Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz tDr1v3r #37373 üzenetére
Én is sajnálom, nagyon jó sorozat volt. Mondjuk Huma kiakadna rajta, Walter Bishop egy személyben volt minden fizikus, biológus, kémikus szakma válfaja, de szerintem pont ezért volt zseniális az a bohókás karakter.
Remélem majd Abrams kitalál még ehhez hasonló kis sorozat ötleteket, elég jó alapja volt ennek is meg a Lostnak is.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
-
.LnB
titán
válasz tDr1v3r #37987 üzenetére
Ott bizony össze Újra is kéne egyszer nézni.
De filmek írása kicsit más, látszik a Prometheus esetében nem is lett osztatlan sikere. Emlékezetes film, mindig emlékeztet rá, hogy ne nézzem meg mégegyszer„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz tDr1v3r #37989 üzenetére
Ez a baj, a korhatár, egy Alien előzményfilm esetében! Érted?! Kicsit ambivalens a két dolog.
(#37990) noxwill Aztii! ennek az Ultronnak mindkét fülében van bluetooth headset a telefonjához. Tuti fontos ember (vagy robot) Vállalkozó az ürge?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
spammer
veterán
válasz tDr1v3r #38261 üzenetére
"Zack Snyder-től a Watchmen-nel a háta mögött valahogy mást vártam...."
Csak ennyi: David S. Goyer.
---
(#38262) batai15:Thor 2 SPOILER
Úgy, hogy a nyomorult Loki nem halhat meg, mert akkor a fanok eret vágnának. Egy másodpercig sem volt hihető, hogy tényleg meghalt. Olyan tipikus hatásvadász béna húzás akart lenni.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Integra
titán
válasz tDr1v3r #38388 üzenetére
csak egyet érteni tudok vele, ha már amúgy sem lesz köze a zahn könyvekhez, akkor már minden legyen új, és a lerágott, elkoptatott hallivúdi szar színészek is menjenek a levesbe. még a végén akár jó is lehet, bár a vérmentesség miatt a közepesnél úgysem lehet jobb....
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
brownus
veterán
válasz tDr1v3r #38795 üzenetére
bla-bla-bla.... ugyan...
ja, többen ajánlották stealth című filmet, és, hogy alul van pontozva, nos, szerintem egy dekával sem ér többet az a film. a vége felé be is aludtam... szóval nagyon lebilincselő volt.
két nagy-nagy piros pont: az egyik j.biel teste, és feneke ő is egy istennő, scarlett's body is so fucking overrated :d
a másik: she can do that - nagy kösz a zenéért!
-
callmeakos
veterán
válasz tDr1v3r #48330 üzenetére
Hajjjaj annyi itt a Marvel kontent, mindjárt jönnek az okosok és kikapsz
Más.: Ez nem kifejezetten az Őrzők, bár ebből a dologból indult ki. A hazai forgalmazó reakciója arra a kérdésre, mért kell a neveket lefordítani:
"Tapasztalataink szerint a hazai közönség széles rétege igényli a beszédes nevek magyar változatát. Ilyenkor tekintettel kell lennünk a szinkron által támasztott korlátokra is (pl. szótagszám). Bízunk benne, hogy ennek ellenére tetszeni fog a Galaxis őrzői, amikor beülsz rá a moziba."
Mi lenne ha nem fizetett statisztákat kérdeznének erről, hanem a moziba járó embereket. Ezután mutassanak már egyetlen egy embert is, akinek tetszik mondjuk az Űrlord a Star-Lord helyett. Mert kb. egy embert nem láttam a teremben, aki vidáman bólogatott volna hogy "hmm igen, ez az Űrlord név nagyon passzolt a filmhez".
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest