Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30719) J0shu4M1ll3r válasza radi8tor (#30696) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Tiszta sor, és értem. Nekem viszont úgy tűnik, hogy ha reklámoznak 1000es netet, akkor abban az is bele tartozik, hogy mindent megtesznek,hogy az el is érhető legyen. Ezért kérdeztem úgy, hogy elképzelhető, hogy valamit még nem cseréltek, mert akkor no para, de pl ha abszolút lehetetlen oda azt bekötni, akkor meg átváltok 500ra és megint no para.

@TeeJay
Erre gondoltam én is, és akkor azt kapom teljesen, amiért fizetek, de azért várok még egy kicsit, hátha tudnak még mit fejleszteni.

@lev258:
Jelen eset lényege nem az, hogy a minimum garantáltat átlépik, hanem hogy többnek van beállítva. Az kérdésen felüli, hogy ár/érték arányban és eddigi tapasztalataim alapján ügyfélbarát szempontból is jók, de nem erre irányult a kérdés ;)

@wwenigma:
No offense, de nem biztos, hogy a "Gondolkozzatok már" nyitás megfelelő hangnem. Nem állítottam, hogy csúcskihasználás az elvárt minimum. De akkor nézzük más szemszögből a kérdést. Ha azt reklámozza, hogy ennyi netet annyiért lehet kérni, akkor legyen meg a net. Nem baj, ha nincs meg, mert mint korábban mondtam, max átváltok 500ra, csak akkor elvárom, hogy monják is, hogy "bocs pajtás, de ott nem lesz 1000es net". Itt a lényeg azon van, hogy ha fizetek egy szolgáltatásért akkor kapjam is meg azt. Ha az nem elérhető akkor meg sorolják fel az elérhetőt, és abból válogatok. Ennyi.

@DonMaster:
Nem feltétlen a 100%-os kihasználás, meg a torrentezés orrvérzésig a lényeg. Mint mondtam, ha nem megoldható, akkor váltok, és annyit kapok, amennyit fizetek. Tisztában vagyok vele, hogy nem tudom teljesen kihasználni, de ha annyit fizetek, akkor elvárom, hogy meg is kapjam. De itt is kiemelem, hogy nincs baj, ha azt mondják, hogy nem tudnak annyit, mert akkor váltok, és ott meg simán megkapom amiért fizetek. Lehet, hogy csak én gondolom így, de szeretem maximálisan megkapni a szolgáltatást, amiért fizetek. Mert ha pl nem lehet megoldani, akkor úgymond havonta kidobok 1000 Ft-ot az ablakon, ami akárhogy nézzük értelmetlen.

Összegezve arra lettem volna kíváncsi, hogy miután nálam megemelték, elképzelhető-e, hogy valamit még fejleszteniük kell a lépcsőházban, hogy meg legyen a sebesség. De akkor még várok, meg nézegetem, aztán, ha azt mondják, hogy ott ennyit bírnak adni, akkor váltás 500ra és ugyan ott vagyok net ügyileg, de van +1000 Ft-om.

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.