Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Ma rendeltem egy ilyet, ingyenes szállítással, paypallal fizetve:
A kérdés, kb mennyi idő alatt szokott megérkezni, nem keveredik-e el, illetve lesz-e valami további költség amit átvételkor ki kell fizetni (vám, ÁFA)?
Még sosem rendeltem ebayről, de ezt a terméket nálunk egyáltalán nem forgalmazzák.
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Utolsó rendelésem március 2-a óta ebben a stádiumban van:
2012-03-02 left Hong Kong for its destination on 2-Mar-2012
Mit lehet tudni mennyi idő alatt ér ide? Regisztrált légipostával jön.
-
kutga
nagyúr
válasz Winner_hun #18969 üzenetére
Hmm...az nem kevés. Azért furcsállom mert az előző tétel amit rendeltem (ugyanattól az eladótól egy ugyanolyan termék - modellszám más) másfél hét alatt ért ide.
-
kutga
nagyúr
Tegnap végre megérkezett a csomagom Hongkongból, most annyit ír hogy vám elé van állítva. Remélem hamar lezavarják és még a hosszú hétvége előtt megkapom.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
A vamvizsgalat meddig szokott tartani? Szombat ota all vam elott a termekem, nem vamkoteles, mindossze 7k volt, szerdaig jo lenne ha megjonne.
-
kutga
nagyúr
válasz Winner_hun #19065 üzenetére
Megnéztem még lefekvés előtt, vámkezelték, várom hogy hozzák.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
2012-03-12-én és 16-án rendeltem két terméket ebayről, az egyik 3k, a másik 1,5k, de még egyik sem jött meg.
Mindkettőt Kínából rendeltem, de mivel ilyen kisértékűek nem regisztrált postán adták fel, nem tudom őket nyomon követni.
Írtam az eladóknak, valaki esetleg tapasztalt már ilyen hosszú szállítási időt?
-
kutga
nagyúr
Visszaírt az egyik srác, aki már 12-én feladta a csomagot. Annyit mondott hogy ha 10 napon belül nem kapom meg írjak neki és megtéríti az árat.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Ebay eladónak kellene visszaküldenem egy terméket Kínába, mivel nem az jött amit rendeltem.
Emailen lebeszéltem már vele a dolgot, kérdés hogy sima ajánlott levélként fel tudom-e adni? Lehetőleg a legolcsóbb megoldás kellene, aminek azért nyoma van (mármint a feladásnak).
Az ebay member ID a regisztrációnál megadott nevem? Csak mert kérte hogy tüntessem fel.
[ Szerkesztve ]
-
-
kutga
nagyúr
Be tudom valahol állítani ebay keresőben hogy csak olyan aukciókat mutasson ahol az eladó kishazánkba is szállít?
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Pár hete írtam arról hogy visszaküldök egy terméket Kínába mert nem az érkezett amit megrendeltem és megtérítik az árát.
Ma reggel írta az eladó hogy megérkezett a termék postán hozzá és vissza is utalta a teljes vételárat a PayPalomra, le is csekkoltam, megérkezett, korrekt eladó.
Már csak annyi a kérdésem hogy a PayPal számláról hogy tudom visszautalni az én OTP-s számlámra.
-
kutga
nagyúr
-
kutga
nagyúr
válasz StillFlying #20869 üzenetére
Rendeltem már ennél nagyobb értékben, nem kellett vámot fizetni.
-
kutga
nagyúr
Azt hiszem többet nem rendelek csomagot otthoni címre.
Rendeltem egy játékprogramot DVD-n és kaptam az eladótól egy emailt hogy visszatérítik a vételárat mert a csomag visszakerült hozzá "kézbesíthetetlen" megjelöléssel.
Mondanom sem kell se egy értesítőt, se telefont, se semmit nem kaptam a postától hogy próbálták-e kézbesíteni. Nyomonkövetés nem volt. Marad a munkahelyi cím, ott mindig van valaki aki átvegye.
-
kutga
nagyúr
Ma megérkezett mindkét refundom.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Mennyi szokott lenni mostanság egy kínai küldemény kiérkezése? Pár hónapja még egy hónap volt, legutóbb már csak másfél hét, hátha azóta javult a helyzet (economy international shipping).
-
kutga
nagyúr
Sajna megint lesz két refundom. Tracking nélküli csomagok egyszerűen nem érkeznek meg. Korábban otthoni címet adtam meg, mostanság a munkahelyit, de kivétel nélkül egy sem jött meg eddig amit rendeltem, főként Kínából.
-
kutga
nagyúr
Tegnap kaptam egy üzenetet Paypaltól egy withdraw-val kapcsolatban:
An electronic funds transfer from your PayPal account to your bank account was rejected today for this reason:
Invalid Bank Account Information
Találkozott valaki ilyennel? Elképzelhető hogy nem működik együtt a rendszer a Mastercard Online hitelkártyával? A másik irányba megy a dolog, pl vásárlás ebayen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest