Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Délután kötötték át a 100/50-es csomagot 200/100-ra, de csak az uploadom nőtt. A korábbi 90/50 helyett most 90/90 van, kiugrások nélkül. A szerelő ember valami olyat mondott, hogy naponta kétszer frissítenek valamit, lehet estére-holnapra "helyreáll"...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz __Keskin__ #46555 üzenetére
Most stabil 94/94-et hoz.
Direktbe nem tudom kötni, mert desktop gép, a router meg a "bejövő" pont a lakás másik végében van, vagy 10 méterre innen.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
válasz szabogabor10 #46560 üzenetére
60 nap? Az finom!
-
-
-
-
Milyen sűrűn cserélődik az IP-cím?
-
-
-
-
-
Éljen! Kőbányán ismét elment a net... Két napot bírt szakadozás nélkül.
-
-
-
-
válasz *miklos* #46945 üzenetére
Nem az a baj, hogy betartják-e vagy sem, hanem hogy hogy tartják be. Röviden:
Több, mint tíz évig voltam (Szegeden) Telekom ügyfél (t-kábel, majd t-home, végül telekom), még valami 1-2 megabittel kezdtem és három hete 120-szal váltam el tőlük. Itt pesten digis lakásba csöppentem és engem is megszédített a 200/100 megabites érték (attól most tekintsünk el, hogy routerem max 100-at tud átvinni és hogy a NAS torrentezik, tehát nekem mindegy mekkora a sebesség). Aztán jöttek a problémák. Sorozatos a délutáni kiesés. 10-15 perce lebont és ezt 4-5 alkalommal eljátssza egy délután. Tény hogy a telekom lassabb és drágább, de én visszasírom. Ezen a héten a digi többet szopatott, mint a telekom az elmúlt négy évben. Minden túlzás nélkül.szerk.
Ja igen, X ker.[ Szerkesztve ]
-
Én is a hajamra kenhetem a villámgyors sebességet, ha egyszer nem stabil. Én itthonról dolgozom, kell a stabil net. Nincs szükségem gigabitre, ahogy írtam, NAS foglalkozik a sorozatok töltésével, tehát nekem mindegy hogy 3 vagy 30 perc alatt jön le a cucc (vagy egy-két netán hat óra alatt seedeli vissza), de a vonal legyen stabil. A héten még netes rádiót sem tudtam rendesen hallgatni
-
Én is azon gondolkodom, hogy még ünnep előtt megkeresem a legközelebbi telekom üzletet (mert a weboldaluk .... ) és megérdeklődöm mit tudnak adni. 5-6 ezrest nekem megér pluszban, hogy legyen egy tartalék vonalam.
-
-
-
válasz Xmister #46973 üzenetére
Az a pár perc általában 10-15. A csatlakozó pedig a lakás másik végében van, nem tudom átcuccolni a gépet (desktop gép két monitorral). De éppen ezért van tartalék router (egyforma beállítással), gond esetén csak átdugom a tyúkbeleket. Ám a napi soxori szakadás alkalmával a másik router is csak áll, mint tehén a lucernásban (connecting....).
-
-
-
-
-
válasz wwenigma #47076 üzenetére
>(#47067) NotBlank
>Fél éve próbáltam meg a körmükre nézni, és akkor zavartak el annyival, hogy a saját mérőjükkel mérjek, azzal viszont 'jó'...valójában azonban az életben nem volt gyorsabb ez a net 50 megánál. 80-90%-ban még a 25 megát, azaz a garantált minimumot se éri el.Így mi értelme bejelenteni a hibát?
-
Hüm-hüm #47061
Egyébként sok PH-s topicban ez megy. Volt Macbook-om, és amikor beírtam a problémát, leszedték rólam a keresztvizet. Mert mi az hogy egy apple termékkel probléma van! Minden más hibás volt. A routerem, a NAS-om, a szobanövényeim...
-
-
Elvileg ma délután jön hozzám a szerelő bekötni.
Amikor megrendeltem a szolgáltatást, akkor kaptam egy forma email-t, amiben tájékoztattak, hogy vegyek magamnak wifis routert, mert ők ilyet nem adnak. E topikot olvasgatva az Asus AC56U mellett döntöttem.
Múlt héten volt itt a szerelő, felmérni a terepet (akkor azt mondta valamit bővíteni kell az utcán a karón, utána tud csak bekötni), akkor rákérdeztem mit fog kihelyezni. Azt mondta wifis modemet.
Azt a csodát akkor hogy fogom tudni modem módba átrakni? Simán menüből vagy a szerelő kell hogy babráljon valamit? Netán üfsz-t kell hívni?
Diginél még mindig menő a nat-olt ip? Telefonálgatni kell a publikusért?Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
-
-
válasz tr00p3r #74447 üzenetére
T.Csaba - ha ő azt mondta, hogy nem megy, akkor elhiheted, hogy nem megy. Két hete a szomszédban kötött. Valami szopás volt a belső kábelezéssel. Este fél tizenegykor ment el. Addig gyűrte, amíg nem lett jó.
-
-
-
Miután a Digis hüvely kütyüt átrakják modem üzemmódra, megszűnik a webes felülete?
-
-
válasz st3v3np3t3r #74557 üzenetére
> betehetsz saját gigabites routert, annyi, hogy brige módba kell rakatni ont
Igazából "normál" üzemmódban is lehet saját routert akasztani a Digis mögé, csak más IP-tartományt fedjen le. Meg a dupla nat végett macerásabb a port nyitás.
-
Itt Gödön ma délutántól katasztrófa a Digi. Negyed-félóránként percekre elmegy a net és a tévé is...
-
-
-
-
Na, engem is elért ez az átkozott Digi betegség, a folytonosan megszakadó kapcsolattal [kép]
-
-
válasz dajdaj #75935 üzenetére
Én szoptam az Asus RT-AC57U-val pár hetet, custom firmware (padavan) lett a gyógyír.
-
-
Az én szememben ez nem a "ki lehet fogni sz*rt" kategória, hanem úgy sz*r az egész ahogy van!
Vettem egy új, javasolt és agyondicsért típust. Szoptam vele pár hetet, majd visszavittem garanciában. Pár hét bevizsgálás után kaptam helyette egy vadonatúj, bontatlan darabot, ami pontosan ugyanolyan mint az első. Ez ugye kettőből kettő.
A lan része custom firmware-rel használható, de a wifi.... Ah, inkább nem is bosszantom magam...Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest