- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Gorneck #7198 üzenetére
A "luxust" úgyértem, hogy nekem nem létszükségletem, mert ígyis eléggé gyors a gép. Csak méggyorsabb lenne
Viszont egy VGA-ra annál inkább lenne szükségem, úgyhogy egyelőre jegelem a témát.
Vagy ha mégis, akkor bejátszok egy OCZ 60 GB-ost vagy amit ajánlottál Kingston SNV425-öt, az is szimpi
66 ból 2-3 crash vélemény newegg-en.Az már barátságosabb sokkal.
Itthoni garival 40 ropi körül.
-
Gorneck
legenda
válasz
Ren Hoek #7195 üzenetére
Akkor én már csak ilyen luxus cikket élvező vok...
Mert neten kívül nem sok mindenre használom a gépem egy ideje...
De másfél éve SSD függő vok...
Ez eléggé ram kérdése...nekem 4GB-vel MW2, BC2 és Metro is vígam ment...Stalkert nem próbáltam...vagyis igen, de 10 perc alatt felbaszott és le is szedtem...
6x környékén Kingston nem jó? Egy 425 pl.
cowboy_bebop: Egy Samsung SLC is sokat dob, pedig egy őskövület (egy csomó újdonságot nem is tud)...de ha most kéne választanom...akkor vagy Intel 40ese vagy a Kingston 425öse lenne...ha nem kötelező és mert bizsereg azé kéne, akkor megvárnám az új szériát...
Vagy újra venném uezt az SSDt amim van...20ért vagy 25ért vettem anno...
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
cowboy_bebop #7196 üzenetére
Ja, látom h. pont a lényeg (4K-s olvasás nem látszik).
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Gorneck #7193 üzenetére
Jah csak akkor kicsit luxusnak tűnik
Ha óvva használom melót nem gyorsítja, játékot csak pályabetöltésnél (mondjuk úgysincs időm nagyon játszódni.) Egyedül a sys-t és boot időt tolja meg rendesen.
...ellenben való igaz, használatra veszi az ember,nem dédelgetésre.Az viszont érdekelne, hogy a swap file kikapcsolása vagy áthelyezése, nem hat ki a programok működésére? Mert pl a STALKER tudtommal eléggé swap éhes volt, néha akadozott is ha nemvolt elég neki elvileg.. (de ez lehet abszolút hülyeség)
Tehát összegezve: OCZ agility-ért annyira nem lelkesedtek... ( 60 GB, 37,5 rugóért 235/135 MB/sec) inkább az Intel V-je? vagy 35-45 körül van más választék 60 GBosban?
(Azért nem mindegy hogy mennyi, mert a PS CS5-öt is meg szeretném venni az meg irtó sok...)
-
DV
senior tag
válasz
Ren Hoek #7191 üzenetére
Tavaly augusztus ota 5TB-nal tobb adatot irtam az SSD-mre es meg mindig megy hibatlanul...
Csak az indexelest es az utemezett toredezettseg-mentesitest kapcsoltam ki, semmi mast nem kapcsoltam ki vagy helyeztem at mashova. Azert vettem, hogy hasznaljam, nem tervezem matuzsalemkent is hasznalni, bar meg az is meglehet, hogy addig birni fogja..Egy kep rola: #
-
Ren Hoek
veterán
válasz
canniball #7183 üzenetére
Hát ahhoz képest, hogy a mostani Samsung F3-am ír 140-130-at simán, eléggé kevés.
Főleg hogy ha maradna szabad hely, az aktuális munkákat (általában 2-3 GB .psd file 120 mega / db + raw file-ok) azon tárolnám, hogy gyorsan meg lehessen őket nyitni. Nos itt jön a probléma... fotosopp közben állandóan nyomogatni kell a CTRL-S-t mert könnyen el lehet cseszni (lefagy a gép, áramkimaradás, véletlenül bezárom stb... ) Itt meg elvérzik a 35 MB/sec-el...Ez biztos.
Vagy kb 5 percenként 120 MB írást nem bír ki az SSD? (4-5 éves élettartam azért minimum legyen már...) és inkább HDD-n kell tárolni és írni ezeket?
Másik bajom az Intellel, hogy csak 40 GB....Azaz kb 30 GB-ot szabad használni
Ezen viszont nem tudok elférni. Próbáltam már 30G-s partícióval, progikkal és egy játékkal... Kínszenvedés volt.
Amúgy mégvalami: Ha PS-ben megvan nyitva 3-4 kép, és szerkesztve, akkor scratch disket jól teleírja 2-3 GB -al is néha. Ez SSD esetében megint ki lenne lőve? Tehát kinyírja?
-
Gorneck
legenda
válasz
cowboy_bebop #7187 üzenetére
Mert most már a sokadik ember jön az SSD olyan értékeivel, amit valós felhasználásba észre se fog venni egy lassabb dbhoz képest...nekem 100/80as SSDm van és bencheket leszámítva sehol se gyengébb a hétköznapokba...
Ezért volt a kérdésem...persze ezt leszámítva, hogy a kérdésedre is válaszoljak megér 55k-t az intel cucca... -
canniball
nagyúr
válasz
Arra akart utalni (ez neked is szól Ren Hoek) hogy felejtsétek már el a szekvenciális írást (gondolom OS alá lesz az SSD, akkor lényegében nem számít).
-
DV
senior tag
válasz
Csak a 70M-es sebesseg miatt kerdezte...
Amugy az egyik legjobb vetel manapsag... -
Gorneck
legenda
válasz
cowboy_bebop #7184 üzenetére
Te egész nap másolgatni fogsz?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
cowboy_bebop #7175 üzenetére
Annyiért inkább csak 64GB-osat kapni. Corsair Reactor-t pl. 128MB Cache, Trim, mindent tud amit a nagyok. 250/110-es sebesség...
-
DV
senior tag
válasz
Intel.
szerk.: ugy latom mar felment az ara. #
-
válasz
Van annyiért akkora egyáltalán
-
jozsef m.
tag
Sziasztok!
Lehet nem a legmegfelelőbb topik, ezért elöre is elnézést.Beruháztam egy SSD-re és eggyuttal épitettem egy RAID 10-ás rendszert 500GB.lemezekből.GIGABYTE 770-TA alapra
PHENOM II 965 BE.mellé.Gyors lett a rendszer,de az illesztöprogramokat azért frissiteni akartam.Létezik az ,hogy a frissitésre Win7-64, azt irja ,hogy megtörtént és a Microsoft
illesztőprogram dátuma: 2006.06.21? -
cowboy_bebop
őstag
Sziasztok!
Max. 50K-ért milyen SSD-t érdemes venni úgy 80GB körül?
-
Ren Hoek
veterán
Uhh, azért ez kemény:
188 pozitív és kb 30 negatív értékelés. ~30 meg is halt, vagy eleve hibás és kikellett cseréltetni.
Jó tény, hogyha jól működne akkor nem írnék ide, de ha elcsesződne akkor tuti. Szóval nem egy reprezentatív minta...De pl Intel X25-V-nél ez 200 / 3 hiba !! És a többinél sincs szinte negatív értékelés.
Csak ez a 35 MB/sec írás nekem eléggé kevésnek tűnik, és csak 40 GB-os.
Nem egy örökkévalóság erre programokat telepíteni?
-
Ren Hoek
veterán
Sziasztok!
37,5 K-ért megéri egy 60 GB-os OCZ Agility? (Rambazárból)
60GB, Max Performance:
Read: Up to 230 MB/s
Write: Up to 135 MB/s
Sustained Write: Up to 80 MB/SEnnél nemnagyon találtam jobbat egyelőre, és ha jóltudom ebben már az Indilinx Beerfoot vezérlő (Mod: Bearfoot, csak már a sörözésen jár az agyam
) van, ugye? 3 év gyártói gari az oké?
Lassan lassan eljutunk oda, hogy nem éri meg a 30 gigás, mert közel sem fele annyi, mint a 60-as. Jelen esetben 30K és lassabb is. Főleg 70-80%-os kihasználásra kéne Win 7 64 bit alatt, rendszer, fotosopp meg ilyenek gyorsítására... Illetve nagyritkán felmegy egykét játék is.
Vagy valami más ajánlat esetleg?
Előre is köszi
-
Zsozsooooo
tag
-
válasz
cowboy_bebop #7164 üzenetére
Igen. Nálam 2 gigás például az inbox a thunderbirdnél, és két másodperc alatt indul, valszeg 1,5 másodperc lenne, ha az ssd-n tárolná a leveleket (Nem olvas be mindent, csak amit látsz (feladó, tárgy, miazmás), a tartalmát egy levélnek csak akkor olvassa be, ha kiválasztod a levelet. Egyébként még ssd-n is percekig tartana...), természetesen maga a levelező program az ssd-re van telepítve.
-
válasz
cowboy_bebop #7161 üzenetére
De attól miért indulna lassan egy program, ha a böngésző máshová menti az ideiglenes fájlokat?
A programok az SSD-re vannak installálva, de az csak egyszeri írás, utána már csak olvassa. Azokat a dolgokat kell máshová tenni, amiket rendszeresen ír-töröl-ír... -
canniball
nagyúr
válasz
band1103 #7159 üzenetére
"Ennyire sok embernek van már "évek óta" ssd-n az os.-e?"
Meg merem kockáztatni hogy mindenki OS alá vette, lévén leginkább ennek van értelme."Érdekelne a cikk vagy hsz vagy mi."
Keress rá fLeSs hsz.-ire."Mi manapság a best buy a ssd piacon a tartósság tekintetében"
Amire sok garit adnak. Mivel nem 10 éves meghajtókról beszélünk a tartósságot elég nehéz lenne mérni/kategorizálni. -
band1103
őstag
válasz
canniball #7158 üzenetére
Mit tom' én
nem vagyok (még) kiművelt ezen a területen. Ennyire sok embernek van már "évek óta" ssd-n az os.-e? Ez az 5 év NTFS esetén volt számolva? Érdekelne a cikk vagy hsz vagy mi.
Tényleg! Mi manapság a best buy a ssd piacon a tartósság tekintetében (32GB környékén)
-
canniball
nagyúr
válasz
band1103 #7154 üzenetére
Korábban ha emlékeim nem csalnak fLeSs számolt egyet és sok írás-olvasás esetén is talán 5 év volt az eredmény. De nem is értem a kérdést mivel:
1. ha a "közértben" veszed akkor is minimum 1 év gari, de egyes esetekben még több is
2. gondolod ha 5 hónap alatt meghalnának nem lenne tele az erről szóló postokkal a topik? -
-
band1103
őstag
Sziasztok.
Hozzáértő hsz-ek érdekelnének arról a témáról hogy:
Érdemes-e os.-t pakolni egy ssd-re amennyiben igazak ezek az állítások:1. A közértben kapható bármilyen minőségű ssd olyan technológiájú hogy túl sok írást olvasást nem visel el, legalább is a HDD-hez képest.
2. Egy W7 vagy XP ha NTFS-t használ akkor az elég sok írást olvasást igényel a működése során.A hsz-em nem flame indítására irányul csak erősen gondolkodom hogy a os. drive-ot lecserélem ssd-re, de nem akarom hogy 5 hónap után behaljon a drága ssd-m a sok írás olvasás miatt. W7-et használnék.
-
vis.p
aktív tag
válasz
Zsozsooooo #7150 üzenetére
-
DV
senior tag
Lejárt az időlimit (00:05), a hozzászólás már nem módosítható!
Van egy srac akinek hasonlo az eredmenye, mint neked. ATTO-val tesztelve az eredmenyei jok.
Hogyan teszteld a SF vezerlos SSD-t: OCZ ajanlasa.
OCZ altal ajanlott bench progik: ATTO, PC Mark Vantage, IOMeter. -
DV
senior tag
válasz
Zsozsooooo #7150 üzenetére
AHCI engedelyezve van a BIOS-ban?
Legujabb Intel driver van fent?OCZ-nek van nagyon jo foruma es segitenek is! Hogyha elakadnal akkor nezz be oda.
-
Zsozsooooo
tag
1.10 firmware
-----------------------------------------------------------------------
CrystalDiskMark 3.0 x64 (C) 2007-2010 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
* MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]Sequential Read : 203.410 MB/s
Sequential Write : 100.371 MB/s
Random Read 512KB : 194.084 MB/s
Random Write 512KB : 99.234 MB/s
Random Read 4KB (QD=1) : 21.327 MB/s [ 5206.7 IOPS]
Random Write 4KB (QD=1) : 76.851 MB/s [ 18762.5 IOPS]
Random Read 4KB (QD=32) : 110.439 MB/s [ 26962.5 IOPS]
Random Write 4KB (QD=32) : 98.837 MB/s [ 24130.2 IOPS]Test : 1000 MB [E: 0.2% (0.1/55.9 GB)] (x5)
Date : 2010/06/27 19:19:52
OS : Windows 7 Enterprise Edition [6.1 Build 7600] (x64)Frissítettem a firmwaret a legújabbra, viszont így sem mondanám azt, hogy elégedett lehetnék a teljesítményével az SSD nek, mi a véleményed vagy véleményetek ? A gyári adatok szerint "5000 műveletet végző OCZ Vertex 2 SSD merevlemez lejátszásnál 285 MB/s, írásnál pedig 275 MB/s" hát ez közel sem így van ezek szerint.
-
DV
senior tag
válasz
moho-jojo #7145 üzenetére
Nem tudom miert van ez igy nalam, nem egyszer ujratelepitettem a win7-et a laptopomon es sosem volt kikapcsolva a defrag.
Valoszinu a Dell miatt van ez, a chipsetem (ICH8M) elvileg Sata300-at tud de korlatozva van Sata150-re, az integralt ATI HD3450-es vga 5.1-et tudna, nalam csak sztereo van. -
DV
senior tag
válasz
concret_hp #7133 üzenetére
Fontos, hogyha XP-t teszel ra, akkor alignalni kell (bovebben itt), vagy XP telepites elott formazd az SSD-t Vistaval/Win7-tel.
Az indexeles es a toredezettseg-mentesites legyen kikapcsolva.
Allapot ellenorzesre van egy rakas program, pl. Intel SSD Toolbox, CrystalDiskInfo, HDSentinel...Mankó
Ramdisk -
DV
senior tag
válasz
Zsozsooooo #7137 üzenetére
Elolvastam az OCZ honlapjan a legujabb firmware-hez kiadott "Release Notes"-t.
Ott irjak, hogy a legujabb firmware-ben javitva van, hogy az "egyeb" SMART olvaso progik helyesen olvassak ki a megfelelo adatokat + egyeb mas is javitasra kerult.Roviden: frissitsd a firmware-t, hogyha meg nem a legujabb van fent (v1.10 - 21.06.2010).
-
DV
senior tag
válasz
Zsozsooooo #7135 üzenetére
Kerdezz ra a hdsentinel topicban.
Elvileg az OCZ Toolbox is kirja a SMART ertekeket. #
A legujabb firmware van fent az SSD-n?
-
Zsozsooooo
tag
Igen, ezzel tisztában is vagyok viszont ez nem igazán nyugtat meg amúgy lefuttattam ezt is :-----------------------------------------------------------------------
CrystalDiskMark 3.0 x64 (C) 2007-2010 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
* MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]Sequential Read : 167.184 MB/s
Sequential Write : 100.036 MB/s
Random Read 512KB : 165.199 MB/s
Random Write 512KB : 99.152 MB/s
Random Read 4KB (QD=1) : 20.762 MB/s [ 5068.8 IOPS]
Random Write 4KB (QD=1) : 75.602 MB/s [ 18457.4 IOPS]
Random Read 4KB (QD=32) : 23.370 MB/s [ 5705.6 IOPS]
Random Write 4KB (QD=32) : 86.202 MB/s [ 21045.5 IOPS]Test : 1000 MB [E: 0.2% (0.1/55.9 GB)] (x5)
Date : 2010/06/26 18:56:20
OS : Windows 7 Enterprise Edition [6.1 Build 7600] (x64)és igazából itt sem szerepel úgy ahogy kéne !
-
z00li
senior tag
válasz
Zsozsooooo #7135 üzenetére
Az ocz vertex 2 nem szerepel a támogatott ssd-k között: LINK Lehet, hogy csak ennyi a gond.
-
Zsozsooooo
tag
Hali srácok segítség kéne, rendeltem egy SSD-t pontosabban egy OCZ Vertex 2-t 60GB na most van egy olyan problémám, hogy felraktam a Hard Disk Sentinel 3.20 programot és ezt az elemzést kaptam az SSD-ről
Ha valaki tudna tanácsot adni, hogy ilyenkor mi lehet az SSD hibás vagy a program ?
Amennyit használtam eddig nem vettem észre semmi hibát a működésében ! -
Mankó
veterán
Windows 7 64bit alá milyen ramdisket vagy drive-ot ajánlotok? 4gb ramom van.
Arra menne a swap fájl. Kikapcsolt swap mellett egy idő után marhára belassul a rendszer. Sajnos ez a tapasztalat. Most visszakapcsoltam 4gb-ra, most kicsit gyorsabb lett, de lehet érdemesebb lenne ramdrive-ra pakolni az egészet, temp meg a firefox cache-vel együtt, nem?
-
canniball
nagyúr
válasz
concret_hp #7130 üzenetére
A 7 ismeri az alapvető SSD-specifikus dolgokat, formázd vele aztán telepíts. A többi már csak ráadás.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #7128 üzenetére
win7et tervezek rá rakni, ha ez számít valamit
-
concret_hp
addikt
vettem egy intel x25öt, van valami how-to beginnereknek a témában? mit csináljak / ne csináljak vele? vagy csak simán berakom a gépbe és használom?
-
canniball
nagyúr
Mármint 3,5"->2,5" átalakítóra gondolsz (csak annyi hogy fizikailag be lehessen tenni a HDD helyére)? Ha igen pl. Scythe Twin Mounter.
-
iwu
addikt
hali,
tud esetleg valaki konkrét itthon is elérhető adapterről, amivel az ssd-t kényelmesen beleteszem pcbe? ügyfélnek lesz, ne jó a sufnituning.
nem igazán találtam...
üdw,iwu -
Ylgram1
tag
Picit visszakanyarodva a Photofast SSD vonalra.
A DiskInfo nevű progival megnézem az SSD-t és meglepve tapasztaltam, hogy nincs TRIM támogatás. Ugyan a gyártó beszél vmi féle Garbage Collection nevű funkcióról és egymásnak ellentmondó cikkeket is találtam a neten, nem igazán tudom, hogy van-e szükség a TRIM-re v. sem?Szeretnék egy kis infót a GC vs TRIM-ről.
Üdv
Ylgram -
fLeSs
nagyúr
Akkor ezexerint elvileg olcsóbb? Nagyszerű.
Az alacsony szekv. írási sebesség nem ellenérv, mert rendszer alá téve ez lényegtelen szempont (már az X25-V 35 MB/s-je sem fontos mégis sokaknak bántja a szemét).Van egy olyan tippem, hogy az Intel és eközött átlagfelhasználói szempontból érzésre nincs semmi különbség, otthonra már az Indilinx vezérlős sem érezhetően lassabb mint az Intel, és a régi JMicron sem vészes olvasásban, érzésre is csak picit lassabb pedig random olvasásban elég rendesen lemarad attól. A nagy, érezhető ugrás a HDD cseréje után van, az SSD-k között már nincs ilyen difi, sőt lényegében szinte semmilyen sincs.
A következő érezhető ugrás majd akkor következik be amikor az SSD utódja a memória sebességével fog olvasni és írni.
-
cszn
őstag
válasz
AndrewTdi #7117 üzenetére
Sztem mindegyik jó megoldás lehet, ez tőled függ, hogy mi a fontosabb neked. Én az egyszerűbbet és olcsóbbat választanám és egy 325-ös kingstont vennék. Plusz az ssd többet is gyorsít a játékokon. (Bár én egy X25-M-en is elférnék játékokkal, igaz én játékot nem is raknék ssd-re dehát nem vagyunk egyformák.
)
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mi lenne a jobb?
Intel X25-M rendszernek és 2x500gb wd black raid0 gaméknak?
vagy
egy 128-as Kingston SNVP325-S2/128GB rendszernek is és gaméknak is? -
Márton
nagyúr
"A ramdrive azert jo, mert az OS fizikai meghajtokent kezeli es gyorsabb barmilyen SSD-nel is."
Hú, tényleg köszi a segítséget, de ennyire azért ne nézz kezdőnek.
Tudom mi az a ramdrive, már használom is jóideje, csak 2GB ram mellett.
Most a lényeg, hogy mivel 4 lett a gépben a 3,1 feletti területet kéne használnia.
A feladatkezelőt pedig arra használom, hogy lássam mennyi szabad ramot kezelhet az xp.
Ha nincs ramdrive, akkor 2-300MB a használt ram, amint beállítok egy akárcsak 256-os ramdrive-ot is, máris ennyivel nő a használt mem, illetve csökken a rendelkezésre álló.
Ennek nem kéne konstansnak maradnia, ha egyszer a PAE 3,1GB feletti területet használja?A sajátgépben ott a ramdrive, mindig is ott volt
-
DV
senior tag
válasz
shabbarulez #7114 üzenetére
A megadott adatok alapjan sztem a 64GB-os irasban annyit fog tudni, mint most egy 80GB-os Intel, jo vetelnek igerkezik.
-
DV
senior tag
Sztem felreerted. Neked a feladatkezeloben nem szabadna a ramdrive-ot latnod, annak fizikai meghajtokent kell latszania. A lenyeg, hogy ha max. 900M (4000M-3100M=900M) a ramdrive merete, akkor is 722M/3100M ramot lass a feladatkezeloben . Menj a sajatgepbe es ott kell latnod a ramdrive-ot R-meghajtokent. A ramdrive azert jo, mert az OS fizikai meghajtokent kezeli es gyorsabb barmilyen SSD-nel is.
-
Márton
nagyúr
igen, így csinálom én is.
már a boot.ini-be is beírtam (habár előtte is kijelezte a sajátgép tulajdonságai),
és ez a verziót használom.
próbáltam lejjebb venni a méretet is csak 384MB-ra, de akkor is a feladatkezelő
ezt írja: Előjegyzett: 722M / 3100MNem valami olyasmit kéne hogy 300 M / 3100 M, miközben ott a 384-es ramdrive?
-
hati
addikt
http://www.superspeed.com/desktop/ramdisk.php
"RamDisk Plus 11 has a most unique feature. Our patent pending technology can access memory beyond the limitation imposed by a Windows 32-bit operating system! In other words, RamDisk Plus 11 can use "unmanaged" Windows' memory e.g. above 4GB. It can also use the stubbornly inaccessable memory between 3.2GB and 4GB."
-
Márton
nagyúr
hi
tudna valaki segíteni, Gavotte Ramdisk-et hogy vegyem rá a PAE terület
használatára?
4GB ramom van, xp32bit sp3-mal.3,2-t lát az xp, a maradék kellene ramdrive-nak.
Sajátgép tulajdonságoknál ott van a fizikai cím kiterjesztése.
Mi kell még? Uninstalláltam, majd a legújabbat vissza, restart,
de akkoris a 3,2-ből vonja le a feladatkezelő szerint.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sweet.tv - internetes TV
- Torrent meghívó kunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest