Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
nekem a régi best buy-jal se volt gondom sőt, szerettem hogy ott volt minden. most azóta tuti nincs olyan, hogy mondjuk 50 hsz-t végig olvas valaki és csak beszélgetéseket lát, mert azt mindig töröltem, mivel az régen se volt kellemes, hogy beléptem és csak pár ember egymásnak esett, miközben már megörültem, hogy ennyi új hsz-van..biztos valamit ingyen osztogatnak
amióta én vagyok az arc, azóta ezeket kevésbé lehet látni és ahogy fentebb írtam az ilyen kamu linkeket, meg bepróbálkozásokat is. ennyi jelenleg a melóm, a közösséget nem szeretném lerombolni.
én ezt a topikot továbbra se fogom olvasni, mert nekem elég egy, ahol az akciók vannak szóval nem árt, nekem írni, ha bármi gondotok van és nem bízni, hogy véletlen megtalálom
(#106574) djculture: ennyi
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Horgász topik
- Politika
- LG LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Apple notebookok
- Metal topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- Új Digitális multiméter ek, mérőműszer ek Budapesten O63O-858OO24
- Digitális mérleg 500/0,01g 200/0,01 ékszermérleg ek a legjobb áron Budapesten
- DDR 3-mas 2 8db memoria ,es egy Colom master Proccel hűtő
- Microsoft Xbox Series S Játékkonzol, 512GB, Fehér
- 12V - 24 V 5A 10A 12,5A 16A 30A 33A 5 Amper 12,5 - 16 és 30 Amper -es minőségi adapter tápegység ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest