Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
cowboy_bebop
őstag
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
goodboy007
üzenetére
A tiéden 64 gigányi NAND van, tehát a 60-ból olyan 8-at jó lenne szabadon hagyni.
Ezért jó 50-es meg 100-as SSD-t venni, mert azt maxra írhatod.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
#11413 (bocs az ismétlésért)
Szerintetek lehetséges egy sima G.Skill Phoenix-re rárakni a Phoenix Pro (Max. IOPS-os) firmware-ét?
-
cowboy_bebop
őstag
Sziasztok!
Szerintetek lehetséges egy sima G.Skill Phoenix-re rárakni a Phoenix Pro (Max. IOPS-os) firmware-ét?
-
cowboy_bebop
őstag
Sziasztok!
Egy SSD-t szeretnék klónozni egy másikra. Ehhez elég lehet Acronis True Image mindenfajta beállítás nélkül? Az alignálásssal sztem. nem kell külön foglalkozni, mert a mostanin jól van beállítva.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Fénygyermek
üzenetére
A G.Skill Phoenix 100GB szvsz. best buy jelenleg, u.i.csak 48K, és emellett 128GB-nyi NAND lapka van rajta, azaz a 100 gigát teljesen teleírhatod, és akkor is marad 28%-nyi üres területed a wear levelingre.

-
cowboy_bebop
őstag
Nálatok mennyi időre van szüksége az SSDLife-nak h. kiszámolja a hátralévő időtartamot? Nálam már fent van egy hete és még mindig "calculating".
-
cowboy_bebop
őstag
Érdemes elolvasni ennek a tesztnek a 7-11. oldalait, amiből látszik, h. valós alkalmazásokban nem sokkal jobb csak a legújabb SandForce csoda a sokat szidott JMicron JMF602-nél.
Szerintem felesleges ezért a többszörösét fizetni ugyanazon kapacitásért, ha a valós életben nem, vagy csak alig van érezhető hatása.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Chris82
üzenetére
Nekem Samsung S3C29RBB01-YK40 vezérlős, Samsung cache-es, Samsung flash memóriás Corsair P128 SSD-m van.
Az igaz, hogy nem a benchmark-ok királya, de hétköznapi használat során én semmilyen hátrányt nem vettem észre pl. egy Intel-hez képest.
Az ár/teljesítmény mutatója (használtan vettem egy 128-ast 45K-ért) pedig nagyon jó szvsz. -
cowboy_bebop
őstag
Szia!
A Kingston SVN125-ben ez alapján Toshiba TH58NVG6D1DTG20 vezérlő van.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Az SVN225 pedig Samsung vezérlős (Samsung S3C29RBB01-YK40).
-
cowboy_bebop
őstag
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
A gyakorlatban van látványos különbség 4K olvasásban 27 MB/sec meg 50 MB/sec között?
Most vettem egy Corsair P128-as SSD-t 45K-ért, de gondolkodom rajta, h. vegyek-e egy 120GB-os Agility 2-őt.
Új programokat telepíteni ritkán szoktam, szóval nálam a random 4K írás annyira nem számít.
Szóval ér a +23 MB/sec-es 4K olvasás 40 ezret?

-
cowboy_bebop
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen képességű SSD-vel a gyakorlati felhasználás során mire lehet számítani? Nyilván nem lehet vele benchmark rekordokat döntögetni, de windows boot-nál és programok indításakor megállja SSD-k között a helyét?

-
cowboy_bebop
őstag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Ja, látom h. pont a lényeg (4K-s olvasás nem látszik).
-
cowboy_bebop
őstag
Sziasztok!
Max. 50K-ért milyen SSD-t érdemes venni úgy 80GB körül?
Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)