb, meg jobb is :) .

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#18807) Kisgépkezelő válasza Qkackca (#18801) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

A GM 1929-ben lett többségi tulajdonos az Opelben, és 2017-ben adták el a PSA-nak. A Holden Commodore az Opel Senatorral majd később az Omegával osztozott egy platformon, azok pedig elég sok dizájnelemükben hasonlítottak a korabeli kisebb opelekre, köztük a D és E Kadettre, de akár az A Corsára is. Kivéve az utolsó előtti két generációt, mert azok kivételesen saját fejlesztések, meg a legutolsót, mert ott meg látványos módosítások nélkül vették át az Opel Insignia B-t.
A példának itt a jelenleg a játékban lévő Commodore VK és egy Senator A2, de természetesen Vauxhallként is megvehetted ugyanazt. :D
A későbbi generációknál már próbáltak nekik némi egyedi ausztrál dizájnt adni, de ha jobban megfigyeled még ott is erősen kilóg a Rüsselsheimi lóláb.

(#18808) zsiz


zsiz
őstag

Ha minden igaz, megint naponta új 100FP-os autót lehet majd venni. [link] Remélem, mert eladtam ami már megvolt közülük :DDD A Trueno-t elvitték 20 millióért, még sose adtam el ennyiért kocsit :C Végre van egy kis fölös pénzem :D Nem úgy volt, hogy valami szintet kell elérni, hogy 20 millióért tudjak felrakni kocsit az AH-ba? Ez volt az első autóm, amit engedett ennyiért meghirdetni.

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#18809) NoMagix válasza zsiz (#18808) üzenetére


NoMagix
addikt

És még a garázsban a 750-es db-szám bővítése is lehetséges lesz!

(#18810) zsiz válasza NoMagix (#18809) üzenetére


zsiz
őstag

Igen, arról is beszélnek :D Bár az nekem még nagyon messze van. 470 autóm van most.

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#18811) NoMagix válasza zsiz (#18810) üzenetére


NoMagix
addikt

Akkor kell még neked cr is rendesen! :)

(#18812) zsiz válasza NoMagix (#18811) üzenetére


zsiz
őstag

Kell, de most elhatároztam magam, hogy nem veszek autót. Nyomom az évszakos eseményeket, esetleg Forzashop-ból veszek ha nincs még meg és érdekelne. Azon kívül trükkpontokra gyúrok és gyűjtöm a pörgetéseket az autós előnyökből.

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#18813) Qkackca válasza Kisgépkezelő (#18807) üzenetére


Qkackca
őstag

Na, jó, ez kicsit koppant, meggyőztél valamennyire, nekem a Senator B eleje van a fejemben, az oldalsó része már nem :D Akkor gondolom a szögletessége emlékeztet rá? De sárga holden az tuti a 96-os impala.

zsiz: köszi a linket, érdekes volt.

A garázslimitet a 26-os szezonnál szeretnék bővíteni, meg csökkenteni akarják a rangsorolt versenyekhez szükséges játékok számát is illetve gyorsítani akarják a matchmakinget is, de hogy ezek mikor valósulnak azt nem mondta.

Alap esetben nem tudsz bármilyen kocsit feltenni 20 milláért, csak ha magas rangú tuner/festő vagy. Nem is feltétlen mindig 20 milláért, de jóval drágábban mint egy mezei játékos tudna. Időnként pedig vannak autók amiket bárki fel tud kínálni 20m-ért. Pl a Trueno.

A pénz limitet nem akarják emelni? :D

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#18814) zsiz válasza Qkackca (#18813) üzenetére


zsiz
őstag

Értem, köszi a felvilágosítást :) Magas rangú festő/tuner biztos nem vagyok... van 3 tuningom, a kutya se töltötte le, persze nem is olyanok, mert nem is értek hozzá. Dizájnból is van 3, de azok is csak egyszerű vonalak, csíkok, színek.. De az egyiket letöltötték már 6-an, az nagy siker :D

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#18815) stillmatic válasza Qkackca (#18813) üzenetére


stillmatic
aktív tag

Pénzlimitet? Minek? A két DLC pályán akár megvehető ingatlanokat is dobhatnának fel, de még arra sem képesek hogy random eseményeket frissítsenek hogy az ember egyáltalán betegye oda a lábát!
Az tuti, ha lesz Horizon 5, akkor csak autócsomagra költök, elhanyagolt minipályákra nem.

A másik: online random futamban miért csak aszfaltos futamon enged osztályt választani?
Sima módban tele a tököm az S1-S2 reflexbajnokságokkal meg egyentuningos sínautókkal, de ralizni nem tudok csak amit a gép dob azzal.

(#18816) gduck válasza NoMagix (#18809) üzenetére


gduck
addikt

Tényleg! Garázsbővítés lesz! :C

[ Szerkesztve ]

(#18817) Kisgépkezelő válasza Qkackca (#18813) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Az is Opel. Csak a '06-'13 és '13-'17-ig tartó két generáció nem épült német alapokra. Szerintem a Senator B, vagy Omega A volt hozzá a kiindulási alap. A 90 évek fele már inkább csak az oszlopok és az üvegek kialakítása árulkodik az Opel rokonságról, meg úgy nagyjából a körvonalak (a kombik le se tagadhatnák), mert a platform ugyanaz. Meg az, hogy miliméterre egyeznek, széltében, hosszában, tengelytávban. Ami viszont nagy különbség, hogy az ausztrálok nem féltek beledobni 5 literes V8-akat sem, mert azoktól nem áll távol az állatság, miközben itt Európában talán 3,8 V6 volt a legerősebb.
A GM ennek nagy mestere volt régen, hogy ugyanazt a típust eladják 4-5 márkanév alatt úgy, hogy legfeljebb a lámpákat és maszkot változtatják meg, meg esetleg egy-két lemezt máshogy domborítanak, de igazából az alapok ugyanazok.
Mondjuk az Opel most a rossz oldalra került mióta megvették őket a franciák, mert most épp ők azok akik készen kapják a franciáktól a technológiát, meg a feladatot, hogy fejlesszenek egy olyan Corsát ami nem úgy néz ki mint egy 208-as Peugeot, miközben valójában egy 208-as Peugeot. :D

(#18818) CJ4567


CJ4567
veterán

Az új frissítéssel elérhető lett az új car pack, a Welcome Pack, UE-ben benne van, amúgy 3€:

Előre tuningolt autók, amik alapjában véve különböznek az alap változatoktól:

Toyota Baja WP(WP = welcome pack) - jobban tapad, mint a sima Baja, viszont kevesebb erő fér bele S1-ben, az Alfa 33S-nél jobban tapad off-road, valószínűleg új legjobb S1 dirt autó.

Ford GT '17 - kapott slick gumikat, most már S2-ben is használható

Ferrari F50 GT - slick helyett sima versenygumikon van, így használható esőben viszont kevésbé erős + kisebb végsebessége van S2-ben, mint a simának, és kevésbé tapad aszfalton.

Porsche 718 - jobban tapad, mint a sima 718, és magasabb végsebességre képes, S1 dirt/télre meglepően jó lehet

Subaru Rally autó - ugyan olyan, mint a sima, csak 10-el nagyobb a PI, mert kapott egy extra sebességet(7 sebességes így)

Aventador LP700 - vízben is használható slickeket kapott, ez kevés autón van rajta, így jobban tapad, mint a sima, viszont S1-ben ez hátrány, S2-ben viszont előny, bár ott még így se tapad eléggé. :D

Hoonigan Focus - 14PI-al nagyobb, mint az alap, kicsit jobban tapad földúton.

CJ5-öt még nem tesztelték, viszont bugos a tuning, nem lehet se a felfüggesztést, se az aerot normálisan tuningolni.

No Sana No Life

(#18819) AsakuraDave válasza CJ4567 (#18818) üzenetére


AsakuraDave
őstag

Akkor ezeket akinek ultimate kiadás van megkapja ingyen vagy ezeket én már megkaptam mikor megvettem az ulti kiadást mert azt tudom hogy járt extra kocsi vele :F

There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

(#18820) CJ4567 válasza AsakuraDave (#18819) üzenetére


CJ4567
veterán

Benne van az UE-ben, igen. A mai frissítéssel lett elérhető.

No Sana No Life

(#18821) Qkackca válasza CJ4567 (#18818) üzenetére


Qkackca
őstag

Vagyis lesz az alap verzió meg a welcomepack verzió ezekből a kocsikból?
Egész nagyméretű frissítés, 1,22GB nálam (Ez lett volna az eredeti kérdésem)

Közben az Autógyűjtemény Nincs meg szekcióban megtaláltam. (Ulti tulajoknak ingyenes az autószalonban.)
Ferrari F50GT - s2 998
Ford GT '17 - s2 998
Gymkhana 9 Hoonigan Focus '16 - s1 900
Jeep cj5 - b700
Lambo Aventador - s1 900
Porsche 718 - a800
Subaru #199 - a800
Toyota Baja - a800

A Holdenek
1988 Holden VL Commodore Gr.a SV - c578
1996 HSV GTSR - b669
2011 HSV GTS - a713

Akkor gondolom ennyi hely kell majd a garázsban. A Horizon promóció is felment 710-re.

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#18822) CJ4567 válasza Qkackca (#18821) üzenetére


CJ4567
veterán

Igen, alap, és welcome pack verzió van ezekből a kocsikból.

No Sana No Life

(#18823) Qkackca válasza CJ4567 (#18822) üzenetére


Qkackca
őstag

Látom én is, AH-ban is külön vannak. Javították a 'névtelen' kocsikat is, Nissan Pulsar, vmelyik 199x Toyota Corolla.

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#18824) NoMagix


NoMagix
addikt

Ez a welcome csomag mekkora hülyeség!

Az idő alapú korrigálás is újdonság egy futamnál?
Pl. Becsatlakoztam egy goliátra, de én X999-et vittem a kihívó és még egy valaki S1-el voltak, rajtnál nekem 84 másodperc toporgásom volt és utána ment az üldözés!
Eddig kevert osztálynál nem volt ilyen!

[ Szerkesztve ]

(#18825) Kisgépkezelő válasza NoMagix (#18824) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Showdown. Ha indítasz egy pvp-t a helyszínen és ott létrehozol egy egydi eseményt akkor ajánlja fel a lehetőséget, hogy ilyen eseményt hozz létre. A teknős és a nyúl achievementhez is ilyet kellett teljesíteni D500-al és X999-el bár szerintem a többség nem a Goliathon csinálta meg, hanem a fesztivál dragnél. :D
Szerk: Egyszer mondjuk nyomhatnánk egy olyat, hogy összegyűlünk és mindenki más osztályú kocsival indul. Én szívesen vállalom a D500-at. :D

[ Szerkesztve ]

(#18826) NoMagix válasza Kisgépkezelő (#18825) üzenetére


NoMagix
addikt

Nem emlékszem rá, hogy show műsor lett volna, de lehet igazad van!
Csak 2. lettem, de az első hely is elég közel volt már, kellett volna még 1-2 km, jó móka volt!

(#18827) CJ4567 válasza NoMagix (#18824) üzenetére


CJ4567
veterán

Én nagyon élem a welcome packes Baját, ha nem lenne megosztott UE-m, már kiadtam volna érte 3€-t csak a Baja miatt. ;]

No Sana No Life

(#18828) NoMagix válasza CJ4567 (#18827) üzenetére


NoMagix
addikt

holnap kipróbálom...

(#18829) homerhamm


homerhamm
addikt

Jó éjt mindenkinek :)

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#18830) rdt89 válasza homerhamm (#18829) üzenetére


rdt89
addikt

Istenem nekem 100 meccsből 2ik volt a legjobb helyezésem. Nagyon ügyes vagy. Jó reggelt! :C

(#18831) homerhamm válasza rdt89 (#18830) üzenetére


homerhamm
addikt

Hát nekem is madnem elment, ugyanis túlságosan kint voltam a körből, olyan gyorsan zsugorodott, majd a 6os Audival elvertem 500m-en a 10es mercit. :D

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#18832) stillmatic válasza homerhamm (#18831) üzenetére


stillmatic
aktív tag

Amíg játszottam ezt a módot tapasztaltam, hogy a Veyronon kívül 6-7-es szintű autókkal a legegyszerűbb top hármazni. A többi túlhúzott szar irányítása terepen katasztrofális.

(#18833) stillmatic


stillmatic
aktív tag

Valaki mesélje már el, hogy a k.rva anyjukba gondolták ezt a heti kihívást a kamionnal? Nem tudok Caterhamek ellen éjszakai futamot nyerni, kanyarodni sem lehet vele nagy tempónál, így hál istennek nem kell három csillagot sebességzónáznom ( szintén lehetetlen) és 10 festékcserét sem végig szenvednem (ekkora döggel max busz oldalán).

(#18834) Kisgépkezelő válasza stillmatic (#18833) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Vedd le a nehézségi szintet kisebbre, ha kell minimumra, úgy csak menni fog! Szerintem B700-ban hátsókerékhajtással egész kulturáltan fordul. Nekem se ment a szokásos nehézségi szintemen, pedig azért igen ritka, hogy ne verném meg az összes "verhetetlen" botot már a második kanyarban.

(#18835) Qkackca válasza stillmatic (#18833) üzenetére


Qkackca
őstag

A 3 csillagos traffipaxot Astmoornál, a mudkicker alatt meglehet csinálni, A760 vmennyi tuninggal, tegnap próbakör alatt sikerült., most még nem járok ott.

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#18836) stillmatic válasza Kisgépkezelő (#18834) üzenetére


stillmatic
aktív tag

Ezt most elengedtem. Ezt a két dögöt plusz a traktort nem vagyok hajlandó vezetni.

(#18837) Qkackca válasza stillmatic (#18836) üzenetére


Qkackca
őstag

Az a legszebb, hogy magyarul 1,000 versenyt kér, megnyertem, aztán alul meg kiírja hogy 1/3 :W , szóval 3 utcai verseny győzelem kell, nem 1, ha gondolod megosztom a tuningom, hátha segít.

Meg folyamatosan kidobál a játékmenetből, először pont a trial, harmadik versenyének a céljába, beértem meg még 1-2 kocsi aztán kidobott Edinburgh fölé, szóval bukta lett pedig kb pár másodperc múlva megkaptam volna a nyereményt :U

[ Szerkesztve ]

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#18838) stillmatic válasza Qkackca (#18837) üzenetére


stillmatic
aktív tag

Megcsináltam helyette a játszóteret. Azt is rühellem, direkt passzív módon széttrollkodtam az egészet hogy hamarabb vége legyen, a csapattársaim pedig még mindig nem tudják hogy a második hely is elég a teljesítéshez és mindannyian kiléptek. :D
Hamar vesztettem, százalékok meg egy felesleges Bentley bezsákolva. :)

(#18839) Hirons


Hirons
csendes tag

Srácok, nálatok nincsenek problémák a játékkal?

Február óta van fent, de eddig ilyet nem tapasztaltam. Háromszor vágott ki trial közben, amit eleve baromi nehezen talált meg. 3-4percig tartott a matchmaking aztan kiírta, hogy kapcsolat megszakadt, majd par másodperc múlva bejön a screen, h indul a trial.. Wtf?

Minden ugyanúgy van ahogy eddig, nem cseréltem se routert se hardvert.

(#18840) Qkackca válasza Hirons (#18839) üzenetére


Qkackca
őstag

Ugyan ez van nálam is, szerintem náluk a bibi.

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#18841) Ventur@ válasza Hirons (#18839) üzenetére


Ventur@
senior tag

Nálam most 10 perc alatt 6x írta ki, hogy a kapcsolat megszakad. Természtetesen Forzathon közben is jött egy, így buktam azt is.

Más:

Még kb. 20 órán át egy 100-as a shopban a Ford Transit Super Van 3.

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#18842) Kisgépkezelő


Kisgépkezelő
senior tag

Én a trialt bemákoltam, mert én még épp beértem, viszont utánam a sok 0 pontos hülyét kivágta a fenébe. :C Viszont a játszón meg hiába volt minden, mert az utolsó pillanatban kivágott. De freeroamban is állandóan ledobált. Jó kis kihívás volt úgy megcsinálni a trükköket, mert offline-ban meg kb. 8x akkora a forgalom, aztán sehogy se bírtam rendesen nekifutni.

(#18843) motifator


motifator
senior tag

Szintén zenész, online adv.-ből vágott ki az utolsó futamon. A kamionos feladatot pedig nyeljék le... Tudtam volna cifrábbat is mondani, most jön a trafi, miután végigszenvedtem az útcai versenyeket a döggel.
(#18835) Qkackca Köszi a tippet :)

Funky + Jazz

(#18844) GhanBuri Ghan


GhanBuri Ghan
őstag

Nekem bejött valami hülye bug, Zerounoval mentem, utána váltottam a Merci kamionra, szerinte kamionnal mentem, miközben még mindig a Zerounot használtam, így csináltam végig a feladatokat. Mondjuk így vagy +40 pontos ellenfeleket rakott be :)
A Triálba nem is engedett indulni, kivágott a várakozási idő végén.

(#18845) homerhamm válasza Kisgépkezelő (#18842) üzenetére


homerhamm
addikt

Nálam működött, de a játszótér közbe az ellenfél csapatból, 4 emberből 3-at kivágott a játék. :D

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#18846) Qkackca


Qkackca
őstag

Helyre állt a dolog, a kapcsolat már jó, csak előkerültek a torpedóemberkék.
Mintha megint csavartak volna a botok agresszivitásán, nagyon durvák voltak.
Az eredményszámítás is érdekes, első versenyt buktuk ilyen 2000-1100 viszonylatban, már mindenki bent a célba, még mindig ilyen volt az eredmény, aztán mire a csapatállás képernyő betöltött meg mi nyertünk :F No nem baj, csak mégis mifene.

Mikor beadta az évszakbónusz Rovert, hozzácsapott egy CrownVic-et is, az vajon mitől lehet? Nem látom a listában, vagy az még az előzőből maradt? :D

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#18847) Ventur@ válasza Qkackca (#18846) üzenetére


Ventur@
senior tag

Én megcsináltam az 50%-ot a BMW-ért és kaptam egy zöld idegen ruhát. Mondom, oké, de ez már meg van nekem. Lestem én is egy nagyot. Gondolom ez az update is jól sikerült :DDD .

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#18848) motifator


motifator
senior tag

Már csak a Trial lenne hátra, de komolyan mondom, eddig ez a legbosszantóbb futam, amivel szenvedek. Már legalább 10x nekifutottam és balszerencsémre rendre lépnek ki a csapatból az első futam után. Az esélytelenek nyugalmával végigtolom, de a végén már ketten vagyunk 6 ellen...semmi értelme, ráadásul amikor a saját csapatból is tolnak ki, lökdösődnek játékosok.... Azt hiszem elengedem ezt a trialt, megveszem külön a Lambót, a fene essen bele.

Ja, a zöld ruha + a Crown nálam is játszott. Nem igazán értettem.

[ Szerkesztve ]

Funky + Jazz

(#18849) stillmatic válasza motifator (#18848) üzenetére


stillmatic
aktív tag

Ha jó vagy pont akkor esélyesebb ha kevesen vagytok a reszli ellen.

(#18850) stillmatic válasza Qkackca (#18846) üzenetére


stillmatic
aktív tag

Nekem is jött a Crown, emlékeim szerint ez múlt héten is jutalom volt vagy nem?
Bug vagy feature, kinek mi! ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.