Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
olyankor mi van, ha refund megtörtént - visszakapja az ember a vásárolt termék árát, de közben teszem azt pl. rá egy hétre megjön a csomag is?!
-
Mappa
addikt
válasz
randras #24166 üzenetére
simán
én annyival voltam előrébb, hogy tudtam az itteni méretet,mivel ugyanolyan cipőm már volt, csak a következő évi - újabb kollekció kis hazánkban egyáltalán nem lehetett kapni
.. meg ez nem is ebay volt, de roppant aranyos hölggyel beszéltem aki mindent leszervezett.(nem hogy csak email-ek jöttek a feladásról stb. hanem még fel is hívott) de vakon ilyen infók nélkül lehet én sem mentem volna bele.
-
Mappa
addikt
válasz
Winner_hun #24073 üzenetére
az szép
ebay levelezés csak úgy izzik nálad
-
Mappa
addikt
üdv.
ez a refund, hogyan működik?
sajna nem érkezett meg a csomag (nem nagy tétel 4$ ssd keret) másfél hónapja várom már rá, de nagyon nem érkezik meg. tracking number nincs
már beszéltem az eladóval.. aki felajánlotta, hogy újra küldi vagy ha a héten nem érkezik meg akkor visszatéríti az összeget. én ezt választottam, így ha héten nem érkezik meg akkor visszakérem.
alapjában véve mire számítsak? paypaltól jön mail azt pár klikk és ennyi? olvastam,hogy 5-7 nap a visszautalás ideje, de olvastam olyat is akinek nem jött vissza a pénz.
voltaképp nem nagy összeg,tehát nem vág földhöz csak mégis zavar, eddig minden csomagot megkaptam... azt lebonyolítottam közel 70 üzletet már ebay-en. ezen kívül eddig egy csomaggal volt még ilyen hosszú várás. de ott utána tudott nézni az eladó a tracking number-nek tehát arról tudtam mindent.
-
Mappa
addikt
válasz
bogingrol #19434 üzenetére
kong kong jaja
sima, semmi extra... írta nekem az eladó az első reklamálásom után, hogy a kínai újév miatt is lassabb érkezhet át. (mondjuk ennek nem tudom mi köze van hozzá de nem is kérdeztem rá) na szóval jött a megszokott buborékos sárga levélben.
UK-ból jobbik esetben 1 hét alatt megvan, de azért onnét is kaptam már meg másfél hónap után csomagot. arról nem is beszélve, hogy a csomagolást a szemeteszsák és a szendvicses celofán közé soroltam. szürke leharcolt zacskó,nagy vastag fekete filccel ráírva a név,cím stb. ... majdnem, hogy nem mertem kinyitni
-
Mappa
addikt
válasz
Winner_hun #19430 üzenetére
Akkor annak már bőven annyi
Köszi
-
Mappa
addikt
sziasztok!
elévült feedback-re van valami lehetőség, hogy tudjam értékelni az eladót?
3 hónapot vártam egy telefontokra... azt ma kaptam meg
-
Mappa
addikt
válasz
Winner_hun #17373 üzenetére
köszi szépen!
eBay-en írtam neki én is, meglátom mit válaszol -
Mappa
addikt
Estét
Note:(please tell us the colour you want when you pay the payment in paypal , if not, we will send the SILVER/SILVER COLOUR after 24 hours. thanks for your understanding.)
ezt paypalnál hol tudom megírni az eladónak ? mert én csak belépek paypal-ra kiszámolja mennyi az annyi azt vissza ugrik az ebay oldalára.... ahol ugyan tudok megjegyzést írni. vagy elég lehet az is ?!
-
Mappa
addikt
válasz
Winner_hun #17170 üzenetére
Na megkérdeztem, Hála az égnek van /adott TC (bár nem értem akkor miért nem lehet alapból hozzádobni miért nekem kell utána menni mind1) lényeg hogy 25. megérkezett kis hazánkba... csak tudnám miért kell rajta annyit ülniük
-
Mappa
addikt
Egy picit kezdek én is aggódni... 10/27 fizetett és 10/29 feladott csomag eddig nagyon nem akar megjönni értéke 10.000 Ft Tracking number nincs, free shipping-es Valahogy kitudok csikarni az eladóból egy nyomkövetést vagy ez reménytelen ?
-
Mappa
addikt
válasz
Winner_hun #14345 üzenetére
-
Mappa
addikt
válasz
Winner_hun #14341 üzenetére
csak akkor meg a relóvé bukó 40+ nap után.
azért bízóm a 100% feedback-ben és remélem megjön
-
Mappa
addikt
mennyi lehet a leghosszabb idő míg megjönne egy csomag usa-ból?
2011/05/11 rendeltem és 5/12 adta fel.. lassan 1 hónapja
.... hong kong stb. 2 hét alatt megszokott jönni. pedig 100% 1300 csillagos stb.az eladó. kicsit kezdek ideges lenni
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest