Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Na a rendeléses topikban feltett kérdésemre nem jött válasz így hátha itt tud valaki okosat.
Kéne nekem angol csomagtovábbító mint pl. a német mailbox.de ahova a .uk-ról tudnék rendelni mert az ángliusok nagyon nem akarnak kifelé postázni."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
bgabi1
aktív tag
válasz Dluinet #50595 üzenetére
Köszi, de ha én például 2-3 témában is akarok kérdezősködni. Pl. hogy sérülésmentes -e a termék meg azt, hogy a háttámla matt színű bőrből van-e és hogy a Quantiti azaz a mennyiség az egy darab háttámla, vagy egy pár háttámlát jelent-e, szóval ilyeneket szeretnék feltenni egy párat, akkor választhatom bátran az other, azaz más téma menűpontot? Tudom, hogy laikus a kérdésem, de nem ismerem az ottani szokásokat és nem akarok megsérteni senkit és magamat kinevettetni sem a tudatlanságom végett.
Ha nyomsz még egy entert, már neki is látok a kérdések előkészítéséhez!
Látok még ott Combined shipping egy nulla van utána. Én azt is meg akartam kérdezni, hogy a két támlát el tudja-e küldeni egy szállítási költségért, mert egyébként 10 rugó darabonként. Ennek a Combinednek köze lehet a kérdésemhez, azaz ne is próbálkozzak, vagy a kombinált csomagküldés nem erre vonatkozik?[ Szerkesztve ]
-
bgabi1
aktív tag
válasz Dluinet #50583 üzenetére
Köszi, megtaláltam. Látom vannak itt előre elkészített kérdéskörök, ahová egy pöttyöt kell tenni, azaz kiválasztani. Ezekből kötelezően kell egyet választani, vagy lehet menni a tovább gombra? Amennyiben az utolsó lehetőséget választom, akkor akár több mindent is kérdezhetek? Az enter topic az gondolom a tárgy lesz, amiről írok. Alatta pedig van egy fotófeltöltési lehetőség, ahová én elküldeném a motorom háttámla nélküli fotóját, mert háttámlát szeretnék hozzá. Ha valaki megerősítene abban, hogy jól gondolom a dolgokat, akkor belevágnék. Kezdőként nem szeretnék valami baklövést elkövetni, bár egyértelműnek látszik a dolog, de ki tudja?
Köszönöm a választ előre is! -
havri1
félisten
válasz walter70 #50589 üzenetére
Érdeke, mert én úgy tudom, hoyg 8 napig egymással leveleztek, és utána bezárul, majd dönt ez ebay.
eszakálni vagy mi a farncot kell, ezzel érvényesíted, vagyis kényszeríted a fizetésre az ügyet.
Zárni tudod te is a caset, de vigyázz, ha egyszer bezárul, akkor nem tudod újranyitni!havri
-
VMatteo
őstag
ilyen tokra hogy tudnék rákeresni?Tisztelet a Gépésznek!
-
entropy
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni:Eladtam ebayen egy cuccot és most egy közel 9000 forintos számlát adott nekem az ebay, hogy fizessek nekik az aukcióm után.
Mivel iszonyat viszontagságos, problémás stb. volt az eladás (a vevő problémázott 1.5 hónapon keresztül, de végül nekem adott igazat az ebay), ezért úgy vagyok vele, hogy a sok paypales tranzakciós díj, ebay díja mellett nem éri meg nekem, hogy ebayen áruljak a továbbiakban bármit is. Ez volt az első eladásom és elég negatív élmény volt...Tehát a kérdésem:
Milyen következményekkel kell számolnom, ha most nem fizetem ki az ebaynek a számláját és hagyom hogy korlátozzák az accountom stb.?
Nem fognak utánam mászni és zaklatni jogi hülyeségekkel, vagy abszolút nem éri meg a 9000 forint, hogy kipróbáljam ezt az utat? -
dave0825
őstag
És tényleg. Ha összehasonlítod az enyémmel, akkor nemhogy az időpontok megegyeznek (18, és 20 óra, majd éjfél), de még a napok is ugyanannyival változnak (2 esemény van első napon, 2 van 2 nappal később, majd 1 másnap, meg még egy másnap). Durva.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
parkr
őstag
válasz dave0825 #50586 üzenetére
ettől lesz hihető.
nekem most van egy yanwenes (most látom hogy a tiéd is az), így néz ki, de még az ország közelében sincs szerintem[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
válasz dave0825 #50584 üzenetére
kamu az is mint pl. a yanwen
abból nagyon szépen észre lehet venni hogy az időpontok mind kerekek, de ha ez nem elég a "Flight No. Lh721" is elárulja, ami Peking - Frankfurt vonalon közlekedik csakgondolom csak megszokták az Alin és azért adják ezeket a szarokat itt is
[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Ti kaptatok már 1 dolláros cucchoz követési számot? 8897622B lenne az, furának tűnt nekem, mert nem így szokott kinézni (előtte is szokott lenni betű, bár olyan sokat még nem kaptam..), de trackitonline.ru-n megnéztem, és tényleg valódi. 3-án rendeltem, elvileg 11-e óta már Mo.-on van. A Posta oldalán nem lehet követni (talán csak még nem).
[ Szerkesztve ]
-
bgabi1
aktív tag
Amikor kinéztem a terméket, szeretnék kérdezni az eladótól, azt hol lehet? Tudom egyszerű kérdés, de nem találom. Köszi előre is!
-
parkr
őstag
androidos alkalmazás olyan árukra is figyelmeztet amik már régen nincsenek a watch listemen.
valaki másnak csinál ilyet? korábban ez nem volt. -
havri1
félisten
válasz walter70 #50575 üzenetére
A case 8 nap után automatikusan bezárul. Nyitva van még most is? Azt hogy?
Egyébként, már többször is le lett írva, drága csomagnál érdemes videót készíteni a nyitásról, amin egyértelműen látszik, hogy bontatlan, és vágatlan a videó.
Ezzel sokkal egyszerűbb bizonyítani az igazad.[ Szerkesztve ]
havri
-
walter70
tag
válasz Intruder2k5 #50574 üzenetére
Most már én is kezdem azt hinni.Szerencsére a ragszám megvan,illetve elég nehéz óráról van szó,kb.200 gramm az adatlapja szerint.Az üres csomag 440 gramm volt,tehát látszani kell a különbségnek.Gondolom ott is csak annyi,hogy besétál a postára és a ragszám alapján pillanatok alatt megmondják.De szerintem a feladásról kapott számlán is rajt lehet.
Valószínű,hogy az Ebayes döntésre játszik,magától nem adja vissza a pénzt,vagy küld egy órát.Így még van esélye,hogy a javára döntenek és spórol egy kicsit. -
MODERÁTOR
válasz walter70 #50573 üzenetére
Szia!
Szerintem sumákol! Mondjuk bevallom nem ismerem a német postai eljárási rendet, de gyanítom, ha egy küldeménynek lemérik a súlyát felvételkor, akkor arról a feladónak is kellene legyen valami okmánya, hiszen feltehetően súly alapján fizet, ha már mérik ugye, különben minek mérnék...?! Én azt mondom, hogy sosem fogja megkapni azt az adatot a postától, csak az időt húzza!
A kérdésedre a konkrét választ majd a jártasabbak megadják, de szerintem ezt nem kell kérned, van egy határidő, és ha addig nem egyeztek meg, akkor majd az eBay dönt!
-
walter70
tag
Üdv!
Néhány hete írtam az esetemről:órát rendeltem,kaptam egy üres dobozt dec.19-én (Németországból).Van egy postai jegyzőkönyvem,hogy üres volt a doboz,és,hogy mennyi így a súlya.Írtam az eladónak,hogy kéne a német feladási súly,abból kiderül minden.
Elvileg írt a német postának,de szerinte eddig semmi válasz.
Január7-én caset nyitottam,oda leírtam mindezt,ő válaszolt,hogy még mindig a válaszra vár.
Most már szeretném,ha az Ebay is közbelépne,az a kérdésem,hogy mit kell tennem hozzá?Még soha nem volt ilyen esetem. -
somasz
addikt
Ennyi gyökeret, mint amennyi az ebay ügyfélszolgálaton van...
November végén vettem 2 egyforma cuccot egy eladótól, majdnem egyforma áron. A 100%-os eladó átvert, a két case nyitására viszont úgy válaszoltak, hogy az egyik cumót refundolták, a másikat nem. Eddig tartott elintézni, kb. 20 levélbe került, mire a 7. ügyintéző észrevette, hogy nekem van igazam, rossz válaszokat mantráztak végig, miszerint már megkaptam a refundot azért az egy vételért.
Érdekes, hogy indoklás nélkül zárták le a case-t az eladónak kedvezve, mindezt úgy hogy "item not received"-re nyitottam case-t.Más kérdés:
Eladásnál mikor emelik meg a havi keretet?Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
szp389
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy returnek (a termék visszavételének) mi a pontos menete? Kinek kell állnia vissza az eladóhoz a postaköltséget? Az eladónak mikor kell visszautalni a pénzt? Mielőtt a vevő a terméket feladta vagy miután visszaérkezett az eladóhoz?
Lenne még egy kérdésem: Ha veszek egy terméket ami a szállítás alatt sérült meg, akkor kinél reklamálhatok, kitől várhatok kártalanítást? Az eladótól?
-
spidersoft
senior tag
válasz bgabi1 #50568 üzenetére
Visszadobja a bankod a tranzakciót és nem lesz kifizetve a cucc. Nekem legalábbis így szokott történni, ha elfogy a netbankos számláról a zseton... olyankor áttöltök rá valamennyit oszt kifizetem a terméket (my ebay | purchase history). Lehet, hogy van olyan számla, ami enged mínuszba menni, az enyém nem enged.
-
parkr
őstag
igen Global Shipping Program esetén nem kell semmilyen adót fizetni rendelés után
-
bgabi1
aktív tag
válasz somnia #50567 üzenetére
Köszi ez biztató kezd lenni, mert már kezdtem arra gondolni, hogy ez brutál drága lesz nekem és meg sem rendelem. Még egy kérdés, de ez most független a háttámláktól.
Én nem tartom a pénzem a bankban, mert jobb helye is van, de annyit hagyok, hogy amit venni akarok arra elég legyen. Mi van, ha véletlen lenyomok egy vásárlást és speciel valamivel kevesebb a pénzem a számlámon, mint amire szüksége lenne a Pay-nak az áru kiegyenlítéséhez? Kapok valami felszólítást, vagy mi történik ilyenkor? Azt tudom, hogy más nem fizeti ki helyettem, de ezért elbukhatok valamit az árút, vagy akár a pénzem? -
spidersoft
senior tag
válasz bgabi1 #50565 üzenetére
Az import charges elvileg a behozatali terhelés, szóval erre már *elvileg* nem jön semmi... valaki megerősíthetne, hogy hogy van ez pontosan Ha szerencséd van, akkor 2x$110 a termék (össz. 60k), plusz 10k a szállítás, plusz az import charge, ami itt kb. 8.000 kétszer. Ha nincs szerencséd, akkor kétszer jön a szállítás is, ami +10k. De lehet le lehet beszélni, és eljönne egyszer 10k szállítással is.
[ Szerkesztve ]
-
bgabi1
aktív tag
válasz spidersoft #50564 üzenetére
Köszi a kimerítő választ, azt valóban elnéztem, hogy az első az nem szegecselt, csak a kép az. Nekem a szegecselt kell és az elsőnél le is van írva, hogy not studded most vettem észre. Ezért is olcsóbb az ára kicsivel. A szegecseltnek viszont darabja 110, így a kettő: 220 plusz 63 szállítás plusz 69 import charges, mert ugye minden duplázódik a 27% Áfa és vám jön még ezekre.
A charges az mi azt nem tudom még?[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz Darko_addict #50559 üzenetére
Az ár úgy néz ki, hogy egy darabra vonatkozik, csak épp kettő van neki a katalógusképen, mert az egyik szegecselt, a másik meg nem, és azt mutatja, hogy egyébként létezik kétféle. A termékek közül is az egyik szegecselt, a másik meg nem! A termék neve meg azért dual, mert kétszemélyes ülésre való, és jó előre is meg hátra is... persze az eladót azért meg lehet kérdezni, hogy egy-e vagy kettő... ha valóban csak egy, és szeretnél kettőt, akkor érdemes rákérdezni, hogy nem jönne-e el egy postaköltséggel a kettő.
Az lehet, hogy nálam másképp jelenik meg, mint másnál? Nálam egyértelműen ott a szállítási díj...
első: 199.95+64.85 szállítás=$264.8. Erre rájön az adó (+27%) meg a VÁM is, mert erőst felette van €150-nek.
második: 110+36.75 szállítás+27.85 vám = $174.6. Viszont nem tudom, hogy az ÁFÁ-t erre ráteszik-e még, vagy tényleg nincs több import költség, mint ahogy írja is.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz bgabi1 #50558 üzenetére
Ha vám eljárás alá esik, akkor a Magyarországra érkezés napján érvényes MNB dollár árfolyam alapján számolják az ÁFA összegét a vételár alapján, átszámítva euróra kalkulálják hogy melyik vám, áfa kategóriába tartozik. A kedvezményes keret összeg meghatározásához meg más árfolyamot használnak.
Ráadásul a vételárat felfelé kerekítik, ami szerintem nem felel meg a jogszabályoknak.
Egy 90 $-os tétel esetén 250-1500 Ft közötti összegű +ÁFA kerül levonásra a "speciális" számolásuk miatt. Én 260,91 Ft-al fizettem ki a tabletet, ők 269,68 Ft-al számoltak.[ Szerkesztve ]
-
bgabi1
aktív tag
Ha az elsőnél rányomok Buy It-re még 7% only MS-t is ír, az mi?
Valuta kiszámításánál a vételi, vagy az eladási árfolyammal kell szorozzak?[ Szerkesztve ]
-
bgabi1
aktív tag
válasz somnia #50555 üzenetére
Értem, akkor elképzelhető, hogy kivárja a harmadik ajánlatomat a rafkós jószágja és ha nem tetszik neki, akkor buy it. Ezek szerint, ha adok a számára egy korrekt ajánlatot, akkor leveheti a terméket, azaz nem kell 25 napig ott legyen, vagyis ez nem aukció.
Bocsi, hogy még egyszer lefuttatom magamban, nem szeretnék kezdőként elrontani valamit.
És gondolom, ha egy Quantity-t bejelölök az egy támla és nem egy pár támla. Nekem pedig egy pár kellene, akkor 2 Quantity-t kell jelöljek ugye?
Köszi a választ! -
somnia
őstag
válasz bgabi1 #50554 üzenetére
...az elsőnél 64.85-öt ír szállításra+számolj hozzá 27% ÁFÁ-t!
A make offer nem arra van, hogy licitálj, hanem, hogy írd be neked mennyit ér!
A eladó valószínűleg beállított egy árat, amit ajánlattételkor vagy elfogad vagy nem.
Vigyázz, mert ha elfogadja, meg kell venned!
Max 3 ajánlatot tehetsz, utána automatikusan csak buy it now-wal veheted meg. -
bgabi1
aktív tag
[link]
[link]
Lenne néhány kérdésem.
1.) melyikkel járhatok jobban anyagilag? Mert nem minden költséget látok az egyiknél.
2.) Az elsőnél free shippinget ír, de gondolom az csak a saját hazájában, mert a szállítási költség is ott van.
3.) Az elsőnél Make Offer opció és 25 hátralévő nap. Ha én adok ott egy ajánlatot, akkor megtudom-e azt, hogy más ad-e az én ajánlatomnál jobbat?
Köszönöm előre is! -
kerekfej
addikt
válasz internetezoo #50552 üzenetére
8GB
-
internetezoo
senior tag
Szerintetek 1000 Ft-ért is eladja az aukciós 32 GB SDHC microSD kártyát? [link]
-
S e t h
nagyúr
Hogyan tudnék úgy szűrni találatokra a keresésben, hogy csak az angol tételek érdekelnének?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Czimby
addikt
válasz pirosvilamos #50547 üzenetére
Köszi a linket!
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Pendriveot, sd kártyát kitől érdemes most venni?
Eddig mindig a sinceritytrading-től vettem de legutóbb mar csak pár fajta transcend volt nála.
Sandisk a farizált márka számomra, olyan eladó kellene akitől 1-2hét alatt itt az áru kinaból is.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
nagyúr
válasz Darko_addict #50541 üzenetére
az alsót válaszd
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
AUD-t adott meg az eladó, mint devizát, melyikkel járok jobban az alábbi kettő közül?
PayPal-on keresztül kell fizetnem az ő konverziós felárát és a bankomét is? Alul pedig csak a bankomét?
PayPalon nincs pénzem, bankkártyámról fogja levonni.[link]
- köszönöm!Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
WD9
csendes tag
-
WD9
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni kezdő ebay felhasználóként.
Rendeltem egy terméket, ami nem érkezett meg időben. Írtam az eladónak, aki pár nap türelmi időt kért, amíg felveszi a kapcsolatot a küldést bonyolító céggel. Továbbá ígéretett tett, hogy vissza fogja fizetni a pénzem. A mai napon már "No longer a registered user" jelzés van a neve mellett, ha rákattintok.
Küldtem egy request-et, de nyilván nem fog rá semmilyen reakció jönni, így közvetlen az ebay-nek is próbálnám jelezni a problémámat, de az üzenet küldéséhez mindenképpen kéri a rendszer az item number-t. Mivel a termék törölve lett, így nem fogadja el a kódot és az üzenetet sem tudom elküldeni.
Van valamilyen közvetlen elérhetősége az ebay-nek ahol fel tudnám venni velük a kapcsolatot?
Ilyen esetekre az ebay nem vállal garanciát?
Hol tudom visszakeresni a küldött request-et? Sehol nem találom a menüben.
[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
válasz vasi89 #50529 üzenetére
és (#50530) Silent77: akkor szerintetek nem érdemes vele foglalkozni? Mármint úgy értem, hogy írni a kitudjamelyik eladónak, hogy egyáltalán várja-e a terméket tesóm, vagy intézkedjenek-e valamit.
(#50531) BÜDÖSLÁB: én írtam az eladónak, hogy megkaptam, és küldött Paypal-ra egy kérést, vagy ilyesmit, hogy ott ki tudom fizetni, ha rákattintok. Rányomtam, és már kész is volt, így legalább tudta, hogy azért utaltam vissza, mert mégis megjött.
[ Szerkesztve ]
-
BÜDÖSLÁB
tag
Sziasztok!
Refund után jött meg az árú, de szeretném neki elutalni a pénzt. Mit kell ebben az esetben tenni?
A kevesebb több- Ludwig Mies Van Der Rohe
-
dave0825
őstag
Tesóm rendelt ebay-ről (közben Ali-ról is, úgyhogy nem 100%, hogy ebay-es az eset) valami pár száz forintos kacatokat, 3 eladótól is, és ma sms-ben kapta ezt a szöveget valahonnan, valakitől (1868-as számról):
䵵湫慬敨整양珃ꥧ⁎쎩浥瑯牳竃ꅧ扡測㠠浵湫慫쎶牢敮敢牵쎡牴쎳氠步穤양擅酥渮䅤摩朠楳敪汥獳穥摥来湮祥汶獭敲整쎩琡䋅酶敢戠楮景牭쎡捩쎳쎩牴Ehhez ti tudtok valamit hozzáfűzni? Nem olyan jó még a kínaim, úgyhogy Google fordítóztam, és valami börtönt, meg sértést, meg tilost ír...
Valaki találkozott már ilyennel?[ Szerkesztve ]
-
-
winbox
senior tag
Sziasztok!
Ebayen vettem egy terméket amerikából dec. 11.-én, 20.-án kaptam az emailt, hogy feladta, majd az ebay újra küldte a levelet, hogy a várható érkezése dec. 23. - jan. 14. Sima csomagként adta fel, szóval szerintem a lassúsága miatt nem jött még meg, a jövőhetet még megvárom szerintem, amúgy meddig él a pénzvisszatérítés, ha nem jönne meg? Eladó egyébként megbízható 42 adásvétel 100% visszajelzés. Normális ez a csúszás a sima csomagnak, illetve meddig várjak?
-
bgabi1
aktív tag
-
bgabi1
aktív tag
Köszi. Most már tényleg világos. Sokat segítettél. Helyesbítek, mert a Corbin cégnél is csak opcionálisan lehet rendelni a szegecsből a termékeikhez. Láttam már kínai táskákon, de tolómérőztem és nem egyezik sem a méret, sem a forma, de megtévesztően hasonlít és egy lényeges különbség, hogy annak nem két hajlítható lába van.
[ Szerkesztve ]
-
bgabi1
aktív tag
Lehet, hogy az egyébként, de eredetileg a Corbin cég ülésein vannak ezek a szegecsek és ők is árulják.
Én ezért gondoltam, hogy a sajátjuk, mert sehol máshol nem kapni, csak Corbinéknál és itt.
A Corbiné az igazi crom bevonatú, de van a Yamahámon gyári, ami hasonló, de valami rozsdaálló anyagú, vagy bevonatú. Te hol veszel 3,7dollárért és mennyi a szállítási költséged? Az ID azonosító az ugyanaz mindig, vagy minden átutalásnál újra generálódik? Persze, hogy sok. Egyenesen írreális ez az ár, de kell.[ Szerkesztve ]
-
bgabi1
aktív tag
Kb. egy évig keresgéltem európában minden fele, de semmi. Ez egy kifejezetten USA termék, amikor anno lehetett kapni Bécsben jóval többe került és darabonként árulták. Áfával együtt 26 körül fog kijönni a 250db.
A 100-as csomagnál dupla szállítási költség van, de még a 200-asnál is.
Köszönöm az ID-t is.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz bgabi1 #50488 üzenetére
Bemehetsz és befizethetsz a Paypal számládra, mivel az a tied. De fontos megadnod a Transfer ID-t a közleményben.
Van még a www.paypal-topup.hu, ott is tudsz pénz tenni a számládra.
Azért fontold meg nem a Paypal számláról történő fizetést, mert van különbség ha a bankod árfolyamával fizetsz a kártyáddal. Jelenleg kevesebb a kártyáról történő fizetés.
Paypal 1 $ = 283 Ft, pl. OTP 1 $ = 278,93 -
Topikgazda
válasz #93173760 #50486 üzenetére
Itt egy link a különböző esetekre vonatkozó okmányokról:
https://www.posta.hu/static/internet/download/Tajekoztato_level_maganszemely.docxA lényeg az, hogy ajándékozás esetén nem fizetsz a termékért, nincs ellenszolgáltatás ezért van rá kedvezmény. Ha fizetsz, akkor az már mindegy hogy magánnak vagy cégnek teszed, vásárlásnak minősül.
-
bgabi1
aktív tag
Az miért van, hogy ugyanannak az eladónak ugyanaz a terméke, ugyanazzal a mennyiséggel ha egyszer ránézek 60 dollár a szállítási költség, amikor másodjára nézem ugyanazt a terméket akkor 34 dollár, utána újra 60. Ez valami trükk? Ahol 60, ott csak 3-an vásároltak tőle, ahol meg 34, ott58-an. Betűről betűre ugyanaz a termék, minden egyezik az eladó is, csak az URL cím tér el némileg.
???
Ha kell beteszem a linket róla.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest