Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
entlitti
csendes tag
sziasztok. egy kérdésem lenne, tegnap írt a feladó, hogy feladta a csomagot, és tracking ID-t is adott hozzá, singapure post a szállító, tegnap délután adta fel, akkor kb. mennyi idő mire látom a csomagot a posta oldalán ? mert nemrég néztem és azt írta ki, h nincs ilyen trackinges csomag. Előre is köszi a segítséget.
-
entlitti
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
-
entlitti
csendes tag
Sziasztok. 1 kis segítséget kérnék. Első refundom történt meg ma reggel. Kaptam üzenetet a Paypaltól is, hogy az eladó visszautalta az összeget. Nem volt még paypalról visszautalásom az Otp-s számlámra ezért 1 kis segítséget kérnék hogy kell visszautalni. Próbáltam visszaolvasni de ehhez hasonló hozzászólást nem nagyon találtam.
A másik amit még nem értek, hogy a Paypal balance miért 0 HUF-ot mutat, mikor elvileg van pénz a paypalon ?
Előre is köszi ! -
entlitti
csendes tag
De akkor tegyük fel, hogy csinált 1 új kódot, 4 hét alatt azért csak ide kellett volna már érnie nem ? mert a tracking oldalon viszont az látszik h szept. 4.-én feladta a csomagot, vagy az nem arra vonatkozik ?
-
entlitti
csendes tag
Rendeltem egy csomagot Amerikából, top-seller volt az eladó, tehát elvileg még megbízható is. 500 vásárlásból csak 2 negativja volt, de az sem nem kézbesítés miatt. Tehát rendeltem 40 dollárért 1 terméket, plusz 10 dollár a postaköltség, USPS-en keresztül. Track ID: LK077472474US . De semmit nem látok rajta már, h hol lenne, mi van vele... Szeptember 3.án elvileg feladta a csomagot, na már most, 2x írtam is neki h még semmi nem érkezett meg, de baszik visszaírni. Teendő ? mindig ilyen lassú a szállítás ? mert már ez a 4. hete... vagy pedig a vám benyelte ? véleményeket várok h mi a teendő
ha nem lesz semmi akkor 44. nap nyomom majd a custom supportot, de azért jó lenne ha megjönne a termék mert szükségem van rá. Előre is köszi. -
entlitti
csendes tag
Köszönöm a segítséget !

-
entlitti
csendes tag
Értem Köszönöm a választ. Még annyit kérdeznék, hogy az ebayen vagy a paypalon érdemesebb először ügyet nyitni ? melyik a jobb ? és hogy a 45 nap az munkanap vagy pedig általános nap a hétvégét is beleértve ?
Megnéztem a pacagetrack.com-on a track ID-t de azt írja h az US posta már több mint 10 napja nem frissítette az adatokat, tehát akkor gondolom ez azt jelenti, hogy csak az USA-ba követte a dolgokat ? -
entlitti
csendes tag
Üdvözlök mindenkit. Új vagyok még az ebayen. Nemrégiben rendeltem 1-2 dolgot, de nem drágán, gondoltam, hogy először meg nézzük, hogy hogyan is történnek itt a dolgok
Gondolom ezen mindenki át esett. És olvasgattam vissza nagyon sokat, és egy kis zűr van most a fejemben, és erre kérnék pár választ.
Először is az open a case, és a paypal disputáról lenne kérdésem, lassan 3 és fél hete van, hogy nem jött meg 2 csomagom, és kezdek gondolkozni, hogy vajon mi is lenne a legjobb dolog. Az egyik USA-ból jön, 40 dollár volt, a másik Kínából az 15 dollár, itt ingyenes posta volt, a másiknál tracking ID is van. A kérdésem, hogy ha nem jön meg mi a legjobb megoldás ? az ebayen vagy a paypalon indítsak disputát ? és hogy valahol van ezekről vmi leírás
?és a másik pedig , hogy ezt a tracking ID-t, a csomag feladási számát, milyen oldalon tudom nyomon követni ?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha nem lesz semmi akkor 44. nap nyomom majd a custom supportot, de azért jó lenne ha megjönne a termék mert szükségem van rá. Előre is köszi.
V/