Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Ez már legalább az 5. rendelésem, és ezelőtt minden 2-3 hét alatt itt volt.
Szerintem az se gázos, mármint elküldeni valószínű elküldte, csak a légtérzár bekavart...Ez a fránya vulkán..
Pont most kellett kitörnie. -
PowerBuldog
veterán
válasz
ludsimon
üzenetére
Ami 04/13 után van amiatt nem kell idegeskedni. Nekem 04/12-én adtak fel egy csomagot USa-ból (ZAGG Invisible Shield) és csak tegnap kaptam meg.
Volt közben egy légtér zár is, ne feledd. Feltorlódtak a csomagok.
Ami mondjuk ilyen 03/25, 04/06 az már gázosabb...(#10899) Ebay-en nem reklamáltál még?
-
ludsimon
veterán
Kezdek nagyon ideges lenni.
03/25 - HK - semmi
04/06 - HK - semmi
04/13 - HK - semmi
04/13 - HK - semmi
04/14 - USA/Biola CA tracking number-el - semmi
04/16 - HK - semmi
04/16 - HK - semmi
...
..
.Mi van már???

Beszéltem a postással, mindenhol késés van, sehol semmi azt mondta, hát ez hihetetlen!!
Egy légtér zár ilyen kavarodást okoz?? -
Wanille
csendes tag
válasz
GeryPc
üzenetére
"5 hét eltelte után arra már nem,érdemes e harcolni ilyen 12 dodo-ért "
He?
Vmi 40 napon belül reklamálhatsz ebayen belül(dispute->claim), szal nem értem ezt.
A vulkán miatt meg ne aggódj. Nekem usaból 3 hét alatt jött meg a cucc, nemhogy kínából.
"mondjatok vmi bíztattót": Türelem és dispute rózsát terem
-
GeryPc
senior tag
helo mindenki
Azt mondjátok meg nekem hogy rendeltem vmit március 10-én azóta se kaptam meg,már nem is számítok rá,írtam neki levelet az elsőre még reagált aztán írtam neki 5 hét eltelte után arra már nem,érdemes e harcolni ilyen 12 dodo-ért már értékeltem,ezen kívül lehet vmit csinálni ilyen esetben?
Másik kérdés ,emiatt a vulkán story miatt mennyit késhetnek az aktuális rendelések kínából?
Amerikából megkapok mindent 3-5 nap alatt kínából már megint 3-4 hete várok vagy 12 cuccra de semmi,mondjatok vmi bíztattót
-
RexpecT
addikt
Itt van egy videó.Én is ezt akarom megcsinálni sikertelenül.A return to ebay gomb megnyomása után ugyanúgy visszadob a művelet sor elejére(új paypal vagy meglévő paypal account hozzáadása).
-
boczy
csendes tag
Hali!
Nektek már kezd helyreállni a rend a HongKongból jövő cuccoknál? Nekem az utóbbi 2 hétben semmi se jött, pedig jópár dolog úton van. A legrégebbi vásárlás kb 1 hónapja lett véve. -
Wanille
csendes tag
A canceles próbálkozásom nem jött be, ahogy számítottam is rá.
Nincs mese: elküldtem a pénzt, aztán várom a negatív tapasztalatot.
-
ludsimon
veterán
válasz
horvathd
üzenetére
Az jó, mert már válaszoltam.

Kaptam vissza levelet is, hogy valószínűleg nem létezik a címzett.Delivery to the following recipient failed permanently:
fedex.courierservice_@live.com
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 Requested action not taken: mailbox unavailable (state 14).----- Original message -----
Received: by 10.204.10.152 with SMTP id p24mr4392277bkp.94.1272440322374; Wed,
28 Apr 2010 00:38:42 -0700 (PDT)
MIME-Version: 1.0
Received: by 10.204.123.11 with HTTP; Wed, 28 Apr 2010 00:38:20 -0700 (PDT)
In-Reply-To: <58799.41.138.178.24.1272405664.squirrel@ms.rc.unesp.br>
References: <58799.41.138.178.24.1272405664.squirrel@ms.rc.unesp.br>
From: ludsimon <ludsimon@gmail.com>
Date: Wed, 28 Apr 2010 09:38:20 +0200
Message-ID: <u2t80fcea0c1004280038gc25f713bq3498a0d41942dcfb@mail.gmail.com>
Subject: Re: Your Package from FedEx
To: fedex.courierservice_@live.com
Content-Type: multipart/alternative; boundary=000325557df269bd9f0485471995
- Idézett szöveg megjelenítése - -
ludsimon
veterán
Kaptam egy levelet, hogy erősítsem meg a címemet:
Your Package from FedEx
(Federal Express corporation)Global Shipping , Logistic Management and
Supply Chain ManagementDate: 27th April, 2010.
Customer Service!
This mail is to remind you of your registered package. CONTENT: Bank
Draft of $890 000.00 USD registered by an Official of the United
Nation (Protocal and Liaison Service). Reg.# .
The Fund is a donation to you from the U.N wealth distribution
program through e-mails balloting in affiliation with commonwealth
For your information the VAT and COD have been paid.Contact FedEx Delivery Department Mr. Greg Silva for shipment
details Email: fedex.courierservice_@live.com
Tel: +2348071208793You are to reconfirm your Postal address and telephone number for urgent
service:
Full Name:
Address:
City:
Postal Address:
Phone:
Country:Yours Faithfully,
Mrs. Margaret Blair
©Federal Express Corporation
All rights reserved. © 1995-2010 FedEx.Az e-mail cím amit megadtak nem jó! Nem létezik ilyen e-mail cím.
Meg az érték is ami oda van írva, kicsit sem stimmel.
Tudtok erre valamit mondani?
-
No-kia
addikt
Hello! vki akinek van paypal-je, nem tud segíteni? mert szeretnék pólót rendelni, de emiatt nem szeretnék egy kártyát beújítani.
ha vki tud segíteni írjon privátot , köszönöm

-
Bottor
csendes tag
Sziasztok!
Angliából kaptunk egy kerámia tárgyat. Royal Mail Armail. Körbeszalagozva törékeny felirattal. Amikor átvettem a postán észrevettem hogy természetellenesen zörög. Felbontottuk és darabokra volt törve.
El kezdtek felvenni egy jegyzőkönyvet, de a küldeményen minden azonosító kódok alapján van, nem tudták megfejteni.Írtam az eladónak...Mi a további teendő?
Köszi
-
pityulee™
tag
a héten kaptam egy csomagot amin három olyan pecsét is volt mint ez itt lentebb
(február elején lett postára adva Angliában, azóta már a csomag árát is visszaadta a paypal)
-
Csaszykj
aktív tag
Hali!
Nincs vkinek USA-ben ismerőse?
Gondolok itt arra, hogy lenne 1 cucc, amit az eladó nem akar semmi pénzért sem feladni nekem.
Mondta h nézzek valakit, aki kint él USA-ban, és neki elküldi...Help ?

-
wwhy
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
dupla
-
wwhy
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
az ebay-on a feladás ikonja csak akkor jelenik meg, ha bejelöli, nem automatikus.
-
PowerBuldog
veterán
Most már rákérdeztem az eladóra, hogy megkapta-e a pénzemet, mert eBay is írja, hogy "Paid with PayPal on April 21, 2010." Viszont feladni még az eBay szerint nem adta fel...
-
Flexy90
senior tag
válasz
Chosen
üzenetére
A 6feedbackes, szerintem felejtős, legalább is én kapásból kilőném

A használt 2.GEN Touch amit nézegetnék, 2800+ 100%os feedback
A harmadik megin olcsónak tűnik, persze 4 nap alatt lehet még a duplája is..
Amúgy számolj +30%al, valószinüleg fizethetsz utánna vámot meg áfát. -
Flexy90
senior tag
válasz
Chosen
üzenetére
Rendezd a listát Price + Shipping : Lowest first szerint, ekkor kijön egy ablak is és beállitod Magyarországot. Aztán elkezded nézni a feedback-jeit az eladóknak.
Ez az oldal sokat segithet, kiszürheted csak a negativ feedbackeket amit eladóként kapott. -
Chosen
addikt
válasz
Flexy90
üzenetére
Pár dolgot néztem ki, csak rengeteg az ajánlat. Tehát mivel én nem tudok választani+ nem ismerem az eladókat, 3 dologra kellene egy legolcsóbb ár ( nem éppen akciós, hanem olyan ami elérhető lesz később is, pl 180$ ról indul egy licit , de 250$ az átlag ár, akkor a 250$ ami nekem kell)
Tehát mennyi a legalacsonyabb átlagáruk:
iPod Touch 3G 8GB (teljesen új bontatlan, Apple világgaris)
iPod Touch 3G 32GB (szintén új, bontatlan, világgaris)
iPod Touch 2G 8 vagy 16GB (ez már lehet használt is, akár karcos is(csak a hátlap, a kijelző nem!) , de semmiképpen sem sérült,törött vagy repedt. Gari jó ha van, de sztem nem nagyon lesz belőle garis)Egyenlőre ennyi lenne

-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Mi a tapasztalat ebay-el? Nyugodtan rendelhetek, vagy azért ott is vannak csalók?Melyik országokból rendeljek inkább? Ha megvan egy konkrét termék, akkor tud valaki segíteni itt vagy akár priviben, valódi hirdetés kiválasztásában?(aki már kicsit jártasabb és tudja hol lehetnek az apróbetűk)
-
wwhy
veterán
megérkezett a 7-én feladott csomi HK-ból. Az érdekes az, hogy a track. nr. szerint 15-én hagyta el HK-ot, viszont 16-án már a magyar posta bélyegzője van rajta (sérült csomagolás, sajnálják, stb.)

-
Flexy90
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Figyi, ma fizetted ki, ne legyél telhetetlen..

Általában 1-2 munkanapon belül feladják, és küldenek róla mailt. -
Flexy90
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
neröhögjé' leöntötték a billem, és most angol van

-
Winner_hun
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nem mindegyik eladó jelez vissza.
-
Flexy90
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Amint fizetsz neki, kap róla értesitőt, és vhol a termék leirásánál (Shipping & Payment) ott szokott lenni, hogy hány munkanapon belül küldi. Nem várják meg mig ténylegesen a számlájukon lesz a pénz.
nem tudok hosszú i-t irni..
-
Wanille
csendes tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
A PP lényege h azonnal zárolja a pénzt, amihez már nem férhetsz hozzá. ezt ha jól tudom az eladó is látja vhogy, h x összeg fent van tartva neki. Így azonnal(vagy másnap) csomagol.
Hogyan utalódna azonnal a pénz, ami a számládon van, amikor a bank ül az utaláson vagy 2 napig?! A pp csak 1 közvetítő.
De ha PPra felutalsz pénzt és onnan fizetsz, az azonnal ott van a címzettnél. Illetve hamarabb mint banki utalásnál
-
Flexy90
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Igen, hogy a PPes számlájáról átutalódjon a pénz a "normálra". Banki utalás, idő kell hozzá mindenhol.

-
PowerBuldog
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
4-5? Ez akkor is igaz, ha pl én fizettem egy eladónak?

-
Csaszykj
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Végigkövettem a PayPal-on a forgalmam, a kártyámon fog kikötni.
Kérdés h mennyi idő a PayPal-nak míg visszaküldi

Egy Pana fényképezőhöz vettem kábelt, és a keves eladó nem az enyémhez valót küldte....
Alig akart válaszolni az email-okra, ma szépen felkerestem az ebay-en a Resolution Centert, és láss csodát, egyből kaptam 6 emailt a kedves eladótól... holott 2 hete nó reakció a részéről...

Köszi az infót!
-
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
Visszaküldött az egyik "Droid" nekem zsét, paypal-on keresztül.
Mikor és hova is fog ez a pénz nekem érkezni ?
Vissza a bankkártyámra, ami be van regelve a paypal-on, vagy a paypal egyenlegemen írják jóvá ?
Sosem kaptam még vissza zsét, így kérdezek inkább, nehogy a nagy semmibe vesszen.
Köszi!
-
Krissz88
csendes tag
Sziasztok.
Leütöttem az amerikai ebayen nyolc cuccot, és az eladótól igényeltem egy kombinált postaköltségű invoiceot. Erre elküldött egy olyat amiben nyolcszor számolja fel a postaköltséget, és semmilyen levelemre nem reagál. (Annak ellenére hogy valami 300.000 feletti) Ilyenkor mit tudok tenni? Rohadtúl nem szeretnék 100+$-t fizetni egy szerencsétlen kis dobozért.. Lehetséges valahogy törölni a vásárlásomat? -
cellpeti
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egy órát néztem ki magamnak! Ha van PayPal-om,akkor arra,hogy tudok pénzt tenni?

-
PowerBuldog
veterán
Éljen. Miután kifizettem a fülhallgatót kaptam az emailt róla, hogy kinek is ment a pénz.
"Payment To:
Law Chi Hung (The recipient of this payment is Non-U.S. - Verified)"Ennyit arról, hogy "Item location: mattoon, IL, United States"
Azért remélem nem egy féltéglát kapok.

-
Winner_hun
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
A fizetés első lépésénél van egy request total link, arra kattints és a szövegmezőbe írd bele hogy kell a doboz is.
-
kraftxld
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nekem nemreg jott egy nagyobb erteku cucc, gift-kent alacsony ertekkel, siman bekertek a szamlat rola (magyarul paypal bizonylatot). Ilyenkor jonnek jol a html ismeretek, de nem akarok tippeket adni

-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Meg megkérdeztem, hogy feltudja-e adni "gift"-ként. Így ha jól tudom nem kell vámot meg tréfát fizetni, ugye?
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
OKé, ez megvan. És hogy lehet az árba belepiszkálni? Azt írja az eladó, hogy +$3 és a dobozt is küldi.
-
Winner_hun
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Rányomsz az eBay-en a Pay Now-ra és onnantól minden egyértelmű lesz

-
PowerBuldog
veterán
Az a kérdésem, hogy ha nyerek, és a PayPal accom be van állítva az eBay-en, akkor onnan hogyan tovább a fizetéssel? PayPal-on már megadtam a bankkártyám számát.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy valaki vett e már komolyabb dolgokat az eBayen? Mobiltelefon,noti ilyesmit?

-
Winner_hun
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Az OEM az nem az hogy nincs hozzá semmi? Mert ehhez a dobozon kívül minden van (a doboz meg +3 dollár ha kell)
Biztos majd akkor lehetsz benne ha már megkaptad a fülest. Én találkoztam már olyannal hogy Angliából jött a cucc és made in China volt a terméken, szóval a hely se feltétlen biztosítja azt hogy eredeti terméket fogsz kapni. -
Winner_hun
félisten
válasz
kraftxld
üzenetére
Én e-mailt is kaptam ez miatt az egyik eladótól pár napja
ATTENTION EUROPEAN BUYERS
Press Release issued on 16 April 2010
Mail services to EuropeDue to the ash cloud from a volcano eruption in Iceland drifting over Europe,
most airports across Europe are closed and there is disruption to flights.
Mail services (including Speedpost) to European destinations are subject
to delay until further notice. -
PowerBuldog
veterán
Valaki nyugtasson meg legyen szíves.

Licitáltam erre.
Na most ez OEM, és occó. Viszont olvastam a neten, hogy valaki rendelt ilyet, és nem volt a legjobb, mert sz@url működött. Viszont ő egy hongkongi embertől vette.
Aki ezt a terméket hirdeti az meg egy USA beli PowerUser, 98.3% Positive Feedback-el.
Megbízhatok benne szerintetek, hogy nem vág át a palánkon, ha megnyerem a fülest?
-
FuckeR19
senior tag
Srácok csak nekem van keveredés mostanság a feedback listán vagy nálatok is vannak gondok?
Egy csomó még nem értékelt üzlet tűnt el, másik nap viszont látom ismét.
-
Moric
aktív tag
válasz
Flexy90
üzenetére
Természetesen tudok neki írni. Az lett volna a lényeg, hogy az előzmények is benne legyenek a levélben. Egy válaszlevelet szerettem volna küldeni, nem újat.
Idén 5 csomagot küldtek sima postával és egyik se jött meg.

Tavaly ilyen problémám nem volt. Érdekes, hogy az összes registered csomagom hibátlanul megjött 10 napon belül, a világ minden tájáról. -
PowerBuldog
veterán
PayPal azonosítót hogy lehet at eBay-essel összekötni? Úgy tudom van valami ilyesmi opció.
Szerk: Megtaláltam.

-
PowerBuldog
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szinte 100%, hogy így szerzik ők is, mivel írják is, hogy az átutalástól számított 5-15 napon belül küldik. Nekik is meg kell kapniuk előtte.

-
Winner_hun
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Akkor hajrá. Lehet más is annyiért szerzi (vatera) aztán nem keveset nyer rajta.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nézegettem ott a liciteket, és $20 körül voltak. Azok is $1-ről indultak.
-
Winner_hun
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Akkor licitálj rá és vedd meg

Amúgy ez a kötve hiszem dolog min alapszik? -
PowerBuldog
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az addig rendben is van, de kötve hiszem, hogy annyira felmenne, mint az itthoni ára. (Vatera 10e, boltban 25e).
Szerintem még vámot sem kellene fizetni rá. -
Winner_hun
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Licites termék, majd feljebb megy az ára

-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
EBay.com-ról szeretnék/készülök vásárolni. Az a kérdésem, hogy ilyen aukciók azok hitelesek?
Fura, hogy olcsó a termék, és még ingyenes shipping is van. De az eladónak 98.3% pozitív értékelése van (222 db összesen.)
Ha MO-n lenne simán csalónak titulálnám, de így nem tudom eldönteni, hogy most tényleg 1-2$-ért árulnak egyesek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

De a lényeg h megvan
Remélem hamar megjön, és nem szól (nagyon) közbe a vulkán, meg a légtérzár...

V/