Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasirTTT
őstag
sziasztok, van 1 óra ami nagyon tetszik, de csak amcsiba találok, amazont is néztem, de ott sincs máshol.
esetleg nem tud valaki hol találok ilyen órát EU-n belül ? a vám miatt -
fasirTTT
őstag
értem, köszi srácok
akkor végülis "új" műkődőképes egérről van szómert csak az érdekel tulajdonképp.
-
fasirTTT
őstag
sziasztok, kinéztem ezt az egeret leírásba nem találtam semmi kivetnivalt, de kikérem a ti véleményeteket, hogy akkor most itt dobozostúl az egér megvétele enniybe kerúl ingyen postával, ugye?
bocsánat, ha feleslegesen tettem fel a kérdést
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
unión belüli ebay rendelésre mióta nincs vám? mert én azt hittem külfőldről érkező csomag xy összeg felet megvámolhatják.eddig nem mertem 10k felett rendelni. valaki szokott rendszeresebben? pl pc cuccokat?
-
fasirTTT
őstag
válasz
Winner_hun #18131 üzenetére
jah gondoltam, csak nem tudom megérteni, hogy ez nekik hol éri meg
na m1 ebből mi csak jól járunk ^^ : -
fasirTTT
őstag
amugy az hogy lehetséges, hogy pl amcsiból ingyen postázzon nekem a tag 1 telókijelző védő fóliát ami ér 500Ft-ot ?
-
fasirTTT
őstag
ha van egy 2 dolláros termék fenn ami ingyen postás, akkor mennyit kell fizetni, hogy megkapjam a cuccost? 2 dollárt ?
-
fasirTTT
őstag
válasz
slippy #17981 üzenetére
most ezt néztem ki magamnak.és van 1 kép ahol valami sim bemenet van a memkari mellett. vagy te nem erre gondoltál ?
csak valaki segíthetne beszélni a csávóval aki van fenn ebay-en, mert nem vagyok jó angolbólaki szívesen segít az írjon 1 privátot (az is elég, ha csak lefordítana amit írnék neki)
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
szerenék venni 1 telót pl ezt mennyi lenne a végleges ára? vámmal meg ilyenekkel. (kb)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest