Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HanaD
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A 22 eurós határt ismerem.
De mi történik olyan esetben, amikor dollárban van ráírva a csomagra az érték?
Milyen (és mikori) árfolyamon váltják át?
Valaki tudja a konkrét gyakorlatot?Erre eddig sehol se találtam információt.
Illetve a másik.
"Total request"-tel összevont számlát utólag szét lehet bontani?
Van ilyen menüpont az eBay-en belül vagy ehhez írnom kellene az eladónak?Több terméket vettem, és egy kicsit elszámoltam magam, jobb lenne, ha két csomagban érkezne.
Köszönöm
-
HanaD
csendes tag
Sziasztok!
Ti már tapasztaltatok ilyet?
2012.10.04
13:21
Item information :
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2012.10.04
13:23
Item information :
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.10.04
13:32
Item information :
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2012.10.04
13:33
Item information :
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsVámkezelés után újra vám elé került. :S
Két csomagomnál is ezt írja a posta oldala.Kezdjek aggódni?
Ugyanattól a feladótól jön. Egyenként nem vámköteles (pontosabban áfa), de együtt már igen.
Egy hét eltéréssel rendeltem, de a postán valahogy összecsúszott,
sőt azóta a Posta szerint befutott egy harmadik csomagom is, természetesen ugyanattól a feladótól.Saját részre vásárolt ruhák vannak a csomagban.
-
HanaD
csendes tag
Üdv!
Ti ilyen esetben mit csinálnátok?
Rendeltem egy eladótól immár másodjára, az első csomaggal nem volt semmi probléma, rendben megérkezett, a második viszont már majdnem két hónapja csak "jön".
Felvettem a kapcsolatot az eladóval. Nem nyitottam rögtön ügyet, hanem "other"-ben írtam neki.
Nagyon készséges volt, rögtön írta, hogy ha szeretném "full refund", ha nem szeretném, akkor tracking- el újraküldi az árut. A full refund-ot választottam, és ekkor (rá 1 napra) ért a meglepetés. Az eladó az 1. rendelésem összegét utalta vissza (~2 dollár), nem pedig a másodikat (~20 dollár)!Írtam neki ismét kedvesen, szépen, hogy tévedés történt, nem azt utalta vissza, amit kellett volna, de nem érti, vagy nem akarja megérteni, mert csak azt hajtogatja, hogy:
"most meg mi bajod van, hát nem megkaptad?".Nyissak ügyet, az olcsóbb termék árát pedig simán utaljam át nekik?
Természetesen az is megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy az angolom nem volt nekik elég érthető, ezért:
valaki megtenné, hogy ír egy példamondatot, hogy ő hogyan adná az eladó tudtára, hogy rossz tranzakciót sztornózott?Köszönöm!
-
HanaD
csendes tag
Köszönöm. Egyelőre megvárom, hogy a második "magyarázó" e-mailemre reagál-e és mit. Aztán ha nem megfelelő, ügyet nyitok.
Abban tudtok segíteni, hogy hogy utalhatom vissza a téves full refund-ot úgy, hogy egyértelmű legyen, hogy miért kapja?
A refundolt termék mellett van egy ilyen opció, hogy "unmarked as payment sent". Ez mire szolgál? Ha rákattintok, akkor újra ki tudom fizetni?Vagy fizessek majd inkább a paypal-on belülről úgy, hogy megjegyzésben feltüntetem az "item number"-t?
(Jaj, az lenne a legjobb, ha mégis megérkezne a termék.)
-
HanaD
csendes tag
(Természetesen neked is köszönöm! Nagyon hasonlót írtam elsőre is, de valahogy az nem jutott el a tudatáig, hogy hogy lehet nem megfelelő az összeg, ha ő nem partial, hanem full refund-ot kezdeményezett. Nem értette, hogy azért, mert rossz terméknél "nyomott rá" a full refund-ra. Mondjuk nem értem, hogy hogy lehet ezt benézni, amikor annál a terméknél már rég megkapta tőlem a pozitív feedbacket is.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Nikon D810 és természetfotós objektívek!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest