Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Disque
aktív tag
válasz
szabjan
üzenetére
Szeptember óta van Lan net battán, amióta a digi is megjelent ott. Nem tudom nálatok,hogy volt, de nálunk a lépcsőházban hatalmas plakát, két havonta szórólap jött, hogy milyen akcióik vannak, az elsőt még ide is betettem egy hsz-be.
Ettől függetlenül, szerintem nem fogod megbánni a digit. -
Disque
aktív tag
válasz
szabjan
üzenetére
Két munkatársam döntött a Fiberlan mellett, mindkettőnél jól is működik, ezek alapján még ajánlani is tudnám, DE mindkettő még mindig a régiről kapja a számlát, az egyik bement az ÜFSZ-re hogy már 40 000 túlfizetése van, azt mondták neki, ne fizesse be majd jóváírják erre a következő hónapban kikötötték neki hogy nem fizetett. És a legbosszantóbb az volt, mert ugye mindenki hibázhat, hogy még csak elnézést sem kértek, hanem csak a sablon 72 órán belül visszakötjük dumát nyomták neki, amire picit kiakadt, 2,5 órás várakozás után, nem is értem.
-
Disque
aktív tag
válasz
szabjan
üzenetére
Százhalombatta, eddig 8/1-es netem volt, igazából az utóbbi 2 évben nem sok panaszom volt a Fiberre, előtte viszont volt minden, félreszámlázás magas ping, 5 percenként kisebb szakadások, végül levél az NHH-nak, ami után érdekes módon jó lett, ha azt nem nézzük, hogy szinte nem volt olyan hónap hogy ne lett volna teljes vagy részleges szolgáltatáskiesés, de az már szinte fel sem tűnt
De ha működött akkor rendben volt nem volt lassulás vagy magas ping. De az ügyfélszolgálatot nem kívánom senkinek, amikor eljöttem, kb 10 órakor, aki akkor jött annak azt írta, hogy 26 várakozó ügyfél.
Egy hete van meg ez a net, eddig a legnagyobb gondom az vele, hogy a laptopomon le kellett korlátozni a torrenten a letöltést 50Mbit-re mert ha gyorsabban akarok szedni a wifi valamiért kiakad és eldobja a kapcsolatot. Az asztalin jött 10 MByte/s-el stabilan, felfelé kb 3,2 volt a max.
A Fiberlan is elérhető a házban nálunk, de érdekes módon a Digi 3 dobozt épített be a lépcsőházba a Fiber ezt megoldotta 1-el is.
A KTV-ről sokat nem tudok mondani, nemigazán nézem, nekem jó, de a Fiberneté is ilyen volt, de az feltűnt, hogy az m2 átvált 4:3-ról 16:9 re ha olyan adás megy, ezt a fiber hálózata is tudta?
Annyi, hogy nincs Viva meg MTV de azon én még zenét nem is láttam, csak az asszonynak hiányzik. -
Disque
aktív tag
Nekem már sikerült megszabadulnom a Fiber-től.
Igaz kb 2 órát kellett sorban állnom az ügyfélszolgálaton, pedig nyitásra mentem.
Túl sok arrafelé az elégedett ügyfél aki szerződést akar hosszabbítani
Most ez van 1 évig havi 3000 -ért KTV + Net + Telefonnal együtt, utána a Net 4500 ft lesz
-
Disque
aktív tag
válasz
Balage^
üzenetére
Nekem ugyanilyen után a néni adott egy új csekket az ügyfélszolgálaton, a +KTV-st széttépte, és a következő hónapban kiszámlázták a késedelmi kamatot, a számlán meg volt egy havi KTV díj amit szerintük nem fizettem be meg 1 havi KTV jóváírás is, hogyha befizettem volna akkor visszaadták volna. Buktam kb 50FT-ot ezzel a késedelmi pótlék miatt de ha reklamáltam, úgysem történik semmi, a telószámla meg úgyis több lett volna, aztán meg jöttek kikötni a KTV-t persze csípőfogóval, utána meg jöttek megjavítani a net-et, így megint lett KTV, szóval nem egyszerű egy cég az biztos.
-
-
Disque
aktív tag
-
Disque
aktív tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Persze, hogy Digi lesz.
Július elején volt fejlesztés a fibernél azóta alig van olyan nap, hogy ne lenne kiesés vagy a tv vagy az internet szolgáltatásban.
Így kell megtartani az ügyfeleket, szerintük.
Ráadásul szerencsém is van, szeptember végén jár le a hűség és a Digi is szeptemberre ígéri a szolgáltatás elindítását. -
Disque
aktív tag
Jó hír a százhalombattaiaknak, jön a Digi!
Talán majd kapunk normális netet normális áron, és megszűnik a fiber monopolhelyzete.
[link] -
Disque
aktív tag
A feltüntetett sebességek a maximum és minimum letöltési sebességeket jelentik.
Vagyis ez azt jelenti, hogy a 20/2-es net 20 és 2 Mbit/s között lesz?
És akkor mennyi a feltöltés? Vagy én értettem félre? -
Disque
aktív tag
-
Disque
aktív tag
válasz
v.attis
üzenetére
Ez szerintem azért van mert a fibernetnél a 10Mbit az 10000000bit holott a valóságban a váltószám 1024 lenne. Vagyis 10000000 osztom 2x 1024-el akkor kijön egy 9,5 Mbit körüli érték, illetve ez sem igaz mert 10240 kbit/s a 10 megás és úgy 9,7665 re jön ki az eredmény ami visszanézve a speedtestes eredményeket kb jónak is tűnik, de lehet, hogy én tévedek.
-
Disque
aktív tag
Tv számlát én is kapok néha, ha eszükbe jut de a netért még egy fiilért sem fizettem.
Ahogy ismerem őket a balf@szságuk miatt utólag majd kiküldenek fél éves számlát meg egy kis kamatot is felszámolnak a késedelem miatt.
Én már azon is gondolkodok ha kiküldik sem fizetem be, amilyen gyorsak vagy fél év nekik mire kikötik addig meg használtam ingyen
Ja, szintén volt tvnetwork -
Disque
aktív tag
Sajnos van egy olyan is az ÁSZF-be, hogy garantált letöltési sávszélesség és az valami nevetséges érték, csak 128/32 kbit/s, azt meg bőven teljesítik, sőt a célérték is CSAK 768/128 kbit/s!
De reklamálni kell, meg menni az NHH-hoz /Nemzeti Hírközlési Hatóság/ aztán vagy megcsinálják vagy nem, de az biztos
-
Disque
aktív tag
Nem küldtek számlát, de a net egyre sz@rabb.
Az up az meg van kb 1 mega de a down az 3-4 megára leesik a 8-ról estére, viszont a ping az meg cserébe megnő.
Ilyen a Tvnetworknél nem vot.
ADSL meg a telefonnal együtt drága lenne. 8500-ért max 1 megabites csomagot kapnék a telefonszámlával együtt amit úgysem használok, a 8/1-ről csak álmodni lehet.
Hát ezt jól benéztük az tuti
-
Disque
aktív tag
A 2 hónapig full áron inkább kiprómálom ellen szó, hogy itt van un. Internet előfizető aktiválási díj ami 30 000 Ft. Egy multi csomag esetén így a 2 hónap alatt kifizetsz 7 hónapnyi díjat, ami azért elég húzós nem?
Szerined itt miért nincs próbahónap?
Most vették meg a battai tvnetwork hálózatot előtte ilyen volt:
most ilyen:
Semmi nem változott a hálózaton csak a szolgáltató neve. -
Disque
aktív tag
Engem is "visszaédesgetett" a fiber a tvnetwork-től de én szerencsére még semmilyen minőségbeli romlást nem tapasztaltam. Amúgy nekem még mindenhol tvnetworköt ír isp-nek minden oldal ahol néztem.
Szerintem csak februártól lesz az igazi átállás mert az ip telefonok addig élnek és azt nem működne más hálózatán. -
Disque
aktív tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Mivel 8 nap a felmondási idő, ezért szerintem 8 nappal 25.-e előtt menj be személyesen és vidd a modemedet is, ha nem akarsz 2x budafokra menni, a levelet meg felejtsd el mert ezek letagadják még a jövő hetet is a számla meg, úgyis fog jönni, ha nem személyesen intézkedsz. Vagy volt már valami amit levélben el tudtál intézni velük minden probéma nélkül?
-
-
Disque
aktív tag
Nekem szerencsére lejárt a hűségszerződésem és átmentem a konkurenciához.
8/1-es net 8500 ft-ért, eddig egész jól megy.![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/158217034.png)
[Szerkesztve] -
Disque
aktív tag
válasz
Borisz76
üzenetére
''Remélem a netemet nem kapcsolják le....''
Én is lemondtam a ktv-t. 3 hónap múlva VASÁRNAP!!! csörögnek a kaputelefonon hogy jöttek a Kábeltv-t kikötni, beengedtem őket, de a 4.re fel se jöttek, meg semmit nem szóltak csak délután akarok netezni erre nincs net. Hétfőn hívom ügyfélszolgálat, mondom nincs net, de voltak itt ktv-t kikötni azóta nem megy, -Á az nem lehet rá van írva a munkalapra, hogy csak ktv-t kell kikötni majd jön valaki megnézi. Szerdán kijöttek, szerelő mondja el volt vágva a zsinór.
De ez remélem csak egyedi eset és veled ez nem fordul elő
-
Disque
aktív tag
Százhalombattán is emeltek, multi csomag, hát az upload volt már jobb is.
Ftp-ről 480 KB/s-el jön a cucc, sőt még a pingem is jó.
Ha így marad akkor nekem tökéletesen megfelel![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/103297415.png)
[Szerkesztve] -
Disque
aktív tag
válasz
szasza_xp
üzenetére
Szerintem a T-Home sima adsl-en megy:
A T-Home TV használatának feltételei: - a szolgáltatás jelenleg Budapest, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár, Nyíregyháza, Zalaegerszeg szolgáltatási területek bizonyos részein érhető el - a T-Home TV eléréséhez meghatározott T-Online ADSL előfizetés szükséges, melyek: ADSL Hobbi, Hobbi/L, Otthon, Otthon/L, Start, Start Plusz, Biztonság, Család, WLAN, Multimédia, Light, Optimum, Prémium, Maximum, Diák ADSL, ADSL 1024 kbit/s-3GB adatforgalommal, ADSL 2048 kbit/s-6GB-adatforgalommal. A szolgáltatás maximálisan 2 Mbit/s letöltési sebességű ADSL internet mellett vehető igénybe. Ettől nagyobb sávszélességgel rendelkező Előfizetőink számára a T-Home TV-t ADSL csomagváltás mellett tudjuk biztosítani.
[link]
Tehát ha jól értelmezem T-Home-al max 2 mbit sévszéled marad ha jó helyen laksz, de ne nekem legyen igazam -
Disque
aktív tag
Igen, de azt is vedd figyelembe, hogy erősen központosítják az ügyfélszolgálatot és vannak olyan helyek ahonnan 50 km-re van a legközelebbi üfsz, ugyanis a helyi üfsz-okat megszüntetik, annak persze könnyű aki ott lakik 1 mellett. Nekem pl kiküldték az új szerződést alá kellet írni és visszaküldeni igaz 1 hét volt mire elértem őket de nem kellett azért szabadságot kivennem és 1 egész napot rááldozni erre. És én még nem is a velencei tó mellett lakok akiknek egy élmény lehet az ügyintézés, csak nézd meg az ügyfélszolgálatok elhelyezkedését.
[Szerkesztve] -
Disque
aktív tag
Olvass vissza egy pár oldalt, 1 éve előfordult hogy nem is volt net egy héten több napot is ha volt is alkkor is 500-as pingek meg alig sávszél. Azóta fejlesztettek de atomstabil netről ne is álmodj, nincs olyan hónap, hogy nem lenne előre tervezett, vagy inkább nem tervezett kimaradás. Játékoknák meg most jó a ping, de vannak szakadások 1-2-5 másodperc amit letöltésnél nem is veszel észre de a játékba egyből kijön, tehát ha stabil net kell akkor adsl ha gyors és csak letölteni akarsz akkor jó a fibernet is mert olcsóbb és gyorsabb, de ne kapj gutaütést ha nincs net, vagy lassabb mert az ügyfélszolgálat úgysem foglalkozik veled. Ja ez százhalombattán van de szerintem ez helytől és időtől független csak nézz meg egy bix.hu-s statisztikát a fibernetről.
-
Disque
aktív tag
Nem jó a net?
Biztos nállad van a hiba mert másnál mindenkinél frankó
A Tv-d meg biztos elromlott
Sorry de eddig mindíg úgy védted a fibert ezt nem lehetett kihagyni.
Egyébként jó a net a tv-is már amikor van, de voltak viharok meg minden úgyhogy azt most kivételesen meg lehet érteni.
Próbáld elérni az ügyfélszolgálatot, és reklamálj. -
Disque
aktív tag
Nekem is megváltozott az IP címem viszont a net az egész jó lett, lehet hogy azért mert fél battának nem volt netje de a pingjeim CoD-ba 45 körül voltak stabilan, most néztem egy letöltési sebbeségmérőt 5-ből 4 szer 120KB/s 1 szer 118KB/s jött ki előtte meg 105 és 115 közötti értékeket mutatott, bár az 1Mbit szerintem 128KB/s lenne, na mindegy de ez legaláb stabil. Up meg 30 KB/ s stabilan ftp-re, az sem 256kb/s de mindegy legalább működik.
-
Disque
aktív tag
Nállam is jó volt, egész nap CoD-oztam, egyszer-kétszer volt game connection interupted kb 2 mp-re de ez sajnos már fel sem tünik. Viszont kaptam mailt, hogy 20.án fejállomás bővítés lesz Battán, Ercsiben és Tárnokon 10-12 óra között. Mi nem másik fejállomáson vagyuk ezek szerint? Bár szerintem ezzel a bővítéssel csak azt érik el, hogy még sz@rabb lesz a net, mert ha hozzányúlnak valamihez akkor tuti, hogy csak rontanak rajta.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Villanyszerelés
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Silver Shadow Karcmentes állapot 12GB RAM 2029.03.06. garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha működött akkor rendben volt nem volt lassulás vagy magas ping. De az ügyfélszolgálatot nem kívánom senkinek, amikor eljöttem, kb 10 órakor, aki akkor jött annak azt írta, hogy 26 várakozó ügyfél.