- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juditta_56
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Az osztályvezető ellenőrizni szeretné a csoportok és a csoportvezetők munkáját, olyan módon is, hogy a két csoportvezetőnek minden nap vezetnie kell a csoport dolgozóinak jelenlétét egy-egy táblázatban. E két, hálózaton lévő, bizonytalan időben megnyitott-bezárt táblázat adatait kellene látnia az osztályvezetőnek „percrekészen”. Gondoltam, a két táblázat hálózati elérési útját beteszem egy cellába és onnan Fkeressel ... stb ...
Természetesen, beleestem az Inderektes csapdába (bezárt munkafüzetek), de aztán megtaláltam itt nálatok perfag és Delila_1 erre (is) alkalmazható megoldásait, amit ezúton is köszönök!
Viszont az az elméleti kérdés merült fel bennem, hogy mi van akkor, ha a frissítés közben nyitja meg valamelyik csopvez a saját táblázatát? Nem okoz az valami ütközést? Az ellenkezőjét simán el tudom kerülni egy feltétellel, de ezt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fferi50