Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha csak szimplán egy ssd-t vennék, amin a rendszer lenne, akkor érezhetően gyorsabb lenne a gépem? Csak mert fontolgatom hogy jó lenne beszerezni valami olcsóbb 32GB-os ssd-t a vinyóm helyett, de nem igazán tudom hogy megérné-e? Ha érdemes lenne lecserélni, akkor esetleg javasolhatnátok pár típust is! Előre is köszi!
Z
-
z00li
senior tag
válasz Zsozsooooo #7135 üzenetére
Az ocz vertex 2 nem szerepel a támogatott ssd-k között: LINK Lehet, hogy csak ennyi a gond.
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje izgatja a fantáziám ez az ssd dolog. A topikot folyamatosan olvasom és arra jutottam, hogy nekem elég lenne egy 30GB körüli meghajtó is,mivel jelenleg 10GB foglalt a rendszerpartíciómon. Mit ajánlanátok 20-30k között? Válaszotok előre is köszönöm!
Üdv: Z
-
z00li
senior tag
Köszi a választ, de már elkéstél. Megrendeltem a 30GB-os Vertexet. Ilyen áron nem szerettem volna kihagyni. Azért rákerestem az Intelre is, de inkább 30-40k között van az ára, az meg már túl sok lett volna nekem. Már nagyon kíváncsi vagyok, remélem gyorsan elrepül az idő míg ide nem ér.
-
-
z00li
senior tag
Nálam is volt hasonló probléma Win 7 telepítésnél. Merevlemezre telepítettem volna ahci módban és nem ment. BIOS frissítés után csont nélkül települt. Gondolom a vinyóra IDE módban raktad a Win 7-et, és most állítottad át ahci-ra, az ssd-re való telepítés előtt. Milyen lapod van? Egy BIOS frissítést megnéznék a helyedben.
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Tegnap telepítettem az oprendszert, ma pedig megcsináltam az ssd-s cikkben leírt beállításokat, és közben érdekes dolgokra lettem figyelmes. 1%-ot máris csökkent a Vertex kondíciója! Elég gyorsan történt mindez. Kezdjek aggódni vagy hagyjam figyelmen kívül? Mondjuk a HDSentinel érdekesen mér, szerinte 1 óra van az ssd-ben, pedig legalább 4-5 órát ment már. Na mindegy, a rendszer jól megy, határozottan tetszik a dolog. Ennyi pénzt megért.
Üdv: Z
-
-
z00li
senior tag
válasz james008bond #8116 üzenetére
Innen szedtem le. Mondjuk a driver TRIM támogatása kérdéses.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- Windows 7
- Hálózati / IP kamera
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest