Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmenyusd
csendes tag
Sziasztok!
Ebay-en véget ért az első aukcióm egy pár napja, vártam hogy a vevő fizessen. Ma vettem észre, hogy ezt írja a fizetés résznél:
"Payment was initiated on Jun 24, 2013 and is being processed through PayPal."
Az angolom nem az igazi, de ez azt jelenti, hogy fizetve van már a termékem, csak még a PP ül rajta kicsit? Viszont a PP fiókomban nincs még semmi hír az utalásról, ez kb mikor várható?
Postázhatom már nyugodt szívvel a cuccot, vagy még várni kell valamire?
Köszi előre is a válaszokat! -
dmenyusd
csendes tag
válasz hobbyone #32611 üzenetére
Rágugliztam én is, de nem vagyok jó angolból azért érdeklődtem itt, hátha valaki tudja mit jelent pontosan..
Amúgy a paypal címemet automatikusan az ebay adta meg a hirdetésben, azt ami hozzá van kapcsolva az ebay fiókhoz. Tehát ez nem lehet probléma. Nem értem akkor mi lehet ez.. -
dmenyusd
csendes tag
válasz hobbyone #32620 üzenetére
Meg van, sikerült végre! Végül is igazam volt, a e-mail címek egyeztek természetesen, mivel mind az ebay-hez, mind pedig a PP-hez ezt a címet használom. A probléma megoldására a PayPal Profile részénél találtam. Az e-mail ugyebár helyes volt, viszont nem volt bepipálva a "confirm" itt, így ezért nem működött a dolog. Csak nem értem, hisz már párosítottam őket korábban, többször is fizettem PP-n keresztül ebay vásárlásokkor, ezek szerint az eladáshoz még külön ezt is be kell állítani.
Na mindegy, legalább meglett a megoldás, ezután ha másnak lenne ilyesfajta problémája már tudja a teendőket.
Ezer hála a segítségekért! -
dmenyusd
csendes tag
Sziasztok!
Ha eladni szeretne az ember, akkor ugyebár 2 fajta listázási módot ajánl fel az ebay. "quick listing" és a "more choices". Én eddig az egyszerűbb megoldást használtam, viszont most áttértem a másikra. Abban kéne egy kis segítség, hogy itt hogy tudom beállítani, hogy ne csak USA-ba tudjak postázni, mert bármit állítok a shipping résznél, miután leokézom az egészet akkor azt írja a termék adatlapján, hogy "Shipping to: United States" a Wordwide helyett..
Erre tudna nekem valaki valami tippet adni, hogy mit csináljak?
Előre is köszönöm! -
dmenyusd
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, van-e esetleg itt olyan, aki ebay-en árul dolgokat, mint business seller? Vagy ha sima eladóként is, de adózik utána, tehát legálisan csinálja. Ha van valaki ilyen, kérem írjon rám privát üzenetben, lenne pár kérdésem, jó lenne egy kis tapasztalatcsere. Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- DIGI Mobil
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.