Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
4/10
Eleinte bejött, aztán zátonyra futott a dolog. Sajnos... pedig jó lett volna az elképzelés.
-
dokee78
félisten
válasz
boratsagdiy
üzenetére
Nemrég beszélgettünk itt egy keményebb témájú Belga thrillerről nézd meg.
De Behandeling
-
Pearce
aktív tag
válasz
mondomén
üzenetére
Na igen, valami ilyesmit következtettem ki én is.
Ja, az említett kép. És itt már rajta van pár tetoválás.(#57598) aizen92
De az volt, hogy Sammy-t a felesége étellel akarta ráerőltetni, hogy emlékezzen, míg Leonardnak tetoválásai vannak. Meg Sammynek papírjai voltak, amire írt. -
boratsagdiy
tag
Valaki tud nagyon jó horror -t vagy thrillert ?
-
mondomén
őstag
válasz
Pearce
üzenetére
SPOILER
Én nem emlékszem tetoválásra a végén. A feleségét ő maga ölte meg, túladagolta. Sammy sima csaló volt, amit az ő sztorijaként mesélt el, az tulajdonképp a sajátja volt. Az erőszaktevőt már rég megtalálta és megölte a rendőr segítségével, persze ezt elfelejtette. A rendőr ezt kihasználva megölette vele a drogos palit, hogy megszerezze a pénzt. Mikor erre Lenny rájött, a rendőr kitálalt. Ezután Lenny úgy döntött hazudni fog saját magának és a rendőrt állítja be a felesége gyilkosának. Nem baj, hogy kamu, hisz tudja úgy sem fog rá emlékezni mit tett. A kreált bizonyítékok alapján majd megnyugtatja magát, hogy meglett a gyilkos...
-
genndy
addikt
válasz
HuMarc
üzenetére
Mert nem a pörgettyű a lényeg. #47282 Nem én gondolom, csak olvastam, de direkt ezután újranéztem a filmet, és minden jelenet stimmel.
Ed3r_X_: ja, semmi, általános kérdés volt, válaszolhat rá bárki aki tud ilyenről, csak te írtad az utolsó kapcsolódó hsz-t.
pohár: de a pörgettyűből tényleg nem lehet megmondani. Persze, billeg, de az még nem elég. Megint csak #47282. Illetve az is igaz lehet amit Caine mondott a saját karakteréről, de nekem a totemes bizonyítás erősebb.
-
dokee78
félisten
The Hungover Games 4/10
Itt reális az imdb értékelés.
Ez egy kalap sz@r,de rávett,hogy megnézzem a The Hunger Gamest,persze miután kölcsönözhető lezs a Mockingjay.Egyébként a Mockingjay imdb adatlapja miért fekete?
-
-
genndy
addikt
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Donnie Darko-ból jól tudom hogy nem jött ki semmilyen formában a bővített mozis változat ugye (amit itthon is bemutattak)? DVD-n rajta vannak a plusz jelenetek az extrákban, de összevágva nincs.
lezso6: lehet tudni. Elsőre nézve azért nehéz észrevenni az igaz.
ígyvanferi: nekem bizony jobban hangzik, ha már az eredeti cím erre utal (és legalább nem spoileres...)
-
Pearce
aktív tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Miért nem?
Itt mondjuk engem is az bosszant fel, hogy nekem is megvan a dvd Követés címmel, akkor mi a francnak kell új címet adni neki?(#57580) orichalcos
Jó kis WTF film lett az is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
No akkor jöjjön egy Donnie Darko, mert még kimaradt nálam. Állítólag jó lett.

-
genndy
addikt
válasz
spiky03
üzenetére
A 'Following'-ot sikerült 'Csapdá'nak magyarítani? OMG
Érdekes módon nekem megvan az eredeti DVD, és 'Követés' néven fut. Hm. 
Egyébként nem, a Memento igazi visszafelé menős, a Követés csak nem kimondottan időrendi, olyasmi mint a Ponyvaregény, időben ugrálunk a jelenetek között, de pl. az eleje az az eleje.Mementot meg viszont újra kéne nézzem, mert amit Pearce ír az nem tűnt fel, lehet hogy jobban meg van kavarva mint gondoltam?
-
Pearce
aktív tag
válasz
genndy
üzenetére
De az utolsó pár percben, amikor a főszereplő visszaemlékezik és ott fekszik az ágyban a feleségével, már akkor is rajta volt pár tetoválás...wtf?
Meg az volt, hogy Natalie /a szemüveges csaj/, neki volt egy barátja és a zsaru őt hívta oda az elhagyatott helyhez és Leonard /a főhősünk/ őt nyírta ki.
Meg a zsaru ott mondta is neki, hogy már megtalálták a felesége gyilkosát, mert ő volt az ügyre ráállítva.
Meg akkor tényleg biztosítónál dolgozott és a Sammy Jankis-es sztori-amit mindenkinek mesélt, az valós volt? -
LOTR
addikt
válasz
Pearce
üzenetére
pedig a memento története nem olyan kusza, mint amilyennek tűnik a "vágásmód" miatt
ha jól emlékszem valaki írta, hogy van az otnemem változata is, ahol rendes, történésük szerinti időben van összevágva a film, nem tudom hol érhető el, de biztosan segít a megértésben, ha elsőre nem sikerült - persze ha valóban létezik ez a verzió is -
genndy
addikt
válasz
batai15
üzenetére
Rosszul gondolod. (#57573) Pearce: Memento:
A csaj és a szemüveges rendőr segítettek a főszereplőnek felkutatni a felesége gyilkosát (bocs, a nevekre már nem emlékszem), viszont utána a fogyatékosságát kihasználva mindig a maguk céljára használták. Az utolsó alkalom rosszul sült el a szemüvegesnek. -
Pearce
aktív tag
Ha már így benne vagyunk Nolanben, akkor valaki elárulhatná a Memento lényegét is.

Tegnap megnéztem megint és még mindig baromi jó, jóval okosabb, mint az Eredet, de ebből kiindulva jóval nehezebb is megfejteni.Jaaa, amúgy az megvan, hogy "filmtörténeti élménypark épül Ózdon(!), méghozzá laza 1 milliárd forintból."? via Ae
Plusz:
-
LOTR
addikt
válasz
üzenetére
wrong turn
the hills have eyes
wolf creekchernobyl diaries - talán...
ha a repülőbaleset még belefér akkor:
alive
the edgeezek kicsit más stílusúak, de szintén nagyon jók
the way
the way back
into the wildmost úgy hirtelen ennyi
az első 4 közepes horror
a többi pedig inkább dráma, abból 3 pedig igaz történetet dolgoz fel, viszont nagyon jó filmek, amik a túlélésről szólnak -
Horns (2013) 7/10
Kellemes csalódás volt, ugyan a színészi játékok középszerűek voltak, de az egész sztori megvalósítása, zene az meglepően jól el lett találva. Ugyan néhol azért voltak bajok, de legalább
mindenki azt kapta, amit megérdemelt.
Najó, a végén a gyilkos megmurdelése azért erős túlzás volt, és a legvégén a hepiend az hát hogy is mondjam, elég szánalmas volt, de ha ezt nem vesszük figyelmbe, akkor 7 pötty. -
törölt tag
Sziasztok! Tudnátok nekem olyan filmeket ajánlani ami arról szól, hogy autóval mennek aztán az autó hirtelen lerobban, vagy ütköznek és ezért gyalog kell belevágni az ismeretlenbe a szereplőknek, hogy túléljék a dolgot?
-
Sir Pocok
őstag
Ritka groteszk/abszurd vígjáték a lengyel filmiparból. Aki szereti ezt a műfajt az garantáltan könnyesre fogja magát röhögni a filmen. Viszont akinek nem fekszik ez a műfaj az bele se kezdjen.
Nekem tetszett 8/10
ui: a magyar szinkron nagyon jó lett.
-
genndy
addikt
válasz
batai15
üzenetére
Eredet-kapcsán már korábban is szóba került, de leírom megint: nézd nyugodtan újra, és figyeld
Nagyon szépen, következetesen végig van vive ez a filmen,és ebből már a vége is egyértelmű. Elsőre persze nekem sem esett le, de újranézve stimmel a dolog.DiCaprio kezét. Meg fontos, hogy a pörgettyű nem az ő toteme, attól még hogy használja. -
LOTR
addikt
válasz
batai15
üzenetére
spoileres lehet
korábban volt téma
egyértelmű válasz nem biztos, hogy van
azt hiszem Michael Caine nyilatkozta, amikor feltették neki ugyan ezt a kérdést, hogy ő, mint az apja sosem jelent meg Dicaprio álmában
vond le a saját következtetésed
meg igazából mindenki fogadja el azt a befejezést, ami neki jobban tetszik, lehet a készítők célja is ez volt
de arra nem emlékszem, hogy lett volna egyértelmű magyarázatmod
na jó, elég gyorsan eltelt az a fél óra mióta megnyitottam a topikot... de akkor ez a válasz is elfér itt -
Üdv!
Ez melyik filmből való?

-
batai15
félisten
Eredet filmet még csak most láttam.
Jól gondolom hogy a totem nem dől el a végén és az egész film paradoxon?
Illetve akkor a küldetés semmi sikerült. Vagy valaki ki oktatna?
Szerk : mole volt a pörgettyű az álomban nem? Tehát nem fizikai nem? Azt pedig magához vette akkor az egész film többszörös álom? -
rt06
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
-
Huh, nem akartam vitát indítani! Távol álljon tőlem az ilyen. Csak leírtam, amit nekem mondtak a kollégák.
Bár biztosak voltak benne, hogy nekem tetszeni fog, igaz így most majd azt mondják csakazértis, mert nekik nem.
Rengeteg filmet néznek, 99%-ban azt, amit én, persze a kapottból szelektálnak erősen.
Konkrétan azt mondták, nem volt története, olyan se füle-se farka film.
Engem már a bemutató is megfogott, azért akartam megnézni. Aztán megkapták ők is, de kár volt....
Valamiért az egyik kollégám azt várta a film végéig, hogy megtudja végül is miért lett a film címe Grand Budapest Hotel. Megtekintés után azt mesélte, hogy semmi köze nem volt a hotelhez, Budapesthez meg pláne nem.
Ők úgy vannak,(ahogy már leírtam itt egyszer)mint én a fórum előtti filmes világomban. Azaz nem keresnek klisét, nem akarnak bazi nagy mondanivalót, megnézik, élvezik, azt elfelejtik. Csak egy egyszerű időtöltés nekik, semmi beleélés. Mikor meséltem nekik, hogy van olyan film, amitől borsózok, nos inkább nem írom le, mit kaptam. De ettől még jó emberek!Most Az ördög Pradát visel című filmet néztem a nejemmel. Nem is tudom, már hányadszorra. Ez is egy egyszerű, semmi extrát nem tartalmazó film, de valami mindig megfog benne. ha látom nem tudom otthagyni.

Ha pontoznom kéne 7\10 lenne, de tényleg fogalmam sincs mi fog meg benne ennyire. -
Viszlát
addikt
válasz
Gyuri16
üzenetére
Hm, a Charlie Bartlettet még nem láttam, köszi a tippet. Viszont Downey-ról eszembe jutott egy másik zenés, a The Soloist. Nem közelíti meg a Once vagy az August Rush színvonalát, de még mindig az egész jó kategória.
Atyaég, az O Brother, Where Art Thou? hogy nem jutott eszembe eddig, abszolút kedvenc pedig, egy kis amerikai folklórral fűszerezve.
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Viszlát
üzenetére
bovul a lista, nagyszeru

coming of age filmet parat neztem, eleg hullamzo volt, de azert amik tetszettek:
The Way Way Back
It's Kind of a Funny Story
Charlie Bartlettami meg eszembe jutott
Little Miss SunshineWoody Allen: probalom sorba nezni a filmjeit, de ez is eleg hullamzo. pl a Vicky Cristina Barcelona tetszett, szinten feel-good.
-
Viszlát
addikt
válasz
Pearce
üzenetére
Szó sincs ilyesmiről. Jópáran vannak itt, akik leírják a benyomásaikat, nem akarnak többnek látszani és ez így teljesen rendben is van, ez lenne a cél. Akikről én írtam, azok azok, akik kategórikus kijelentésekkel, magukat informáltnak próbálván láttatni nyomatják az álszofisztikált baromságokat, miközben arra sem hajlandóak, hogy minimálisan utánanézzenek annak, amiről éppen osztják az észt. Alapvető filmes fogalmak sincsenek meg, vagy ami még rosszabb, tájékozódás nélkül felruházzák őket - saját, légből kapott elképzelés alapján kialakított - a valóságtól abszolút eltérő jelentéssel, aztán arra alapozva megy a fröcsögő észosztás...
-
Viszlát
addikt
válasz
Gyuri16
üzenetére
Ha lazábbra vesszük a kategóriát, akkor van sok jó feel-good, például ha már coming of age, akkor a The First Time egészen kellemes volt.
De ha zenéről van szó, akkor többnyire életrajzi drámák vannak, musicalek, vagy gagyi romantikába fulladóak. Szigorúan vett feel-good zenés film alig-alig, a korábban említetteken kívül talán még a The Legend of 1900 sorolható ide (ami egyébként remekmű), bár kissé elvont és belengi némi baljós hangulat.
Ha meg Woody Allen, akkor Melinda & Melinda ebben a kategóriában.

-
Pearce
aktív tag
válasz
Viszlát
üzenetére
"Az ide írók 95%-ának halvány fingja sincs miről dumál, alapvető fogalmakkal nincs tisztában, megy a nagyotmondás (lásd legutóbbi "vita" a Gone Girl kapcsán), mindenféle tudás és tájékozottság nélkül."
Én eddig azt hittem /lehet, hogy rosszul/, hogy ez a topik a nagy átlagnak van és nem követelmény a filmművészetis, kifinomult ízlés hozzá...na mindegy.
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Viszlát
üzenetére
hasonlo hangulatu filmek coming of age kategoriaban amik tetszettek:
The Perks of Being a Wallflower
The Spectacular Nowegy szinte vegig mosolyogva nezos Woody Allen film:
Midnight in Parisnem pont ugyanaz a kategoria, de hasonlo. Probalok a kevesbe ismert filmek fele erdeklodni, azert is irtam ide. Ezeket gondolom topiclakok nagyreszt mar lattak.
(#57546) bAtt001
two night stand: pont ahogy irtad. Maskor leiras alapjan kukaztam volna, de valamiert nem reg megneztem es egy kedves, jo hangulatu film. -
devil-k
nagyúr
7/10
Ez tetszett!
Egy régi film 1997-ből, amikor még egy medvés filmet nem a CGI-ra építettek, hanem magára az állatra és az idomárra. -
bAtt001
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
múltkor nem ugrott be ez a begin again amikor irtad, de aztán megint összefutottam vele és eszembe jutott, ez is egy tök jó kis film volt, ilyen leülsz elég soha nem hallottál róla és végig élvezed cucc
ilyen volt még a chef is nekem meg a bad words (ennek a plakátjára figyeltem fel anno), de még a two night stand is
ez a nem várok tőle semmit és mégis nagyon jó kikapcsolódást nyújt kategória 
-
Viszlát
addikt
válasz
Gyuri16
üzenetére
Begin Again -> Once - August Rush
Chef, The Hundred-foot Journey -> Julie & Julia -
Gyuri16
senior tag
válasz
abridabri
üzenetére
ezekbol a Yes Mant nem lattam, megprobalom, bar ez kicsit mas fajta humornak nez ki, de Zooey ket szep szemeert csak megeri

Catch me if you can tetszett, masik ketto nem az en vilagom.
tovabbi otleteket szivesen fogadok, hasonlokat azokhoz amiket felsoroltam. Nem elsosorban vigjatek, de megis konnyed, vidam.
-
válasz
Gyuri16
üzenetére
Yes Man
Johnny English
Catch me if you can
Finding Nemo -igaz ez mese ,nem film . -
devil-k
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ez jó kérdés!
-
Gyuri16
senior tag
sziasztok, tudnatok ajanlani egy konnyed feel-good filmet? Ezeket lattam mostanaban, amik tetszettek, hasonlo hangulatut keresnek: The Hundred-Foot Journey, Begin Again, Chef.
-
Viszlát
addikt
Lazán kapcsolódik csak, de baromság a topikban alá befér: pár napja azon röhögök folyamatosan, hogy rendszeresen visszatérő téma a szarfos hálivúd, aztán az évi listák meg hemzsegnek a nagystúdiós, klasszikus értelemben vett Hollywood-i filmektől... Az ide írók 95%-ának halvány fingja sincs miről dumál, alapvető fogalmakkal nincs tisztában, megy a nagyotmondás (lásd legutóbbi "vita" a Gone Girl kapcsán), mindenféle tudás és tájékozottság nélkül. Ezekután ilyen kifinomult apróságoknál mint ízlés vs minősítés elvárásokkal lenni elég meredek, ahol a szint remekül lemérhető a szarazoszkármernemaznyertaminekemtetszett általános alapvetésből...
-
törölt tag
Közben rájöttem

-
james001
veterán
Jól kezdődik itt is a 2015-ös év látom

Szeretem a Rogen-Franco párost,de azért ez nem ütött akkorát mint amekkora "hype" volt körülötte. Gyenge és erőltetett poénok voltak inkább.
Ananász Expressz még mindig a császár tőlük
6/10
-
törölt tag
Semmi

-
KisTücsök
addikt
válasz
Pearce
üzenetére
"Nem lehet az, hogy nem néznek sok filmet és ezért nem tetszett nekik annyira?"
Dehogynem. Az is lehet, hogy a kollégái ezen kívül mondjuk csak a Keresztapát látták, az 10/10, ez mondjuk 9/10, és akkor tényleg ez a legrosszabb film, amit valaha láttak.
Lehet...
Mondom, van egy szint. Nálad ez még belefér, nálam nem. Ettől emberileg nem lesznek kevesebbek (a feltételezést sem értem, és akár ki is kérhetném magamnak...), de hogy filmes ajánlásokat nem kérnék tőlük, az biztos.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
devil-k
üzenetére
De itt nem tetszikről, meg nem tetszikről volt szó. Konkrétan azt mondták, hogy életük legrosszabb filmje volt. Azzal semmi gondom, hogy valakinek valami nem tetszik, ami történetesen nekem igen. De hogy pont a Grand Budapest Hotelt titulálni a valaha látott legrosszabbnak, hát... Kíváncsi lennék nekik mi a top 10 mondjuk.
-
eeXaa
addikt
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Én ezt nem állítom, de a helyzetet csak nehezíti, hogy van mondjuk 100 film, amiből kb 5 "komoly" munka, és a többség hajlamos arra hogy ezeket is ugyanúgy ítélje meg mint a többit... és van aki ezt nehezen emészti meg...
57526: az erősebb jelzők használata tényleg nem jó... itt ebben az esetben nem volt konkrétan valakinek címezve, de akinek nem tetszett az adott film, az szintén magára vehette... -
callmeakos
veterán
Csak egyet áruljatok már el. Idézett kommenttől függetlenül.
Mért kell valakit (bárkit is) minősíteni az alapján, hogy xy filmet hogyan értékel meg. Ez a hozzáállás nekem kissé taszító, de no offense. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Pearce
üzenetére
Egyetértek teljesen. Nekem se tetszik sok egekbe magasztalt film, de attól még nincs baj az én agyammal. Az ilyen megjegyzéseket meg kissé bunkónak érzem pitterix ismerőseire nézve. Gondolom nem igazán ismeri senki se őket annyira, hogy ilyet mondhasson róluk.
(#57524) eeaa
A lényeg nem ez. Nem változtat a film értékén, de azt fogd már fel, hogy attól még nem hülye az az ember, meg agyhalott, akinek nem tetszik.
-
Pearce
aktív tag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Nem lehet az, hogy nem néznek sok filmet és ezért nem tetszett nekik annyira?
Wes Anderson filmjei egyébként is különcek.
Egyébként ezt úgy bírom, amikor a nagy filmesztéták azt mondják, hogy azért vannak bajok meg egy szint felett felesleges ízlésre hivatkozni.
Bullshit, ez mind ízlés kérdése. Valakinek nem tetszik a Hobbit, valakinek az Interstellar, valakinek a Keresztapa.
Állhat miattam az imdb top 100-as listájának első helyén, ha nekem nem tetszik, akkor én hülye vagyok?
Hagyjuk már...ez mind az, hogy valaki felsőbbrendűnek akar látszani és ha másnak egy korszakalkotó film nem jött be, akkor az vérigsértés
-
hoffman_
nagyúr
boldog újévet a topicnak (:
dél körül értem haza, nem rég sikerült felkelni. a tegnapi Hobbit nézést mondjuk, hogy reseteltem. kell még egy nap, hogy összekotorjam a mondatokat hozzá :p
-
devil-k
nagyúr
Nem ízlés kérdése, hogy valakinek tetszik-e a Grand Budapest Hotel? Akkor mi?
Tudomány?Nyilván itt mindenki megosztja a tapasztalatait, hogy hogyan tetszett neki az adott film. Furcsa is lenne, ha mindenkinek mindig minden ugyanúgy tetszene, mint a másiknak. Nekem pl. 1/10-es film a Noé, másnak pedig 8/10-es, én nem ítélem el, s szerintem ő sem engem. Nincs ebben semmi.
(#57519) rt06
Nekem a Noé c. film nem tetszik, SZÁMOMRA sz*r. Nincs ebben semmi.
-
rt06
veterán
válasz
devil-k
üzenetére
ez nem izles kerdese
aki ugy veli, hogy XYZ elete legrosszabb filmje, az nezze vegig dr boll eletmuvetattol, hogy valakinek nem tetszik egy film (mert nem erti, mert nem figyelt, meg nem volt olyan a hangulata), a film meg nem feltetlen (sot, tobbnyire nem) lesz szar, az illeto meg foleg nem lesz filmeszteta
-
devil-k
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Akkor ha te nem szereted a spárgát vagy a spenótot, akkor már nem vagy ember?

Más:
5/10
Zavaros lett a vége a storynak. Elvarratlan szálak, kifejtetlen cselekmények stb. Elsőnek azt éreztem, hogy a trailer hazudott, mert egy jó filmhez van dolgom, aztán pedig azt, hogy a trailer nagyon jó volt a filmhez képest....
(#57515) ígyvanferi
Miért is? Ízlés, ízlés. Kár belemenni... Nekem nem lesz több és kevesebb valaki, mert egy adott filmet szeret-e vagy sem.
-
Már kíváncsi voltam rá, milyen is ez a film, melyet oly sokan magasztalnak, s melyet a munkatársaim életük legrosszabb filmjének tituláltak.
Nos nekem kicsit érdekes, de élvezhető alkotás. Az ismert színészek ilyetén játéka megmosolyogtató.
Az a két állat, ahogy ül a szánon, meg a motoron, na az egy show. Ott örült az arcom.
Tony Revolori játéka Zeroként marha jó volt. Bár néha mintha majdnem elröhögte volna magát.....
Egyszer jó, de még egyszer nem tudnám végignézni.6,3\10
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Volt. Azért bennem is elszakadt valami a végénél... meg én is pont egy szakítás óta nem tudok randizni így totál átéreztem az egészet. Meg gondolom a koraesti két pohár Jim Beam is besegített valamelyest...
A soundtrack is nagyon tetszett, az Arcade Fire-t meg különösen szeretem a The Suburbs albumuk óta így az is rátett a filmre. Nagyon jó ízlésük van, jókat válogattak be...
[ Módosította: Karma ]
-
Pearce
aktív tag
Walk among the Tombstones egyik felirata:
"00:27:52,600 --> 00:27:55,194
But I was thinking about getting a little eat on myself.
00:27:55,440 --> 00:27:58,750
All right. So we can both get our eat ons together.00:27:52,455 --> 00:27:54,985
Azon gondolkozom, hogy egy kicsit eszek magamból.
00:27:55,403 --> 00:28:00,406
Rendben. Akkor megegyük egymást? Gyerünk."

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mármint ha "csak" rámész az imdb-re és megkeresed mondjuk. Az a refer tag a link végén, az csinálja.

A hétvégén másodszorra néztem meg, még mindig lenyűgöz.
Érdekes módon nekem megvan az eredeti DVD, és 'Követés' néven fut. Hm. 
A spoiler akkor is spoiler marad.