Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
"100/80as vagy 250/120as SSD előtt ülsz"
Nekem még nincsenek tapasztalataim de os.nek vennék ssd-t főleg az os. és a progik betöltési idejét csökkentve. Meg azt hallottam hogy 4k-ban legyen gyors mert az a jó arra amire akarom. Akkor most így van vagy mégsem? Tényleg vehetek egy tré ssd-t is mert ugyan annyi sec. alatt történik minden? Mert a fenti mondatod ezt jelentené. Vagy mégsem?
Össze lettem zavarva.
-
band1103
őstag
Hú köszi ez igen hasznos volt
.
Inkább Ősembernél nézem mert ő legalább magyar én meg nem tudok angolul. Ha úgy is követi az árakat akkor miért menjek más külföldi oldalra.Egyébként AMD-nél azt ajánlják hogy NE telepítsünk fel semmilyen vezérlőt. Se ide-t se AHCI-t se semmit mert a w7 amit fel tesz az bőven megteszi és van benne trim. Ezt mondják de nem tom.
-
-
band1103
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Pontosabban melyiket vetted annyiért és mikor? Ezt?:
OCZSSD2-1VTX30G 30GB - Vertex 30GB - 64MB - 230MB/s - 135MB/sCsak azért mert most 34,000Ft ott.
canniball: Nálam is azt mutatta mindaddig mig be nem regeltem és be nem léptem. Ekkor varázsütésre mindenhol ott termettek az árak.
-
band1103
őstag
válasz
canniball
üzenetére
Mit tom' én
nem vagyok (még) kiművelt ezen a területen. Ennyire sok embernek van már "évek óta" ssd-n az os.-e? Ez az 5 év NTFS esetén volt számolva? Érdekelne a cikk vagy hsz vagy mi. 
Tényleg! Mi manapság a best buy a ssd piacon a tartósság tekintetében (32GB környékén)
-
band1103
őstag
Sziasztok.
Hozzáértő hsz-ek érdekelnének arról a témáról hogy:
Érdemes-e os.-t pakolni egy ssd-re amennyiben igazak ezek az állítások:1. A közértben kapható bármilyen minőségű ssd olyan technológiájú hogy túl sok írást olvasást nem visel el, legalább is a HDD-hez képest.
2. Egy W7 vagy XP ha NTFS-t használ akkor az elég sok írást olvasást igényel a működése során.A hsz-em nem flame indítására irányul csak erősen gondolkodom hogy a os. drive-ot lecserélem ssd-re, de nem akarom hogy 5 hónap után behaljon a drága ssd-m a sok írás olvasás miatt. W7-et használnék.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Autós kamera eladó
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem vagyok (még) kiművelt ezen a területen. Ennyire sok embernek van már "évek óta" ssd-n az os.-e? Ez az 5 év NTFS esetén volt számolva? Érdekelne a cikk vagy hsz vagy mi.