Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45016) gabranek válasza SpaceJam (#45004) üzenetére


gabranek
aktív tag

"semmi másról nem szól, mint a megfelelő időzítésekről, orbit sebességekről stb., magyarán a játékmechanikai tudásról. Ott semmi mást nem nézel, csak a számokat, ügyességre kb. semmi szükséged, sőt, még a grafikai megjelenítés is szükségtelen."
Nagy valószínüséggel ez áll közelebb a valósághoz az űrharc tekintetében. Ha szereted a sci-fit (miért ne szeretnéd ha ilyenekkel játszol :) ) ajánlom figyelmedbe Joe Haldemann Örök háború című könyvét, amiben nagyon szépen be van mutatva, hogy az űrharc nem cikázó űrhalyók és villódzó lézerek látványos elegye, hanem két halyó célzó computerének minijátéka. Amiben az nyer amelyik számítógép több tizedesig tud elszámolni. Ennyi. Két pötty a radaron, amelyikből az egyik egyszercsak eltűnik.

Egyébként sok mindenben igazat adok neked az Elittel kapcsolatban. Rengeteg tartalmat lehetne belepakolni, vagy a már bentlévőket alaposan átdolgozni (legkézenfekvőbb: minden halyó műszerfala tök ugyanolyan, az ablakok elrendezését kivéve. Ha nem nézem meg az ablakok illesztését fingom sincs, hogy éppen melyikben ülök). Ettől függetlenül az Elite az én játékom, ezt kerestem már nagyon-nagyon régóta. December óta most tartok 500 óránál és ennek a többszöröse lesz még belepakolva úgy érzem :) .

[ Szerkesztve ]

田中れいな

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.