Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
FuckeR19
üzenetére
Az szerinted Hong Kong-ból jött?

Legalább elolvastad volna az oda tartozó hsz-emet.

Te is akarsz egy ilyen AKG-t?
Amúgy nála korrektebb emberrel még nem nagyon találkoztam az eBay-en, pedig már elég régóta rendelgetek, és elég sokat..
Nagyon durva, olyan kitömött borítékba volt téve, hogy csodálkoztam is rajta.
Majd holnap dobok fel ide, nektek képet róla, mert szerintem hasonló precíz eladóval még nem találkozott senki.Kaptam tőlük prospektust is, reklámanyag megvan, számla, csekk, garancia, minden!
-
ludsimon
veterán
Remek..
Nagyon kifogtam most ezeket a sz.rokat.....
Dugom be, erre zárlatos az egész cucc, még jó, hogy nem vágta haza a laptopot, mert akkor most nem is tudom hova tudnék fordulni...
Elkezd villogni, majd mikor mozgatom a kábelt, néha elkezd rendesen működni.
Kértem szépen, hogy fizesse vissza, mert ez így haszontalan.
Rájöttem arra is, hogy nem követelőzök, és parancsolgatok azonnal, mert nem minden esetben jár sikerrel.
Először csak leírtam, hogy nem működik, és hogy zárlatos, fizesse vissza az árát.Ha nem válaszol 1 napon velül, vagy lekezelő választ fog küldeni, vagy hogy küldjem vissza, akkor szépen le fogom írni, hogy megy a negatív, és a claim, ha nem küldi vissza.
Amúgy pedig egy Top-Rated Seller-ről van szó, HongKong-i import.
Vigyázzatok vele! -
Bottor
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy telcsit, egy amerikai eladótól 7.-én. A "kedves" eladót hetente noszogattam, hogy végre küldje el a portékát.
Mindig gyorsan válaszolt, és nyugtatgatott a postázással kapcsolatban. Végül megszületett a várva - várt mondat: - Elküldtem, lehet hogy a következő héten megérkezik...Ez 1/2 hete volt...
Tegnap kaptam egy levelet a Paypal -tól, miszerint aznap postázta 26.-án.
Tényleg 20 nap után támolygott el a "postahivatalig" ?Mit tanácsoltok, mit üzenjek neki kedves angolsággal?

-
brioska
csendes tag
Sziasztok
Friss ebay-es vagyok.
Kinabol, regisztralt EMS-es csomagom jonne elvileg. 4-8napot irtak eredetileg, ez epp letelt, gondoltam utananezek.
EMS nyomkoveto oldalan annyi van, hogy 18.-an feladtak, vandorolt orszagon belul, majd 21.en kilepett az orszagbol.
Hivtam a bp-i kozpontot (13337777 vagy ilyesmi), hozzajuk nem erkezett be.
Ha vamon lenne, akkor is elvileg tudniuk kellene rola?
Esetleg javaslat, hogy varjak, vagy merre keressem?
Koszi -
Dexar007
veterán
De én már withdrawoltam. PP-s számlámon nincs/nem volt lé..egyszerűen csak lement -550Eurora..

Egyébként válaszoltam a claimre h mivel küldtem és h elvileg van rajta biztosítás stb mivel EMS és ajánlott stb. mégis visszautalták neki a pénzt..ami mellesleg közel 150.000Ft..így most telóm sincs és pénzem se.
JA de a kedves vevőm legalább jól járt..ingyen kapott egy iphone 3GS-t... -
wwhy
veterán
válasz
Dexar007
üzenetére
ha volt biztosításod a csomin, akkor indíthatod az eljárást, a paypal ha levont, akkor már nem sok esély van uis időben nem válaszoltál a claim-re, és ez automatikusan azt jelenti, h a másiknak van igaza
ezt csak úgy lehet kivédeni, mint az én kedves eladóm, h nem tart pénzt a pp-s számláján, így a pp nekem csak azt tudta írni, h sorry 
-
Dexar007
veterán
Üdv..
megpróbálom visszafogni magam,és értelmesen leírni....
Szóóval: eladtam egy iphone 3GS-t egy b... török-németnek múlt hét hétfőn adtam fel a csomagot EMS-el ajánlottként.Meg is kapta a csomagot erről még egy MAILT is ÍRT! DE azt mondja hogy nem volt benne a telefon,annak ellenére hogy a doboz sértetlen volt,paypal-on indított egy claim-ot vagy mit..és ma látom hogy MÍNUSZ 550 Euro-ban van a számlám.
..ILYENKOR mit kell csinálni? -
ludsimon
veterán
Nem volt már időm beírni délelőtt a fórumba.
Megérkezett ma délelőtt registered airmail-el Angila, Birmingham-ből a fejhallgatóm!
Ez igen brutálisan gyors volt!

22-én feladva, ma (vagy éjjel) elhagyta UK-t (megnéztem a trackinget) és rögtön itt is volt!
Este küldöm a pozitívat, addig tesztelgetem.
Az előzőekkel kapcsolatban:
Képekkel illusztráltam a letört sarkot, visszaküldte délután a pénzt, rajta is van a PayPal számlámon. -
Dave46
tag
válasz
FuckeR19
üzenetére
Azt sajnos konkrétan nem lehet kilistáztatni, de ha az eladó értékeléseibe belenézel, ott általában az is ki van írva, hogy milyen eladott termékre írták (kivéve private listing-ek). Az a baj, hogy itt sem feltétlen a termékkel kapcsolatos dolgokat írnak, vagy ha igen, akkor azok is általában olyanok, hogy "hű nagyon király,állat, tetszik" stb, ezzel nem nem sokra megy az ember... De hátha lesz valami használható információ, próba-cseresznye.
-
Dave46
tag
válasz
FuckeR19
üzenetére
Még ha megengeded, annyit tennék hozzá ehez a szerencsére sikeres végkimenetelű tranzakcióhoz, hogy minden egyes paypal-os fizetés után kapsz egy levelet (számlát) a regisztrált e-mail címedre, ha valamelyik eladó okoskodik, akkor tessék neki ezt szépen csatolni, onnantól senkinek semmilyen további kérdése nem lesz

-
FuckeR19
senior tag
Szeretnék venni egy Omnia házat. Kinéztem 1et és ugye mutatja hogy eddig hányat vettek belőle. Azt nem tudom +nézni hogy ezek a vevők milyen értékelést írtak a házról?
-
ludsimon
veterán
válasz
FuckeR19
üzenetére
Akkor pedig lehúzásra megy a dolog....
Mondjad meg neki, ha sürgősen nem küldi el, akkor indítasz egy claim-et a PayPal-on, és kap egy negatívat.
Ennyire béna nem lehet, hogy nem látja, hogy kifizetted.
Gondolom nem kezdő.Akkor meg ne b.sz.kodjon veled.
Fejlemények az én ügyemmel:
2 munkanapon belül visszaküldi az ár 100%-át.
Érdemes volt érte küzdenem. -
FuckeR19
senior tag
kb1 hete rendeltem alamit és ki is fizettem. Bayen is ki van írva hogy 20.án fizettem, erre ma kapok eladótól egy levelet hogy nem kapta + a zsét.
Ilyenkor mi van? -
ludsimon
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egy műanyag cucc, és elég gusztustalan, hogy le van törve a sarka.
-
ludsimon
veterán
Jaj dehogy.
Olvass a sorok között:
"Be volt csomagolva pufis borítékba, kívülről semmi baj nem volt vele..."Látszódik, hogy így lett már becsomagolva, ami egyáltalán nem tisztességes!

Írtam neki egy levelet, akár veheti fenyegetésnek is, ha nem küldi vissza a pénzemet, nyitok a PayPal-al egy claim-et, meg küldök neki egy, sőt! kettő negatívat, mert ez így tisztességtelen lenne, ha nem fizetné vissza!!2 termék érkezett tőle, az egyik az ráadásul bontott volt, ez most originál csomagolásnak tűnt, de látszódott, hogy már így törötten tette bele.
Úgyhogy amennyiben nem küldi vissza a pénzt, (nem nagy összeg, 1000Ft) megy a két negatív!
-
ludsimon
veterán
Ku... jó!
Be volt csomagolva pufis borítékba, kívülről semmi baj nem volt vele, bontom ki, bele van csavarva még egy pufis zacskóba, bontom ezt is ki, és erre le van törve a sarka!!!!!!!!!!!!!!!
Komolyan mondom, hogy a falra mászok.
Nem hiszem el, indítok egy claimot 1 hét múlva, hogy nem jött meg, az agyam elszáll. -
Dave46
tag
válasz
lacus28
üzenetére
Szia,
1.: Igen, az eladó paypal-os e-mail címét kell majd beírnod és értelemszerűen az eladó által megkövetelt valutát kiválasztanod. De nem világos amit írtál, hogy Te ezt az esedékes vásárlás előtt akarod megcsinálni? Mert arra nincsen lehetőség (meg értelme sem nagyon-az ebay-jel a vásárlás után majd egyből fogsz tudni fizetni is,nagyon egyszerűen kicsekk,ezt követően meg fogja kérni, hogy jelentkezz be a paypalba, majd miután megtetted, már csak kettőt kell kattintanod és ki is van fizetve). Szállítási címet majd a termék megvásárlása és a "pay now"-ra való kattintás után, a "checkout"-ban kell megadni (bár nem kell semmit megadni, mert a paypal/ebay a regisztrációkor megadott címet fogja automatikusan hozzácsatolni, amit aztán persze akár checkout alatt is lehet változtatni)
2.: Ennek a segítségével az ebay-en kívül tudod kifizetni az ebay-en vásárolt tárgyaidat úgy, hogy a vásárolt termék ID-jét kell beírnod (ezt több helyen, az adatlapján is meg lehet tekinteni), majd miután azt megadtad, onnantól kezdve a paypal pontosan tudni fogja, hogy miről van szó,mennyibe kerül, ki az eladó stb. Általában csak akkor szokták ezt használni, amikor az ebayes kicsekkolás valami miatt nem működik, javaslom használd ezt Te is tartalék megoldásként.
-
lacus28
csendes tag
Sziasztok!
Először szeretnék vásárolni az ebayen,és szeretnék előtte 2 dolgot tisztázni.1.Ha pár nap múlva szeretnék fizetni akkor gondolom a
Send Money-ban az eladó email címét beírom utána ,következő lépésben azt a valutát kell beállítanom amiben az eladó árulta a terméket vagy a forinton kell hagyni ?
Majd vásárlás ebay termékek.
Az üzenet eladónak résznél meg kell adni a szállítási címet vagy az hogy mit vettem tőle?2.Send Money-ban a Pay for eBay Items mit jelent mire való?
A választ előre is köszönöm.
-
_ak_
addikt
17-én feladott omnia burkolatra én még mindig várok. Mondjuk még bőven benne vagyok a 10-14 napban.
-
ludsimon
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
ludsimon
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó, az tavaly volt.

Nekem is voltak 'csodák' tavaly.
De úgy néz ki idén is lesz, nem kell félni.
Egyenlőre nagyon gyors decemberhez képest.
Csak azt nem értem, hogy december, november közepe után miért lassul be annyira brutálisan?

Emlékszem, decemberben, 3-4 hét volt.
-
ludsimon
veterán
Ez registered airmail.
Na hát akkor meg miről beszélünk?
Rosszul fogalmaztál az első hsz-nél, vagyis kifelejtetted, hogy registered-ként jött!
Enyém 18-án lett feladva, registered airmail-el, és ma kaptam meg, ez nem nagy dolog.

Idén már jött registered airmail-ként cuccom, és az is ugyan így 1 hét volt.Ez mióta rekord?

Ja, vagyis, hogy neked rekord?
-
ludsimon
veterán
Ez biztos fake.

Már ne haragudj, de én sima airmail-el kapott csomagok, amik 13-14-én volt feladva ma jött meg mind.Registereddel is jött egy cuccom, ami 18-án lett pontosan feladva, és ma ért ide a sok sima airmail-el együtt!
Hát igen, ezért jó a registered airmail!

1 hét. -
-
Daniel Alves
őstag
sziasztok! Nekem Winner rendelt meg egy cuccot január 15-én a motoromhoz és ma jött meg Hong-Kongból

-
tibi666
senior tag
sziasztok!
angliai postaköltségről szeretnék érdeklődni, hogy kb mire számíthatunk. egy barátom autójába vennénk gyári navigációt.
ami lenne a csomagban: egy dvd meghajtó (szabvány din méret), egy hozzá hasonló méretű vezérlőegység, ezek autóban az ülés alá rögzítendők. hozzá adnak rögzítő keretet is, ennek alapterülete kb háromszorosa lehet a dvd meghajtóénak.
ezen kívül egy 7"-os lcd kijelző.ez kb mennyibe fájhat?
illetve, ha kérjük, hogy a középkonzolt is postázza vele? az kb fél méter magas, legszélesebb pontján kb kétszer olyan széles mint egy dvd meghajtó, mélysége pedig a dvd meghajtóéhoz hasonló. -
wwhy
veterán
még mindig nézem a dobozt h tényleg-e de tényleg
és sima Air Mail tracking number-rel. -
wwhy
veterán
hogy mik vannak: 18-án feladva, 20-án indult, ma megérkezett Honkongból
kisdoboz, 28USD, vámot elkerülte. -
FuckeR19
senior tag
válasz
Flexy90
üzenetére
Énis ilyesmit vettem ki belőle. Most az a gondom hogy én nem leveleztem vele hanemvásároltamtőle 2 terméket kb 50$ értékben 1 hét különbséggel.
Az egyiket 6.án másikat 9.én. Nincs bejelölve postázottként a temék nem foglalkoztam vele mert már kaptam olyan cuccot ami nem volt bejelőleve, viszont most már írni akartam a srácnak hogy mi a helyzet...
Felhasználóneve törölve lett, paypal-on keresztül írok most neki, remélem nem úszott el a pénzem. -
Flexy90
senior tag
-
FuckeR19
senior tag
[link] Ez mi akar lenni?
-
V8David
tag
Túl vagyok az első ebayes vásárláson. Köszönöm szépen a segítségeteket!
Jan.4-én lett feladva a kis csomag és 13-án kaptam meg (csak nem volt időm ide írni). Malajziából jött egy $30 összegű kis alkatrész.
-
kirkri
addikt
válasz
Flexy90
üzenetére
A második megoldódott, a kártyáról húzta le a pénzt. Csak megzavart a withdrawal from your paypal account szöveg. Azt hittem, hogy az egyértelműen a paypal account-on lévő egyenlegből (ami nálam 0 Ft, mivel mindig kártyával fizetek) kerül levonásra. De szerencsére nem így történt, csak közbeiktattak még 2 oldalt a hitelesítés végett és nem választhattam, hogy a bank váltsa át a pénzt, vagy a Mastercard.
Az egyes számú problémánál nem hiszem, hogy az lenne csak a megoldás, hogy kártya kell a hitelesítéshez, mert elvileg azoknak van kitalálva a Top Up lehetőség, akik nem kívánják megadni a kártyaadataikat. Ebben az esetben pedig ez már értelmét is vesztené.
Nincs valaki a fórumon, aki csak Top Up funkciót használ?
-
Flexy90
senior tag
válasz
kirkri
üzenetére
2. A képen az áll h "You will be redirected to PayPal to complete your purchase" szóval elvileg mennie kéne. Ha rámész h "confirm" akkor mit ír ki? Inkább arról kéne kép.
Amúgy ha összevan kapcsolva a paypal egy kártyáddal, akkor lényegében tökmind1 h töltesz fel pénzt és úgy fizetsz, vagy levonja magának.szerk.:
Közben bejött az első kép is. A képfeltöltés.hu nem a legjobb oldal :S
Én úgy fogtam fel a 2 mondatot, hogy: A címed megerősítéséhez (valódiságának igazolásához) kell csatlakoztatni a kártyát a PayPal-hez. És ha nincs elég pénz a virtuális számlán, csak akkor von le a kártyáról is.
Lényeg a lényeg, szerintem nem az a gond h kevés az egyenleged, hanem h nincs megerősítve a címed. -
kirkri
addikt
Ma belefutottam két olyan dologba is, amivel eddig nem találkoztam, remélem valakinek van már a témában tapasztalata.
1. A nejemnek is csináltam egy ebay account-ot, de mivel az ő kártyáját nem fogadta el a PayPal, így gondoltam, hogy megoldom a Top Up funkcióval. Fel is töltöttem neki egy adott összeget, majd amikor megnyert egy MP4 lejátszót nem tudta kifizetni. Ugyanis mindenképp kártyaregisztrációt akar kérni a fizetés során. Írja ugyan a PayPal, hogy csak akkor vonna le a kártyáról ha nem elég a PayPal számlán lévő összeg, de elvileg elég kéne, hogy legyen. (Mondjuk nem kizárt, hogy pár forinttal kevesebb van rajta és ezért kéri, de ez sajnos csak hétfőn derül ki, amikor megérkezik a rá az átutalt + pénz)
Remélem csak erről van szó, nem pedig arról, hogy mindenképp szükséges egy kártya a szállítási cím konfirmációjához.

2.
A saját account-om használva megvettem egy órát. Amikor ki szerettem volna fizetni a következő kép fogadott. Eddig minden vásárlásomnál csak leemelte a beregisztrál kártyámról a pénzt és kész. Az eladó valamilyen Auctiva nevű akármit használ.
Jól értem a dolgot, hogy itt csak a Top Up funkció működhet? Tehát, hogy feltöltöm a PayPal account-om és onnan vonja le a pénzt? -
FuckeR19
senior tag
válasz
Depression
üzenetére
Alibaba.com-ról nem próbáltatok még rendelni?
Avicularia: Ha 1szer aláírtam hogy átvettem gondoltam hogy nem fogom azt mondani hogy nem érkezett meg
Nekem eddig 2* küldték úgy hogy alá is kellett írni az átvételt. -
válasz
Avicularia
üzenetére
Ez egyértelmű.
Legközelebb óvatosabb leszek, és levelezésessel előtte megbeszélem az eladóval, hogy tesztelje le, és ha mégis kamut küld, akkor teljes visszatérítést követelek.Közben azért kutakodtam, és megtaláltam, hogy a hong-kong-i eladók (hírdetők) sem otthon/raktárban tárolják a cuccost, hanem szintúgy, mint itt a vaterások az ebayről, ők az alibaba.com-ról szerzik be a cuccaikat. Ugyanis a legtöbb kínai gyártónak ott, Hong-Kongban van raktára/értékesítőhelye. Tehát a hírdetés pillanatában még náluk sincs a termék, így annak a valódiságáról ők akkor még men tudhatnak.
Egy előzetes tesztelés kérésével elkerülhető a visszaküldés költsége. -
Avicularia
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Otthon nem tudom ,most hogy van,de itt nem tudod megcsinálni mindennel hogy letagadod a megérkezését.
Karácsony előtt rendeltem nőm gyerekeinek 2 db nyolc gigás mp3 lejátszót ebayről.
Az is boritékban jött,de csak papírt dobott be róla a postás,menni kellett átvenni és aláírni.
A memóriakártyát simán bedobták a postaládába,azt le lehetett volna tagadni.Szvsz ha alá kell írni az átvételt,akkor azt nem tudod letagadni,nyoma lesz.
-
Dave46
tag
válasz
ludsimon
üzenetére
Sokféleképpen lehet elköszönni.
A regards az a Magyar nyelvben egy sima "Üdvötlettel"-t jelent (esetleg annyit még hozzá szoktak tenni az elejéhez, hogy kind, vagy a fentebb említett best), ennél formaibb a Yours Sincerely "szívélyes üdvözlettel".
Angolokkal való levelezésben ha nagyon közvetlen és laza akar lenni az ember, akkor nyugodtan lehet a egy "cheers"-t egyszerűen odadobni a levél végére. Ez jelenthet (közép angliai nyelvjárás szerint) szívesen-t, köszönömöt és viszontlátást. Megjegyzem, hogy Londonban is mindenki ezzel köszön el az utcán,boltokban stb.
-
wwhy
veterán
a "Bidding" csoportban, ha túllicitálnak, hogy lehet az adott licitet kivenni és nem megvárni, amíg az aukció befejeződik? nekem rendesen felgyűltek, és csak 2 opciót találok: Add note és Add to list.
-
Davey7
senior tag
Nemtudom,hogy van az,hogy egy 8án feladott csomagot már megkaptam hétfőn,egy 11én feladaott meg még mindig sehol
Azért idegesít,mert amíg az nem jön meg,nemtudom kipróbálni azt ami már megjöt
Remélem jövőhét elején itt lesz... -
Azazello-
senior tag
valaki meg tudna nekem mondani, hogy hogyan tudok torolni egy arverest amire mar biddeltek, de meg van hatra 5 nap?
-
Flexy90
senior tag
válasz
FuckeR19
üzenetére
Én egy cx500ast vettem, szintén licites kb annyiért mint te, megjött ugyan úgy bontatlan, marha jól is szól, a kábelek olyan mint az eredetié, de szerintem még sem az, de ezt már télleg csak egy hozzá értő tudná megmondani, ha szétszedné.
De mindegy is mert ennyit megért, és boldog vagyok vele

-
FuckeR19
senior tag
Hong Kongból is lehet rendelni eredeti cuccokat természetesen, csak szépen utána kell nézni a dolgoknak. Én pl ilyen fülest szereztem annó 3-4Kért. Licites volt a cucc, bontatlan dobozban garival kaptam és nagyon jó

Ma 14.én feladott csomagokat kaptam. (ez nálam eddig a rekord hong kongból) -
ludsimon
veterán
12-ei feladással, HongKong, ismét megérkezett egy csomagom!
-
ludsimon
veterán
eBay-en kívül ismer valaki valami jó oldalt, ahol eredeti SanDisk memóriakártyákat lehet venni, olcsóbban mint az eBay?
-
8nemesis8
veterán
válasz
ludsimon
üzenetére
Én elhiszem. Egyébként nem feltétlen eredeti minden ami nem hongkongi, mert onnan megrendelik, mondjuk 100as vagy még nagyobb tételben és mondjuk USÁból szórják szét, tehát máshonnan is lehet hamisítványt kapni. Azonban, mint írtam is ezekről nem is hallani, hogy utánoznák.
-
ludsimon
veterán
(#10104) 8nemesis8:
Ez eredeti AKG, ebben 99%-ig biztos vagyok!

Ami nem HongKong-ból jön, és nem kínából, az 99%, hogy nem hamis.Amúgy meg hidd el, van HongKong-ban is eredeti!
Pl az aláírásomban hirdetett fejhallgató, az is HongKong-ból jött, és az is eredeti Sony.(#10105) Flexy90:
Figyelj, én 20.xxx pizitívos illetőt ismerek, aki USA-ban, Florida-ban lakik, és csak USA-nak van megadva szállítás, rákérdeztem, és worldwide is küldi, csak nem adta meg a szállítási adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A rafinált biztos arra utazott hogy fizetem még1*. (nem egy nagy összegről van szó, 5$kb)

V/