Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz Sir Pocok #2040 üzenetére
SPOILER
Érdekes, hogy a rendőrség vs. börtöntöltelék utcai bunyót nem említi senki, pedig a legnagyobb blődség volt az egész filmben, ahogy az automata fegyvereikkel a kezükben nekiállnak bunyózni. Minimum fél pont mínusz ez az egy jelenet, mert a klisék meg a kiszámíthatóság egy dolog, azért nem jár mínusz, igaz plusz sem, de az ilyen szintű baromság az nagyon fájdalmas.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Zirowe
nagyúr
válasz Sir Pocok #8418 üzenetére
Mondjuk kár, hogy a dvdt használja, mint alapanyag, és nem a bd-t (tudom, amikor elkezdte az még nem jelent meg).
Majd a többit remélhetőleg.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Archanon
őstag
válasz Sir Pocok #8413 üzenetére
Ja hogy pár éve már a filmeket is moddolják? Ebből kimaradtam...
(#8420) Edenyke: Van valami különbség a DVD és a BD verzió között a felbontáson kívül?
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Kobe
veterán
-
br.rak
őstag
válasz Sir Pocok #43045 üzenetére
Days of Future Past inkább szolgált reboot-ként, mivel a régiek elég idősek (és nem lehet tudni mennyire lehet rájuk építeni főleg igaz ez Patrick Stewart és Ian McKellen esetén) H. J. meg nem tudni mennyi filmet fog még vállalni az egy szem Wolverine folytatáson/reboot-on kivül.
-
Dilikutya
félisten
válasz Sir Pocok #44712 üzenetére
És a képregénynek az Unikron elleni harcon kívül is lenne látványos válasza a filmekre, pl. a Sötét csillag, amikor Üstökös egy kibertroni energiaforrást felhasználva végigrombolja a Földet, és az Autobotok és Álcák együtt sem tudják legyőzni. Ott aztán folyik az olaj rendesen. Egyik kedvenc történetem.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Hintalow
senior tag
válasz Sir Pocok #44836 üzenetére
Ismerem, a tf mappám vagy 8 giga
Marvel G1, teljes Marvel UK, dreamwave, idw (ongoingok is)
Jó a hálózsák, de már régen túl vagyok azon, hogy arra várjak, hogy lefordítsák őket, túl lassúak, nem elég konzisztensek.
Viszont a továbbiakban ilyeneket inkább a képregények topicban, bár nem hiszem, hogy rajtam kívül másvalakit érdekelne a témaHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Integra
titán
válasz Sir Pocok #48009 üzenetére
a végén még kiderül, hogy a lecsúszás és a csövezés jót tett neki, mert hiteles jedi mester lesz, látszik az arcán az utolsó évtizede(i), még akár nagyon jó is lehet! reméljük, hogy a gázsiját nem éli fel és tud új életet kezdeni belőle.
Kidus:
jaja[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dilikutya
félisten
válasz Sir Pocok #69312 üzenetére
Az az enzim már a Jurassic Parkban is megbukott.
A múltban csak egy bukás volt, az első park ki se nyitott. A folytatások nem a parkban játszódtak, volt Hammondnak másik szigete is, ahol a tényleges tenyésztés folyt, Isla Nublar-on csak az állatkert volt. A 2-3. rész is Isla Sorna-n játszódik, ahol ugyanabból a kutatásból nevelt állatok élnek, mint a régi parkban, így a tulajdonságaik is ugyanazok.A begyűjtő egység viszont nagyon felkészületlen volt, ami jókora hiba, hogy ők sem tudták, milyen állat is az, milyen képességeket szántak neki, bár az egyiken maga Henry Wu is meglepődött. De egy ellenszenves figura lett az első részhez képest (a kínai dokit ugyanaz játszotta régen is). Arra leszek kíváncsi, ezt hogy folytatják, most azért jó nagyot és látványosat bukik a park. Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
HuMarc
veterán
válasz Sir Pocok #78199 üzenetére
Minden spoileres pontoddal egyetértek, sőt, még ezen kívül is van pár hiba, mindezek ellenére nekem nem volt bajom a filmmel, az alatt a 2 óra alatt jól szórakoztam. Nem vagyunk egyformák, az biztos.
Én úgy éreztem, kötelességüknek érezték, hogy mindent beletegyenek a régi trilógiából. Volt Hoth, Tatooine, Yavin-4, ami akár Naboo is lehetett volna, már csak a Dagobah hiányzott és még a Mustafar az újabb trilógiából. A karakterépítés és a történet kibontásának hiánya is érezhető volt, pl. miért állt át Kylo Ren, hogy került oda a fénykard a kantinba, és erre még rá is kérdeznek a filmben. Ugyanakkor mind tisztában vagyunk vele, hogy rövid távon trilógiában, hosszabb távon pedig a végtelenségig terveznek a készítők, tehát a mostani sötét foltokat a VIII. részben úgyis tisztázni fogják. -
spammer
veterán
válasz Sir Pocok #78711 üzenetére
Egyik része jogos, másik része a "mindent tudni akarok azonnal" hozzáállással íródott. Nem kell mindenre választ kapni (akár azonnal, akár egyáltalán), nem baj az, ha kell gondolkodni, ha lehet találgatni, beszélni róla. Mese, de ez nem jelenti azt, hogy szög egyszerűen kell hogy legyen eleje-közepe-vége és kész, semmi homály, semmi rejtély, semmi mellékszál.
A drámai súlypontokban, elmélyítésekben volt hiba, ez a része szerintem is jogos kritika, illetve bizonyos karakterek szerepének a súlya, jelentősége is kevés.
Leia eléggé semmi volt valóban, de igazából nem sokat lehetett vele kezdeni. Amúgy meg mit összesírnának sokan, ha Lindelof keze is benne lett volna a scriptben.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
vg
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest