Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-19 16:30:21

LOGOUT.hu

Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17801) DittyCat válasza bwoay (#17799) üzenetére


DittyCat
tag

Megpróbáltam Pocketbookra külföldi webáruházból vásárolni angol nyelvű ebookot, de úgy tapasztaltam, nem igazán támogatják ezt a modellt (Fnac.com és Amazon).

Igaz, hogy Linuxot használok, így a telepítéshez szükséges Adobe Digital Edition nem működik nálam, mert az Windows-ra jó. Kértem kölcsön Windows-os gépet, azzal legalább sikerült az olvasóra felvarázsolni a könyvet, de a DRM-védelem miatt nem tudtam megnyitni, hiába regisztráltam az Adobe-ra. Bonyolult volt és a végén már a pokolba kívántam az egészet. A Linuxon a Calibre azon része sem működik, ami ezen segítene. Mindegy, én csesztem el valamit biztosan. A bookline.hu oldalról szoktam ebookokat venni, de ott nem találkoztam még angol nyelvűvel, pedig jó lenne ilyen módon is gyakorolni a nyelvet.

Azért gondoltam, hogy a Kobo, a Bookeen és a Kindle biztosan sokkal gördülékenyebben kezeli az ilyesmit, hiszen áll mögöttük egy-egy nagy, külföldi webáruház. De nem vagyok annyira benne a témában, egyelőre még azt sem tudom, mi lesz a Pocketbookkal, azt intézem, aztán majd ha kiderül, akkor gondolkodom majd a továbbiakon. :)

"Élek... vagy csak álmodom?"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.