Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44751) Peppo válasza 42861 (#44746) üzenetére


Peppo
őstag

Sok hülyeség van benne, az tény. Pl. ez is, hogy egy 300 tonnás szenzorrendszer kell ahhoz, hogy 13 kilométerre tudjon érzékelni egy hajót. Meg a modulok is megérnének egy misét. Pl. egy collector limpet irányításához akkora modul kell, ami elfoglal két tonnányi rakteret. Már ez is vicc. De, hogy egyszerre négyet is irányíthass egyetlen modullal, már egy 128 tonnás hely kell. :D Vagy a dokkoló computer, ami külön modul, pedig valójában nem is ő irányítja a hajót, hanem az állomás visz be távirányítással. De azért elfoglal két tonnát a raktérből. :Dv És ha egy nyolcas helyre teszed, akkor meg 256-ot. :D :D :D

Lehetne sorolni, sok van még ezekből. Nyilván maradnak is, hiszen alapjaiban kellene átdolgozni a játékot ahhoz, hogy ezeken változtassanak. Elfogadjuk, mert ezekkel együtt is ez egy jó játék. De azért, ha egyszer lesz ED 2 (újabb 30 év múlva), remélem, ott már valami más megoldást alkalmaznak.

#44748 csigi

A legtöbb esetben valóban a súlycsökkentés a jobb. De akadnak kivételek, pl. egy olyan PvE hajó, amelyet CZ-ben történő lövöldözésre, vagy res site mellett massacre mission teljesítésére építesz, ott nagyon hasznos tud lenni az a plusz látótávolság. Megéri érte beáldozni egy keveset a mozgékonyságból.
Igazából az a nonszensz, hogy egy-egy modulnak elképesztő paraméterei vannak.

#44750 Submarine

Szerintem i,s ha sok ilyen mission aktív, akkor a res site jobb. Sokszor egyébként oda is utánad jönnek. Egy ki-be ugrás, vagy menübe kilépés belépés. és sokszor azonnal ott is van valamelyik assasination célpont. Volt olyan, hogy egy órányi lövöldözés alatt mind az 5 ilyen ügyfél meg is jelent magától, nekem csak be kellett őket gyűjteni.

Anacondák szoktak azzal trükközni, hogy egyedül várnak, de hívják a haverokat, ha megtámadod őket.
Kedvenceim mostanában a winges Pythonok, akiket simán szét lehet pöckölni, és nem támadnak meg. Korábban FDL wingek voltak, az meg ugye sokkal fürgébb, nehezebb volt megbökdösni. :D
Az egyedüli, amelyik elit mission ellenére egyedül jön, az a Corvette-ben ülő kalóz. Vicc, hogy hamarabb szétesik, mint egy FDL.

[ Szerkesztve ]

(#44752) csigi válasza Peppo (#44751) üzenetére


csigi
addikt

Hát nem is tudom... egy határig igazad is van, de nekem már sok az A modul dupla súllyal (pláne az a 320T!, már a szám látványa is riasztó :D ). Ahogy írtad csökken a mozgékonyság (meg az ugrótáv is), de hogy ezt lehet-e érezni az más kérdés.
Itt már az egyéni stílus a kérdés, arra kell kihegyezni a hajót!
Én inkább A modult könnyítek, de pl. el tudom képzelni a D modul hatótávnövelését is. Utóbbit nem próbáltam.

nofene

(#44753) Peppo válasza csigi (#44752) üzenetére


Peppo
őstag

Ugrótáv nem fontos, ez a hajó nem utazásra van szánva. Egyébként van benne egy FSD booster, 25 körül ugrik, ami elfogadható. De nincs rá szükség, mert a FC közvetlenül a res site mellé van mindig leparkolva. :D Ugrani csak akkor szokott, ha valamelyik assasination miatt egy szomszédos rendszerbe kell menni. Oda ez a táv eddig mindig elég volt.

A mozgékonyságról meg annyit, hogy azért maga a hajó is bazi nagy és nehéz (Corvette, Cutter és T10) szóval ez a 300 tonna, bár soknak tűnik, alig érezhető változást okoz. Viszont az, hogy a mission target hajót kiszúrom 12 kilométerről, és elkapom, mielőtt elugrik, vagy valaki más szétlövi, bőven kárpótol ezért a kis kellemetlenségért. Vagy éppen az, hogy nem kell odarepülnöm és megnézni, ki az illető, mert messziről leszkennelem. Sok időt spórolhatok meg ezzel.

De ez tényleg egy speciális eset. Nyilván PvP hajóra nem tennék ilyet, sőt, úgy igazán semmilyen más buildbe nem illik bele. Azokba mehet a könnyített D verzió.

Persze, lehet kompromisszumos megoldást találni, mint amilyen a light weight A vagy a long range D. Ezeket nem próbáltam.

(#44754) csigi válasza Peppo (#44753) üzenetére


csigi
addikt

Igazad van, spéci hajó, spéci cuccok.
Nekem inkább általános hajóim vannak. Másik eset. :R

nofene

(#44755) gabranek válasza Submarine (#44750) üzenetére


gabranek
aktív tag

Lassan meghülyülök ezektől a küldetésektől. Most találkoztam egy spiclivel egy félreeső helyen, de hogy a bánatban lehet tőle átvenni az infót? Data link scannerrel semmi nem jön át :F

田中れいな

(#44756) Submarine válasza gabranek (#44755) üzenetére


Submarine
senior tag

Sehogy, mert azt automatikusan átküldi normál térben.

Viszont ő neked target is, úgyhogy ez nem sima kalózvadász küldi, és/vagy leszerződtél az LTT 4487 Industry ellen is. Nem egészen világos mi a szitu.

Vannak olyan vadász küldik is, ahol egy holdra kell elgurulni, kimondottan egy data beacont leszkennelni, és az nem kikerülhető, de az felvételkor az állomáson a küldetés ikonján látszik.

Ezt viszont most pontosan ki kell bogozni, hogy micsoda, ki kivel van. Bal panelen mit ír róla?
És nézd meg a galaxis térképen, milyen célgömb ikon tűnt fel, ami előtte nem volt.

Mondjuk az utsó mondata érdekes. "Védj meg engem, rendben?" Vannak ilyen küldik amúgy az ED-ben?

#44751 Peppo:
Tényleg a Pythonok mostanában magukra maradnak, én még a csodálkozásig jutottam el, hogy nini ezek meg leléptek?

[ Szerkesztve ]

(#44757) gabranek válasza Submarine (#44756) üzenetére


gabranek
aktív tag

Igen, amikor az adott rendszerbe ugrottam, a 2-es panelen jött egy üzenet amit sajnos nem olvastam el (wow-os beidegződés), csak automatikusan elfogadtam.

田中れいな

(#44758) Submarine válasza gabranek (#44757) üzenetére


Submarine
senior tag

Az valami plusz küldi lehetett, itt ne fogadj el semmit auto.
Nincs jobb ötletem, minthogy most csinálj egy relogot.
Lehet bugos is.
Ha nem változik semmi, akkor vissza sc-be, amíg megint fel nem bukkan, és ugyanezt végigjátszod vele. Szerintem már nem ő kellene legyen a target hanem Advencio De Castro egy másik rendszerben.
És nézd meg mit fogadtál el.

[ Szerkesztve ]

(#44759) gabranek válasza Submarine (#44758) üzenetére


gabranek
aktív tag

Relog után visszaküld erre a helyre, ehhez a Towser gyerekhez, akivel megint nem jutok egyről a kettőre :) Inkább eldobtam a küldit.

田中れいな

(#44760) Submarine válasza gabranek (#44759) üzenetére


Submarine
senior tag

Akkó'jóvan. Nem tudom mi lehetett.

(#44761) [HUN]NIMROD


[HUN]NIMROD
aktív tag

Sziasztok!
Évek óta olvasom a topikot, de korábban az sg-re regisztráltam, és nem akartam két helyen egyszerre fórumozni. Azért néha üzentem is ide :D Most egy apróhirdetés miatt mégis csináltam profilt múlt héten, onnan meg kirúgattam magam :)) (hosszú, és nincs köze az E: D-hez)
Megjelenés óta tolom, 4xElite vagyok meg úgy en bloc mindent ki szoktam maxolni, és az olcsóbbik, 35 fontos Lifetime Expansion Pass birtokosa :P Érdekes, hogy itt ezt meg sem említik! Közvetlenül az indulás előtt lehetett ennyiért venni. Mindjárt erről kellene is beszélgetnünk, itt többször olvastam hogy "az Odyssey lesz az utolsó, amit a LEP-tulajok ingyen megkapnak", ezt mire alapozzuk?? A LEP a nevében hordozza, hogy amíg E: D -nek hívjuk a játékot, addig jár nekünk minden. Ha egyszer leállítják, és kiadják hozzá a végső offline patch-t, és indítanak egy E: D2-t vagy Elite5-öt, annál érteném, hogy az előző LEP nem működik többé.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#44762) Submarine válasza [HUN]NIMROD (#44761) üzenetére


Submarine
senior tag

Üdv!
Dehogynem említették meg, jópárszor szóbakerült már itt.
Azt viszont most hallom először, hogy az Ody. lenne az utolsó ami jár nektek.
:F

(#44763) [HUN]NIMROD válasza Submarine (#44762) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Bocs, ott félreérthető a szöveg, úgy értettem hogy a linkelt wiki oldalon nem említik, az "itt" az előtte lévő mondatra utal. Ha megnézed, írnak 80, 100, és 130 fontos lehetőséget. De ha már ITT tartunk, ITT :D a topikban is úgy beszéltek róla sokan, hogy milyen drága volt és nem érte meg, mintha senki sem vette volna a launch előtti £35-os változatot.
Az is biztos hogy olvastam valakitől ezt az "Odys. az utolsó" gondolatot, ezt akarom kideríteni hogy honnan jön a - remélem - félreértés.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#44764) duvi válasza [HUN]NIMROD (#44763) üzenetére


duvi
nagyúr

Én is végigtúrtam a topicot és ha minden igaz, akkor ebben a hozzászólásban hangzik el először, hogy három fizetős DLC jár a LEP-hez. Ezenkívül - ha jól emlékszem - a Frontier is tett rá utalást, de eddig nem sikerült előbányásznom ezt a posztjukat. Tény, hogy az ED wikin semmilyen limitációt nem említenek a LEP-el kapcsolatban. Ettől függetlenül anno úgy hirdették, hogy minden PC és Mac tulaj megkapja az össze jövőbeni tartalmat. Ehhez képest csúnyán átverték a Mac tulajokat, mert Mac OS-re - programozástechnikai gondokra hivatkozva - azóta is csak az alapjáték jelent meg és nem is tervezik a bővítést.

(#44765) [HUN]NIMROD válasza duvi (#44764) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Ó köszi, akkor nyilván ez volt a téves infó gyökere ebben a topikban. A csalódott kolléga is valami félreértés miatt gondolhatta ezt a 3-as számot, szvsz ennek semmi alapja nincs. A Lifetime az Lifetime ;) "Megnyugodtam" :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#44766) gabranek


gabranek
aktív tag

Ti hogyan oldjátok meg, hogy ha ugyanazzal a hajóval másféle feladatokat akartok épp csinálni?
Mert nekem egyszer bányászni van kedvem, egyszer meg kamionozni. És mindkét dologhoz számomra a Python fekszik a legjobban. Próbáltam azt, hogy ilyenkor újra szerelvényezem a hajót, de amikor másodszor kellett visszamennem a bázisra, mert valamit kifelejtettem...mérgemben vettem +1 pythont. Erre tényleg csak ez a megoldás? (Imádom ezt a játékot, teljesen beszippantott, de az ehhez hasonló kényelmi funkciók hiányától sokszor a falnak tudnék menni).

田中れいな

(#44767) [HUN]NIMROD válasza gabranek (#44766) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Én 7 éve a Jameson Memorialon "lakok", mindig oda megyek vissza átszerelni, de van egy olyan lehetőség is hogy a bárhol eltárolt modulokat, sőt akár a hajóidat is odautaztasd magadhoz: videó (régi, azóta megnőtt a tárolókapacitásunk)

LEP témához: sejtem is hogy mit nézett félre valaki, pont ezen a wikin: "It was made available for a third and final time...". Ezt felületesen olvasva/rosszul fordítva, vagy később ködös emlékekből hibásan felidézve változhatott ezzé a "3 jár"-tévedéssé!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#44768) Submarine válasza gabranek (#44766) üzenetére


Submarine
senior tag

Pont így.

(#44769) duvi válasza gabranek (#44766) üzenetére


duvi
nagyúr

Eleinte - amíg nincs elég pénzünk - el lehet lenni egy/két multifunkciós hajóval, de hosszútávon csak a specializált hajóflotta a megoldás.

(#44770) nTom válasza gabranek (#44766) üzenetére


nTom
aktív tag

Az a kényelmi funkció hogy mindenre van külön hajód. Egy idő után ömlik a pénzt, majd rájössz :)

(#44771) _stick_


_stick_
őstag

Sziasztok!
Fejvadász küldetés kérdésem van.
Hiába megyek el a bójához, meg szkennelgetek nem jelenik meg a célpont. Olyan már volt, hogy ki és vissza ugrottam a rendszerbe és akkor megjelent, de ez esetben nem. Mi ilyenkor a menet?

(#44772) nTom válasza _stick_ (#44771) üzenetére


nTom
aktív tag

Szkennelés után meg kell jelennie kékkel a mission targetnek a bal oldali menüben ,sc-ben legyél, majd kiszed ha nem ugrik be a nav ponthoz

(#44773) _stick_ válasza nTom (#44772) üzenetére


_stick_
őstag

Nem szedett ki, pedig ott repked körülöttem SC-ben. Az írogatja, hogy nem akar több embert bántani, meg csak békében akar élni... :)

(#44774) nTom válasza _stick_ (#44773) üzenetére


nTom
aktív tag

Erre van az fsd interdictor

Még én sem használtam eddig

(#44775) _stick_ válasza nTom (#44774) üzenetére


_stick_
őstag

Köszi, közben megcsináltam. :R

(#44776) [HUN]NIMROD válasza _stick_ (#44773) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Ja persze, amikor jön a jól megérdemelt büntetés, akkor hirtelen mindjárt mindenki "megjavul" és égre-földre esküdözik :N

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#44777) pcnet


pcnet
addikt

Adott el valaki gyémántot a közelmúltban? Mi az elfogadható eladási ár? Én 350k célárat lőttem be. Inarán láttam 420-440k-s árat, oda is ugrottam, de már 320k volt, pedig 4 perces adat volt Inara szerint. Vittem egy kört Cutterrel, egyből le is esett az ár 260k-ra. Utána a rendszerben lévő két outpostra vittem Pythonnal, 10-12 kör után ott is esett 390ről 320ra. Kereskedelemben mikor állnak helyre az árak? Ha a kínálat visszaesik, vagy itt is van tikk? Ha van, mikor?

Köszi! :R

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#44778) ledgeri válasza pcnet (#44777) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Ha jól láttam korábban, az egész rendszerben lévő gyémánt számít az árba, és ha te betoppansz egy nagy rakattal, akkor az instant leveri az árat, mivel a rendszerben több adat lett... Ilyesmit láttam/olvastam...

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#44779) Peppo válasza pcnet (#44777) üzenetére


Peppo
őstag

A teljes igény negyedénél több ne legyen nálad a raktérben! Ha kevesebbel mész, a maximális árat kapod.

#44766 gabranek

Én is el tudnék viselni valami armory jellegű szolgáltatást, ahol előre eltárolt buildek alapján lehetne gombnyomásra felszerelni a hajót.
Van pár kényelmi funkció, ami nekem eléggé hiányzik a játékból. Pl. ez is.

Sajnos ennek hiányában marad a pakolgatás, vagy venni kell több hajót. Én úgy oldottam meg, hogy azért sem vettem egynél többet egyikből sem (leszámítva a raktárnak használt T10-eseket), hanem minden feladatra másik típust használok. Így lett bányász a Cutter, pve a Corvette, felderítő az Anaconda, trade missiont a Python csinál, bubin belüli ügyintézésre meg ott a Sidewinder ill. ha messzebb kell menni, a DBX. A felsorolás persze nem teljes.

[ Szerkesztve ]

(#44780) Munkas


Munkas
aktív tag

Azt tudja valaki, hogy a turretes AX multi cannonok mikor hajlandók lőni? Cél megvan, lőtáv is, lőszer is, de nem csiálnak semmit.

(#44781) Submarine válasza Munkas (#44780) üzenetére


Submarine
senior tag

Ha a controlsban is, meg a jobbos menüben is beállítottad őket, akkor kifogy alóluk az energia.
Más ötltem nincs.

(#44782) gabranek válasza Peppo (#44779) üzenetére


gabranek
aktív tag

A T10-et hogyan lehet raktárnak használni? Met nekem pl. most az nagy gond, hogy telebányásztam magam osmiummal. Jameson-on jó kis küldetésekért átveszik, így még a repukat is tudom húzni. Viszont nem tudom mindet leadni, mert nincs annyi quest. A rakterem félig tele van, így hibába mennék a kis kobrával lövöldözni, nem tudok hajót váltani. Vagy van erre valami trükk, hogy hajóváltásnál a rakomány az eltárol hajóban maradjon?

[ Szerkesztve ]

田中れいな

(#44783) [HUN]NIMROD válasza Munkas (#44780) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Energia csak úgy fogyhat ki, ha a Sys-re nincs egy fél pötty se téve, és valami más lefogyasztotta nullára a distributor tárolóját. Inkább arra gondolok, hogy a Jobb menü - Ship - Functions - Turret weapon mode-nál az alapbeállítás van nálad, a Forward fire, ilyenkor úgy viselkedik mint egy normál fegyver, nekünk kell lőni. Ha ez van, akkor állítsd Target only vagy Fire at will értékre. Ha ezek is így voltak, akkor én sem értem, mi lehet a baj. Gondolom a moduloknál látod hogy nincsenek kikapcsolva.

gabranek: a kolléga a T10 tárolást úgy értette, hogy a modulok raktározását oldotta meg így, mert több van neki mint 120. Árut SEHOGY sem lehet eltárolni, csak az aktív hajónk kapacitása játszik. Na persze egy hordozó lehetséges.

[ Szerkesztve ]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#44784) gabranek válasza [HUN]NIMROD (#44783) üzenetére


gabranek
aktív tag

A manóba! Pedig már örülni kezdtem, hogy van erre megoldás (FC-re még nincs pénzem).

田中れいな

(#44785) [HUN]NIMROD válasza [HUN]NIMROD (#44783) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Természetesen nem Sys hanem Wep.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#44786) Peppo válasza gabranek (#44782) üzenetére


Peppo
őstag

Rakományt csak saját fleet carrieren tárolhatsz. Sajnos más mód nincs rá.
Ahogy már írták is, a T10 modulok és fegyverek tárolására van, mert erre igazából a legjobb lehetőség. Egyedüli hajó, melyen 9 hardpoint van, és modul is fér bele bőven.

(#44787) -ZeeZee-


-ZeeZee-
senior tag

Bugot találtam, kértem a javítást, de nem értem...

Unlockoltam a Guardian Javelint, de minden nyersanyagot duplán vont le. Beküldtem a flight log-ot, ahol látszik, hogy mennyi materialom volt előtte, és beírtam, hogy mennyi maradt. Erre ezt a "választ" kaptam:

Hi CMDR,

Thank you for getting in touch. I'm not sure I follow exactly what you're reporting here. Would you be able to explain your thinking?

Regards,
Support Agent Tronador
Frontier Developments Customer Support

Ez valami robot, ugye? Most mit tegyek?

Ezt küldtem be:

It seems to me, when I unlocked the guardian fighter Javelin, all of the components were used 2 times:

{ "Name":"guardian_vesselblueprint", "Name_Localised":"Guardian Vessel Blueprint Fragment", "Count":3 } ] }
{ "timestamp":"2021-01-25T21:32:07Z", "event":"MaterialCollected", "Category":"Encoded", "Name":"guardian_vesselblueprint", "Name_Localised":"Guardian Vessel Blueprint Fragment", "Count":1 }
Before unlocking
"Name_Localised":"Guardian Power Cell", "Count":300
"Name_Localised":"Pattern Epsilon Obelisk Data", "Count":96
"Name_Localised":"Guardian Wreckage Components", "Count":300
"Name_Localised":"Guardian Technology Component", "Count":28
Unlocking Javelin
"Name_Localised":"Guardian Vessel Blueprint Fragment", "Count":1,
"Name_Localised":"Guardian Power Cell", "Count":25,
"Name_Localised":"Pattern Epsilon Obelisk Data", "Count":26,
"Name_Localised":"Guardian Wreckage Components", "Count":18,
"Name_Localised":"Guardian Technology Component", "Count":25,
After unlocking
"Name_Localised":"Guardian Vessel Blueprint Fragment", "Count":2,
"Name_Localised":"Guardian Power Cell", "Count":250,
"Name_Localised":"Pattern Epsilon Obelisk Data", "Count":44,
"Name_Localised":"Guardian Wreckage Components", "Count":264,
"Name_Localised":"Guardian Technology Component", "Count":0,
Please correct this "bug".
Thanks

(#44788) duvi


duvi
nagyúr

(#44789) Peppo válasza duvi (#44788) üzenetére


Peppo
őstag

Kíváncsian várom. Az, hogy egyszerre részese lehet a harcnak a gyalogos, a hajó az SRV és a kis vadász, elég sok lehetőséget ad. Pláne pvp-ben. Remélem, azért a hajók is kapnak új mérnökölési lehetőségeket (és felszerelést), nem csak a gyalogosok, de önmagában már az utóbbi is sokat dobhat a játékon!
Ha már az SRV nem mérnökölhető, azért pár újabb típus jöhetne belőlük. (Vagy legalább valamilyen mértékben a felszereltségüket lehetne változtatni.) Pl. hajó elleni harcra nagyon kevés lesz a kis fedélzeti ágyú, oda valami komolyabb cucc kellene, ellenben felderítési célokra bőven elég a mostani is.
Új hajóról esetleg volt szó? Egy nagy DLC-be azért legalább 1-2 típus jó lenne.

Tudom, telhetetlen vagyok. :D

#44787-ZeeZee

Fura. Nekem eddig a supporttal nem volt semmi baj. Azonnal felfogták, mit akarok nekik írni, pedig semmivel nem fogalmaztam meg jobban, mint te.

[ Szerkesztve ]

(#44790) Munkas válasza [HUN]NIMROD (#44783) üzenetére


Munkas
aktív tag

Kösz! Ez volt a megoldás. Will-en volt most targeten lő magától is.

(#44791) -ZeeZee- válasza Peppo (#44789) üzenetére


-ZeeZee-
senior tag

Tegnap este összeszedtem minden alapszintű matematikai képességemet plusz angol tudásomat és alsós matek szinten levezettem az "egyenleteket". Mire elküldtem a levelet addigra szerintem valami ember is került az ügyemhez, mert kijavították a mennyiségeket. De azért a választ megvárom... ;]

(#44792) Peppo válasza -ZeeZee- (#44791) üzenetére


Peppo
őstag

:D

Függetlenül az ilyen érdekességektől, eddig az ED supportról rosszat nem tudnék mondani. Mindig segítőkészek voltak, és folytattam már le velük komolyabb nyomozást is, végül szerencsére sikeresen.

Örülök, hogy neked is megoldódott a dolog!

A Guardian vadászgépek amúgy jópofák, érdemes mindet kiszedni. Én leginkább a Lance-et reptetem, de mind használható.

(#44793) gabranek


gabranek
aktív tag

Lézeres bányászatnál melyik anyag szedése most a legjövedelmezőbb? Most eléggé ráizgultam a bábyászkodásra, de a robbantásos nekem túl macerás. Gondoltam amíg van kedvem hozzá, szedek össze vele egy kis pénzt.

田中れいな

(#44794) duvi válasza gabranek (#44793) üzenetére


duvi
nagyúr

Ha jól tudom, akkor a painite a lézeres bányászat favoritja most.

(#44795) 42861 válasza gabranek (#44793) üzenetére


42861
senior tag

Platinum, Painite, Osmium, Low Temperature Diamond. 200-400k környékén mennek nagyjából.

(#44796) -ZeeZee- válasza -ZeeZee- (#44791) üzenetére


-ZeeZee-
senior tag

Megjött a válasz:

Hey CMDR,

Thanks for getting back in touch and for providing additional explanation as to the nature of your query.

Looking at the data on the amount of materials it has costed you, it is clearly doubled in cost.

When crafting the guardian fighter, it should only cost 1 set of materials but sometimes there could be duplication error due to server issues causing this discrepancy in material cost.

On this occasion, we are happy to compensate you for the extra set of materials it has costed you and I've added these materials to your account.

Let us know if you have any other questions.

Kind regards.
Support Agent Ikaros
Frontier Developments Customer Support

Én is maximálisan elégedett vagyok, mert megoldódott... :C

(#44797) Peppo


Peppo
őstag

Valamit csináltak a bányászattal, mert megint egész használható lett a sub surface mining. Tríciumot kellett túrnunk, hogy haza tudjam hozni a carriert. A Coloniatól pár ezer fényévnyire van egy tripla hotspot, ott parkoltunk le. Népszerű hely lehet, mert volt ott másik FC is.
Lézerrel elég lassan ment a dolog, de aztán kipróbáltam a rakétázást. Pulse wave scannerrel lövöldözve kb. minden második világító aszteroidában volt legalább egy sub surface deposit, de sokszor 3-4 is, és egyszer egy ötöst is találtam. (Kár, hogy pont akkor bugolt be a játék. :D )
Kb. 2 óra alatt telerakható egy 500-as raktér, és ha van hozzá map, akkor hamarabb is. Ill. ha nem Cutterrel, hanem valami fürgébb hajóval mennék, még jobb időt lehetne futni. Nem tudom, ez csak a trícium esetében megy ilyen gyorsan, vagy pl. LTD is szedhető hasonló sebességgel. Az biztos, hogy a lézerezésnél sokkal gyorsabb. És sokkal-sokkal szórakoztatóbb.

#44796-ZeeZee

Az első mondat nagyon tetszik. :D

[ Szerkesztve ]

(#44798) gabranek válasza 42861 (#44795) üzenetére


gabranek
aktív tag

Én most bromellite-ot bányászok, amit küldetésekben adok le. Így 250k körül fizet darabjáért, és a bromellite-ot nagyon gyorsan össze tudom szedni, pedig eddig mindig csak egyes hotspotba mentem. Kb. 1,5-2 óra alatt telerakom a 192 cargot + 4a-s rafineryt (és úgy, hogy még nagyon gyakorlatlan vagyok benne :) ). Próbálkoztam az Osmiummal is de az piszok lassan jött össze...vagy csak én mentem mindig rossz helyre.

#44797 Peppo
Az mit jelent, hogy "van hozzá map"?

田中れいな

(#44799) 42861 válasza gabranek (#44798) üzenetére


42861
senior tag

Igen, a bányászküldik. Kb. minden ércre látni jól fizető missziókat. Így akár mindent is lehet kapirgálni. Ha van carrier még tárolni is lehet.

(#44800) gabranek válasza 42861 (#44799) üzenetére


gabranek
aktív tag

Egyébként van valamiféle szisztéma, hogy az ilyen bányászküldik melyik állomásokon jelenhetnek meg? Ezeket nekem most a Shinrartra Dezhrán adogatja (ráadásul folyamatosan jönnek), és miután tettem egy kört a szomszédos rendszerek állomásain, hogy még hol találok ilyen küldiket, egyetlen másikon találtam.
Tegnap megcsináltam egy wingeset is egyedül, de az közel sem fizetett ilyen jól, darabra visszaosztva.

田中れいな

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.