Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Fehérsólyom #89 üzenetére
olyan csomag/levélküldő szolgálat mint a dhl vagy a fedex
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz Fehérsólyom #91 üzenetére
ööö... lehet hogy az. most hogy így mondod, tényleg a postai EMS az
-
válasz Fehérsólyom #103 üzenetére
írni kell neki mailt, jópárat. Ennyit tehetsz.
-
rocket
nagyúr
válasz Fehérsólyom #103 üzenetére
Sajnos sok ilyen van, es az ebay inkabb az eladokat vedi, tehat egy ido utan majd rajtad ''verik'' le miert nem fizettel.
Nekem is most volt egy ilyen, csako nem valaszolt 10 emailbol egyre se, erre jott email ebaytol hogy miert nem fizetek, es adnak egy unpaid itemet
Erre leirtam a tortenetet, meg a sztorit, elkudltek nekik az email masolatait, erre semmi nem tortent azota se
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Gero
tag
válasz Fehérsólyom #153 üzenetére
mintha az eladot terhelnek meg a koltsegekkel a paypalon
en fizettem vele, es egyelore tenyleg csak annyit vontak le, amennyibe kerult a cucc...cramstuff.com
-
rocket
nagyúr
válasz Fehérsólyom #177 üzenetére
Gyakorlatban a legtobb elado csak a kartyahoz tartozo es regisztralt cimre kuldi el, persze vannak kivetelek
Nagyon jol mukodik a paypal, egyszeru es nagyszeru, es mivel legtobb esetben van paypal buyer protection aggodni se nagyon kell a csomagok miatt
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Fehérsólyom #876 üzenetére
Itthon boltban 3500 darabja, vaterán nem árulják az adott cd-ket meg használtan sem. Így a 900/1200FT szerintem nem vészes.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Fehérsólyom #879 üzenetére
Ez baromság. Elolvastad egyáltalán hogy mit írtam? Mert szerintem nem. Pont direkt a szállítást emeltem ki hogy mit érdemes választani ha azt akarod hogy meg is jöjjön. Miért nem ebbe az üzenetbe kötöttél bele ha ennyire unatkozol? [link] Ebben hol írnak a szállításról?
''Egy ritka régi kiadású ATI TVWondert vettem £13.05-ért (kb. 4500FT) a postaköltség pedig £4.5 (1670FT) volt.
Royal AirMail International Signed For (small packets)-el küldettem, ezzel 4 nap alatt itt volt a cucc, tartalmaz £30 biztosítást, és ajánlott küldeménynek számít.''
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
válasz Fehérsólyom #1010 üzenetére
Ha arra gondolsz, ami az adataimnál vannak képek, akkor igen.
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
őstag
válasz Fehérsólyom #1087 üzenetére
Na, ez jó. Én még úgy tudtam, hogy nem megy.
If it is not broken then don't fix it!
-
Anthony001
senior tag
válasz Fehérsólyom #1109 üzenetére
Uh hát az nem jó
De az a poén, hogy elkölteni sem tudom, mert van egy cucc amit fentebb leírtam, hogy pár 100 forint hiányzik hogy ki lehessen fizetni, de most hogy érkezett a számlámra pénz , így sem tudom még kifizetni.
U.I: vki nem tudja hogy a Registered Airmail kb hány nap alatt ér ide? -
kapcs-ford
őstag
válasz Fehérsólyom #1113 üzenetére
Ja, bocs. Nem Mo-on vagyok.. az otthonit nem ismerem, gondoltam az Eu-ban egyformán illene mennie.
Aláírás
-
Bash
addikt
válasz Fehérsólyom #1114 üzenetére
Tévedés!
Ha a PayPal számládhoz valós magyar bankszámlához tartozó kártyát társítottál, akkor a PayPal számlára visszakerült pénz visszavándorol a bankszámládra, ez banktól függően eltarthat 1-2 naptól akár 15-20 napig is.
Ha a PayPal számládhoz virtuális kártyát társítottál, akkor marad a számlán a pénz.
Anthony001!
Nyilván azért tiltottak le, mert korábban már volt két eseted, amikor nem fizettél, ez volt a harmadik. Elvileg kaptál vagy még ezután fogsz kapni egy Suspension Notice-t, az e-mail-ben minden információt megtalálsz a regisztrációd helyreállításához, nyugodtan válaszolhatsz az e-mailre is.http://bashtravel.com/
-
Bash
addikt
válasz Fehérsólyom #1124 üzenetére
Bármi, amit nem tudsz megfogni, és a számokat megtapintani rajta.
http://bashtravel.com/
-
attavanti
tag
válasz Fehérsólyom #1114 üzenetére
Dehogynem mukodik visszafele is a dolog, ha ''rendes'' bankkartyad van azaz dombornyomott akkor igenis a paypalra utalt penz az visszakerul a szamladra, nekem epp a mai nap tortent egy (paypal complain) eseten a visszautalas.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Nikon D810 és természetfotós objektívek!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest