Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-19 16:30:21

LOGOUT.hu

Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17801) DittyCat válasza bwoay (#17799) üzenetére


DittyCat
tag

Megpróbáltam Pocketbookra külföldi webáruházból vásárolni angol nyelvű ebookot, de úgy tapasztaltam, nem igazán támogatják ezt a modellt (Fnac.com és Amazon).

Igaz, hogy Linuxot használok, így a telepítéshez szükséges Adobe Digital Edition nem működik nálam, mert az Windows-ra jó. Kértem kölcsön Windows-os gépet, azzal legalább sikerült az olvasóra felvarázsolni a könyvet, de a DRM-védelem miatt nem tudtam megnyitni, hiába regisztráltam az Adobe-ra. Bonyolult volt és a végén már a pokolba kívántam az egészet. A Linuxon a Calibre azon része sem működik, ami ezen segítene. Mindegy, én csesztem el valamit biztosan. A bookline.hu oldalról szoktam ebookokat venni, de ott nem találkoztam még angol nyelvűvel, pedig jó lenne ilyen módon is gyakorolni a nyelvet.

Azért gondoltam, hogy a Kobo, a Bookeen és a Kindle biztosan sokkal gördülékenyebben kezeli az ilyesmit, hiszen áll mögöttük egy-egy nagy, külföldi webáruház. De nem vagyok annyira benne a témában, egyelőre még azt sem tudom, mi lesz a Pocketbookkal, azt intézem, aztán majd ha kiderül, akkor gondolkodom majd a továbbiakon. :)

"Élek... vagy csak álmodom?"

(#17802) BoB válasza DittyCat (#17801) üzenetére


BoB
veterán

Vannak független boltok is, pl.:

smashwords.com
DRM mentes, nagy választék.

[ Szerkesztve ]

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#17803) tomazin válasza csendes (#17800) üzenetére


tomazin
veterán

Igen ez annyira csodálatos, hogyha az ember meg szeretné venni legálisan akkor szív vele.

(#17804) csendes válasza DittyCat (#17801) üzenetére


csendes
őstag

"A Linuxon a Calibre azon része sem működik, ami ezen segítene"
A Calibre egy nagyon népszerű alapvetően ingyenes konvertáló program, aminek nem része a DRM kezelés vagy DRM eltávolítás. Az más kérdés, hogy van hozzá több száz harmadik feles kiegészítő (plugin) több operációs rendszerre, így Linux-ra is, csak be kell ütni a keresőbe, hogy "calibre linux plugin".

Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.

(#17805) DittyCat válasza BoB (#17802) üzenetére


DittyCat
tag

Ez nagyon szuper, köszönöm szépen, kipróbálom először majd valami filléres könyvvel és ha működik, nagyon boldog leszek.

"Élek... vagy csak álmodom?"

(#17806) DittyCat válasza csendes (#17804) üzenetére


DittyCat
tag

Jó, persze, tudom, csak finoman akartam fogalmazni. Lényeg, hogy Linuxon nem működik minden plugin. :( De ettől még a Linux egy nagyon jó oprendszer és szívesen használom. :)

"Élek... vagy csak álmodom?"

(#17807) Oldman2 válasza Oldman2 (#17785) üzenetére


Oldman2
veterán

Megérkezett az Inkpad 3, elkezdtem belakni.

Ami kicsit fura, hogy automatikusra állítva a fényerőt és a Smartlight funkciót, kiég a szemem olyan magasra húzza a fényerőt.

Ennek ilyennek kell lennie? Manuálisan beállítom bármilyen kellemesre, de így mi értelme az automatikus lehetőségnek?

(#17808) csendes válasza Oldman2 (#17807) üzenetére


csendes
őstag

"A PocketBook InkPad 3 továbbá támogatja a napszakokra vonatkozó elülső megvilágítási sablonok létrehozását, így bármely órához beállításokat rendelhet napirendjének és személyes preferenciáinak a függvényében. A könnyen áttekinthető ütemterv tartalmazza a nap 24 óráját, és ennek segítségével egyszerűen hozzárendelhet bármilyen világítási dinamikát vagy színhőmérsékletet a nap adott időszakához. Korlátlan számú elülső megvilágítási sablont hozhat létre, és kívánt neveken elmentheti azokat. A felhasználó a napra vonatkozó ütemtervek alapján könnyedén válthat egyik sablonról a másikra." [link]
Azt azért érdemes letesztelni, hogy jó-e rajta a fotocella, de valószínűleg rendben van.

Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.

(#17809) Oldman2 válasza csendes (#17808) üzenetére


Oldman2
veterán

Tesztelni az érzékelőt?

Takarjam le? A legfontosabb, hol van a fényérzékelő benne? :-)

[ Szerkesztve ]

(#17810) @Pal válasza Oldman2 (#17809) üzenetére


@Pal
tag

:)
Ennek a készüléknek nincs fényérzékelője. Úgy találták ki a rendszert, hogy valószínűleg összeült egy pár mérnök, aki soha életében nem élt normális életet és kigondolták, hogy a hétköznapi emberek hogyan élhetnek. Be is tettek erre egy órás ütemezésű fényerő és fényhőmérséklet szabályozott alapbeállítást. De te, aki tudod előre, hogy mikor milyen fényviszonyok lesznek a jövőben az életedben, módosíthatod. Pontosan tudnod kell, hogy mikor kapcsolod fel az olvasólámpádat, mikor szól be az asszony, hogy térj át alvó üzembe stb. :W
Baromság az egész.

Kézi állítás a legegyszerűbb. Olvasás közben (ha be van kapcsolva a világítás) a képernyő jobb oldalán le-felhúzással állíthatod a fényerőt. Bal oldalt pedig a szín hőmérsékletet.
Teljesen jól működik.

Bármi egyéb kérdés, probléma... Szólj, kitaláljuk a megoldást. Vannak hiányosságai a készüléknek, de ha nem érint ezekkel nem terhellek.

[ Szerkesztve ]

(#17811) _ _ _ _ _2 3 válasza @Pal (#17810) üzenetére


_ _ _ _ _2 3
tag

Olvasás közben (ha be van kapcsolva a világítás) a képernyő ..

Szia! Azt a saját nevembe köszönöm, eddig taperoltam a menüt ,hogy ezt elvégezzem.... gondolom te átolvastad a használati kézkönyvet.... ,hát én nem ; )

Na most megpróbálok vadászni egy rendes szótárt, amiben fonetikus átírás is van & konvertálni ,hogy felismerje - nem bántam meg az Inkpad 3 -at, jó kis készülék ez. Készítettem nekik videót "a gombok funkciói megváltoznak ,ha forgatod,, problémáról, elég jól látszik (Pb. help kérte) és lehet , hogy a jegyzet + szótár egyszerre! is benne lesz a következő frissítéssel, az jó lenne!

Felelős vagy a korért, amelyben élsz. Sose halunk meg.

(#17812) Oldman2 válasza @Pal (#17810) üzenetére


Oldman2
veterán

Köszi az infókat, egyetértek.

A "fényérzékelőt" elsőnek nem én vetettem fel...

Ami még fura, az éjszakai/hajnali olvasás után, hogy a be/kikapcsoló gomb elaltatás céljából történő nyomogatása nem éppen emberbarát, túl mélyen van.

Persze, ha veszek egy mágneses tokot ez a probléma egyből megszűnik, de tok nélkül "halál"...
;)

(#17813) _ _ _ _ _2 3 válasza Oldman2 (#17812) üzenetére


_ _ _ _ _2 3
tag

A gombokat is tudod altatásra kalibrálni. (amúgy tényleg sz*r)

[ Szerkesztve ]

Felelős vagy a korért, amelyben élsz. Sose halunk meg.

(#17814) Oldman2 válasza _ _ _ _ _2 3 (#17813) üzenetére


Oldman2
veterán

Néztem, de nem találtam ilyen hozzárendelhető funkciót.
:W :Y

(#17815) bwoay válasza DittyCat (#17801) üzenetére


bwoay
nagyúr

+ csendes

ok, thx, így már értem.

Oldman2:
én már ott elvesztettem a fonalat, hogy ha csak a megjelenített tartalom frissülésekor fogyaszt a kijelző, akkor miért van szükség a sleep mode-ra. ok, kapcsolja le a háttérben futó folyamatokat meg a wi-fit, de lényegében nem az lenne ésszerű, hogy (jó, csak opcionálisan) a legutoljára olvasott oldal "fagyjon" be, mint egy nyitott könyv? én nem frissítek fw-t, amíg nem észlelek hibát, vagy nincs szükségem az új verzióban megjelent featurökre. a wi-fi-t lekapcsolom, olvasás közben semmi szükségem nincs rá, ha valamire mégis kellene (nem valószínű), akkor bekapcsolom. szóval nálam mitől fogyaszt kevesebbet a könyv, ha sleepben van? hát még kikapcsolt állapotban is kirak valamit a kijelzőre, miközben úgy biztosan nem fogyaszt semmit...

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#17816) _ _ _ _ _2 3 válasza Oldman2 (#17814) üzenetére


_ _ _ _ _2 3
tag

És tényleg, csak kikapcsolás a global bill. kiosztásnál - ehh - köv firm. - írd meg nekik, már nem érint - tokos vagyok :DDD

Felelős vagy a korért, amelyben élsz. Sose halunk meg.

(#17817) csendes válasza Oldman2 (#17812) üzenetére


csendes
őstag

Természetesen van külső fényerő érzékelő az Inkpad-en és egyébként a Touch Lux 4-en is. A Frontlight automatikus módban ez alapján állítja be a fényerőt. A Smartlight a színhőmérsékletet állítja (ez a Touch Lux 4-en nincs), a napszak és a beállított profil alapján. Ami még keveredést okozhat, hogy napközben a 6500K körüli beállítás ajánlott, mivel ez a fehérebb-kékebb, ezért ezt hidegebbnek is szokták mondani, este viszont a 3400K körüli, ami "melegebb" sárgás, mint a lenyugvó nap.

Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.

(#17818) Oldman2 válasza csendes (#17817) üzenetére


Oldman2
veterán

Ha azt mondod, hogy "természetesen van", akkor esetemben felmerül a jogos kérdés, hogy hol?

Ui. az online vásárlás miatt 14 napig elállhatok a vásárlástól, ha kiderül hogy nem működik az érzékelő.

Szóval hol van az az érzékelő?

Olvasva pl. ezt a cikket: "You can manually control the brightness of the screen or use the internal clock to automatically adjust it. There is no ambient light sensor to do this automatically.", azaz nincs benne szenzor.

A Frontlight nem ez alapján, hanem az aktív profil alapján állítja a fényerőt és a színhőmérsékletet (vagy manuálisan a felhasználó).

[ Szerkesztve ]

(#17819) bwoay válasza csendes (#17817) üzenetére


bwoay
nagyúr

a Sense az egyetlen általam ismert Pocketbook olvasó, ami rendelkezett ilyen szenzorral, a képek alapján is könnyen meg lehet találni a helyét. a többiben a tudomásom szerint/általam olvasottak alapján nincs fényérzékelő. mellesleg nekem én nem is éreztem hiányát eddig.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#17820) csendes válasza Oldman2 (#17818) üzenetére


csendes
őstag

Elnézést. Lehet, hogy mégsincs. A Touch Sense-ben volt.

Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.

(#17821) Oldman2 válasza csendes (#17820) üzenetére


Oldman2
veterán

Semmi gond, köszi a hozzászólásodat.

Újabb Pocketbook-kal kapcsolatos kérdés:

Valakinél működik epub fájl megtekintése közben az Elválasztás funkció?

A Calibre Hyphenate This! beépülőjével készítem a könyvet elő, a Calibre Viewer-ben szépen látható is a szavak elválasztása, átmásolva PB-ra viszont nem, hatástalan a funkció ki/bekapcsolása.

A legfrissebb fw van a készüléken.

(#17822) @Pal válasza Oldman2 (#17821) üzenetére


@Pal
tag

Biztos, hogy nincs fényérzékelő szenzor.

Működik az elválasztás. Amikor egy sorban túl nagyok lennének a szóközök (ez alapján értékel a program), elválaszt. A betűméret változtatással tudod tesztelni.

A gombok szerintem nagyon szépek, stílusosak, illenek a dizájnhoz, csak az a baj, hogy nagyon érzékenyek és könnyen megnyomódnak olvasás közben. Ezt nem nagyon kedvelem a készülékben. Viszont a funkciókat ki lehet kapcsolni és meg lehet változtatni. Olvasás és globális üzemmódban más, más funkciót rendelhetsz egy-egy gombhoz (de nem mindenhol mindent!).
Az altatáskor a wifi és a bluetooth lekapcsolásán kívül a G-szenzor, a képernyő érzékelést és a kezelőgombokat is kikapcsolja.

A tok
A barna, bőrhatású szerintem szebb, jobb a fogása, bőrbarátabb az érintése. Bár néhány grammal nehezebb a műanyag toknál ez kézben tartva nem igazán érzékelhető különbség.
Viszont nem működik rajta az altatási funkció. Megveszed, beleteszed a készüléket, sutty elalszik, kinyitod, felébred :DD . Ezután olvasgatsz egy kicsit, majd becsukod és semmi. Nem altat... :F Mindenféle trükköt kipróbáltam a világon. Többnyire nem altat. Néha ijesztésképpen beszundiztatja a készüléket, de ez a funkció, ezzel a tokkal nem működik.

A műanyag tok egy szuper találmány. Nekem az első készülékemet eltörte. Beletettem, és reccs. Ki is cserélték mindkettőt ezzel nem is volt gond. Viszont azt kell tudni, hogy nagyon nehezen megy bele a készülék. (Ellenben a pro valamiért kisebb és az kényelmesen illeszkedik.) A fogása, érintése ennek a toknak se rossz, viszont az éle kicsit kényelmetlen. Nem vág, csak rossz érintési érzés.
Az altatás funkciója tökéletesen működik.

(#17823) Oldman2 válasza @Pal (#17822) üzenetére


Oldman2
veterán

Az elválasztás nálam jelenleg nem működik.

A betűméret módosításakor a szavak között nem változik a szóközök mérete, konstans módon balra igazítva jelenik meg a szöveg.

Teljesen egyszerű az epub, nincs benne semmi CSS (stílus) varázslat.

(#17824) _ _ _ _ _2 3


_ _ _ _ _2 3
tag

Üdv, én is segítséget kérnék...

Itt van a Dictionary converter:
https://www.pocketbook-int.com/us/support/pocketbook-inkpad-3

és itt a fájlok amiket szeretnék konvertálni .dic-be:
eng hun xdxf:
https://ufile.io/e5adp8l2
hun eng xdxf:
https://ufile.io/hig2g90u

...és én Linux-ot használok és így ez kivitelezhetetlennek tűnik, wine alatt próbáltam ,de nem adja magát ,ha valaki megtenné Instruction-t google fordításra javaslom ,mert orosz ,de nem vesz sok időt igénybe!

:) :)) KÖSZÖNÖM ; )

Felelős vagy a korért, amelyben élsz. Sose halunk meg.

(#17825) @Pal válasza Oldman2 (#17823) üzenetére


@Pal
tag

Balra igazítás epub formátumban nincs. Az elválasztásról pedig csatoltam a képet.
PDF-ben lehet balra rendezni, de ott meg nincs elválasztás.

Elválasztás nélkül: [kép]
Elválasztással: [kép]

[ Szerkesztve ]

(#17826) Oldman2 válasza @Pal (#17825) üzenetére


Oldman2
veterán

Szuper,

Csináltál-e valami "előkészítést" a könyvön az elválasztás érdekében?

Nem értem mi lehet a háttérben...
:W

Milyen fw verzió van nálad? Nálam a legújabb, U740.5.20.1010 20190709_120114 jelzésű.

A könyv adatai:

A könyv bekapcsolt és kikapcsolt Elválasztással (és balra igazítással):

(#17827) @Pal válasza Oldman2 (#17826) üzenetére


@Pal
tag

Ugyanez a szoftver.

A könyveket, ha lehet epub-ban szerzem be, ha más a formátum, átkonvertálom (Calibre 4.0) epub-ra. Ezt kezeli a legjobban a szerkezet (legalábbis nálam).

Az a furcsa abban amit küldtél, hogy nálad 11-es betűméretnél kb. 60 karakter egy egy sor. Az általam küldött képeken 13-as a betűméret és az is 56-58 karakter.

Olyan mintha nem is epub lenne, hanem PDF OCR.
A PDF-ről konvertált epub anyagokat eddig nem igazán tudtam kezelni. Ezért is hagyom inkább PDF-ben. Ha nagyon vacak a PDF akkor inkább megpróbálom feljavítani, de OCR-t nem érdemes. Általában így már kielégítő.

Kíváncsi lennék erre a fájlra. Átküldhetnéd, hátha rájövünk mi lehet a bibi.

[ Szerkesztve ]

(#17828) Oldman2 válasza @Pal (#17827) üzenetére


Oldman2
veterán

Ez egy tiszta epub, saját készítésű, OCR-ezett forrásból.

Kigyalulva belőle minden szemét, szinte csak paragrafusokból áll, semmi stílus benne.

Viszont ez epub verziószám kérdéses. Ezt hol tudom pontosan megnézni?

(#17829) Oldman2 válasza Oldman2 (#17828) üzenetére


Oldman2
veterán

Feltelepítve az EpubCheck plugin-t:

EPUBCheck v4.2.2
Validating using EPUB version 2.0.1 rules.
No errors or warnings detected.
Messages: 0 fatals / 0 errors / 0 warnings / 0 infos

EPUBCheck completed

(#17830) totasenior válasza @Pal (#17822) üzenetére


totasenior
tag

Ezzel a tokkal már régen is voltak ilyen problémák (hol altat, hol nem).
Ennek az az oka, hogy egykicsit lazán méretezték, és emiatt a tok fedelébe épített mágnes nem mindig kerül megfelelő fedésbe a Reed-relével (alighanem ez a neve, vagy nem).
Illetve az eredeti (első kiadású PB IP3) készülékek erős mágnesét gyengébbre cserélték, mivel ha valaki a fedelet hátra kihajtotta, akkor is altatott a mágnes, sokáig nem tudták mi az ok, de aztán kiderült, lett is megoldás - befőttesüveg fém tetejéből (ha acél) ki kellett vágni egy kb. hüvelykujj körömnyi lapkát, amit kétoldalú ragasztóval a túloldalon a hátlap belsejébe kellett ragasztani, illetve a fémet esetleg fedni, hogy ne karcolja az olvasó hátlapját.
Ezek után azt a megoldást eszeltem ki, (a random altatásra) - német fórumon néhányan átvették - hogy egy megfelelő vastagságú, rövidárú boltban kapható, "disz-zsinórt ragasztottam be a tok gerincébe zselés pillanatragasztóval. Ez 99,9 %-ban megoldotta az altatás problémáját.

(#17831) totasenior válasza Oldman2 (#17823) üzenetére


totasenior
tag

Én már évek óta valamennyi PB készüléken a Coolreadert (Brucelee-féle - ő optimalizálta az eredeti orosz verziót Pocketbookra) használom.
Rengeteg beállítási lehetőség, kiváló elválsztás, stb. Sajnos a fejlesztő (Brucelee) felhagyott a további munkával, és jó ideje változatlan az állapota, de még ezzel együtt is rengeteg, és jó lehetőséget biztosit mind a kezelés, mind a formázási lehetőségek, stb. tekintetében.
Fellelhetősége: [link]

(#17832) totasenior válasza @Pal (#17827) üzenetére


totasenior
tag

Calibre már 4.2 verziónál tart.
A korábbi (amikor 4.0 lett) "hibák" - ahogy olvastam - javítva lettek. Ma jelent meg.

(#17833) @Pal válasza Oldman2 (#17828) üzenetére


@Pal
tag

Minden nálam létező fájlt kipróbáltam és mindegyiknél egységes a megjelenés. Sehol nem találkoztam olyan formával, elrendezéssel mint a tiéd.
"Ez egy tiszta epub, saját készítésű, OCR-ezett forrásból."
Próbálj ki másik fájt, amit nem te készítettél, mert lehet, hogy itt a hiba.

#17830) totasenior
A tokkal kapcsolatban az a helyzet, hogy ha becsukom kb. 2896 alkalomból egyszer altat (de nem számoltam pontosan). Visszahajtva soha nem altatott. Ragaszthatnék erre bármit, biztos, hogy nem használna. Helyezgettem, nyomkodtam, igazgattam. Fosik rá. Szóval már nem kísérletezem. A kezdőlap gombra betettem egy altatás funkciót. Ekkora erőfeszítést kibírok, de ha lenne használható megoldás, annak nyilván örülnék.

(#17834) Oldman2 válasza @Pal (#17833) üzenetére


Oldman2
veterán

Úgy tűnik, megvan a hiba.

Előszedtem egy "gyári", vásárolt epub-ot, abban azonnal ment az Elválasztás.

Megnéztem, mi az ami "más" benne, a Stílusok között ezt a két gyanús sort találtam:

body{-epub-hyphens:auto;-webkit-hyphens:auto;}
p{text-indent:.95em;margin-left:0;line-height:150%;margin-right:0;text-align:justify;widows:1;orphans:1;margin-top:0;margin-bottom:0;}

Csak az elsőt átmásolva még nem volt jó, de a másodikkal együtt "beindult" az Elválasztás.

Egyelőre ennyi.

Előzmény: az eddigi Kindle PW4-en ezek nélkül is ment az elválasztás, igaz kellett neki a Hypenathion This! Calibre plugin.

[ Szerkesztve ]

(#17835) Skynet258


Skynet258
veterán

Srácok, egy könyv pdf-ként van meg, próbáltam calibre-vel epub-ba menteni de időnként mintha tele lenne tolva enterrel, szétesett a formázás. Van valami módja, hogy az eredeti formazast megtartva epub vagy mobi legyen ebből a pdf-ből? :R

https://geekpulse.hu

(#17836) Oldman2 válasza csendes (#17574) üzenetére


Oldman2
veterán

Meg lehet-e azt csinálni, hogy egy könyv megnyitásakor választani lehessen, hogy mivel nyissa azt meg?

Beépített olvasó / Koreader / Coolreader?

(#17837) Oldman2 válasza Skynet258 (#17835) üzenetére


Oldman2
veterán

Igen, dolgozni kell vele nem keveset.

A PDF-ben "minden sor végén paragrafus jel van", egy normális epub-ban meg csak a bekezdés végén.

Emiatt egy sima konvertálás soronként készít bekezdést, azok között pedig van egy "Enter".
:-)

(#17838) bammbula


bammbula
tag

Sziasztok!

Épp az Amazon Kindle 2019-et nézem és feltűnt hogy van 2 opció. Reklám mentes és “reklámos” változata. Ennek kapcsán találtam pár cikket ahol leírják hogy a customer service kontaktálásával hogyan lehet megszabadulni a reklámoktól az olcsóbb verziónál. A cikk viszonylag régi, ‘16-os. Ez a módszer még életben van? Működik az idei modellnél is?

(#17839) bammbula válasza bammbula (#17838) üzenetére


bammbula
tag

Megrendeltem közben, nem volt kedvem sz@rakodni. :DDD (Mmint a reklám mentest)

(#17840) Oldman2 válasza bammbula (#17838) üzenetére


Oldman2
veterán

Igen, a módszer, aminek külön topikja van, működik készülékfüggetlenül.

(#17841) _ _ _ _ _2 3


_ _ _ _ _2 3
tag

Ezt (xdxf mind) :
https://ufile.io/vkbvpy1v
Ezzel: (dictionary converter: Pocketbook - D)
https://www.pocketbook-int.com/us/support/pocketbook-inkpad-3

Valaki? Senki többet? Utolsó esély, hogy szívességet tegyél! Poor Linux users... :W :(( :((( :o :O :O :O :O :O :O :U :O :O :O :O :O :D :DD :DD :DD :DD :DD :)) :)) :)) :)) :) :C :F

upload here please: it is simple although don't work for me:
https://uploadfiles.io/

Thank you, K ö sz ö n öm ,h a m e g t e s z e DDDDDQ:ÉS örök hála... Help help help segítséggggG :R

Felelős vagy a korért, amelyben élsz. Sose halunk meg.

(#17842) Oldman2 válasza _ _ _ _ _2 3 (#17841) üzenetére


Oldman2
veterán

Mit szeretnél pontosan (érthetően)?
:C

(#17843) BoB válasza Oldman2 (#17842) üzenetére


BoB
veterán

[link] :))

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#17844) _ _ _ _ _2 3 válasza Oldman2 (#17842) üzenetére


_ _ _ _ _2 3
tag

Egy roston sült csirkét.

Felelős vagy a korért, amelyben élsz. Sose halunk meg.

(#17845) toronyor válasza _ _ _ _ _2 3 (#17844) üzenetére


toronyor
újonc

Itt a sultcsirked. Hogy mukodik-e azt passzolom, mert nincs pb olvasom.

en-hu: https://ufile.io/dkbv2sbo
hu-en: https://ufile.io/jje074av

(#17846) _ _ _ _ _2 3 válasza toronyor (#17845) üzenetére


_ _ _ _ _2 3
tag

Szia!

Hihetetlen, hogy mik vannak! Köszönöm, nagyon is jól működik
...
,ha tovább tudná(d) fokozni a gyönyöröket azzal, hogy az alábbi linkben több nyelv szótárát is becsomagoltam az angolon kívül fr- en ru - en stb. és kicsomagolná(d) ezt is akkor "happy,, :Y (már most is)

https://ufile.io/vkbvpy1v

lennék, D D:? :R

[ Szerkesztve ]

Felelős vagy a korért, amelyben élsz. Sose halunk meg.

(#17847) _ _ _ _ _2 3


_ _ _ _ _2 3
tag

Rossz a link, mindjárt.

Felelős vagy a korért, amelyben élsz. Sose halunk meg.

(#17848) _ _ _ _ _2 3


_ _ _ _ _2 3
tag

https://uploadfiles.io/vkbvpy1v (----Ez a .zip az, 8 xdxf? szótár, nem is kérdem, hogyan csináltad, ügyes vagy! ++++ kérem+++++kérem+++

Felelős vagy a korért, amelyben élsz. Sose halunk meg.

(#17849) csendes válasza _ _ _ _ _2 3 (#17848) üzenetére


csendes
őstag

Nekem simán működött a konvertálás wine-nal Linux alatt, nem tudom nálad mi a baj. Kell a konvertáláshoz a nyelv megadása is, viszont a konvertáló programhoz csak az oroszt és az angolt adták meg, nekem a francia nagyon jól jönne, ha valakinek van esetleg és a német is. Lehet, hogy megpróbálom, hátha a PB támogatás küld
A használati utasítást a google translate jól lefordította nekem.

Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.

(#17850) _ _ _ _ _2 3 válasza csendes (#17849) üzenetére


_ _ _ _ _2 3
tag

Elküldtem nekik ezt a nyolcat, hogyha van egy kis idejük, küldjék vissza konvertálva.https://uploadfiles.io/vkbvpy1v)
Nekem orosz - magyar, francia - magyar is kéne... ,de nem találtam.

Orosz - angolt feltöltöd ,ha szépen kérlek? (wine? igen lefordítottam, beütöttem a végén eng-el és egyszerűen kidobott a program, de valamit biztosan rosszul csináltam)

[ Szerkesztve ]

Felelős vagy a korért, amelyben élsz. Sose halunk meg.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.