Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44051) nTom


nTom
aktív tag

ARX-t mikor érdemes vásárolni? Mikor szokták akciózni és mennyire?

(#44052) 5150head válasza duvi (#44048) üzenetére


5150head
senior tag

Jelöljük meg az első lehetőséget Vágó Úr! :DD
#44046 pcnet Az epicen a játék leírásánál írja is: "Horizons Season Now Included!"

(#44053) bobalazs válasza pcnet (#44046) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

joy beállítás megmaradt, a steames accountról. A párhuzamosan, egyszerre játszani a kettővel nem tudom hogy lehet e nem próbáltam. Egy másik email cimhez, a steamestől eltérőhöz csatoltam az epic fiókos frontier accountot.
Elég problémás volt órákig a csatolás de most már sikerült.

[ Szerkesztve ]

(#44054) Peppo válasza #21346560 (#44050) üzenetére


Peppo
őstag

Több oka is lehet. Beültetheted a másik profilt magad mellé, és ha jól tudom, az plusz egy pöttyöt jelent a power distributoron, így a hajód hatékonyabb lehet.
Továbbá egy új accon kipróbálhatsz olyan dolgokat, amelyeket a másikkal nem akarsz. Mondjuk full notoriety szintet elérni, esetleg újrakezdeni a játékot, vagy akár egy második Fleet Carriert szerezni.

(#44055) pcnet válasza duvi (#44048) üzenetére


pcnet
addikt

Köszönöm! :R A "párhuzamosant" úgy értettem, hogy míg az új accommal pl úton vagyok Sag A*-hoz, át tudjak lépni a régi accomra hazRES-be bunyózni. Tehát nem egyidejüleg futna a két acc. :)

5150head: Köszi, pedig eskü, többször átpörgettem.

Peppo: Pontosan! Jó egy gőzkieresztős acc, vagy alternatívákat kipróbálni pl Anaconda elérésére.

[ Szerkesztve ]

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#44056) duvi válasza Peppo (#44054) üzenetére


duvi
nagyúr

"ha jól tudom, az plusz egy pöttyöt jelent a power distributoron"
Így van :K Ez a plusz egy pip hatalmas előny combatban.

(#44057) Nagus


Nagus
senior tag

Miért lehet az, hogy hiába van aktív küldetésem (adatszállítás) nem enged dokkolni? Orna/Mukherjee Orb. Station.

(#44058) bobalazs válasza Nagus (#44057) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

előbb engedélyt kell kérni a leszallashoz. odarepülsz 7.5kmen belülre és a bal oldali menübe a contacts alól tudod kérni az engedélyt.

(#44059) Nagus válasza bobalazs (#44058) üzenetére


Nagus
senior tag

1,5 km-re voltam és állandóan elutasította. Áldogáltam ott vagy 10 percig próbáltam keresgélni mit csinálok rosszul, majd utána lett engedély... Lehet, hogy tele volt és nem volt hely?

(#44060) -ZeeZee- válasza Nagus (#44059) üzenetére


-ZeeZee-
senior tag

Lehet, hogy tele volt és nem volt hely?

Pontosan ez történt.

(#44061) Peppo válasza Nagus (#44059) üzenetére


Peppo
őstag

Ha közepes méretű hajóval akarsz outpostra leszállni, ott előfordul, hogy az egyetlen megfelelő méretű leszállóhelyen éppen ott rutinozgat valami npc. Általában 1-2 perc alatt eltűnik, de néha beakad valami, és akkor hiába vársz. Érdemes ilyenkor kilépni menübe, majd vissza, és akkor már rendszerint tiszta a terep.

#44056 duvi
Köszi! Igen, ez így elképzelve is elég jól hangzik. Pl. full pajzs mellett még mindig 3 pip a többire. Ez pve-ben is nagyon hasznos tud lenni, és gondolom, pvp-ben még inkább az.

[ Szerkesztve ]

(#44062) Nagus


Nagus
senior tag

Van egy ilyenem, hova kellene mennem, hogy be tudjam fizetni? Én sehol nem találom ezt a 1st imperium izét.

(#44063) Raymond válasza Nagus (#44062) üzenetére


Raymond
félisten

Itt keress ra egy allomasra [link]

Balra lent a "Reference System"-be rakd be a rendszert ahol eppen vagy jobb kozeppen pedig a "Has Facilities"-ba tedd be hogy "Interstellar Factors". Aztan Find Station es megmutatja mi van legkozelebb. Oda elmesz es kifizeted az Interstellar Factors-nal.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#44064) ledgeri


ledgeri
nagyúr

Üdv! Én is jönnék epic-kel, csak még PC-s hely management, és egy warthunder engine teszt van hátra...

Lehet/ Szoktatok bandázni, vagy ez inkább ETS2 multimodos, többekkel de inkább solóban játszós, felfedezős, zenehallgatós játék?

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#44065) Peppo válasza ledgeri (#44064) üzenetére


Peppo
őstag

Ezt a játékot tényleg úgy játszhatod, ahogy akarod. Akár teljesen egyedül is, solo módban, és akkor tuti senkivel nem találkozol, de mehetsz openben is, akkor találkozhatsz másokkal. De még ott sem kötelező bandázni. Középutas megoldás a private group, ahova csak meghívottak mehetnek, így ha haverokkal akarod tolni úgy, hogy más ne zavarjon, ez a lehetőség való neked.
Ja és bármikor válthatsz a játékmódok között, szóval megteheted, hogy először egyedül ismerkedsz a játékkal, aztán ha már elég magabiztos vagy, akkor bemész openbe, és szétlöveted magad az első arra járó gankerrel. :D

Teljesen egyedi, ki mit szeret. Van, aki sosem megy openbe, más meg sosem tolja soloban, és vagyunk páran, akik váltogatjuk a módokat, mikor melyikhez van éppen kedvünk, vagy mikor melyik tűnik célszerűbbnek. Pl. mikor egymilliárd kreditet érő gyémánt van a raktérben, akkor nem árt átgondolni a lehetőségeket. :D

(#44066) Nagus válasza Raymond (#44063) üzenetére


Nagus
senior tag

Köszi ez nagy segítség, 0,84 fényévre van egy hely. Csak elég sok idő kimenni egy bolygó légköréből, ezzel szenvedek. 200 km-ről még nem enged elugrani...

[ Szerkesztve ]

(#44067) duvi válasza Nagus (#44066) üzenetére


duvi
nagyúr

Felszállsz a bolygó felszínéről, kicsit felemelkedsz és nyomsz egy ugrást SC-be. Megkeresd az ilyenkor megjelenő (kék színű) Escape Vectort és ráfordulsz. Ezután máris kijutottál a bolygó vonzásteréből.

(#44068) woryz


woryz
senior tag

Játszottam tavaly pár órát, majd kihagytam egy évet, most újrakezdtem, mintha teljesen új lennék. :) Egyedül a dokkolás ment (?), olyan alapok vesztek el pl, hogy kell-e nekem (gondolom igen) utat tervezni, és hogy azt simán a plot route-val vagy mivel? :W

(#44069) miqlas válasza Nagus (#44066) üzenetére


miqlas
őstag

... az légkörös égitestekre majd az Odyssey-ben tudsz leszállni :R

[ Szerkesztve ]

42

(#44070) Submarine válasza Nagus (#44066) üzenetére


Submarine
senior tag

Még sehol nincs légkör, majd a kövi dlc után lesz elvileg, "csak" a gravitációt kell legyőzni.
Fordulj a horizontra kezdd el felhúzni, figyeld a műszert, és állj be 90°-ra.

Ha esetleg túl közel mész, és beránt egy csillag, ugyanezt kell csinálni.
Szoktam úgy is, hogy előre kijelölöm magát a bolygót/csillagot célpontnak és úgy fordulok, hogy a hátam mögött legyen. Figyelem a radaron, hogy pont középen legyen a kis lyukas karika, utána indítom az sc-t.
Persze mindezt max tolóerőn.
Szokta pedig engedni, hogy szinte a felszín közeléből ugorj el a célrendszerbe, de ahhoz is el kell távolodni annyira, hogy a tömegvonzás "kikapcsoljon".
Ja, igen ahogy mrzed is írja, időnként csak a sima cél nélküli sc indítást tudod használni.
(a menüben minden testreszabható)

[ Szerkesztve ]

(#44071) mrzed válasza Submarine (#44070) üzenetére


mrzed
senior tag

Szerintem inkább az lehet a gond, hogy a célrendszer ki van jelölve, csak a bolygó takarja, ezért nem tud ugrani. Mivel ugrási célpont van kijelölve, ezért nem lép sc-be a "J" megnyomásakor. Ilyen esetre kell alternatív gombot (nekem ctrl+J) beállítani az sc-be lépéshez, és meglesz az-az escape vektor is.

[ Szerkesztve ]

(#44072) Submarine válasza Submarine (#44070) üzenetére


Submarine
senior tag

nem időnként hanem ilyenkor.. :D

(#44073) Nagus


Nagus
senior tag

Van olyan hajó aminek a hátsó felén van a fegyverzet, és modul ami automatán lövi az ellenfelet? Elég problémás a harci része a játéknak. Vettem egy szállítóhajót 1,3M-ért aminek most 100 a raktere (2x32 + 2x16 + 4), bevállaltam egy 28 körös szállítást 6M-ért. A felénél tartok, de jelenleg kétszer akartak kirabolni, lehet játékos, de inkább npc. Tegnap kezdtem és azért egészen jól lehet gazdagodni 4M-t már szerintem összeszedtem, csak költöttem modulokra is.

#44071
Ez volt... A bolygó túloldalán volt a kijelölt cél és ezért nem tudtam ugrani. A bolygóra leszállás nehézkes nekem ha pont az ellenkező oldalon van a cél. Olyan, mint ha nem lehetne megkerülni a bolygót...

[ Szerkesztve ]

(#44074) Raymond válasza Nagus (#44073) üzenetére


Raymond
félisten

NPC nem szabad hogy kiszedjen SC-bol. Gyakorold picit a kerulest. Ha megis kiszed akkor boost-boost-boost es megint SC amint mukodik az FSD.

"bevállaltam egy 28 körös szállítást 6M-ért"

Nem biztos hogy ertem, de olyat vallaltal ahol mondjuk 2000-3000-4000 stb. tonna cuccot kell szallitani? Az ilyeneket hagyd, nincs ertelme. Ezt is inkabb add fel, a rep vesztes nem lesz nagyon fajo. Menj mashova es kezdj el szallitasokat csinalni annak a ket nagy frakcionak egy allomason akik a legbefolyasosabbak. Az elso par kuldetesnel azt nezd hogy penz helyett inkabb Rep++ vagy magasabba valaszd mint jutamat igy feljeb megy a reputaciod az adott bandanal es tobbet fizetnek egy-egy kuldetesert. Probald ugy csinalni hogy mindig belefernjen a cucc a hajodba igy nem kell rohangalni. Es nezd hova kell vinni. Felveszel mondjuk 42 tonnak akarmit X allomasra akkor nezd at minden frakcio kinalatat lehet megy oda mas ami meg befer vagy valaki ad egy data corrier missziot ugyanoda. Maradj 2-3 rendszeren belul es ingazz egy picit, igy aranylag gyorsan felmegy a reputaciod a fontosabb frakcioknal es jol tejelnek majd a missziok. Mindig nezd meg mennyi Ls az allomas a csillagtol! Ha par szaz max akkor az jo, meg a par ezer is elmegy, de folotte idopocsekolas.

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#44075) 5150head


5150head
senior tag

Srácok az mitől van, hogy tegnap este óta voltam, 3-4 stationon és sehol se volt elérhető küldetés? Csak egy felfedezős jelent meg 100e-ért amihez harmlessnek kellene lenni (gondolom valami stock küldi) Ötlet? :F

(#44076) Nagus válasza Raymond (#44074) üzenetére


Nagus
senior tag

A feladás 2,5M büntibe volt... de mivel soloban is állandóan jött az npc amit meguntam ezért ez lett.

(#44077) orientcx válasza 5150head (#44075) üzenetére


orientcx
őstag

Tegnap valóban adódtak problémák, nekem is volt egy időszak, amikor a sok connection error között össz annyi időre sikerült betöltenem az ED-t, hogy szembesülhessek azzal, hogy a transactions panelemről mind a húsz, jobbára már teljesített küldetés eltűnt. Mintegy 380 Misike összértékben.
Hiába, szegény Brabenék honnan is gondolhatták volna, hogy az Epic ingyenes akciója pindurka terhelés növekedéssel fog járni... :U
Mindenesetre azt a javukra kell írni, hogy hamar stabilizálódott a helyzet. Legalábbis nálam, de szerintem mindenhol, úgyhogy próbáld ma újra, szerintem menni fog.

.

Viszont most valóban legyetek sokan besz@rva, a legújabb hírlevélben ez áll:

.

GAME REBALANCING

The community and development teams are working with your feedback to design a series of core gameplay loop balancing changes. These will be woven into the narrative and delivered step by step starting with mining before moving onto combat and beyond. The changes are expected to begin early next week. Check out the post on the forums for more information.

.

Márpedig amikor Brabenék "ballanszíroznak", abból vicces dolgok szoktak megszületni... :)

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#44078) 4580693 válasza orientcx (#44077) üzenetére


4580693
senior tag

Erre a hírlevélvre én is bekakkantottam hírtelenjében. :D

[ Szerkesztve ]

(#44079) Raymond válasza Nagus (#44076) üzenetére


Raymond
félisten

Igy is ez volt a jobb megoldas, gondolj bele, meg ha csak 10 perc lenne egy fordulo (pedig tobb) akkor itt most 5 oran keresztul ingaznal plusz az ido amit az interdiction-ok elvesznek stb. Meglatod hamarosan hogy nem gond az a 2.5mil, ha jo helyen vagy es jo a rep 1-2 frakcioval akkor siman ott van egy mondjuk 20-40 tonna szallitasert 1-2mil vagy ha osszeszedsz par data transport kuldit ami ugyanabba az 1-2 rendszerbe megy ott is kapsz par szaz ezret ezekert.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#44080) Borote válasza Raymond (#44079) üzenetére


Borote
addikt

Vagy elmegy bányászni egy kis Void Opalt... :DDD Vagy már nem éri meg annyira, mint tavaly?

(#44081) Raymond válasza Borote (#44080) üzenetére


Raymond
félisten

En nem vagyok ennek nagy hive mert szerintem megoli a jatekot. Nem tobb ertelme van tobb mindent latni es kozben csinalni is valamit?

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#44082) Peppo válasza orientcx (#44077) üzenetére


Peppo
őstag

Ajjajj!

#44080Borote

Legutóbb a painite volt a sláger, miután a gyémántokat is "balanszírozták". Tavasszal iszonyat pénzeket lehetett keresni a gyémánttal, és bár most is tűrhetően fizet, a sziklák megtalálásával van gond rendesen. Jól sikerült a balance patch. :D A painite most nyugisabb. Void opal meg általában jó, csak az ugye core mining, ami lassabb. De legalább szórakoztatóbb.

#44068 woryz

Plot route, elvileg más nem kell. De arra figyelj, hogy a hajód ugrótávja legyen akkora, hogy az útvonaltervező tudjon is vele mit kezdeni! 10ly alatt már elég súlyos problémákba szokott ütközni szegény. 20 ly fölött már általában nincs baj, kivéve, ha valami permites rendszer közelében vagy, és attól meghülyül. Ilyenkor érdemes több irányba is próbálkozni.

(#44083) Dreadloord


Dreadloord
senior tag

Sziasztok, most, hogy ingyenes lett a játék, kipróbáltam. Megcsináltam az oktató videókat, meg pár szállításos küldit, lett 200k pénzem, ez eddig tök jó.

De a játék hogy indul be, merre van a sztory? Szóval nem azok a grind küldetések, hogy vigyek adatot A-ból B-be, meg szkenneljek 4 valamit, meg lőjek le 1 NPC-t, hanem valami egyéb?

Remélem nem arról szól az egész játék, hogy az állomásokon felveszek alap küldiket, majd szállítok, veszek valamit, lövök valami npc-t, és ennyi?

[ Szerkesztve ]

(#44084) Peppo válasza Dreadloord (#44083) üzenetére


Peppo
őstag

Ha kampányra gondolsz, akkor csalódni fogsz, olyan nincs. Itt neked kell kitalálnod, mit is akarsz csinálni. Annyiban azért segít a játék, hogy ha pl. elkezded a játékban lévő mérnököket végigjárni, az felfogható egy jó hosszúra nyúlt tutorialnak, amelyben megismered a játék lehetőségeit. De még ez a része is teljesen rajtad múlik, hogy foglalkozol-e vele (nagyon is érdemes), vagy csak néhányat jársz végig, vagy hagyod őket a fenébe.
Megteheted azt is, hogy keresel magadnak társakat, és multiban nyomod, segítesz nekik (bár jó ideig inkább ők fognak neked :D ), de persze teljesen egyedül is elérhető minden tartalom a játékban (nyilván a pvp kivételével).
Küldetésekből, ill. elvégezhető feladatokból, egyes oldalaknak történő segítségnyújtásról (pl. powerplay), azért elég sokféle van, ill. többfelé lehet szakosodni (kereskedő, fejvadász, kalóz, felfedező, bányász). De egy mindent átfogó, kampány jellegű hosszú feladatsorra ne számíts! Nem mondom, én is örülnék, ha lenne ilyen a játékban, szerintem sok játékost riaszt el, hogy itt senki nem fogja a kezüket, de egyelőre nincs.
Azért nem kell elkeseredni, bőven lehet találni tennivalót. Én vagy 1000 órát toltam bele, mire először kiégtem. :D És nem bánom ezt az időt, mert jól szórakoztam, néhány idegesítő hülyeséget leszámítva.

(#44085) Nagus


Nagus
senior tag

Nekem most lett elegem ebből. Egérrel játszhatatlan amikor harcra kerül a sor... és minden fuvaromat megtámadják aztán jön a büntetés. -4M....

(#44086) Raymond válasza Nagus (#44085) üzenetére


Raymond
félisten

Nem tudom milyen kuldeteseket vallalsz, lehet rossz rendszerben vagy, nezd meg a status-t mert ha haboru van akkor a zome kuldetes olyan lesz hogy az egyik oldaltol kapsz vlamit hgy vigyel anyagot/adatok valahova mert rohadtul kell es olyankor persze jo eselyel tamad a masik fel akivel epp haboruznak. De mondom, nem kene hogy egy NPC kiszedjek SC-bol nem nehez iranyon tartani a hajot. Ha meg kiszednek akkor pucolj el onnan.

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#44087) Peppo válasza Nagus (#44085) üzenetére


Peppo
őstag

Amíg az interdictiont nem tudod kivédeni, ne fuvarozz drágább árut. Ha megtanultad, hogyan kell, akkor majd lehet. És az sem mindegy, milyen hajóval repülsz. A teherhajók nagyon lassan fordulnak, így velük nehezebb kivédeni. Ha meg kiszedtek supercruise-ból, akkor elmenekülni is nehezebb velük, mert lassúak (bár erre van trükk), és harcolni sem jó velük, megint csak mert lassúak, és kevés fegyver fér rájuk.

Szóval kezdetnek valami mozgékonyabb hajót érdemes vinni, azzal gyakorolni. És legyen rajta pajzs! Nem kell a legerősebb, csak legyen rajta valami. Sok múlhat azon a pár másodpercen, amit egy kisebb pajzs is jelenthet.

(#44088) Apollyon válasza Peppo (#44087) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Nagy hajónál ha interdictelnek, akkor részemről submit aztán heat sink, és addig feltölt az FSD.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#44089) woryz válasza Peppo (#44082) üzenetére


woryz
senior tag

Köszi. Akkor simán tudok hatótávon kívülre is tervezni, csak kell legyen köztes bolygó? De ez ugye automatikus, vagy tervezhetem én is. :)

Más: felvettem egy küldetést, hogy agri-medicinest kell vigyek. Találtam rendszeren belül agricutural installationt, el is látogattam oda, mivel azt írta, hogy kereskednek, de nem tudok leszállni, még engedélyt kérni sem, nincs ilyen gomb... :(( Én néztem be valamit?

(#44090) woryz válasza woryz (#44089) üzenetére


woryz
senior tag

Nekem az jelent nagy gondot, hogy megtaláljam az állomás bejáratot, néha kemény percekbe telik... Van valami bevett szokás, vagy majd megszokom / megtanulom. :)

(#44091) Raymond válasza woryz (#44090) üzenetére


Raymond
félisten

Nem nehez: [link]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#44092) kiskuplung válasza Raymond (#44091) üzenetére


kiskuplung
őstag

LOÁL, ráadásul pont neki válaszoltad :D

(#44093) Raymond válasza kiskuplung (#44092) üzenetére


Raymond
félisten

Hehe :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#44094) woryz válasza Raymond (#44091) üzenetére


woryz
senior tag

Pontatlan volt a megfogalmazásom... :K Ezt értem, csak a cockpitből nehezen tudom beazonosítani, hogy mikor merre forduljak... :B Hogy mikor érem el a szélét az állomásnak. Mindig próbálok valami támpontot kinézni, hogy majd ha elérem ezt vagy azt a részét az állomásnak, akkor fordulok, de ez nem mindenhol kivitelezhető... Vagy csak nem tudom, hogy kell. Gondoltam arra is, hogy ahhoz hogy másik oldal legyen "felül" a távolságát figyelem az állomásnak. Hogy amikor el kezdek távolodni akkor már a másik oldalra tudok ráfordulni. (én értem, hogy mit akarok leírni... :C )

(#44095) ledgeri


ledgeri
nagyúr

Hajó design (upgradeelhető), játék design (adott hajó ezt tudja), vagy beállításfüggő (van rá csúszka), hogy mennyire hatékonyan kanyarodik (jobb bal) egy hajó a orr fellhúzáshoz képest? OK, hogy a nagyobb hajó tohonyább, de ha van egy x hajó, akkor az fix-e?

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#44096) duvi válasza ledgeri (#44095) üzenetére


duvi
nagyúr

Külsőleg festésekkel és spoiler kitekkel lehet változatosabbá tenni a hajók kinézetét. A hajók teljesítményei, tulajdonságai (fordulás, gyorsulás, végsebesség, páncélzat, pajzserő...stb) mind fejleszthetők, az engineerek által.

(#44097) ledgeri válasza duvi (#44096) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Arra gondoltam, hogy ha van egy hajó, ami oldalra 9°/sec-kel fordul, fel-le meg 15°/sec-kel (pl monitoron mérve), akkor ez az arány megmarad -ha modulozom- csak gyorsabb lesz mind a kettő x%-kal, fejleszthető-e csak a 9-es érték külön, vagy esetleg csak a beviteli beállításoknál alacsonyabb a jobb-bal tengely, mint a fel le (forduló) jaj ezek a szabadfokok... nem is tudom, hogy magyarban hogy vannak,,,,

[ Szerkesztve ]

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#44098) Raymond válasza woryz (#44094) üzenetére


Raymond
félisten

Akkor indulj a helyes iranyba amikor meg messzebb vagy. Leszallasi engedelyt kerhetsz akkor is amikor mar a jo oldalon vagy.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#44099) Submarine válasza ledgeri (#44097) üzenetére


Submarine
senior tag

Ennyire nem lehet elaprózni, de hogyha mindent kikönnyítesz ( lightweight fejlesztés - eleve a hajó vázszerkezetét, és a mérnököknél a modulokat külön-külön) akkor azért fordulékonyabb ( meg jobban gyorsul - messzebbre ugrik ) lesz, de nem lesz ég és föld egy adott hajó típus.
A csigából nem lesz gepárd.
[itt lehet próbálgatni]

Nagus: sajnos egérrel nem igazán játszható a gém, minimum valami alap joy kell hozzá

(#44100) miqlas válasza Submarine (#44099) üzenetére


miqlas
őstag

... attól függ, milyen játékstílust választ a kolléga ;)
Nekem elég az egér / billentyûzet! Igyekszem kerülni a konfliktusokat. Ha megpróbálnak kiszedni (ritkán) SC-ból, azt az esetek 99%-ában könnyen megoldom.

42

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.