Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Disque
aktív tag
válasz szabjan #14747 üzenetére
Nekem az egyik reggel nem volt se net se tv se telefon. Reggel 7 körül betelefonáltam nekik hogy valami gond van, azt mondták a lépcsőházi egységüknek lehet gondja. Gondoltam akkor itt nem lesz net pár napig, lementem a boltba vásárolni, amikor jövök haza azt látom a digis ember éppen pakolja össze a cuccát, valamit kicserélt, fél 9-kor már működött minden. Szóval itt Battán ha gond is van ezek szerint gyorsan megoldják.
[ Szerkesztve ]
-
Disque
aktív tag
válasz Flashget #20249 üzenetére
Igen, de ez is benne van:
A TopNet szolgáltatást igénybe vevő
előfizetők átállítása DIGINet 200-ra folyamatosan zajlik, a műszaki fejlesztések elkészültével a
Szolgáltató folyamatosan állítja át a TopNet előfizetéseket DIGINet 200-ra. A DIGINet 200-ra
való átállítás átmeneti idejére a TopNettel rendelkező előfizetők sávszélességét a Szolgáltató
100/25 Mbps-ra növelte.Jah már írták, le vagyok maradva
[ Szerkesztve ]
-
Disque
aktív tag
válasz zoltan6 #23172 üzenetére
Én nem értek hozzá, de miért akarjátok a zte router mögé kötni a saját routerotokat?
A lan sebességét úgyis a zte határozza meg, max a wifi lesz jobb, de azt meg kihasználjátok?
Amúgy mit tud a zte wifin keresztül, van valakinek tapasztalat?
Szerk: ok te látom használsz sok portot, de sokan tuti nem, mert eddig is csak egy routerük volt.[ Szerkesztve ]
-
Disque
aktív tag
-
Disque
aktív tag
válasz Tharkoul #24108 üzenetére
Neked közvetlen van behúzva az optika ugye, ha jól értelmezem.
Ha igen, az ONT-t lehet újraindítani és ha igen próbáltad már?
Valamint ha közvetlen a gépbe dugod a kábelt akkor mekkora sebességet ír ki a géped a kapcsolat állapotánál?
Akár a lan kábel is lehet rossz és az korlátoz le 100 mbitre, vagy az ONT rossz. -
Disque
aktív tag
válasz Brian_GT #24609 üzenetére
Ha az ONT-re kötnének, de nem fognak, mert tuti nem húz ki neked 7 emeletnyi kábelt, akkor az 1Gb-et csak az optika korlátozná, de az valószínűleg nem fogja.
A swich már neccesebb mert oda valószínűleg csak 1db 1Gb-es port van kötve amit a swich szétoszt a többi lakás között is, tehát a gyenge pont a swich és az ONT közötti kapcsolatban lesz, attól függően hogy az 5 emelet lakói éppen mennyit használnak.
Ha szerencséd van akkor több portról is meg van táplálva a swich és akkor már nem csak 1Gb a sebesség a swich és az ONT között -
Disque
aktív tag
Ma be kellett mennem a digihez mert 2 címen is van előfizetésem. Az egyiken lemondtam a netet és rendeltem helyette telefont, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy ha már ott voltam a másikra is rákérdeztem, hogy mikorra várható hogy topnetről digi 200 ra váltanak, nem mintha nem lenne elég a mostani, csak ugye hűség van, és lejjebb nem tudok menni. Az ügyintéző egyből mondta, hogy egyeztessünk időpontot és már jönnek is és megcsinálják. Telefon is van természetesen. Jövőhét kedden jönnek, ha igaz.
Szóval, lehet nem is kell kombinálni összevissza, csak rákérdezni, hogy mikorra akarják áttenni az új csomagot. -
Disque
aktív tag
válasz mobilizmo #26997 üzenetére
Akkor sorold már fel neki, hogy a XVI. kerbe melyik utcákban érhető el a szolgáltatás ami nincs felsorolva a digi weboldalán, mert a lehetnek helyek azért elég tág körzet
A digi weboldalánál jobbat nem lehet ajánlani senkinek, mert mégsem gyárthatunk mi külön egy adatbázist, azt meg megadta, hogy ezt hol találja. -
Disque
aktív tag
válasz Sontir Fel #27287 üzenetére
200-as net, igaz az ONT-re vagyok kötve, és még a torrentet se állítottam le.
[ Szerkesztve ]
-
Disque
aktív tag
válasz DonMaster #33214 üzenetére
És a dombornyomott pecsétet hogy teszed rá? Ha meg olyannal csináltatod akinek van az min 1%-ért csinálja, de azért egy minimum összeget csak rátesz, meg a földhivatal sem ingyenes, hát az meg nem hiszem, hogy megérné
És azt akartam írni hogy kb 2 éve egészen pontosan 2013 novemberében kötöttem adásvételivel sikeresen okos csomagra szerződést, úgy, hogy előtte a régi lakásban is volt már okoscsomagom, ami akkor már lejárt, de a lakás és az előfizetés még megvolt, és az új lakáson is volt előtte digi, gondolom ők is hűséggel kötötték előtte, de erről nincs információm. Csak egy adásvételit kértek, látták, hogy van másik előfizetésem is a kettő együtt is futott 1 hónapig amíg átköltöztem, sőt a telefonszámot is vittem magammal az új lakásba.
Szóval szerintem költözésnél nullázódik az okoscsomag 3 hónapos várakozási ideje, ami ésszerű is szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Disque
aktív tag
válasz DonMaster #33219 üzenetére
Ha lakást akarsz venni az adásvételit csak olyan csinálhatja meg aki jogosult rá, a lakásmaffia miatt hozták ezt a törvényt. Ezért is kell a dombornyommott pecsét, csak úgy érvényes. Bérbeadásnál, nem tudom mi a helyzet, de ha te bérbe adod a lakásod akkor az után elvileg adót is kéne fizetned, de ezt nem tudom, ehez csak annyit értek mint te a lakásvásárláshoz
-
Disque
aktív tag
válasz TeeJay #35862 üzenetére
És arra még nem gondoltál, hogy ha a szerelő lekötött mindenkit az ONT-ről és mégsem volt meg a feltöltési sebesség, hajnal 3-kor meg megvan akkor, nem az a probléma, hogy valami el van kötve és nappal fényt kap az optika, hanem hogy van még a GPON-on pár torrenthuszár akik nappal tolják fel a cuccot mint ha muszáj volna, éjjel meg kikapcsolják a gépet és akkor van up is.
A letöltés azért megy rendesen mert már mindenki letöltötte az egész netet, ha kijön valami új film meg pont nem abban a félórában töltitek lefelé, amíg leér. -
Disque
aktív tag
válasz andrej6917 #42651 üzenetére
Szerintem itt a wan host start és end adress rosszul van megadva, azért nem megy a forvard, próbáld meg úgy hogy azt üresen hagyod
Szerk: Benoe77 is ezt javasolta egy próbát megérhet[ Szerkesztve ]
-
Disque
aktív tag
Manapság már úgy állítják be a legtöbb routert, hogy be van kapcsolva, van rajtuk WPS gomb és a wifi jelszó is rá van írva a router hátuljára, ugyanis a felhasználók többsége azt sem tudja, hogy a routernek van menüje.
Mit, ahogy a mellékelt példa is mutatja, azt sem tudják, hogy a wifi nem azonos az internettel. -
Disque
aktív tag
válasz DonMaster #45632 üzenetére
A népek nagy része azt sem tudja, milyen internetcsomagban van és mekkora a jelenlegi sebessége, több emberrel is beszéltem mostanában aki még mindig abban a hitben van, hogy pl 20 mbites a nete, mert amikor kötötte annyi volt, és fogalma sincs róla, hogy azóta már több emelés is volt. Az árcsökkentés viszont feltűnik. Az átlagember igényeit kell kielégíteni, aki gyorsabb netet szeretne az úgyis feljebb lép egy szintel, ha az ár ezt megengedi.
-
Disque
aktív tag
válasz qqcqqc #45723 üzenetére
Amire én emlékszem a kezdetekben 10/10 15/15 és 20/20 as nettel indultak 2500,3500 és 4500 ft-os árral
azután voltak emelések, de a topnet feltöltése nem emelkedett annyival mint a többié, a letöltési sebesség meg akkoriban is olyan magas volt, hogy nemigazán érte meg, úgy mint most a gigabites net, és azóta még 10 év sem telt el. -
Disque
aktív tag
válasz szőr Artúr #46614 üzenetére
Nem tudom hol laksz de a XV. kerületben hálózati karbantartás volt, akár az is bezavarhatott, és holnap éjfél 1 és 6 között ismét lesz, ráadásul több helyen.
-
Disque
aktív tag
Az én érdi ismerőseim nem panaszkodnak a net sebességére, sőt azt mondják sokkal gyorsabb mint az előző volt, igaz szerintem azt sem tudják mi az a speedtest, de az átlagfelhasználó ilyen, ráadásul mindez kb fele annyiért mint előtte fizettek a T-nek, ráadásul van analóg adás is, nem kell set top box.
Hidd el nekem a népek java része azt sem tudja milyen internetcsomagban van, és a belassult digi is gyorsabb mint az "atomstabil" T-s net, amire azért volt panasz az elmúlt pár évben. -
Disque
aktív tag
válasz Xanax88 #48221 üzenetére
Az nem lehet, hogy rossz felhasználónevet/jelszót kaptál a tulajtól, azt amit ők használnak, és azért nem tudsz felkapcsolódni, mert már használatban van, miközben a digi azt látja, jogosan, hogy él a kapcsolat és használják a netet?
(#48227) sooty81: a bejövő levelezéshez a digi pop szerverét add meg a kimenő levelezéshez a gmail smtp szerverét én is úgy használom, és megy mobilnettel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok