Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
The Guest 60%
Az első trailerek óta nagyon vártam sajnos csalódás.
A gagyi akciók.
(70. perctől kezdve,sőt mi ez a gagyi szerelés az egységen
színes sörétes töltények,tiszta Sabotage,
fos fegyverhangok,torkolattűz ááá )Badass volt viszont a karakter nagyon,kajak kinyírta a jó embereket is WTF
Állam leesett.Pearce Jogos,jó,hogy visszanéztem és láttam jelezted.
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Idén a Hobbit produkálta a legjobb nyitónapot a hazai mozikban: 27.342 néző.
-
kexksz
addikt
Telekom előfizetők 23-26 között ingyen megnézhetik a Lego Movie-t.
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #56791 üzenetére
aha, megtaláltam, de a többi részt elnézve ezt csak a sima verzió lesz, nem a bővített... mondjuk nekem hótmindegy, most láttam nemrég
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
whitezo88
nagyúr
egy kérdésem lenne: van egy vágott poénvideó [link] a kérdés az hogy a jelenet melyik filmből van? a narancs autóból amúgy Modern Talking hallatszik?
az első perc után csak ismétlődik amúgy a jelenet.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
hm, az előbb láttam az RTL-en, hogy Gyűrűk Ura maratont tartanak 3 napig, a műsorújságban egy szó sincs róla... lehet elnéztem a csatornát
á, meg is van, Film+ adja majd 24-től 26-ig (az első rész 3 és fél órás lesz a műsor szerint)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
cyberkind
félisten
Egy pletyka szerint a Sony talán mégis kiadja Seth Rogen és James Franco komédiáját. Méghozzá ingyen. A stúdió tulajdonában lévő Crackle online Video On Demand szolgáltatáson keresztül. A Sony szóvivője egyelőre tagadja, hogy így akarnák kiadni a filmet, de nem is cáfolta a pletykát. Még gondolkoznak, mi lenne a legjobb megoldás.
És már csak 9.9 az IMDB-n.
-
gmx9
aktív tag
Karácsonyra készülődve...
Tapló télapó
Az elmúlt 6-7 évben majdnem mindig megpróbáltam megnézni, de 15-20 percnél tovább nem bírtam. Most 30 percig jutottam, de elég volt belőle. Nagyon unalmas, érdektelen számomra, rohadt gyenge "poénokkal". A sztori semmi érdemlegeset nem halad fél órán át, csak egy alkoholista vadbarom mindennapjait kell élvezni. Többet nem veszem elő.
Rare Exports: A Christmas Tale
Egy érdekes finn film, mondhatni egy felnőtt mese, ami eléggé eltér a megszokott Mikulás képétől. Leírásokat ne nagyon olvassatok, mert leírja a film lényegét. A történet szerint egy kutatócsoport a hegyekben dolgozik és keres valamit. Idővel egyre furcsább dolgok történnek, gyerekek tűnnek el, állatokat gyilkolnak meg, míg nem egy nap a főszereplő fiú és apja egyik csapdájába valaki belezuhan.
Az elején dráma (nem mély), kicsit megismerjük a fiú és az apa közti kapcsolatot, majd elkezd horror elemeket felvonultatni, és szép lassan kibontakozik a fantasy világ. Itt is a vége megy el gyenge irányba, a sötét, komor, beszippantó hangulatból szerintem túl gyerekesbe ment át, de a legvégén nem rossz a poén. Mindenesetre szépen felépítették, és teljesen egyedi a koncepció.
6/10
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
james001
veterán
Ma haverral megnéztük a Horns című filmet,hát szakadtunk rajta,ekkora agymenést De úgy egyébként nem volt rossz film,Radcliffe jól játszott benne. Komolyabb szerepekre is választhatnák már őt egyébként.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
emiki6
veterán
+1
Ebben egyet kell értsek mindkettőtökkel. Én szórakozni ültem be és azt kaptam, amit akartam/vártam és épp ezért voltam teljesen elégedett."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
PuMbA
titán
Pont ez a véleményem a Hobbitról
[ Szerkesztve ]
-
-
rt06
veterán
vigyazz, spoiler
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Jhonny06
veterán
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
euro, 4kElőttünk-velünk-utánunk mind szinte fullon volt a terem. Úgy ültem be a filmre, hogy semmi jóra nem számítottam (a többiek azért ennyire nem pesszimistán), kvázi csak rosszat olvastam róla. Ehhez képest nem volt annyira értelmetlenül hentelős az egész. Én kifejezetten utálom a Gyűrűk Ura sorozatot, a Hobbitot főleg az első rész miatt kedveltem meg, de ebben is volt bőven ebből az aranyos, kalandos stílusból, nem veszett el egyáltalán. Az átkötés nagyon jó volt a végén, hogy "mi lesz majd a jövőben", imádtam. A CGI tökéletes, szerintem amit ma ki lehet hozni ilyen téren egy filmből, az itt mind megjelent. Az kicsit már idegesítő volt a végére, amikor huszadszorra akarnak megölni valamilyen fontos karaktert, de az utolsó pillanatban mindig megmenti valaki. A szinkron átlagos, nem éreztem nagyon rossznak, vállalható. Összességében gyengébb sokkal, mint mondjuk az első rész, de korántsem nézhetetlen kategória. Olyan 6,5/10-et adnék rá, de inkább lefelé görbül.
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Tegnap este megnéztük a Kamuzsarukat.
Nekünk tetszett, egy kis felhőtlen kacagásnak jó volt.
Jók voltak benne a zenék, meg a szinkron sem volt rossz szerintem, mert vígjátékokat azzal nézünk, minden mást eredeti nyelven.
A zenéjét nem lehet valahol megszerezni? A kölcsönzőben nem találtam.Sok részen mosolyogtam, nevettem, de a legjobban azon a részen röhögtem,
amikor az igazi rendőrökkel bemennek az üzletbe ahol riasztás volt, és amikor kiadják a si-si hangot, hogy ők is beélesítik a pisztolyt. 7/10
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
veterán
-
eeXaa
addikt
...a topicban tárgyalt filmek kb. 99% nak nincs ahhoz köze, de nem is baj ez ....ezekről a filmekről és járulékaikról is jó beszélni... lehet amúgy tényleg jól jönne egy Film művészeti topic is, de kétlem hogy 2-3 embernél több tudna érdemlegeset oda írni innen...
[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
válasz cattus #56767 üzenetére
természetesen nem a hieroglifákra gondoltam
úgy emlékeztem, hogy a magyarokon kívül valahol az afrikai kontinensen is (vagy a közel keleten, ott a közelben) használták, legalábbis valamilyen hasonló írást, minthogy a rúnaírás is nagyon hasonlít rá, legalábbis, én mint laikus szerintem nem tudnám megkülönböztetni
ha meg nem így volt, akkor rosszul emlékeztemmod
pont a napokban néztem meg a csillagkapu filmeket, lehet az ott látott "jelek" miatt kevertem össze[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
Bad Pritt
félisten
Ja még Hobbit SPOILER
Az másnak is feltűnt, hogy az egész film arról szól, hogy ki kapja meg a kincset, mindenki a sok aranyért pampog (az idegesítő Jar Jar Binks-ig bezárólag), de a végén nem is tudjuk meg, hogy mi lesz a sorsa? Thranduil, Bard, Dain hirtelen eltűnik és csak Bilbo, Gandalf meg a megmaradt törpök maradnak ott Erebor kapujában... wtf? Jackson kicsit komolyan vette a kritikákat azzal kapcsolatban, hogy hány befejezést is készített a Király visszatérhez és ide inkább nem is csinált egyet sem.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
LOTR
addikt
válasz emiki6 #56764 üzenetére
nem vagyok otthon a témában, de amire gondolsz az rúnaírás, hasonló a rovásíráshoz, de nem ugyan az
ha abból indulunk ki az egyiptomiak és a magyarok is rovásírással írtak, meg gondolom még elég sok helyen, nem meglepő, hogy van kapcsolat egy létező nyelv és a Középföldén megjelenő nyelvek között
Tolkien ugye az angolszász nyelv professzora volt, csak felhasználta a már létező nyelveket is, amikor újakat talált kivan aki úgy tartja, hogy közös őstől származik a rúna- és a rovásírás, de ahogy eddig láttam/olvastam nem egyértelmű ez a dolog
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Amúgy másnak is feltűnt, hogy a rovásírás elég népszerű, ha valamilyen misztikus/egyedi írás kell egy filmbe? Pl. ha jól emlékszem a lotr esetében a törpírás, de a httyd-ben is hasonlót láttam és szerintem van még pár.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
addikt
Forgatni biztos nem, a színészeknek is vannak jogaik meg szakszervezetük, de minden mást igen, rejtély hogy mikor aludt, hiszen mindenki őt zaklatta a jóváhagyásáért (a koncepciórajzolók, a Workshop, a díszletesek, a CGI-sek, a vágó, a hang, ...)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
emiki6
veterán
válasz genndy #56752 üzenetére
Fel is tűnt, hogy az első részben még sovány és szinte mindenhol fekete a haja és szakálla, a 14. részben meg már sokkal őszebb és fel is szedett pár(10?) kilót. Nincs ezzel bajom, csak meglepett.
Jó hosszúak a részek, még van három. Mindegyik unalmas is és érdekes is egyben, a humorról nem is beszélve.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
eeXaa
addikt
Sex tape: kritikán aluli sz@r, a feléig sem bírtam....
Megnéztem a gyürűk ura első két epizódját, és meglepődtem rajta, hogy az első rész mennyire rossz és elnagyolt, és emlékszem amikor először néztem akkor is vmi hasonló volt a benyomásom, mármint, hogy a 2 toronyra kapta magát össze mindenki... -
Szerintem daraboljuk fel a filmtopikot. Legyen:
Sznob filmtopik
Blockbuster GIF topik
Film találgatós pletyi topik
Adam Sandler topik
Marvel filmtopik
Pontozós topik
Százalékozós topik
Legjobb filmek topik
Nagy hülyét kapok a filmtopikosoktól topikThinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
addikt
Ha a vége alatt a fal nagy robbanását érted, azt pont megcsinálták makettel (persze felturbózták CGI-vel).
(#56733) pohár: illetve minden évben elolvassa a GyU-trilógiát, és a GyU bővített verziójában ő mondta Jacksonnak, hogy egy hátbaszúrt ember bizony pont olyan kis nyikkanást ad csak ki, mint ő (Jackson látványos ordibálást akart). Az öreg valami különleges osztagnál szolgált a háborúban...
(#56737) emiki6: a filmek között volt egy elég komoly műtétje is, nem véletlenül sovány még az extrák elején, meg van a kezében folyton a teásbögre. A vágást is így csinálja egyébként. Na és, ha neki így kényelmes, meg így tud jól dolgozni?
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
LOTR
addikt
válasz gyuromoj #56745 üzenetére
pedig pár napja/hete épp írta is valaki, ha jól emlékszek, hogy az egyik étteremben valami fél milliós számlát hagytak
én teljesen legitimnek érzem az ilyen híreket is a topikban, biztosan van akit érdekel csak épp nem jelzi, mert csak olvassa és nem szokott hozzászólni, meg ha nem is szorosan, de azért mégis csak kapcsolódik a filmes világhoz
mod
látom megelőztek, 10kor kezdtem el írni a hsz-t, csak közben mást csináltam és elfelejtettem elküldeni[ Szerkesztve ]
-
válasz aizen92 #56744 üzenetére
Jajmár, most mit kell ezen kiakadni? Ez igenis nagyon fontos, hisz lehet Budapesten forgatják majd az új Bourne-t. Én folyamatosan böngészem az ilyen kis híreket, információmorzsákat, nagyon érdekesek, izgalmasak. Tudtad pl, hogy Brad Pitt egyszer egy teljes éjszakát töltött a Keleti Pályaudvaron? Ő így már egy kicsit magyar is, és magunkénak tudhatjuk, hungarikum!
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
-
aizen92
addikt
válasz gyuromoj #56741 üzenetére
És amikor azt gondolom nincs ennél a lejjebb a topikban, jön egy blikk szintű bulvár hír. omg. Ez komoly?
(#56745) gyuromoj : Lehet -zni, de szerinted ez nem az a kategória? Egy színész Budapesten VÁSÁROLT? Milyen filmművészetet érintő tartalma van szerinted ennek? Szerintem nem sok.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
kiszi07
senior tag
The Maze Runner - rég láttam ekkora f*s filmet Van akinek tetszik, nekem például nagyon nem
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
gyuromoj
veterán
-
LOTR
addikt
válasz dokee78 #56738 üzenetére
csak azért válaszolok, mert nehogy azt higgyék a többiek, hogy csak tőlem kérdezed
mivel nálam Shailene Woodley az abszolút legnagyobb favorit és a felsorolásodból egyelőre csak az első kettőt ismerem, így megszavazom a legjobbnak a Divergent-et, még akkor is ha, hááát...One Ring to rule them all
-
cyberkind
félisten
Hackertámadás: eddig 500 millió a Sony kára
Nem rossz, pláne hogy alaphangon is veszteséges a cég.
-
emiki6
veterán
Most nézem a The Hobbit Production Diary-ket rég nevettem ilyen jókat, mint ezen
Mellesleg érdekes is. Nem csak CGI, nagyon sok díszletet csináltak meg. Durva, amikor bebugyolálják őket abba a nyúlós pókhálóba (11. rész)
Ja igen, ezen nagyot néztem: Peter Jackson "döglik" a kanapén, mezítláb, feltett lábakkal forgatás közben. Oké, hogy rendező, de ennyire el kell engednie magát?[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
-
Ace owner
addikt
Locke:
Tetszett, érdekes volt, nincs mit mondani, leírták már. 7,5/10Galaxy Fold 4
-
dokee78
félisten
A The Giver is trilógia,mint a The Maze Runner,Divergent,The hunger games?
-
pohár
félisten
válasz emiki6 #56728 üzenetére
durva... már a Gyűrűk Ura 1. részénél is 79 volt (2001), aztán 2002-ben jött a 2. rész, meg közben mint Dooku, 2003-ban megint Gyűrűk Ura, jól bírta az öreg
Folyékonyan beszél angolul, olaszul, franciául, spanyolul és németül, és elboldogul svédül, oroszul és görögül is.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
bocs, de ezt muszaj
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
gyuromoj
veterán
válasz cyberkind #56720 üzenetére
Ha valaki esetleg rájön/rátalál arra a bizonyos easter egg-re, ne legyen rest megosztani velünk.
Próbáltam neten megkeresni, de nem találtam semmi konkrétat.(#56732) cyberkind
Remélem lesz rá kereslet. 2016. június 24.-e elvileg a The Mummy premierje.
Jó lenne látni a klasszikus szörnyeket felújítva.[ Szerkesztve ]
-
-
emiki6
veterán
Christopher Lee 92 éves???
Azon én is felvidúltam, amikor megjelent a vezér egy mangalicán és amikor felvágtattak a hegyre kecskéken, az egyszerűen zseniális volt! [ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
-
nagyúr
Tudtok mondani egy igazan szakados vigjatekot? ezer eve nem lattam ilyet. Akar regebbi is lehet.
Koszonom
-
Ijk
nagyúr
válasz Bad Pritt #56722 üzenetére
Igen, sajnos hiába volt meg a Gyűrűk ura hangulata, teljesen súlytalan volt az egész. Túl sok cgi, ami már az eredeti trilógia utolsó részében sem tetszett. Nekem a csatákban még mindig a Helm-szurdok a csúcs, mert valóságosnak hatott ha még egy hatásvadász cgi-s jelentsorral is zárult.
De a történetben sem volt meg az a feszültség, sajnos átment szinte komédiába az egész, komolytalan lett./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Bad Pritt
félisten
válasz kexksz #56719 üzenetére
SPOILERES
Tudod az a baj, hogy én nem számítottam ilyen tömény idiotizmusra és giccsre. Valahogy olyan volt, mintha Jackson nem is vette volna komolyan, abból a néhány percből, amit ténylegesen a csatával töltött meg a nagy marék szentimentalizmusból meg tudná oldani az egész filmet, pedig nem. Tényleg nem volt meg az az érzete, hogy ez most egy komoly film, amin szorongani kéne, nem úgy, mint a Gyűrűk Uránál: ott előhozták Grondot, te meg nyeltél egyet, mert tudtad, hogy annak a kapunak lőttek. Itt? Egy trollt sziklasapkával a fején nekivágnak a falnak és utána kifekszik, kis nevetés a nézőtérről. Szánalmas. Azok a bébitrollok szintén bárgyúak lettek, Alfrid meg maga a megtestesült középföldei Jar Jar Binks, semmit nem adott hozzá a történethez, ellenben az egész film imázsát rontotta.
De ami feltette az i-re a pontot az a vége. Tauriel. Thranduil. Azok a mondatok, amik elhagyják a szájukat... mindezt ugyanattól az embertől, aki szépen a háttérben képes volt felépíteni egy ezerszer jobb szerelmi szálat a Gyűrűk Urában. Nagyon szívesen elfelejteném, de sajnos nem lehet és szerintem rohadtul nem kapott méltó lezárást Középfölde története.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
kexksz
addikt
válasz Bad Pritt #56715 üzenetére
+1
Mindegy, lehúzták róla az utolsó bőrt, az elvakult fanboyok meg úgyis felpontozzák majd és megmarad úgy, mint egy jó film.
Mondjuk erre már a film előtt is számítani lehetett, elvégre ~60 oldalnyi esemény maradt 2 órára, (a film pont az volt, amit várni lehetett) de jobban is le lehetett volna bonyolítani a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz cyberkind #56714 üzenetére
SPOILER
Én arra gondolok, hogy az öregnek nagy tervei vannak. Ugye mondta is Drakulának mielőtt átváltozott hogy majd valamikor hívni fogja. Nem lepődnék meg ha az utolsó mondata erre irányult volna. Esetleg össze akar rakni egy szörny sereget.
Aztán lehet hatalmas butaság az egész, de nekem ez futott át az agyamon elsőre.
SPOILERPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bad Pritt
félisten
Ez az idei Hobbit mekkora egy nevetséges, agyatlan hentelés lett...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gyuromoj
veterán
Dracula Untold
Nem volt ez olyan rossz. Effektek korrektek voltak, sztori is egyszerű lett. Mondjuk nehéz is lenne valami újat mutatni, mert már elég sok bőrt húztak le a témáról.
Végén nem vettem észre a felvezetést, ha csak nem amit az öreg mondott.7/10
-
kiszi07
senior tag
Valaki látta a Fekete Leves c. magyar filmet?
[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
kiszi07
senior tag
válasz cyberkind #56700 üzenetére
Röviden: Sony nem akarja még bemutatni, mert olyan céget keres ami nem Amerikai(balhé miatt). Az imdb-t pedig kicsit meghackelték állítólag már az FBI is foglalkozik az üggyel. Valószínűleg törölve lesz az értékelés.
-
gmx9
aktív tag
válasz Laraxior #56704 üzenetére
A körülötte lévő hype miatt megy most ez az egész, ezzel jelzik az emberek, hogy van érdeklődés a film iránt és azt szeretnék, ha bemutatnák. Egyébként gondolom ilyen huszadrangú alpári humorral teletűzdelt "vígjáték" lenne.
A végét fel-fel dobják amúgy Youtube-ra (nem tudom honnan), de elég beteg.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
gmx9
aktív tag
Die Hard
Hatalmas hiányosságomat pótoltam. Azt gondoltam, hogy eszetlen robbantgatás meg lövöldözés az egész (nem szeretem túlságosan az akciófilmeket), de kellemesen csalódtam. Persze megvoltak ezek az elemek itt is, de sikerült feldobni. Kezdésként Bruce Willis és Alan Rickman játékának köszönhetően, bár előbbinek kellett egy kis idő, míg belelendül.
John McClane karaktere szerintem nem túl erős, legalábbis ahhoz képest, amennyi filmet kapott később, de ebben teljesen szórakoztató volt a jól megírt dumáival. Az is tetszett, hogy a kor akciókliséi ellenére bár gyilkológépnek gyilkológép volt, ha fogalmazhatunk így, mégis emberinek tűnt, sebezhetőnek, nem pedig acélembernek. Egy profi zsaru érzését keltette. Rohadtul elege volt az egészből, nem is akart ott lenni, ami elég szórakoztató volt.
Megjelent a rendőrség tesze-tosza, hozzá nem értő, és a média féreg, keselyű módjára lecsapó ábrázolása is, ami szintén tetszett. A poénok jók voltak többnyire, a dialógusok szintén, a helyszínt is jól kihasználták, szóval tetszett. A közeljövőben majd megnézem a 2-3. részt is (úgy hallottam ezek még jók), de mint mondtam, vannak kisebb fenntartásaim a karakterrel kapcsolatban. Úgy érzem egy filmre ez rendben volt, háromra nem tudom mennyire fog működni, de majd meglátjuk.
7/10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest