Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehérsólyom
aktív tag
Tudna nekem valaki bővebb információval szolgálni a #30-ban említett EMS-el kapcsolatban? Mi is ez pontosan, hogyan működik, milyen apró taktikák vannak stb.
Előre is köszönöm! -
Fehérsólyom
aktív tag
Szerintetek mi a teendő abban az esetben, ha megnyertem egy licitet, de az eladó nem jelentkezik? Sem a licit vége előtt bő 2 nappal, sem utána két nappal nem hajlandó jelentkezni... Eltűnt a kis... !
-
Fehérsólyom
aktív tag
Szia!
Én vettem már néhány dolgot eBay-en keresztül USA-ból. Mondjuk csak CD-ket, de egyik alkalommal kicsit sokat rendeltem, és vámolták. Ott helyben meg is kérdeztem, hogy mennyi az az összeg, aminél még nem kell fizetni vámot. A hölgy elmondta, hogy ha 50 USD alatt van, vagy egy hajszállal fölötte, akkor nem nyitják ki a csomagot és nem vámolják. Tehát, amíg 50 USD alatt vásárolsz nem vámoltatnak!
Az pedig egy másik kérdés, hogy 50 USD fölött egy adott határig még nincs vám, csak ÁFA (mert nem éri el az ilyen és olyan százalékot), de ezt a részét eléggé hadarva és érhetetlenül mondta. A lényeg az, hogy 50 USD fölé ne nagyon menjen az értéke... (Persze lehet szerencséje valakinek 54 USD-vel is, mert azt mondta, hogy van amikor elnézik..., de csak egy picit....). Hát így legyen okos az ember. A legtutibb, ha 50 USD alatt van. Addig nem kell félni! -
Fehérsólyom
aktív tag
válasz DesertDog #151 üzenetére
Végre! De ha minden igaz még ''csak'' fizetni lehet. De már ez is jó!
Van valakinek már tapasztalata?
Nem tudja valaki mennyibe kerül, ha fizetni szeretnék PayPal-on keresztül? (A honlapon lévő leírás szerint ingyenes, de valahogy csak leemelik a kártyáról a pénzt, illetve túl szép, hogy igaz legyen.) -
Fehérsólyom
aktív tag
A PayPal oldalán az első cím, amit regisztrálnod kell, az a kártyatulajdonos címe. Ez lesz az elsődleges, de ezek mellé még felehetsz más címeket is. Ezen kívül az eBay-be importálhatod azokat a címeket amiket a PayPal oldalon megadtál. Fizetésnél csak annyira kell figyelni, hogy azt a címet válaszd ki, amire a csomagot akarod. Ha minden igaz, akkor nem feltétlen kell a kártyatulajdonos címét kiválasztani, így oda küldik ahova akarod .
[Szerkesztve] -
Fehérsólyom
aktív tag
Ha midnenki ezeket a kis programokat fogja használni, akkor eljutunk oda, hogy lesz egyszer az eBay, aki leakaszt adott összeget. Ezek után egy ''síkkal'' feljebb lesznek a snipe progi szolgáltatók akik leakasztanak egy újabb összeget. Végeredményben drágábban veszed meg azt, amit szeretnél, mintha nem lenne snipe... Ennél egyszerűbb, ha a max áradhoz hozzáadod saját magad azt az 1%-ot (min $0.25 max $9.95-öt).
Na mindegy, ezen csak úgy elfilóztam... Remélem azért sokan nem használnak ilyeneket. Én személy szerint eddig még nem futottam össze ilyennel. -
Fehérsólyom
aktív tag
válasz Flashcash #878 üzenetére
Értelek én, jó áron vetted. Félre ne értsd, nem akarok az áron kötözködni, de a hozzászólásnak elsődlegesen olyan jellege van, hogy jaj de nagyon jó vagyok, nem pedig az, hogy milyen csomagolással mennyiért és miért érdemes küldetni. Ha mindenki ideírná, milyen bazi jó üzleteket kötött, akkor nem lenne értelme a topicnak... Remélem azért szent a béke, csak hirtelen felindulásból most valahogy nem tudtam szó (válasz) nélkül hagyni.
-
Fehérsólyom
aktív tag
-
Fehérsólyom
aktív tag
Én már kaptam vissza. A CD elveszett, és sűrű elnézések közepette visszafizette az eladó. A pénzt megkaptam a PayPal számlára, és a következő tranzakcióhoz kellő pénzt onnan kezdte levonni. Ha nem elég fölvesz a kártyáról még, ha sok akkor nem. De nem probléma, azt jól kezeli, teljes egészében elköltheted!
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz Anthony001 #1108 üzenetére
Azt sehogy nem tudod kivenni jelenleg. Elköltheted.
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz kapcs-ford #1111 üzenetére
Ez sajnos nem igaz.
A PayPal-os számla egy ''virtuális'' számla, ''virutális'' pénzzel. Maximálisan elkülönítendő a valós bankszámláddal.
Nálunk csak egyirányú mozgás működik. Bankszámládról PayPal számládra, a VISSZAVEZETÉS nálunk még nem működik!
[link]
''Withdraw Funds'' -> ez kell(ene) jelen esetben. Próbáld kiválasztani az országot a ''Fees for other banks''-ra kattintva. Nincs Hungary -> Nem lehet. -
Fehérsólyom
aktív tag
válasz Anthony001 #1112 üzenetére
Ha az a pénz a PayPal-on keresztül jött, akkor nem is lesz soha a valós magyar bankszámládon.
Javaslatom: Tegyél még a számlára pénzt (ami a paypalnál regisztrálva van) és úgy rendeld meg/fizesd ki. Jobban jársz, mintha ott marad (a paypalos számlán) a pénz és nem tudod használni. Amennyivel többet raksz a kelleténél, azt már a magyar bankszámládról vissza tudod utalni. -
Fehérsólyom
aktív tag
válasz kapcs-ford #1115 üzenetére
Illene...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Nikon D810 és természetfotós objektívek!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest