Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

🔦Üdvözöllek!🔦

A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52301) FBLLMAG válasza Műszakis (#52300) üzenetére


FBLLMAG
senior tag

Az még szebb. Megvan a gyújtós robbanószer receptje. ;]

(#52302) Műszakis válasza FBLLMAG (#52297) üzenetére


Műszakis
tag

Mondj valamit róla, hogy tetszik?

Hat az biztos hogy ebben nem por volt még jó hogy nem lett töltve mielőtt felrobbant
[kép]

[ Szerkesztve ]

(#52303) Lacerta válasza ZolkoW (#52298) üzenetére


Lacerta
aktív tag

Szerintem, ha egy szabvány valamekkora áramerősséget határoz meg egy teljes rendszerre, akkor annak minden eleme méretezve kell hogy legyen rá.

Ahogy írtam, a mikro USB-re van PD szabvány ( sőt a QC sem csak type C csatlakozón keresztül megy, hanem mikro USB-n is ), márpedig mindkettő 3A 5V-on ( sőt a QC akár 4.6A is lehet, de ilyen töltő még egyelőre nemigen van ).

Ettől függetlenül, a mikro usb ( meg úgy egyáltalán az USB ) nem erre van kitalálva, egyszerűen túl alacsony az 5V és a csatlakozók sem ekkora áramokra vannak eredetileg tervezve. Lehet valameddig trükközni, vastagabb keresztmetszeteket, jobb kontaktusokat alkalmazni, de van egy határ ahonnan nincs tovább, mert nem engedi a fizika.

A legjobb minőségű mikro usb végű kábeleim, a 3A-t végtelen sokáig bírják, és még használhatóak is, mert még mindig 4.5V feletti feszültség marad az eszköz oldalon, de azért egy idő után érezni, hogy a csatlakozó langyosodik. És nem csak a mikro usb végén, hanem az USB-A végén is. Jó hogy, hiszen a kábel maga jó vastag, a 2-3-4-5W nagyságú veszteség nagyrészt a kontaktusok átmeneti ellenállásából jön.

A type C ebben a vonatkozásban is egy jobb konstrukció.

(#52304) Lacerta válasza Műszakis (#52300) üzenetére


Lacerta
aktív tag

Elektrolitnak hívják. :DDD

(#52305) FBLLMAG válasza Műszakis (#52302) üzenetére


FBLLMAG
senior tag

Nagyon tetszik, nagyon könnyű, nagyon erős, "kulcstartó lámpa". A kijelző is bejön, a sok információval. Az akku töltöttségi szintjét grafikusan kijelzi, század pontossággal kiírja a feszültséget, az egyes fokozatok számát, fényáramát, hátramaradó üzemidejét. Pillanatnyi TURBO fokozat (1000 lm), és 30 mp -es időzítő is aktiválható rajta. 2 féle képen lehet lezárni.

És akkor itt a kulcstartó hármasom. :D

(#52306) ANOka válasza FBLLMAG (#52305) üzenetére


ANOka
őstag

Fényképezéskor pl egy vonalzót/mérőszalagot tehettél volna mellé a méretek érzékeltetése miatt...
Nekem ez így nem mond semmit: nincs ilyen lámpám, ami a képeken szerepel.

[ Szerkesztve ]

(#52307) WestBam válasza ANOka (#52306) üzenetére


WestBam
Topikgazda

Gyufásdoboz illik hozzájuk méretben.

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#52308) FBLLMAG válasza ANOka (#52306) üzenetére


FBLLMAG
senior tag

Este csinálok majd vonalzós képet, meg az ISO -t automatára állítom majd. ;)

Kis VIC késed, vagy 6 cm -es Leatherman multiszerszámod van?

(#52309) FBLLMAG válasza ANOka (#52306) üzenetére


FBLLMAG
senior tag

Kérésed számomra parancs. ;)

(#52310) ANOka válasza FBLLMAG (#52309) üzenetére


ANOka
őstag

:R

(#52311) kugyu21


kugyu21
senior tag

Köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek. Az egyes dolgokat kiemelve még igazatok is van, de én összességében írtam le a véleményemet, érzésemet a lámpával kapcsolatban.
Mint már írtam fejlámpaként egy LL-t használok, ami kiválóan működik, tökéletesen szórt fénye van a közeli dolgokhoz és még távolra is el lehet látni vele,de valóban vannak esetek, amikor jó lenne egy könnyebb, aminek nincs külön akkupackja (ezzel egyetértek FBLLMAG).
A következő gyakran használt lámpám egy SP32A, ami 18650-esként lényegesen „többet” világít, mint az X1R, akár a hosszú csővel. A teljesítménye értékelésénél erre gondoltam, hogy 18650 méretben vannak azért ennél jobbak. (ZozzV6).
Így a kettő közötti rés kitöltésére gondoltam beszerezni az X1R-t.
Azt a hibát valóban elkövettem, hogy nem néztem meg a 18350-ek árát. Eszembe sem jutott, hogy a 18650-hez képest kevesebb, mint fele teljesítményért még többet is kell fizetnem, és ez valóban nem a lámpa hibája, de ha a drága táplálást hozzászámoljuk, akkor már nem is olyan olcsó egy ilyen lámpa, mint első ránézésre, csak a lámpa árát nézve. (Gargouille, Wallach)
Nem tudom, ki hogyan választ újabb lámpát, de nekem így az elképzelt helyére nem illik bele a lámpa, mert a drága akkumulátorral , már nem éri meg az árát, hosszú lámpám pedig már van néhány, és jobb.
Tehát az általam hozzáfűzött reményt nem váltotta be, gondoltam elajándékozom. És ekkor kerül a képbe a csomagolás (Wallach), mert amiben kaptam az erre nem alkalmas. Persze nem tudom, hogy az A6, C8, Q8 ODF30, SP32A árának mekkora része a doboz, de nem hiszem, hogy jelentősebb lenne, viszont abban nyugodtam átadható ajándékként. (de ha láttál már youtub-os videókat a csomagok szállításáról, akkor a lufisfólia az alap, a védelemre)

[ Szerkesztve ]

(#52312) kugyu21 válasza Lacerta (#52303) üzenetére


kugyu21
senior tag

Engem éppen a type c érdekel. A CRCD-tól azt is nyugodtan megvehetem, vagy az ajánlásod csak arra konkrét kábelre igaz (autógumi tesztekben is amig az egyik egy méretben dobogos, más méretben pedig már mások a nyerők :F )

[ Szerkesztve ]

(#52313) FBLLMAG válasza kugyu21 (#52311) üzenetére


FBLLMAG
senior tag

Akkor a Nitecore NU25, és akkor lesz apró, könnyű, jó lámpád, és a csomagolással sem lesz gondod. ;)

(#52314) kugyu21 válasza FBLLMAG (#52313) üzenetére


kugyu21
senior tag

Na...... annyira (40USD) azért nem fontos betölteni azt a hiányzó szegmenset, de 13+ egy 18650-áránál olcsóbban (a 18350 mégis csak kisebb kapacitás) jó ötletnek tűnt az X1R is (sőt a drága akkumulátorral is még alatta van a nitecore-nak :P ).
De köszi, egész szimpatikus kis darab.

(#52315) beginnerguy válasza kugyu21 (#52314) üzenetére


beginnerguy
tag

Fasttechről 27 $ (MAP kupon), én ebayről 24 $-ért lőttem, de kérdéses, hogy meg is jön-e :) 40 $ elég soknak tűnik, még alin is olcsóbb volt (30-36 $).

szerk: és lehet moddolni a fejpántot, úgy kb 33 g lesz az össztömeg.

[ Szerkesztve ]

(#52316) ZozzV6 válasza Lacerta (#52293) üzenetére


ZozzV6
senior tag

O-gyűrű téma:
Felesleges ezt túlparázni. kizártnak tartom hogy pont olyan forduljon elő hogy te jó ég szakadó esőben akarsz használni egy lámpát és pont akkor szakad el a tömítés. Akkor vagy használok másik lámpát. Vagy ha nem vizes környezetbe kell tömítés nélkül is működik a lámpa. és veszek tömítést másnap vagy ha ráérek. de ha ez gond előre meg kell venni a tartalékot hozzá ami úgyis otthon lesz a fiókban és nem nálad ha kelleni fog :DD

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#52317) ZozzV6 válasza kugyu21 (#52311) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Nekem volt itthon 8 db 18350-em így nem is kalkuláltam az akkuárral. A drágaságuk azzal magyarázható, hogy 18650 nagyon el van terjedve és milliókat gyártanak belőle. 18350-ből csak töredék a mennyiség. És nem is nagyon fejleszti sok cég. Amiből keveset tudnak eladni az drágább lesz sajnos. A 14500 és 10440 akksik sem olcsóbbak.
Természetesen az SP32A jóval erősebb lámpa de mivel ezt félig fejtre is tervezték oda felesleges akkora fényerő. Az SP32A melegszik is mint az állat. Ez legalább maxon is használható. Sok embernek az nem tetszik ha hamar vissza kell venni a fényerőt. Olyat nem lehet gyártani, hogy mindenkinek tetsszen de szerencsére ezért ilyen változatos a lámák világa és mindenki találhat magának tetszőt.

A NU25 valóban kicsi könnyű és szebben csomagolt de gyengébb.
Convoy S2+, C8, M1, M2 stb lámpák ugyanilyen kartonba jönnek. Az a banggoodot írja le hogy bubifóliát nem raktak rá. De tény én is csináltam volna inkább valami dobozt amiben elfér minden egybe. Saját clra legkevésbé sem izgat milyen a csomagolás ha a lámpa sértetlen.

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#52318) WestBam válasza ZozzV6 (#52317) üzenetére


WestBam
Topikgazda

Úgy értette, hogy a dobozban nem volt bubis fóliában a lámpa. Szerintem. Azt még a gyártó csinálja, nem a BG.
Nekem mostanában minden simán fólia tasakban jön, szerintem már nem divat csomagolni :(

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#52319) ZozzV6 válasza WestBam (#52318) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Nekem bubisban volt. Egy S2+ féle fehér kartonban. És egy nagy bubitlan nejlonba volt a doboz ami mellé volt egy sima bubitlan nejlonban a hosszú cső.

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#52320) MittuDomain_ válasza ZozzV6 (#52319) üzenetére


MittuDomain_
őstag

Én 100%-ig azonos csomit kaptam mint te.

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#52321) HardSanyeee válasza WestBam (#52287) üzenetére


HardSanyeee
őstag

Ha fogyótermék a kábel egy háztartásban, akkor természetesen jól jön a tartalék példány, még akkor is ha nem tökéletes. De ha nem tűnnek el misztikus körülmények között a kábelek, akkor továbbra is úgy vélem, hogy felesleges az pár tíz centis valami, amit sok termékhez adnak.

@Lacerta: Az hasznos mérés. Házilag készített eszközzel méred a microUSB végen a feszültséget, vagy lehet erre venni készterméket? Olyanom van, ami a hagyományos USB csatlakozó végén méri a feszültséget és áramerősséget, de azzal nem lehet mérni a feszültség esést a kábelen, az leginkább a töltő kimenetelét méri.

(#52322) FBLLMAG


FBLLMAG
senior tag

Ma este kicsit szerelgettem. Égőt, led égőre cseréltem, késeket cserélgettem ax aprítóban, stb. 2 kézre volt szükség, ezért a fejlámpáimat próbálgattam. Este mértem is egy kicsit. A Led Lenser MH5 10 m távon 14 m sugarú egyenletes szórt fényt képez. Szereléskor, rá kellett néznem a csavarokra, hogy lássam hova tettem le. A Zebralight H53w 10 m távon már éles 20 m átmérőjű szórt fényt képez. Fényköre, 2 m átmérőjű 10 m távolságból. Ezzel már nem kellet pont a csavarokra világítanom. Az Armytek Tiara A1 PRO esetében 10 m -en 28 m átmérőjű erősebb szórt fény keletkezik, de tovább, szinte 180° -ban bocsájt ki fényt. A fényköre is ennek a legszélesebb, 6 m, 10 m távolságból. Ezzel volt a legtermészetesebb szerelnem, a szemem sarkából is láttam a csavarokat, nem kellett keresgélnem. Szerelésnél, kar távolságról beszélünl. Ebben az esetben is az Armytek teljesített a legjobban. Késő őszi fűnyíráskor (befejezés), az Armytek Tiara A1 PRO fényereje elégséges volt. Fűnyírásnál a ZL H53w szerepelt a leggyengébben, a matt körülmények végett. A ZL H53w kb 1500 cd, az Armytek Prime A1 PRO nálam 2500 cd fényerővel bír. A LL -t be sem írom, szórt fényre állítva, sem sokkal gyengébb mint a ZL H53w. Mármint a LL MH5 -ös. Az idősebb MH6 -os is erősebb volt fókuszra állítva. Viszont, természetben, kültéren, a LL MH5 alakítható leggyorsabban fejlámpáról rendes lámpává és vissza. És tényleg ide lett kitalálva az "outdoor" fejlámpa. A ZL H53w kellemes melegfényű, magas CRI -s, sok lehetőséggel bíró, könnyű kis álltalános fejlámpa.

(#52323) #07813632 válasza FBLLMAG (#52322) üzenetére


#07813632
törölt tag

Még soha nem jutott eszembe sötétben füvet nyírni. :)

(#52324) FBLLMAG válasza #07813632 (#52323) üzenetére


FBLLMAG
senior tag

Én is csak befejeztem a maradékot, nem akkor kezdtem a fűnyírást. Olyan 25 - 30 m2 maradt hátra és minden a helyszínen volt. Nem akartam másnapra hagyni. Azért nem éjjel nyírtan a füvet. 😉

Párszor már fóliát is vasaltam este, és már húztam is fel fóliát este, sötétben.

Mostanában a kinti pincében szoktam a fejlámpát használni, nappal, mert sötét a pince.

(#52325) FBLLMAG válasza #07813632 (#52323) üzenetére


FBLLMAG
senior tag

Pár perc alatt befejeztem. Tovább tartott volna másnap előszedni, elpakolni a dolgokat, és rossz időt is jeleztek.

Meg aztán ki kellett próbálnom ilyen viszonyok között is a lámpákat.😉

(#52326) #07813632 válasza FBLLMAG (#52325) üzenetére


#07813632
törölt tag

Pedig egy igazi lámpakedvelőtől elvárható, hogy csak azért este nyírja, hogy világíthasson. :D

(#52327) kugyu21 válasza #07813632 (#52323) üzenetére


kugyu21
senior tag

Jó neked....
Én is irigylem a szomszédot, aki nyugdíjasként napközben tudja rendben tartani a kertjét. Mire én hazaérek a munkából vagy nem olyan az idő, vagy besötétedik a végére. :K

(#52328) Lacerta


Lacerta
aktív tag

@kugyu21:

A lámpád kapcsán merült fel a téma, és az mikro USB-s, azért mentem el ebbe az irányba.
Van otthon Aukey [ = CRDC ] C kábelem ( töltőhöz adták ), és nagyon-nagyon jó. Nyugodtan megveheted.
Mindazonáltal Type C-ből én inkább Ugreeneket vettem.
Ennek csak az az oka, hogy Ugreenből nagyobb a választék. Nagy rajongója vagyok pl. az 50 centis kábeleknek, valamint használok derékszögű csatlakozósokat, és azt is szeretem, ha többféle szín áll rendelkezésre, mert multiportos töltőben könnyebb kiszálazni melyik kábel melyik.
Az Ugreennek pedig van mindenféle egzotikus C kábele, és ugyanezt a szuper minőséget hozza.

@ZozzV6:

Nem parázok én rajta, egyszerűen megkerestem a logikát benne, és jelentem, van. :)

@HardSanyeee:

Is-is.
Van olyan USB mérőm is, amiről beszélsz, de egyrészt valóban a töltő és a kábel közé megy be, így nem alkalmas a kábel mérésére ( tegyük hozzá, hogy már léteznek olyanok, amiket a kábel és az eszköz közé lehet betenni ), másrészt pedig tapasztalataim szerint nagyok rajta a veszteségek, tehát amit ír, az igaz ugyan, csak ha nem teszed be az áramkörbe, akkor teljesen más értékek a valósak.
Egy YZX Studio cucc valószinűleg sokkal precízebb, de annyi pénzt nem ér meg nekem, hogy USB kábeleket hasonlítgassak össze saját magamnak.

Ehelyett a következőt tettem:

Fogtam egy Aukey PA-T14 töltőt ( ez eleve volt otthon ), és annak a QC3.0 portját kineveztem etalonnak ( ennek a legnagyobb a terhelhetősége, és a mérésnél sima 5V-os USB aljzatként viselkedik ). Biztosan van ennek is terhelésfüggő dropja, de mivel a kábelek közti összehasonlító vizsgálatokat végzek, ez nekem nem számít.

Rendeltem kb. 4 dollárért egy minden egyben adaptert. A csoki csatlakozóba beszereltem két jó vastag kábelt, másik végükön banándugóval. A nyákra tettem még vezetékből bypassokat, hogy a csatlakozók távolsága minél kevésbé befolyásolja az eredményeket.

Van továbbá otthon egy Bantamtek BC6-10 mikrovezérlős töltőm, azt pedig kineveztem műterhelésnek. Tud előre beállított áramerősséggel 100mA-es lépésekben kisütni 5A-ig, és eközben kijelzi a feszültséget 10mV felbontással. Ezen kívül két aranyozott banándugó aljzattal csatlakozik, melyeknek az átmeneti ellenállása – az USB csatitól eltérően – kb. elhanyagolható.

A mérés menete a következő:
A mérendő kábelt bedugom az Aukey töltőbe, és a PCB adapterbe. A PCB adaptert a Bantamtek töltőbe.
A Bantamteket beállítom kisütésre, és elindítom.
100ma, 1A, 2A, 3A áramerősség mellett nézem a feszültséget, oda-vissza lépkedve, amíg minden áramerősségnél vissza nem tudom mérni a korábbi feszültség értékeket ( amíg a rendszer nem stabilizálódik, előfordulhatnak 20..30mV-os eltérések a mért dropban két egymást követő mérésnél ).
Utána excel táblában rögzítem az eredményeket.

Hát így.

(#52329) schawo


schawo
titán

Sziasztok!

Egy hónapig napi rendszeres (napi kb 1-2 óra folyamatos üzemre) használatra kellene egy jobb zseblámpa max 10-15ezerig itthoni boltból. Akkusnak örülnék.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#52330) ANOka válasza schawo (#52329) üzenetére


ANOka
őstag

Milyen célra akarod használni:
a zöldséges kertben való éjszakai gyomláláshoz vagy tájfutáshoz és túlélő túrához az erdőben? :D

(#52331) schawo válasza ANOka (#52330) üzenetére


schawo
titán

Harmadikhoz van legközelebb. Kutyás séta az erdőben. :D

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#52332) Zoli-bácsi válasza schawo (#52331) üzenetére


Zoli-bácsi
senior tag

És csak 1 hónapig lesz nálad a kutya? :D

(#52333) schawo válasza Zoli-bácsi (#52332) üzenetére


schawo
titán

Nem, csak most abban az időszakban lesz a séta, amikor kell lámpa. Nappal nem szoktam magammal hordani :D

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#52334) Lacerta válasza schawo (#52329) üzenetére


Lacerta
aktív tag

Definiáld, mit jelent neked az, hogy "jobb"? :)

(#52335) schawo válasza Lacerta (#52334) üzenetére


schawo
titán

Nem tudom. Ajánljatok valamit. Tök mindegy, hogy azt jobbnak, vagy rosszabbnak hívjuk :D

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#52336) WestBam válasza schawo (#52335) üzenetére


WestBam
Topikgazda

Van hozzá valamid? Töltőd van? Akkud valamilyen van?

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#52337) peestike válasza schawo (#52335) üzenetére


peestike
senior tag

Már látom, hogy kutyasétáltatáshoz convoy s2+ lesz. :D
Az ára viszont nem valami tetszetős itthon.

42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.

(#52338) schawo válasza WestBam (#52336) üzenetére


schawo
titán

18650-eseim is vannak, meg töltőm is.

(#52337) peestike
Az nem gond, hogy itthon drágább, mint máshol. Ami sürgős, az sürgős :)

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#52339) ZolkoW válasza peestike (#52337) üzenetére


ZolkoW
őstag

6-ért még mindig vállalható vétel szerintem, akkor is, ha kintről épp fele.

kutyálkodni én lehet hogy a C8-ast választanám, hátha 50 méternél távolabb is el kell látni :) szórt fénye meg van annak is elég. az S2-vel nem tudok "odavilágítani" valahova, persze valójában mindkettő megfelel a célnak.

[ Szerkesztve ]

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#52340) Lacerta válasza schawo (#52335) üzenetére


Lacerta
aktív tag

Az a baj, hogy sürgős is, meg jó is legyen, meg max. valamennyibe kerüljön.

A helyedben, én kérnék kölcsön valakitől arra a kis időre, amíg még hamar sötétedik ( és közben kitapasztalnám, mire van szükségem ), és a következő télre berendelnék valamit féláron ( vagy ugyanannyiért kétszer olyan jót. :D ).

(#52341) schawo válasza Lacerta (#52340) üzenetére


schawo
titán

Különböztessük meg a felhasználót a lámpabuzitól :) Nekem egy használati tárgy kell hamar, nem egy fantasztikus lámpa olcsón. Van nekem is n+1 hobbim, ahol én is ölre megyek akár 2 forintért, és van 23 különböző cuccom abból a buzulmányból, de a lámpákra sosem fogok rágerjedni :D

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#52342) ANOka válasza schawo (#52341) üzenetére


ANOka
őstag

+1 szavazat egy C8 variánsra.

(#52343) WestBam válasza schawo (#52341) üzenetére


WestBam
Topikgazda

Akkor nézzük így: 5 év gari mindegyikre, 15e-be ezek férnek bele 18650 akkuval, és így felső kategóriát, tehát jó lámpát vásárolsz:
Fenix E35
Nitecore EC20
Olight S2

A Nitecore árából -10% lejön a blogom kuponjával, viszont annál hiányzik nagyon egy köztes, 4-500 lumen körüli fokozat. A hővédelem az felére lépteti vissza a maximumról a lámpát használat során (az a fokozat hiányzik menüből). A többi módkiosztása nekem jobban tetszik.

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#52344) Lacerta válasza schawo (#52341) üzenetére


Lacerta
aktív tag

A lumenb*szó kategória nem itt kezdődik. :N

(#52345) Winne


Winne
nagyúr

Sziasztok!

Egy ajánlást szeretnék kérni. Amik az elképzelések: max 10e pénz, nem kell csicsa, világítson erősen, állítható fényerővel, kábelesen tölthető legyen. Az akksi ha az árban van az külön jó. :)

Hobbi célokra kell.

Köszi

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#52346) schawo válasza Lacerta (#52344) üzenetére


schawo
titán

Nem is akarok lumenb..zót. Azt meghagyom nektek. :P Én csak látni akarok hazai 15000 forintos minőségben :D

Amiket kaptam ajánlások, megfelelnek, köszönöm mindenkinek a segítséget :R

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#52347) WestBam válasza Winne (#52345) üzenetére


WestBam
Topikgazda

Eagle Eye X2R talán a legolcsóbb megoldás, akkut kell hozzá vásárolni külön.

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#52348) -szabi- válasza schawo (#52346) üzenetére


-szabi-
őstag

Ezeket még figyelmedbe ajánlom:
Zanflare F1
Sofirn SP33
Amennyiben sportlámpa bolt be tudja szerezni akkor: Sofirn SP32A V2.0 vagy Sofirn SP31 V2.0.

üdv

(#52349) Winne válasza WestBam (#52347) üzenetére


Winne
nagyúr

Esetleg ha árban feljebb megyünk olyan 20e-ig, valami nagyobb méretű? Ez a kicsi cső dizájn nem tetszik.

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#52350) WestBam válasza Winne (#52349) üzenetére


WestBam
Topikgazda

Van millió meg egy alternatíva. Itthon vennéd, vagy Kínából?
Mire szeretnéd használni pontosabban? Milyen távolságon leggyakrabban?
20e Ft körül már rengeteg alternatíva van, de a legtöbb "cső" alakú. Szélesebb fejűt, vagy szögletesebb alakút szeretnél?

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.