Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17578) Kiskokó válasza Daw93 (#17570) üzenetére


Kiskokó
veterán

Csáá Daweee

Tudom tudom, engem nem is érdekel az időre menés. Én kocsikázni akarok. De amíg nem működik rendesen ez a kocsik "egyedi" színének a szinkronja és mindenki másnál csak a sima alap színt látom addig eléggé lehoz az életről.. szintén az én kocsim is alap színűnek látják.
De készülj ha úgy van, Szotyival pár napja fel fel nézünk már. De csak krúzolgatunk versenyezni se idő se kedv. ha gondolod gyere valamikor. Legalább már a simán onlineba menetellel nincs baj. :D

CJ amit ajánlott megnéztem de be van kapcsolva.
Nincs már semmi ötletem. Lehet írok majd Microsoft supportnak vagy én nem tudom.

CJ : Értelek, sose motorsportoztam, a 7et meg akartam nézni, PC-re az már megjelent, de sose próbáltam ki végül.
Nem is vágyok full szimulátorra, mert ahhoz úgyis Noob vagyok még Billel meg joyal is az lennék, de valahogy annyira fura nekem az irányítás itt FH4-ben.

Asetto Corsa nagyon jó viszont zárt pályás .... LFSt is szeretem viszont szintén csak verseny.

Ja és tegnap Reinstall előtt direkt lefrissítettem a WIN10-et , 1909 most.

Qkackca :
Nem tudom mire gondoltok, lehet azért mert én fiatalabb vagyok (30) de attól hogy ki merem írni hogy fos, meg szar attól szerintem még nem lesz nyers a stílusom, max csúnyán beszélek. Vissza néztem direkt a régi HSZ-eim is itt... hát roszabbra emlékeztem hogy milyen csúnyákat írtam annó ide, de annyira végül is nem. :DDD :DDD
Való életben is sokat káromkodok sajnos. Viszont ez nem= a nyers stílussal.

Ezek alapján meg bármit is következtetni... hát nem tudom, én úgy vagyok vele hogy ha valami nem tetszik tovább megyek. Nincs időm arra hogy ismeretleneket oktassak ki, és nem is akarok mert nem olyan vagyok. (pláne nem hogy saját célú insta képek alapján ítéljen el ahol szerintem semmi olyan nincs, se nem maga mutogatom vagy felvágóskodok.
A képeken se vagyok rajta de még a nevem vagy semmi se vezet oda hogy bárki tudná kihez tartozik az a profil.)
Na de mind1 is, én lezártam. Sorry ha bárkinek szúrja a szemét amit írok. Itt vagyok 10+ éve eddig nem sok embernek volt problémája velem, ha meg igen az általában szintén nem rajtam múlt. Ugye mint a híres Volkovy vagy kicsoda meg egy két elvont tag akik nem belém kötöttek először.

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.