- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
válasz juliabrilke #2144 üzenetére
a ''commercial sample'' még lehet megoldás, ha a ''gift'' nem jönne be.
-
tr00p3r
addikt
ez azt jelenti, hogy: ha regisztráltál és után meg megerősítést is kértél, akkor levonnak 400 ft-ot a kártyádról ami 3-4 múlva jelenik meg a pénzmozgásban a számládon. a kivonaton lesz ez a 4jegyű szám, amit visszatérve a Paypal odalára kell megadnod a ''get verfied'' linkre kattintva. innen kezdve nincs limit, tudsz küldeni és kapni is pénzt.
-
tr00p3r
addikt
nem jól gondolod. az pontosan az jelenti, hogy '' készpénz fizetés személyes elvitel esetén'' vagyis ha értemész, cash fizetsz! nachnahme az utánvét, amit ide szinte sosem fogsz látni, mert a német felfogás szerint mi még, postailag, a balkánhoz vagy ostblockhoz tartozunk.....
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
sztok,
nekem is van tapasztalatom az ibéjel és csakis pozitív. két éve vagyok regisztrálva és 23 regisztrált üzeltem volt eddig (100% pozitív értékelés).
a legdrágább amit vettem az nemrég egy nokia 6230 volt magánembertől a német ebay-en (ausztriából). 1 hét alatt ért ide, de nekem abból a szempontból szerencsém volt, hogy nem kért postaköltséget. vagyis ő fizette! hétfőn adta fel és péntek délután volt itt az ''árú''.
a telefon, ahogy jellemezve is volt, 0km-es, vadi új, csak egy fénykép erejéig kibontva. fóliás kijelző. sajnos azt az eladó sem tudhatta, hogy sajnos a telcsi gyárihibás volt. voltam vele sok helyen, de végül visszaküldtem a faszinak. gyanakodtam először, de mint kiderült tényleg semmit nem tudott róla. vissza postáztam a telcsit neki és ő visszavitte a szolgáltatónak akinél szerződéshosszabításból származott a telcsi. egyből cserélték miután látták, hogy gyári hibás. a családom egy része úgyis útban volt ''osztrákon'' át ''németbe'' szóval bementek érte személyen a faszihoz.
nagyon korrekt volt a faszi hozzáállása, mert volt még utazás költsége a csere miatt és nem kéret el azt is. belátta, hogy szar a telcsi, saját hibáján kívűl és igyekezet segíteni, hogy a pénzemért azt kapjak amit akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest