Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Én csak azt nem értem ha láttad hogy ennyi negatívja van miért vetted meg ?
Van hogy én is veszek olyantól akinek már jópár negatvíja van,de mindig megnézem miért kapta. Van hogy olyan jelentéktelenség miat adnak negatív értékelés mint pl:
nem volt helyes leírás, nem kommunikált az eladó,lassú volt a posta és a másik amit ma láttam "very good seller,fats shipping" és negatív
(félrenyomta).
Ha má r látom hogy ilyeneket írnak hogy "fake" tuti nem veszek. Valószínűleg ad el használható,eredeti cuccokat is és hogy nelegy annyi negatívja(jó legyen az arány)de ilyenkor azt is szem előtt kell tartani hogy értékelést is lehet manipulálni azzal hogy ismerősei vásárolnak(vagy másik account ).
Most ezzel nem őt akarom védeni, de jól szét kell nézni vásárláskor. -
FuckeR19
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Sok mindent vettem már ebay-en de memkari és pendrive vásárlásba még nem volt merszem belevágni.
-
ludsimon
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Bizony találkozni hamisított, hackelt memóriakártyával, pendrive-al.
Én is belebotlottam ilyenbe, hirtelen vettem egyszerre 10-et, hát persze, hogy buktam.
Vissza kellett volna küldenem, de nem érte volna akkor meg, és hagytam a csudába.
"Odaajándékoztam".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- World of Warships
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(félrenyomta).
V/