Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
egle
tag
Próbáltuk már azt is. :I
A külön hálókártyát akarom még kipróbálni, utána kifogytunk az ötletekből.
Windowst most nem sok kedvem van újratelepíteni, de szerintem annak nem sok köze lehet hozzá. Kikapcsoltunk mindent ami befolyásolhatja a sebességet, szóval szerintem nem sok köze lehet ehhez. -
egle
tag
Öcsémet kirobbantani a gépe elöl, hát az nem olyan egyszerű mint gondolod.
2 lehetőségre gondoltam:
1. Veszek egy hálókártyát+30méter vezetéket hozzá.
2. Hagyom a francba az egészet, így is 1.5 mbyte-al tudok tölteni lefelé.Szerintem az első opció lesz, amint lesz rá időm.
-
egle
tag
Miért nem rendeltem meg mondjuk 2 hete? Mert a franc se tudta hogy mikor fogják bekötni. Hallottam olyat is, hogy szerződéskötés után 2 nappal, meg olyat is, hogy szerződéskötés után 2.5 héttel.
Október 21.-én járt le a fibernettel a szerződésünk. Másnap már jött a Rubicomos üzletkötő.
Nincs itt semmi hiba.
-
Mecy_Lacee
senior tag
Akkor pontosítanék: számomra észre nem vehető időpontban csinálják a fejlesztéseket, karbantartásokat. Míg fiberes voltam, ne tudd meg mennyit telefonáltam, húztam fel magam, mert nem volt net. Az úgynevezett csúcsidőben szinte lehetetlen volt netezni. Nem is beszélve a téli szünetben (2007 év vége) mi volt. Használhatatlan volt a netszolgáltatás. Szinte be sem mertem kapcsolni a gépem....
Na de hagyjuk. Elmúlt. S nem volt kellemes emlék a válás.
A váltás óta tökéletesen elégedett vagyok.Szerencsére jó helyen lakok, mert 3 szolgáltató közül tudok választani:
-T-valami (volt emitel): 1 évig volt. Drága volt.
-Fibernet: ez is 1 évig volt. De éppen ezt a részt újonnan építették, ezért lettek ők. Az elején jó volt....
-OpTanet (TaNet): Elvileg ők lettek volna már a fiber helyett is, de csak akkor kezdték kiépíteni a rendszert. Így csúszott 1 évet. Január 6. óta vagyok náluk. Eddig nem bántam meg.Elnézést kérek, ha valakit zavartam ezzel a hsz-szel, igérem, ez volt az utolsó, amit ide írtam.
-
egle
tag
Fogalmam sincs a többi szolgáltató hogy működik, nem voltam még náluk ügyfél. De szerintem az semmiképp nem megoldás, hogy megveszek mindenkit kilóra, aztán beleszarok az egészbe hiszen nincs konkurencia.
Ha én lennék egy ilyen cég vezetője, (legyen szó most akármelyikről), mégha egyedül lennék is a piacon, akkor is arra törekednék, hogy minél jobb, gyorsabb, minőségibb szolgáltatást nyújtsak, és természetesen ne legyen túl drága. Szinte az összes itthoni cégen látszik (legalábbis az eddigi hozzáállásukból), hogy nem hosszútávra tervezik a dolgokat. Ami már eleve felháborító, hiszen hogy bízzanak bennük az emberek, ilyen hozzáállás mellett? Ahhoz hogy valami megbízhatóan, profi módon működjön, ahhoz bizony idő kell, sok-sok idő, ami alatt tapasztalatokat lehet szerezni az adott helyzetről. És ez az, ami szinte kivétel nélkül, az összes itthoni cégből hiányzik, a türelem.
Namost, ezzel szemben mit csinál pl. a fiber? Vissza lehet olvasni, és nem csak az én hozzászólásaimat. Ennyit erről.
Mellesleg igen, felháborító az, hogy szinte az összes szolgáltató cégnél vannak olyan hibák, amiket képtelenek megoldani, hetek, hónapok eltelte után is. Nem is értem miért, mintha valami olyan megoldhatatlan dolog lenne, amit képtelenség kijavítani. -
-
-
egle
tag
De azt remélem te is tudod hogy egy olyan "szolgáltatásért" kérnek el havi több mint 10.000 forintot, ami rosszabb esetben úgy működik, hogy egy weblap megnyítására várok fél percet!! Ne mondja nekem senki hogy ez normális meg hogy ennek így kell lennie. Esküszöm a 6-8-10 évvel ezelőtt használt betárcsázós modem gyorsabb volt, erre mérget veszek!! Azóta eltelt 6-8-10 év, ez valahogy senkinek nem akar feltünni?
Egyszerűen nem értem hogy miért kell ilyen bődületesen nagy számokkal dobálózni. 8 mbites előfizetésünk van papíron, és amikor elkezd szarakodni akkor jó ha eléri a 25 kbyte/s letöltési sebességet, 350-450-es pingekkel karöltve. Namost ezt mindenre lehet használni csak arra nem amire szánták. Mert ez így ebben a formában nemhogy 10.000 forintot, de még 5 forintot sem ér! tisztában vagyok vele hogy nem csak én használom a "netet." De ez így egy nagy büdös nulla!
Mivel mindenki tudja ezt, ezért nyugodtan szólhatna így a reklámszöveg hogy, "25/25 kbyte/s-os net havi 10.000-ért, de jó esetben eléri az 1mbyte/s sebességet is!!"
És azt gondolom ez lenne a korrekt hozzáállás, mert minden más hamis és hazug információ! -
Csabee.
nagyúr
22. kerületben sztem tökéletesen megy! nekem 10/512-es van!
letöltés az stabilan 1170kB/s al megy
van hogy felmegy 1200-ra , nekem bőven jó! Kit csomagba vagyok mindennel megvagyok elégedve!
Ma hazaértem nemment a net, felhívtam őket, 5perc várakozás után egy kellemes női hang jelentkezett, elmondtam neki a problémámat, aztmondta hogy az elmű dolgozott, és áramszünet miatt van kimaradás, és nemsokára rendben jön! Közben lementem szolizni, visszaértem és lám megin teljes sávszéllel megy az internetem!
sőt most még gyorsabb is picit mint szokott 

Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Autós topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Milyen szürt táp?

sőt most még gyorsabb is picit mint szokott