Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
jozsef m.
üzenetére
Nem tudom, de szerintem meg nem proci kérdése. A teszt futása alatt a szekvencionális sebességmérésnél a proci a lábát lógatja, 5-6%-on megy de a 4K értéknél kipörög a beállított max. frekvenciára.

Most ez akkor hogy is van? Direkt nyomtam most egy 4K tesztet a CDM-el, de nekem csak 2 mag dolgozott, dolgozgatott, mert max 20%-ra ugrott fel a terhelésük.
-
Bodor
veterán
válasz
jozsef m.
üzenetére
Üdv az SSD-s RAID klubban!
Fullos egy lap ez a ASUS SABERTOOTH 990FX az SB950 chipset-el, és a proci is a legújabb technológia, de valószínű, hogy visszafogja az SSD teljesítményét. Ennél sokkal jobbnak kellene lennie a szekvenciális értékeknek szerintem. Nem vagyok biztos benne, hogy CRUCIAL M4 vezérlője fogja vissza a teljesítményt, lehet ebben a konfigban a Samsung 830-asok is hasonló eredményeket adnának. A 4k viszont jó!
Kíváncsi lennék, hogy Intel P67 vagy Z68-as lappal Inteles RAID vezérlővel, ilyen gyors procival milyen értéket adna a két SSD RAID-ban ? -
DV
senior tag
válasz
jozsef m.
üzenetére
revo compatible motherboard list es megegyszer egy masik, Revodrive Compatible Motherboards list.
-
vis.p
aktív tag
válasz
jozsef m.
üzenetére
Szia!
Nekem volt f60-om, és nincs túl jó véleményem róla. És most nem a random 4k-értékekről beszélek. Szekvenciális irás/olvasásban sem érte el a honlapon feltűntetett adatokat, asztali gépben sem. 170-200körül volt W/R. Ugyan olyan rossz tapasztalatom van vele mint a vertex 2-vel.
Ha kicsit keresgélsz,látni fogod, hogy nagyon sok a probléma az ocz-vel és a corsair-el.
DV is irta már egyszer, és sem teszek mást: soha többet ocz és corsair ssd, sandforce-vezérlő ide vagy oda... -
UdVi86
aktív tag
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)