Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fasirTTT #54355 üzenetére
Hiányzik az eredeti csomagolás.
The item may be missing the original packaging
A New other (see details) mindig jelent valami eltérést.És igen, 36.19 GBP a teljes költséged.
(#54356) tothjozsi96
Ha regisztrálod a kártyádat, akkor nem fognak zárolni minden vásárlásnál + költséget, de ezt nem vonják le egyébként 1$.
-
slippy
tag
válasz
fasirTTT #18129 üzenetére
nem szeretnék túlságosan belemenni, de nagy vonalakban a lényeg:
pl a magyar posta súly alapján nézi a leveleket. így tök mindegy, hogy a szomszéd utcába küldöd, vagy az ország egyik sarkából a másikba, egységes lesz az ár. persze ez kb olyan mint a buszjegy. aki csak egy megállót megy, az is ugyanannyit fizet, mint aki az egész útvonalat végigutazza. kicsit igazságtalannak tűnhet, de így elkerülhető a szolgáltatáson belüli túl nagy különbségek.légi postánál viszont érdekes dolog, hogy egy sima küldemény tök olcsó, mivel ha valaki gyorsan akar elküldeni valamit (romlandó áru, sürgősen ott kell lennie, stb.) az úgy is fizet, mint a katonatiszt, és egy-két boríték elfér mellé. mondhatni a drága cucc elviszi a kicsit magával.
ha nem teljesen érthető, akkor elnézést, a magyarázás nem az erősségem
-
slippy
tag
válasz
fasirTTT #17986 üzenetére
a milestone-t én is csak ajánlani tudom. második qwerty-s telefonom volt
a gsm unlock annyit tesz, hogy függő a telefon. tehát pl mint hogy most itthon vennél egy voda függő telefont, miközben pannonos vagy. így ki kell üttetni, és akkor már használhatod is.
én anno az [unlocking.com] oldalon függetlenítettem. a support gyorsan segít, ha megkérdezed, hogy meg tudnák e csinálni. kb 10dollár körüli összegért csinálják. aztán lehet, hogy itthon is van hasonló
-
slippy
tag
válasz
fasirTTT #17984 üzenetére
na ebben már van sim foglalat, és van imei szám is, úgyhogy ennek jónak kell lennie.
nem akartalak félrevezetni, de anno nekem az első milestone volt, és először sikerült egy kedves emberkétől itthon venni egy ámérikai verziósat (tehát droid verizon), amiben nem volt sim foglalat, így volt egy fasza készülékem, csak arra nem tudtam használni, amire akartam. szerencsére ebay-en gyorsan elment, és lett belőle egy tényleg számomra is teljesértékű milestone.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone-t használók OFF topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nők, nőügyek (18+)
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest