Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #29447 üzenetére
igen? na, akkor meg is mutathatnád, hogy hol, de pont ugyanez legyen
supreme7...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Outlander
addikt
válasz Daniel Alves #29447 üzenetére
Ráadásul arról még talán lélekben is elhiszed h eredeti...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Daniel Alves #27687 üzenetére
Request total from seller opciót kell választanod. Ilyenkor ő kap egy emailt és ki tud neked állítani egy számlát eBay-en, amit te utána ki tudsz fizetni.
Legközelebb figyelj jobban oda, mert nem kötelessége oda is szállítani, ami nem volt megadva a termék adatlapján.⭐ Stella
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #27509 üzenetére
Tudna valaki segíteni?!
Sajnos még kifizetni sem tudom így. Írtam az eladónak hogy állítsa át hogy hazánkba is szállít mert úgy egyből egyszerűbb lenne. Valakinek vélemény?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
LÁZ
addikt
válasz Daniel Alves #27509 üzenetére
ha már megvetted, akkor a purchase history-ban a fizetésnél van olyan opció, hogy request a total, ergó kérsz egy fizetési felszólitást, küld egy olyat, amin a magyarba postaktsg szerepel, és kifizeted.
szerk. @secret : 76/0
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #27302 üzenetére
általában mennyi idő amíg reagálnak az emailre?
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
creative24
csendes tag
válasz Daniel Alves #27079 üzenetére
Próbáld meg itt: [link]
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #27070 üzenetére
Tegnap ezt a TN-t kaptam elvileg fel is adta viszont nem nagyon találok róla infót
EC983811193USOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
bul07
nagyúr
válasz Daniel Alves #27068 üzenetére
Posta díját is beleszámolják
De ha nagy szerencséd van át is csúszhat, kisebb ere az esély ha futárszolgálat szállítja[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #27013 üzenetére
Na meg is rendeltem.
Hülye kérdés de a vám+áfát a csomag értékére és a postadíjra értendő?
Mert összesen 52741ft-ot fizettem az eladónak. Akkor ennek még kb a 30%-át kell fizetnem majd? Vagy csak a terméknek az árának a 30%-át?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Tangerine
senior tag
Ilyen nagy cucc nem hiszem hogy átcsúszik. Közelebb (EU) nem találtál? Durva a szállítás is.
Nekem a postásnak kellett kifizetnem a vámot, mikor hozta a cuccot.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
albinolynx
őstag
...vagy átcsúszik. Egyébként ahogy írod.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #26027 üzenetére
nyitottam egy caset abból baj nem lehet.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
randras
veterán
válasz Daniel Alves #25998 üzenetére
Érdemes, különben simán megteheti, hogy nem küldi újra.
szerk.: Amúgy csak érdekességképpen a többieknek is, régebben volt róla szó, hogy néha 1 cégnek több eladói akkja is van eBayen, és hogy ez milyen dolog már... az egyik eladóval most van vitám, közölte, hogy az ő cégük 69 darab eBay store-t üzemeltet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Daniel Alves #25910 üzenetére
Már a fele készen van
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
kaliber
aktív tag
válasz Daniel Alves #25744 üzenetére
Igen várd meg azt a két munkanapot (feltéve ha 45napon belül maradsz úgy még) egy kicsit vissza jött a bizalmam, ma megjött az utalás 24 óra múlva mint ahogy írta.
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
matykooo
aktív tag
válasz Daniel Alves #25744 üzenetére
ha jók az értékelési, és sok van neki akkor refundolni fog... én is tegnap kaptam egy ilyen üzenetet, mára meg is volt a refund... igaz nekem minimális összegről volt szó, 1.24 dollár...
[ Szerkesztve ]
''a walesi srác aki legenda lett''
-
kaliber
aktív tag
válasz Daniel Alves #25732 üzenetére
Nekem ugyanezt küldte a hola-fly nevü eladó, de ezután még van egy dölt betüs rész is amiben azt írja 24órát kér az intézkedésre (mármint a refundra) ha türelmetlen vagyok, akkor nyissak ügyet a paypal-on mert neki az a jobb.
Magyarán ő tételekbe szedi, hogy mit vár el tőled, de az utalást várhatod! Időhúzás egyértelmüen, 44napon nyitom a dispute-t a paypalon neki, akkor még van 20napja, hogy ideérjen a csomag, ha meg nem akkor claim. Ja azt várhatja, hogy én pozitívot adok neki!Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kaliber
aktív tag
válasz Daniel Alves #25667 üzenetére
Ahol felhívja a figyelmem ott már egyből mehet az email az eladónak?
Korábban is küldhetsz e-mailt az eladók a "shipping and payments"-nél leszokták írni országonként, hogy mennyi idő után (ha nem érkezik meg a csomag) adnak "refund"-ot.
Végülis itt még írhatok az eladónak hogy nem jött meg a cucc és utalja vissza a pénzem... viszont 15.-e után már semmit nem tudok csinálni? Sem refound ,sem case?
Írhatsz az eladónak még utána is csak "case"-t nem tudsz nyitni már, tehát az ebay már nem véd téged csak az eladóval tudsz megegyezni.
-
kaliber
aktív tag
válasz Daniel Alves #25665 üzenetére
200 rendelésen túl és még nem kellett refundolnod? Te valamit nagyon tudsz, nekem most lesz az első 20 rendelésem, de úgy néz ki min. 4-5 refund lesz, rossz időben kezdtem ebayezni.
-első körben contact az eladóval megírod, hogy refundot kérsz mert nem érkezett meg a csomag, természetesen ha megérkezik kifizeted neki megint.
- attól függően hogyan reagál, (vagy reagál-e egyáltalán) lépsz tovább ha készséges és küldi a zsét nincs túl sok teendőd.
- ha vitatkozik irány a resolution center >>>>case nyitása és itt intézed melyik termékkel (vagy szállítással ) van problémád erre általában fizetni szoktak
- ha itt sincs megoldás akkor magasabb szintre kell emelni az "ügyet" aminél már a levelezésből és egyéb tényállásból az ebay eldönti kinek van igaza (többnyire a vevőnek)Arra kell még figyelned, hogy erre a védelemre (a híres ebay "buyer protection") 45 napod van (erre a dátumra hívja fel a figyelmed az ebay a termékek alatti apróbetüs részben) ha kicsúszol a határidőből már csak az eladó jófejségében bízhatsz, hogy megtériti a károd.
A legalsó termékednél 15-én jár le a határidő ott lehet egyből "case"-el kéne indítanod mert az a hivatalos "refund" indítása.
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
válasz Daniel Alves #25243 üzenetére
Fizetéstől számított 45 napod van reklamálással élni. Mi van ha 2 hét alatt nálad van? Akkor nincs para. Ha 26-ig nincs nálad írj az eladónak, hogy mi a helyzet. Majd ha nem tud mit mondani, vagy nem fizeti vissza a pénzed, nyiss case-t, de ez még arrébb van.
-
Dicker
őstag
válasz Daniel Alves #24059 üzenetére
Én is voltam egyszer régen 3-3-n, (az egyik kedvenc meccsem volt) illetve egyszer a Bernabeuban. 0-2-n.
Én anno zászlókat hoztam be.
Jó nagy bőröndöt viszel meg egy pólót/nadrágot. Visszafele meg megtelíted Mondjuk én nem értékesítettem itthon, ezért a csomagolást eltávolítottam, hogy ne köthessenek esetleg bele. -
matykooo
aktív tag
válasz Daniel Alves #24054 üzenetére
ja tényleg hülye vagyok látszik most keltem bocs így nincs rajta vám
-
Dicker
őstag
válasz Daniel Alves #24052 üzenetére
Szia!
Nem, mert eu-n belül van. Egyébként, ajánlom a Hi 5-os pólót is. Nagyon ütős kis darab. Bár nehezen beszerezhető. Ezelőtt lekéstem róla. Azóta nem találok.
-
Bodz
nagyúr
Nem fogsz utána vámot fizetni, EU-n belül van.
Nem a sál, hanem a szállítás ára darabonként a második után + 1,26 font. -
matykooo
aktív tag
ezt hol látod? hogy 2. után már csak annyi?
Ha egyszerre rendelsz mondjuk 20at és mondjuk felbontják akkor valószínű mivel összesen a 20db kb 280dollár (65ezer forint)
[ Szerkesztve ]
-
zsolx
tag
válasz Daniel Alves #23435 üzenetére
Tulajdonképpen meg is válaszoltad a kérdésed, igen, hiszen a termék Kínából érkezik
-
Dzsana
senior tag
válasz Daniel Alves #23429 üzenetére
Az áfa pár éve már 27%
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
faresz5
senior tag
válasz Daniel Alves #20181 üzenetére
Nem értem minek görcsölni?
Nem jön meg a cucc 40napig. Kérsz refundot, ha nem ad, indítasz case-t ezzel kitolod a 45 napot, még várhatsz a csomagra,ha megjön zárod a case-t ha nem jön meg akkor 2hétig indíthatsz disputet-t és megtárgyalod paypallal/ebayel.
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz Daniel Alves #20179 üzenetére
Illetve azt honnan tudjam hogy valóban azok a cuccok jönnek meg illetve a megfelelő mennyiségben?
Onnan hogyha megjön a csomag akkor kibontod és megnézed hogy mi van benne.
Fizetéstől számított 40. napon indítsd el a reklamációt ha addig nem jönnének meg a termékek.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz Daniel Alves #20177 üzenetére
Mivel az eladó igazolni tudja hogy feladta a terméket egyáltalán nem biztos hogy visszakapod a pénzed.
-
randras
veterán
válasz Daniel Alves #20174 üzenetére
Ha sürgős valami, miért a világ másik feléről rendelsz ( gondolom Hong Kong ) ?
-
Peethy
őstag
válasz Daniel Alves #20170 üzenetére
Meg kell nézni, hogy mit garantál az eladó, mennyi idő után adja fel.
-
zoli03
őstag
Könnyen előfordulhat, hogy most adta fel. Velem is volt már ilyen (eBayen bejelölte, hogy feladta, majd egy adott trackinget, aszerint viszont két héttel később lett feladva, a szállítási idő is erre enged következtetni), a fórumból is írták már páran.
De ha megnézed a posta oldalán, 25-ét ír a csomagfelvételre.
Az is könnyen előfordulhat, ha egy eladótól rendelsz, egybe küldi a csomagjaid, ha pár napos eltéréssel rendelted (sőt, sokszor egy eladónak több accountja is van, ott is ez a helyzet). -
Winner_hun
titán
Itt nézd
Igen, lehet hogy csak most adta fel. Ha ugyanaz az eladó akkor lehet hogy 1 csomagba jön mind az 5 termék.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
randras
veterán
válasz Daniel Alves #20133 üzenetére
Csak egy megjegyzés, egymást közt szólva: ilyen esetben akármikor kaphatsz refundot, mert az eBay kierőszakolja neked, ha megjött a cucc, ha nem, mivel az eladó már befürdött valamivel.
-
Tomate
veterán
Nekem is függesztettek fel így eladót és megjött a cucc rendben.
-
Zirowe
nagyúr
Ebay biztos okkal függesztette fel a fiókját.
Várj a vásárlástól számított 30-35napig, ha nem jön meg, akkor indíts case-t.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Daniel Alves #19710 üzenetére
Automatikusan nem vonnak le semmit a számládról.
Ha megnyered a terméket, akkor neked kell rákattintani a fizetés-re és akkor vonják le a termék árát + postaköltséget.⭐ Stella
-
Winner_hun
titán
-
rocket
nagyúr
válasz Daniel Alves #19686 üzenetére
Szia!
Ennel a termeknel nincs lehetoseged licitalni.
Azonnali megvetel van (buy it now), vagy az eladonak tehetsz ajanlatott (make offer).[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Winner_hun
titán
válasz Daniel Alves #19649 üzenetére
Licitálj rá, ha nyertél írd meg az eladónak hogy pár napon belül tudod kifizetni mert most nincs pénz a számládon.
-
veterán
válasz Daniel Alves #19652 üzenetére
Akkor bocsi.
Paypalon van egy ilyen:
My recent activity - Last 7 days (Mar 29, 2012-Apr 5, 2012)
Alert messageClose the alertThis list doesn't include your most recent account activity yet. (Last updated April 5, 2012 03:46 PDT)
Ez mit jelent, és mit kéne tenni?
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz Daniel Alves #19649 üzenetére
Nem szállít Magyarországba.
faresz5: Köszi, akkor ha nem ír hamarosan, márpedig már nem fog, elindítom a case-t.
2 dollárról van egyébként szó.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Zirowe
nagyúr
válasz Daniel Alves #17333 üzenetére
Adidas Darth Vader felső.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
1Room
tag
válasz Daniel Alves #17100 üzenetére
..,akkor az egyik kesztyűt S-es méretben rendesen megkaptad, ám a másikat M-es méretet pedig 1db M és 1db S-es méretet kaptál.
kíváncsian várom, hogy mit fognak rá írni.Gondolkodás olyan mint az ejtőernyő, akkor jó ha nyitott.
-
1Room
tag
válasz Daniel Alves #17096 üzenetére
Itt az előzményekbe egy S és egy M-es re is licitáltál.
Gondolkodás olyan mint az ejtőernyő, akkor jó ha nyitott.
-
bul07
nagyúr
válasz Daniel Alves #17092 üzenetére
Akkor írd meg nekik hogy küldjék el még 1x de ha nem jön meg dec.17-19-ig akkor refund-ot kérsz
45nap előtt mindenképp le kell zárni vagy így vagy úgy , mert az újra elküldött termék simán ki csúszhatAmúgy az a Sale date: 11/09/11 hogy lehet, mert nekem a középső mindenképp a hónap
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
1Room
tag
válasz Daniel Alves #17092 üzenetére
1hónapba telt mire kifizetted??
-
1Room
tag
válasz Daniel Alves #17089 üzenetére
Az eladó feedback-je?? mennyi volt az eladása???
Szeptember óta nem reklamáltál neki???
Mikor kaptad meg a terméket??Gondolkodás olyan mint az ejtőernyő, akkor jó ha nyitott.
-
bul07
nagyúr
válasz Daniel Alves #17089 üzenetére
Szeptember 11.-én vetted meg ?
Ha igen akkor a refund-ból kicsúsztál nem kicsit, így a pénzedet már nem kaphatod vissza
Próbáld meg elküldetni még 1x , vagy küldjenek mindkettőhöz párt , lebegtesd meg neki a negatív értékelést végső estbe[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Daniel Alves #17084 üzenetére
Honnan rendelten meg és mikkor mert nehogy kicsússz a 45 napból
De amúgy kérd azt hogy küldjön párt a meglévőkhöz kárpótlásul a kellemetlenkedésért
[ Szerkesztve ]
-
1Room
tag
válasz Daniel Alves #17084 üzenetére
Remélem még nem értékelted??
Igen írj neki levelet és csatold a képet, amit ide linkeltél.
Kérj tőle másik pár kesztyűt (M-es méretben) vagy kérd a pénzed vissza.
(#17083) bul07__Csak megértő az ember. Belefért a postaköltség ára. Nem azért mert sok a pénzem, hanem a fiamnak örömet tudtam szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Daniel Alves #17079 üzenetére
Először is ne értékeld az eladót
Majd írd meg neki hogy különböző méretű kesztyűt küldtek és
Vagy visszakéred a pénzt, mert így nem tudod használni
Vagy küldje el még 1x , ezt csak akkor érdemes ha közeli a feladó mert a vásárlástól számítva 45 napon belül meg kellene hogy érkezzen megint ,hogy legyen esélyed refund-olniÉn a pénzt kérném vissza és megrendelném még egyszer , mert így a 45nap újraindul
(#17082) 1Room
Én simán közöltem volna vele hogy nem azt a méretett küldte amit rendeltem és nem tudom használni és refund-ot kértem volna, és ha vissza akarja kapni a pólót utalja el a postaköltséget[ Szerkesztve ]
-
1Room
tag
válasz Daniel Alves #17079 üzenetére
Én Honkong-ból rendeltem egy l-es pólót, de S-es méretet kaptam.
Reklamáltam.
Ki kellett fizetnem a postaköltséget asszem 5dollár volt, 2hét alatt megérkezett az L-es póló.
Megtarthattam az S-est, azzal a feltétellel, hogy sok pozitív értékelést adjak neki.Gondolkodás olyan mint az ejtőernyő, akkor jó ha nyitott.
-
kerekfej
addikt
válasz Daniel Alves #17077 üzenetére
Értelemszerűen reklamálsz ha akarsz.
-
1Room
tag
Vissza írni az áru küldőjének, és reklamálni. (Fényképezd le.)
Jó esetbe küldi az M-es pár kesztyűt.
Rossz esetben nem válaszol.Gondolkodás olyan mint az ejtőernyő, akkor jó ha nyitott.
-
bul07
nagyúr
Különböző méretű a jobb meg a bal kesztyűt küldtek?
[ Szerkesztve ]
-
1Room
tag
válasz Daniel Alves #17072 üzenetére
Igen használom, de ilyet, erre pont nem találtam, és ezért érdeklődöm.
Odáig eljutottam (más termék esetén) 25%-ot meg kell fizetnem, de a vámról nem esik szó.
Ajándék, vagy cég termék megjelölésével meglehet úszni a a 25%-ot és a vám árát.Ezért bizonytalan vagyok.
Szeretnék pontos választ kapni.
Azért köszi, hogy segíteni próbálsz.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
faresz5
senior tag
válasz Daniel Alves #16758 üzenetére
Nézd meg a bankod honlapján az aktuális deviza árfolyamot(naponta többször változik), célszerű reggel 10előtt elindítani a tranzakciót, mert egyébként plusz 1nap az átfutási idő(bankos csaj mondta nekem) ami,hogy ha gyengül a forint akár súlyos ezreket is jelenthet nagyobb tételnél. Ne paypallal váltsál hanem a bankoddal, olcsóbb. Keresőben keresd meg volt már róla szó, hogyan kell.(jobb felső keresés itt)
-
Winner_hun
titán
válasz Daniel Alves #16758 üzenetére
PayPal, Send money, összegnek beírod hogy 1, valutának kiválasztod a fontot vagy a dollárt és a beírt összeg alá kiírja hogy mennyi az annyi.
Jelenleg
1 GBP = 375 Ft
1 EUR = 321 Ft
1 USD = 235 Ft► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Lasy
veterán
válasz Daniel Alves #16604 üzenetére
semmennyire, nekem sem ugyan az, és semmi gond nem volt eddig vele.
+36702778032
-
kezdő
senior tag
válasz Daniel Alves #14925 üzenetére
Holnap lövök pár képet róla és elküldöm privátban.
(csak a telefonommal tudok most képet csinálni és mindenki jobban jár, ha az nappali fényviszonyok között készül) -
Winner_hun
titán
válasz Daniel Alves #14655 üzenetére
Mark as pament sent. Vagy csak ne foglalkozz vele, július 23-án eltűnik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Dave46
tag
válasz Daniel Alves #12074 üzenetére
Kicsit pontosítva: nem lehet gond, ugyanis ha az eladó nem kért immediate payment-et, vagyis azonnali fizetést, akkor az ebay általános szabályai szerint 7 napod van a fizetésre. Az eladó nem tud "semmit" csinálni, mert 7 napon belül az ebay rendszere kvázi nem engedi.
It's never your successful friends posting the inspirational quotes.
-
Winner_hun
titán
válasz Daniel Alves #12072 üzenetére
Általában nem gond, írj az eladónak hogy pár nap amíg fizetni tudod
-
Taru
tag
válasz Daniel Alves #11851 üzenetére
Írhatsz neki az ebayen, hogy a paypalos címedre küldje (ha az az a cím ahol most is laksz, amikor utalsz neki paypalon át akkor látni fogja a neved és címed), vagy csak írd meg neki az ebay oldalán (én úgy tenném, így lesz nyoma az ebay előtt is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest