Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20458) flymi válasza mtade (#20457) üzenetére


flymi
addikt
LOGOUT blog

Az ajtópanel lebontására van youtube-on kapásból két használható videó is, csak néhány patent és 2db csavar fogja az egészet. Egy 8-as fej, egy imbuszkulcs és egy műanyag lapos eszköz kell csak a művelethez. Kis ciccegőt (hangszórót) is le kell venni a helyéről.
Na ez után következik a lényeg.
Amit nem szabad: ha a küszöbön ülsz akkor a nyitott ajtó bal felénél van három kis műanyag patent, na ezeket nem szabad benyomni mert egyrészt nem kell a határoló kiszedéséhez, masrészt szopni fogsz ha mégis benyomod, mert utána ki kell szedni az ajtóból és visszarakni amihez nőgyógyásznak kell lenni. A fém panelt, ami a műanyag mögött van nem kell leszedni! (8-10 csavar tartja egyébként)
Sajnos a hatarolóhoz nem lehet hozzáférni csak így, a hangszórót le kell venni. Csati lehúz, 4db popszegecs rögzíti, ezeket ki kell fúrni de extra óvatosan, mert ha megszalad a kezedben a fúró, akkor az üveg bánja! Az üveg egyébként hajlamos "beesni", becsúszni az ajtóba.
A szegecs maradékokat érdemes kihalászni, h a későbbiekben ne zörögjenek az ajtóban.
Ha már lent van a hangszóró a mögötte tátongó lukon át már ki lehet húzni a lecsavarozott határolót amit ugye 3db csavar rögzít. Szóval régi ki, új be, visszacsavaroz. Hangszóró vissza popszegeccsel vagy ha sérült/törött a műanyag és nem akarod cserélni a zajkeltőt akkor lehet önmetsző csavarral is rögzíteni ha nincs más mód.
Ajtópanel, 2 csavar +csatik visszapattint és kész is. Kábé 20 perces meló ha nem baxod el a lépést mint én a harom kis patenttal a jobb oldalon. Akkor minimum egy óra. Ha az ablakemelő mechanikához is hozzá akarsz férni akkor viszont a fém panelt is le kell kapni ami azért macerás, mert 4db popszegecs rögzíti a szerkezetet a panelhoz, vagyis újabb fúrás kell és még legalább 2 cső/kábelköteg is útban lesz ezért azt már nem is erőltettem.

Mikor fóliázzák az ablakokat gondolom nem veszik ki az egész üveget. Valaki látta már h csinálják? :U

/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.