Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

🔦Üdvözöllek!🔦

A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52251) tomci válasza NORBl (#52234) üzenetére


tomci
csendes tag

részválasz: banggoodon most 9,99 dollár, többiek megírják, ez jó-e SCS2 kuponkóddal

(#52252) NORBl válasza tomci (#52251) üzenetére


NORBl
aktív tag

Köszi.

(#52253) 1stVikman válasza NORBl (#52252) üzenetére


1stVikman
senior tag

Színhőmérsékletre figyelj vétel előtt!
1A- hideg fehér, 3B- semleges, a többi meg melegebb (sárgásabb) fehér.
Leírásban jelezve van, melyik LED milyen árnyalatú!

[ Szerkesztve ]

(#52254) ZozzV6


ZozzV6
senior tag

Ma megjött a második ezüst Eagle eye X1R is. Mivel az előzőt odaadtam kollégámnak így azt nem nagyon volt időm jobban átnézni. Az feltűnt hogy erősebb a mágnes mint a feketében és van övcsipesz hozzá.
A csöveken is ki van alakítva egy kis barázda a csipesznek. A maiból kivettem a mágnest és míg a feketében 18mm átmérőjű 2mm vastag mágnes van addig ebben az ezüstben 3mm vastag a mágnes. A driver is két csavarral van rögzítve, a feketében nincs csavar hanem ragasztott. Továbbá a fekete gomb ledje zöld de az ezüstnek kék. Alacsony akkuszint esetén ugyanúgy pirosra vált a gomb világítása mindkettőnél. Mivel a feketémet nagyon a megjelenéskor vettem így nem tudom hogy jelenleg a fekete és kék milyen mágnessel és milyen verzióban létezik de az ezüst biztos választás lehet ha valaki jobbat akar. Ha valakinek mégis jön mostanában fekete vagy kék kíváncsi vagyok a részletekre.

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#52255) oAcido válasza ZozzV6 (#52254) üzenetére


oAcido
aktív tag

Amit még decemberben rendeltem fekete X1R az is övcsipesszel jött, illetve kék világító gombbal.

A többi paramétert (mágnes, driver rögzítés) sajnos már nem tudom megnézni, mert elajándékoztam.

(#52256) MittuDomain_ válasza ZozzV6 (#52254) üzenetére


MittuDomain_
őstag

Na nekem ez az ezüst verzió az első és egyetlen (?), és hasonlókat tapasztaltam (pl. 18650es csővel is vállalható a mágnes, tök erős övklipsz...), de a mágnest annyian lehúztátok, hogy nem mertem itt dicsérni senkinek, hogy még jobb, mint amit eddig hallottam róla. :D
Ez már csak úgy tudott volna még faszább lenni, ha fejpánt is van gyárilag, de 13 dollárért bilibe lóg a kezem...

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#52257) Ra3 válasza MittuDomain_ (#52256) üzenetére


Ra3
őstag

Ezért az árért én is meg vagyok vele elégedve, az külön plusz hogy ezek szerint csinálnak apróbb fejlesztéseket is. Már rendeltem hozzá 1.5 dolláros fejpántot, így 15 dollárért elég jó, főleg hogy a Skilhunt H03 már nem nagyon elérhető, vagy drágább mint korábban. Én annó azokat 6000ft környékén vettem, de már sehol nincs ilyen olcsón.

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

(#52258) Gargouille válasza oAcido (#52255) üzenetére


Gargouille
őstag

Nekem is valamikor november vagy decemberi rendelés, fekete X1R, kék a led a mágnes meg még harmatgyenge. Akkor tényleg fejlesztettek valamit a jelek szerint. :)

Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

(#52259) kugyu21


kugyu21
senior tag

Tegnap nekem is végre megérkezett a Karácsony elötti akciós "fehér" X1R.
Ugyan ez az első az Ealge Eye lámpám (ha ez egyáltalán eredeti?), ezért velük még nincs tapasztalatom, de határozottan az eddigi messze legigénytelenebb csomagolású lámpám.
A nejlonzacskon belül egy vékony papirdobozban a lámpa, és egy másik nejlonban a plusz cső. Semmi durrantós-fóliába csavarás, a papírdobozon látszanak is a szállítás viszontagságai. Bár saját jogon tölhető, de nincs hozzá kábel, sem tartalék tömítések, igaz nem is ígérték, de eddig minden lámpámnak tartozéka volt.
És igazából a teljesítményével sem igazán vagyok elégedett, pláne hogy a kis csővet csak drága akkumulátorral (kapacitás és árarány a 18650-el) tudom megtölteni (a rövidsége lett volna a fő vonzerő).

[ Szerkesztve ]

(#52260) Ra3 válasza kugyu21 (#52259) üzenetére


Ra3
őstag

Hát a csomagolás az nekem is full igénytelen volt, mintha a kutya szájából rángatták volna elő, de itt pont a lényeg, tehát maga a lámpa ami rendben van.
Kábelt meg ne is adjanak hozzá ha az emeli az árat, tele a fiók ilyen rövid semmire se jó kábelekkel, telefontöltője mindenkinek van.
Abban igazad lehet hogy a takarógumi idővel elhasználódhat.
Ennyi pénzért szerintem ez még mindig elég jó, sőt kicsit drágábban is nyugodtan fogom ajánlani, ahogy feljebb is írtam a Skilhunt H03 van hozzá legközelebb minőségben, de az is kb. a duplája most árban.

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

(#52261) gyapo11 válasza ZozzV6 (#52249) üzenetére


gyapo11
őstag

Egy másik olcsóbb geekség az 510-es csatlakozású lámpa elektromos cigaretta modhoz. Főleg akinek van modja, és nem kell külön megvenni, bár már 15 $ körül lehet szerezni.
XM-L2 T6 3-Mode 800-Lumen Pure White.

menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

(#52262) MittuDomain_ válasza Ra3 (#52260) üzenetére


MittuDomain_
őstag

Na ezzel én is pontosan ugyanígy vagyok, épségben megjött minden, kábel van annyi mint égen a csillag - a batáti kör ellátója is én vagyok - , a termék sértetlen, a minőség f@sza, innentől a többi nem érdekel.

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#52263) FBLLMAG


FBLLMAG
senior tag

Már csak 60 km -re van tőlem a Nitecore TUP. :)) :DD

(#52264) kugyu21 válasza MittuDomain_ (#52262) üzenetére


kugyu21
senior tag

Ok, csak a többi gyártónál nem ehhez voltam szokva (Astrolux, BLF, Lumintop), és nálam nem áll hegyekben a kábel. Fejlámpaként jelenleg egy LL H7R-t használok, a zoomolhatóság miatt annak közelre és távolra is jobb a vetítési képe. Ezt a rövid cső miatt vettem, a külön fejpánttal számoltam, de azzal nem, hogy az akkumulátorhoz mégegyszer ki kell fizetnem több mint a lámpa árát.
Ti hol vettetek jó 18350-et elfogadható áron?

[ Szerkesztve ]

(#52265) Ra3 válasza kugyu21 (#52264) üzenetére


Ra3
őstag

Pont itt tárgyaltuk ki hogy nem nagyon van jó áron, aliról talán lehetne venni Shockli-t, de ott is 4 darabtól lenne elfogadhtó pénzért, de a review-k alapján azok is inkább csak 900-100mAh között teljesítenek, a kiírt 1150 helyett.
Soshine volt a másik amit találtam alin, ott 7 dollár 2 darab, de kérdéses hogy hány amperral lehet terhelni, meg mennyi a valós kapacitás.
5 dollárnál többet igazából sokallok egy ilyen pici akksiért, pedig az X1R-be is jó lenne, meg a rövid Astrolux S1-be is.

[ Szerkesztve ]

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

(#52266) FBLLMAG


FBLLMAG
senior tag

Szégyen, hogy nálatok a Led Lenser nem felelt a megkeresésre, az Olight, Nitecore, Fenix pedig igen. Ezt annak tükrében írom, mert kiderült, nekem elárulták, hogy a kereskedők milyen haszonkulccsal dolgoznak nálunk (gondolom nálatok is). A Led Lenser 40 % -os árréssel dolgozik, a Fenix, Olight, Nitecore 30 % árréssel. Nekem, 10 % árréssel adja a lámpákat, jótállással (amit nem nekem kell intéznem). Így már Ti is tudjátok, milyen áron jutok a lámpákhoz. Az Armytek spéci eset, ott a gyártó kedvezményével is számolhatok (akkor viszont már nem kapok egyéb kedvezményt) most már. ;)

[ Szerkesztve ]

(#52267) Lacerta válasza kugyu21 (#52264) üzenetére


Lacerta
aktív tag

Egyszer elkezdtem otthon USB kábeleket méregetni, és hát értek meglepetések.

Azóta hegyekben állnak otthon az USB kábelek.
Egy részük szimpla hulladék, másik részük középsz*r, de korlátozásokkal használható, és hogy most már tudom, hogy melyik gyártóktól és milyen modelleket érdemes rendelni, van egy jó adag egészen kiváló minőségű is, amiket mindenhová használok.

Hint: A lámpákhoz adott gyári kábelek legjobb esetben a középkategóriát ütik meg.
Tipikusan <1$ liga, ha zavar, hogy nincs, 300Ft alatt rendelhetsz és ennyiért házhoz viszi neked a posta.

[ Szerkesztve ]

(#52268) WestBam válasza FBLLMAG (#52266) üzenetére


WestBam
Topikgazda

Kétszer küldtem levelet nekik, kétszer jött olvasási visszaigazolás, tehát valaki kinyitotta a levelem mindkettő alkalommal.
Ez a "reklám" ingyen, bérmentve, fakultatív jellegű volt. Másfél napig kint volt indexen a címlapon, elég sok embert elért nem csak a blogomon és a facebook-on keresztül. A lehetőség adott volt, nem éltek vele.
Egy cégtől a mai világban elképzelhetetlen, hogy megkeresésre ne reagáljanak semmit. Kétszer. Szóval részemről leírtam a LL hazai importőrét, ha még arra sem veszi a fáradtságot, hogy annyit írjon: Nem szeretnék megjelenni a blog oldalán, köszönettel, XY.
Ez alapján ügyfele sem szívesen lennék, azt a 20-30e Ft-ot ott tudom hagyni bármely másik cégnél pikk-pakk, nem okoz gondot, ráadásul újabb márkákkal is tudom bővíteni a listát amikről írtam.

Ha igaz ez a 30% árrés akkor a 10% kuponok nem is rosszak Maglite és Nitecore részéről. Az Armyteknél kell matekozni, mert ugye van a vásárlásonkénti kedvezmény, illetve a kupon pluszban. Össze kell állni és több modellt egyben megvenni, hogy nagyobb legyen a kedvezmény. Nem tudom, hogy ezen felül behúzható-e az 500Ft-os facebook like és a 200Ft-os feedback kupon is, vagy nem, de szerintem ezt is meg lehet velük beszélni , levélben teljesen korrekt volt a cégvezető :)
Szándékomban áll még a kettő "hiányzó" importőrtől kedvezményt kialkudni, így teljes is lenne a magyarországi "márkás" lámpákra vonatkozó kedvezmény, ráadásul nem kis forgalmazók adnák, akik vagy megszűnnek, vagy nem 1-2 év után, hanem stabilabb hátterű nagyobb cégek.

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#52269) WestBam válasza Lacerta (#52267) üzenetére


WestBam
Topikgazda

Jobban belegondolsz a plusz gumigyűrű is olyan, hogy vagy kell, vagy nem, de nekem eddig ha jól emlékszem kettő szakadt el összesen. Ez alapján felesleges kiegészítő, mert nem igazán kell, ha mégis elszakadna akkor 40Ft az O-ringnél a minden álló meg kb. 70Ft. Mégis szereti mindenki, ha van a csomagban, mert nem kell érte semmit tenni, egyszerűen csak van.
Ilyen ez a kábel téma is szerintem. A kis 20cm-es 0,1$-os gagyi kábeleket inkább tartom cikinek, mint hasznos kiegészítőnek, viszont a márkás lámpáknál igenis elvárom, hogy legyen tartozékok közt kábel, ami a lámpa logójával ellátott, mert nekem ez (is) jelenti a kis pluszt, amiért többet áldozok rá.

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#52270) Wendelke


Wendelke
senior tag

Hali srácok!

Honnét érdemes rendelni most 18650-s akkut? Néztem a GB-t, FT-t, BG még nem :U , eléggé elszaladtak az árak. :(

Melyik volt az a Jófogásos eladó akinél érdemes ipari bontott új cellákat venni?

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#52271) FBLLMAG válasza WestBam (#52268) üzenetére


FBLLMAG
senior tag

Bocs, lehet, hogy érthetetlenül írtam. Esetemben 10% marad a forgalmazónak, 20% kedvezményt kapok a termékből, és hozzá a jótállás, mindennel ami ezzel jár. Postaköltséget sem fizetek, és a csomagküldő, házhoz jön. Egyébként a hibás lámpákat, amiket kapok, vagy ami nálam romlana el, személyesen viszem el hozzá. Számlát sem kéri (úgyis megvan neki). Megmutatom neki a hibát. Én megadom neki a tiszteletet, ha már ennyire törődik velem. Akár este 8 órakor is hívhatom.

Nálunk a LL -rel, legalábbis nekem, nem volt eddig gondom. Eddig már 8 db termékük van nálam. Náluk 30% -kal kapom olcsóbban a cuccot, így is megmarad 10% a forgalmazónál. Nem is romlanak mondjuk. Ha kellett valami, másnap, harmadnap, már megvolt. Ha valamit ki szerettem volna próbálni, megengedték (úgy mint a Toyota, bár nekik 1 Auris totálkáros lett, még sem idegeskedtek ;) ). Szerencsére, nem kellett még náluk a garanciát érvényesítenem. Pont, mivel 40% árréssel dolgoznak, csodálkoztam, hogy nem veszik fel Veled a kapcsolatot. Úgy néz ki, nem akarnak többet keresni. Hát vannak ilyen emberek is. :(((

A VIC gyárban, múzeumban is voltam (van kb 40+ db termékük, azok is elég hidegen viselkedtek) ingyen látogatáson.

(#52272) draco31


draco31
veterán

Hello!
Van egy Zenflare F1 2 hónapos, és pár perc után kikapcsol. Ekkor egy ki-be kapcsolás után egy ideig újra megy.
Illetve a visszajelző led "kódjait" leírná valaki, mi mit jelent?

ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

(#52273) kugyu21 válasza Ra3 (#52265) üzenetére


kugyu21
senior tag

Na ezért is vagyok csalódott, és érzem feleslegesnek, mert amiért vettem, az nem jött be. 18650-es lámpáim pedig már vannak, ettől sokkal jobbak.
Lacerta:
Kiragadtad ezt a kábel dolgot belőle, pedig az csak egy volt a többi közül. Viszont ha vannak tapasztalataid e téren, ajánlhatnál valami jófajtát.

[ Szerkesztve ]

(#52274) Wendelke válasza Wendelke (#52270) üzenetére


Wendelke
senior tag

Na meg is találtam, :U szerintem ezt biztosan megéri megvenni. :DD

Csúcskapacitás :W

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#52275) ZozzV6 válasza draco31 (#52272) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Lemerült a lámpád. Nincsenek kódok. Ha bedugod tölteni akkor a kupakon be kell kapcsolni a lámpát hogy elinduljon a töltés. Piros amíg tölt és zöld ha tele.

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#52276) Műszakis válasza Wendelke (#52274) üzenetére


Műszakis
tag

Csúcs akku:-)[kép]

(#52277) Wendelke válasza Műszakis (#52276) üzenetére


Wendelke
senior tag

Volt ilyenhez/hasonlóhoz szerencséd? Gondolom csak próbaképpen.

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#52278) ZozzV6 válasza kugyu21 (#52259) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Teljesítménye gyenge? Miért? 430 lumen a gyári adat. Ne számíts atomvillanásra. Én így is 542 lument mértem ami több mint amit megadtak. A kis akkuk áráról nem a lámpagyártó tehet. Sőt ha azt mondod a lámpa ára az akkuval vetekszik akkor a lámpa is lehet olcsó. Amúgy 5-6$ körül lehet kapni 18350 akksikat.
Itt pl 11.66$-ért kapsz két db megbízható erős Shocklit

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#52279) Műszakis válasza Wendelke (#52277) üzenetére


Műszakis
tag

Astroluxba betéve mar kikapcsolt , ennyit tudott , persze nem ezzel használom,

(#52280) draco31 válasza ZozzV6 (#52275) üzenetére


draco31
veterán

Jaaa, a bekapcsolás dolgot nem tudtam, aztán csak villogott zöld-pirosat felváltva. Köszi!

ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

(#52281) #07813632 válasza Lacerta (#52267) üzenetére


#07813632
törölt tag

Engem érdekelne, melyik kábel vált be neked ha nem titok.

Más (X1R): Ha veszek egy lámpát ami eléggé olcsó is, akkor teszek nagy ívben a csomagolás minőségére, ha az megóvja a sérüléstől. Most lámpát vásároltok vagy csomagolást? Ha meg drágább lenne a jobb minőségű doboz miatt, akkor azért menne a sírás, hogy de drága. Ne ilyen marhaságok számítsanak már!

Ha azért veszi valaki, hogy kicsi akkuval használja, akkor azért ne a lámpa legyen már a hibás, hogy drága az akku. Ez egyébként nem merült fel vásárlás előtt.

Vivces kritikák voltak jót nevettem. :D

[ Szerkesztve ]

(#52282) Gargouille válasza kugyu21 (#52264) üzenetére


Gargouille
őstag

Nem igazán értem a csalódásodat. Mielőtt megvásároltad nem nézted meg, hogy mit veszel? Itt a fórumon rengeteget írtunk róla, Zozz magyar nyelvű tesztje, mérése is ott van és ahol rendelted gondolom ott is le volt írva, hogy mit adnak hozzá. A teljesítménye ráadásul több mint ami a gyári adat.

Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

(#52283) Donki Hóte válasza #07813632 (#52281) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Olcsó kábelek között ez a gyártó a király :R

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#52284) benfolds


benfolds
őstag

notebook akksikban nem szoktak 18350-ek lenni?

(#52285) #07813632 válasza Donki Hóte (#52283) üzenetére


#07813632
törölt tag

Kösz! Kipróbálom. Az se lenne gáz ha 4-5-ször ennyi csak jó legyen.

(#52286) HardSanyeee válasza Lacerta (#52267) üzenetére


HardSanyeee
őstag

Egész pontosan mit értesz a kábelek mérése alatt?

Egyébként én sem vagyok híve az adjunk mindenhez microUSB kábelt mentalitásnak, már kb 10 éve ez a szabvány, aki ez idő alatt nem szerzett be legalább egy ilyen kábelt, az valószínűleg amish életformát folytat. Ennek fényében igen nagy az esélye annak, hogy az említett "ajándék" kábelek a fiókban fognak porosodni és a környezetszennyező hulladékon túl más szerepet nem fognak betölteni...

(#52287) WestBam válasza HardSanyeee (#52286) üzenetére


WestBam
Topikgazda

Elnézve a gyerekeim vagy eszik, vagy elvarázsolják az USB-mikro USB kábeleket, mert náluk mindig csak törött, félig szakadt kábeleket látok, vagy a boci szemeket, hogy kérnek szépen kábelt, mert elveszett. Szóval egy ajándék kábel soha nem hátrány, ha megüti a minimális elvárást, hogy legalább 1A körüli töltőáramot tudjon jelentősebb veszteség nélkül továbbítani.

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#52288) PHM válasza benfolds (#52284) üzenetére


PHM
addikt

Nem. Zömében 18650, néha 17670, és elvétve 17500.
Macbook akkuban Li-po cellák szoktak lenni, illetve HP kiegészítő akkuban
láttam még lapos (A típus nem ugrik most be.) lítium akkut.
Maximum kamera akkuban lehetne ilyen, de ott is inkább 18500-at látni.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#52289) ZozzV6


ZozzV6
senior tag

Új képeket adtam a táblázatomhoz a hövetkező lámpákról:

BLF GT70
BLF A6
Brinyte PT18 Oathkeeper
Haikelite MT03 TA
Manker MK35
Klarus XT12
Olight S10R II LH351D
Nitecore MT20C
Lumintop ODF30
Sofirn SC31
Sofirn SP33
Convoy L6 White flat led
Convoy C8 white flat
Fireflies ROT66 Nichia
Eagle eyes X3R
Haikelite SC26
Wuben T70

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#52290) benfolds válasza PHM (#52288) üzenetére


benfolds
őstag

ó, köszi! akkor nem várok rá, hogy hátha beesik egy ilyen szervizes ismerőstől. igazából sajnálom rá a pénzt, mert oké, hogy nyerek vele 3 centit az s1-nél, de a jelentős kapacitás csökkenés a 18650-hez képest nem igazán éri meg nekem, max. ingyen akksival, néhány szituban. :U

(#52291) FBLLMAG válasza ZozzV6 (#52289) üzenetére


FBLLMAG
senior tag

Köszönjük a képeket. :R

(#52292) peestike válasza Donki Hóte (#52283) üzenetére


peestike
senior tag

kiegészíteném még első sorban ugreen-nel, de jók az usams, hoco, orico, rock kábelek is.
alin érdemes a coin-okat kuponra váltani, 1 usd környékén így lehet jó kábeleket lőni.

[ Szerkesztve ]

42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.

(#52293) Lacerta


Lacerta
aktív tag

@WestBam:

Annyit hadd árnyaljak a dolgon, hogy USB kábel azért nagyobb eséllyel van otthon bárkinek, mint mondjuk 22.2x1.65mm-es "O" gyűrű. :D
Ami ugyan lehet, hogy 70Ft, viszont ha azonnal kell, akkor jellemzően olyan boltokban árulják ( mifelénk legalábbis ), amik délután négykor-fél ötkor bezárnak, tehát esély nincs rá, hogy meló után oda érjen a hozzám hasonló irodai patkány ( szombaton pedig inkább mást csinálnék ). USB kábelt viszont este 8-kor is lehet venni, ha nagyon sürgős.

Egy brandingelt, jó minőségű kábel tényleg kedves figyelmesség. Lenne.

A gyerek tényleg elég durva tesztkörnyezet, de sztem nincs olyan jó minőségű kábel, ami ellenállna az elhányásnak. :DDD

@kugyu21:

Azért ragadtam ki az USB kábel részt, mert érdemben ahhoz tudtam hozzászólni. 18350-es lámpám pl. egyáltalán nincs, ott nem éreztem volna a hozzáadott értéket :DDD
Ha mikro USB-t akarsz, ez egy baromi jó kábel pl. A név ne tévesszen meg, valójában OEM Aukey. Nem igaz a 2A sem, 3A-t simán átvisz. Az agyon hype-olt Blitzwolf-ot ( ami elég jó azért ) kacagva lenyomja.
[ Volt még 2 elképesztően jónak bizonyult Voxlink és Orico madzag család, de ahogy most nézem, azokkal a modellekkel már leálltak sajnos. ]

@Wallach:

Ld. fent. :) Ha a mikro USB érdekel.
Van egy egész pofás excel táblám az összes mérési eredménnyel, csatlakozó típusonként, de lusta voltam fényképeket és linkeket rakni hozzá, szóval egyszerű lenne azt megosztani, de ugyanakkor eléggé haszontalan is. :DDD
Konkrét kérdésekre viszont ki tudom keresni a választ vagy lövök képet.

@HardSanyeee:

Egészen pontosan feszültségesést. :)
Van egy sztenderd mérőkonfigurációm, azzal megmérem a kábelt 0.1A, 1.0A, 2.0A, 3.0A áramerősség mellett.

(#52294) FBLLMAG válasza kugyu21 (#52273) üzenetére


FBLLMAG
senior tag

1 pillanat. Van LL H7R fejlámpád, a többi nem az. A X1R pedig pipalámpa / fejlámpa, főleg fejlámpának használják. A LL H7R is csak 300 lm, nem több a fényáram. Jó, a fényereje erősebb (6400 cd), fókuszra állítva, de ilyenkor minimális a szórt fénye. Tudom, mert nekem LL MH5 -ösöm is van jelenleg. Nekem meg pont a hátsó akku, nem annyira jön be. Egyébként, ha jól emlékszem 4AAA akkut is használhat, ami nem sokkal több mint 1 db AA akku / 14500 akku / vagy ami a rövid X1R -be megy. A 18650 -eseknek kb a 1/4 -e. De ezt gondolom már megvételkor tudtad. ;)

(#52295) ZolkoW válasza Lacerta (#52293) üzenetére


ZolkoW
őstag

annyit kötözködnék, hogy úgy emlékszem, a Micro USB csati hivatalosan 2, vagy 2,1A-t tud, persze nem makkan meg 3A-tól sem, csak az már a speckón kívüli érték. :R

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#52296) Lacerta válasza ZolkoW (#52295) üzenetére


Lacerta
aktív tag

A sima 2.0 USB 500mA, specifikáció szerint, bármilyen véggel.
A BC 1.2 megenged 1.5A-t
A PD kompatibilis mikro USB viszont maximum 3A, szóval a 3A sem egy valóságtól elrugaszkodott érték.

De tutira tudunk találni olyan szabványt is, ami szerint neked is igazad van. :D

(#52297) FBLLMAG


FBLLMAG
senior tag

Végre, megérkezett a szürke Nitecore TUP. :)) :DD :DD :))

(#52298) ZolkoW válasza Lacerta (#52296) üzenetére


ZolkoW
őstag

nem a kimenetről, hanem magáról a MicroUSB csatiról írtam..

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#52299) -szabi- válasza ZozzV6 (#52289) üzenetére


-szabi-
őstag

Amennyire szerettem volna ODF30 majd T70-et, ez alapján egyáltalán nem bánom, hogy kimaradt.
Köszi.

(#52300) Műszakis válasza Műszakis (#52276) üzenetére


Műszakis
tag

Valami acetonos folyadek volt benne kívancsisagbol szétszedtem
[kép]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.