Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-04-23 20:12:23

LOGOUT.hu

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8501) hb000 válasza rocket (#8498) üzenetére


hb000
aktív tag

No, a válaszokból már látszik a probléma lényege. Én a felsoroltakért nem akarnék fizetni, de ha csomagban lennének, nem is lennék rákényszerülve. Az előtted írók másik négyért adnának pénzt. Ha meglenne az a "kiemelt" csomag, akkor abba mondjuk beleraknák a te négyedet, meg bordi10 másik említett négy adóját 2000-ért. Te azt mondanád, hogy ez így drága, mert csak négyet nézel és az miért nem lehet külön csomagban feleennyiért. Jó, lenne tehát bordi-féle prémium csomag, meg rocket-féle prémium csomag 4-4 adóval. Erre jönne gizike, hogy neki kell gizike-féle, mert őt a cc-t, az mtv-t, az axn hd-t, meg a spektrum hd-t akarja nézni és nem akarja mindkét prémium csomagot megrendelni 2000-ért, amikor csak négy adót néz.
Emiatt azt gondolom, hogy egyfelől igazatok van, de én még olyan szolgáltatót nem láttam, amelyik ezt a csomagozást tisztességesen csinálta volna. Meg lehet nézni a lehúzós szolgáltatók csomagjat (t, upc), tipikus eset, hogy beleraknak max 2 érdeklődésre számot tartó adót és mellé 4-5 szart. Sőt, a fenti példa alapján még jóindulatot feltételezve sem oldható meg tökéletesen a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#8502) dh66e válasza ronson (#8500) üzenetére


dh66e
veterán

Jogos!Őket csak a pénz érdekli amúgy is.

rocket

Ebből az egyedüli a CC amit tényleg sokan hiányolnak. :) Olvasd el a digi filozófiáját-megtalálod a honlapon- és rájössz hogy miért nincsenek csomagok.
Persze mindent lehet jobbá tenni,de azt is nézni kell hogy milyen áron.Digisekkel beszéltem nemrég és azt az infót adták hogy nem lesznek csomagok mert akkor minden borulna teljesen más árakról kéne beszélni és a technikai hátteret is keményen meg kellene dolgozni ami szintén érintené az előfizetési díjakat és nem csak azokét akik hajlandóak lennének többet áldozni csomagokért és egyéb plusz szolgáltatásokért.Az előfizetők így is gyűlnek szépen.A Budapesti lakótelepeken ahol elérhető a szolgáltatás durván kinyomták a T-t és sok más szolgáltatót ezekkel az árakkal.Ennyi pénzért sokan hajlandóak lemondani egy CC-ért vagy egy sportklubbért.Nálunk a házban(30 lakás) egy db T-s előfizető maradt Vidanet meg egy se.Válság és pusztulat van a digi így is nyerő marad.Ennyi.

(#8503) br.rak válasza ronson (#8500) üzenetére


br.rak
őstag

Őket csak a profit érdekli, hiába van kikötve pl a F1 esetén, hogy előfizetéses csatornán nem mehet, pár hónapja volt egy hír , miszerint a BBC elég sok futam közvetítési jogát (köztük a Brit futamét is ) lepasszolta a SKY-nak
a SPORT 1/2/M esetén az nyilatkozták , hogy nekik nem gazdaságos átállni HD-re, csak akkor ha az EU/állam add nekik támogatást.
A Digi, ahogy megkapta eddig az UEFA-tól a jogokat, szerintem a jövőben is meg fogja kapni, amíg van olyan kereskedelmi v. közszolgálati csatorna ami, add heti 1 v 2 meccset és elvileg az M1 fog sugározni szabadon hetente egyszer.

Br

(#8504) rocket válasza ronson (#8500) üzenetére


rocket
nagyúr

Szegyen vagy nem ez uzlet, a szponzorok diktalnak, ok meg minnel magasabb profitot szeretnenek, ami a fizetett jogdij es a lefedettseg kombinacijabol all ossze, es egyatalan nem feltetel, hogy az elofizeto HD-ben nezhesse a meccset.

Ezert szolt kozbe az UEFA amikor a TV2 a PRO4-re szamuzte a keddi BL meccset, a DIGI nelkul kevesnek iteltek meg a lefedettseget. (ami egyebkent a szerzodesek resze.)

Az a csoda nem vettek el eddig a DIGI-tol BL jogokat, mert a ~24%-os lefedettseg edes keves, azt tudom elkepzelni hogy nem volt jelentkezo megfelelo ajanlattal, igy osszesegeben inkabb a magasabb profitot valasztottak.
Mivel Magyar resztvevo nincs a BL-ben, igy biztos nem voltak egetrengeto ajanlatok, mint mondjuk hasonlo esetben Nemetorszagban, vagy Angliaban lenne.

DIGI maga alatt vagja a fat, azzal hogy 2 es fel eve keptelen megegyezni az UPC/T-Home parossal, elfognak bukni egy csomo kozvetitesi jogot, mert lesz olyan ajanlat ami mar a fizetett jogdij es lefedettseg tekinteteben is tul tesz a DIGI-n.

#8502: Filozofia? uzlet az alkalmazkodasrol szol a piac igenyeihez, es nem filozofiazasrol.

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#8505) br.rak válasza rocket (#8504) üzenetére


br.rak
őstag

A DIGI közel 30% -kal igért rá a BL-re/EL-ra ,a mögötte lévő árajánlathoz képest.
A Serie A esetén közel 25%-kal.
Amíg a sport TV-nél vannak a magyar bajnoki/kupa/stb meccsek, amik horribilis összegeket emésztenek fel (és ezt is csak azért, hogy a digi elől vigyék el és nem lehet rosszabb feltételekkel szerződni, mint azt megelőzőleg), addig nem valószínű a sport TV-n lesz más, csak úgy ha lemond a magyarról, de azt meg nem hiszem hogy bevállalnák. Jobban jön nekik a magyar nézettség, mint a BL vagy akármi más.

Br

(#8506) rocket válasza hb000 (#8501) üzenetére


rocket
nagyúr

Sikerult olyan temarol irnod amirol szo se volt.

Nem mondta senki 28 csomagot csinaljanak, legyen egy premium ahova betudjak rakni a hianyolt csatornakat es az uj csatornakat, es emelni az arat ha ehez az kell, akinek nem kell nem fizet elo ra, ilyen egyszeru.
Az, hogy a lehetoseget se teremtik meg az elofizetonek a valasztasra, begyokosodott latasmodra utal, foleg egy profit orientalt uzleti vallalkozas szempontjabol.
(hangsulyozom itt semmi extrarol nem beszelunk most, olyan csatornakrol van szo amik mar voltak a DIGI-nel is, es vannak mas szolgaltatoknal is.)

Azzal mar mindenki tisztaban van, hogy olyan sose lesz, hogy azokat az adokat kerek sajat csomagba amit akarok.

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#8507) rocket válasza br.rak (#8505) üzenetére


rocket
nagyúr

Viszont ezt tudja a DIGI is, es lehet legkozelebb mar joval kevesebbet igernek, es valaki beelozi oket.
Igy szoktak pofara esni a radiok amikor palyazttatjak a mar meglevo frencvenciakat, es elbukjak, aztan utolag meg ugye megy a nyafogas.
Radio1 az egyik legujabb ilyen aldozat, most nyomatjak az onreklamot, hogy gonosz media tanacs elhallgatattja a fiatolok koreben legnepszerubb radiot Budapesten a jelenlegi frekvencian, es ugy allitjak be magukat mint aldozati baranyok, kozben az alacsony osszegu ajanlatuk aldozatai lettek.

Mondom maga a jogdij csak egy dolog, lehet jobb az UEFA-nak (szponzorok az elsok ugye) X osszeg es Y lefedettseg, mint X+20% osszeg es X-65% lefedettseg.

Sport 1-2 lefedettsegben csunyan elveri a DIGI sport adoit, szponzorokat meg konnyen talalni ha BL-rol van szo, es mostmar az UPC es T-Home se fogja eroltetni a DIGI sport adoinak a felvetelet, sot az UPC biztosan nem mert nekik sajat erdekeltseguk a Sport1-2.

Majd kiderul milesz :)

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#8508) Kwisatzh


Kwisatzh
senior tag

Már ezerszer lerágtuk ezt a csontot.

A digitális adás PONT NULLA forintba kerül, tehát ajándék.

Miért? Mert a 60 analóg csatornáért sem sok a 3100, máshol is ennyibe kerül kb ennyi analóg csatorna.

A digitális adás tehát INGYEN van, vagyis AJÁNDÉK a DIGI től, ergo kívánságaink lehetnek, de "kritika" az nem....

Nekem ez a véleményem.

Nekem egyébként a CC, a Filmmúzeum, és az AXN sci fi, valamint stb nélküli, csak kártyás HBO kéne..... :C

[ Szerkesztve ]

[moderálva]

(#8509) Lacass


Lacass
csendes tag

Sziasztok !
Valaki tudja mi a helyzet a dorogi digitális adással ?
Létezik már azt tudom,de pár csatorna hiányzik !
Ha tudja valaki az összes frekvenciát akkor legyen kedves ossza meg velem !
Köszönöm !
üdv:

...: Lacass

(#8510) rocket válasza dh66e (#8502) üzenetére


rocket
nagyúr

A DIGI-sek azt mondjak amit hallatni szeretnenek, mondva csinalt uruggyel tele a padlas :)

Olvasgasd a Facebookot milyen sablon valaszaik vannak, a kedvencem az amikor valaki ir, hogy nincs vonal a vezetekes telefonjan, erre azt tanacsoljak neki hivja fel a 1272-ot :DDD
Arra nem gondolnak, hogy nincs mobil, utcai telefon, es a szomszednal sincs vonal.
Raadasul semmi olyat nem intez a telefonos ugyfelszolgalat amit emailben ne tudnanak megtenni, ugyfelszama van mindenkinek.

Valsagot felesleges ide keverni, mert havi szinten 4-5 doboz sor, es 2 doboz cigi ararol beszelunk.
Raadasul ugye nem arrol volt szo, hogy a jelenlegi kedvelt csomagokba gyurjek be az uj adokat, es legyen azoknak magasabb az ara, hanem hogy legyen 1 premium csomag.

#8509: Miert nem csinalsz egy teljes keresest?

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#8511) aranymakk válasza Grifid (#48) üzenetére


aranymakk
tag

.

[ Szerkesztve ]

(#8512) br.rak válasza rocket (#8507) üzenetére


br.rak
őstag

A digi szerintem nem mer kockáztatni, a sport az egyik legnagyobb aduja, ha azt elveszti mehet a levesbe nagyon sokaknál. A lefedettség meg csak egyenlő ajánlat (Ha jól rémlik 5% körül árkülönbségen belül ) esetén mérvadó
A SPORT TV meg a magyar focival van így, ha az nincs meg, szintén lehúzhatják a rolót képletesen (lemennének a SportKlub kategóriába, amit én pl egy kicsit hiányolok pl: az EBEL miatt is) és beléjük nem önti a pénzt úgy az UPC.
Miért kockáztatna meg egy dupla vagy semmit akármelyik cég, a digi képes lehet horribilis kölcsönöket lehívni (ami kicsit piactorzító, de ez van), nem sokon múlt, hogy ne a sport TV-nél legyen az NB1 ( a Sport TV-nek még éppen megérte megadni azt amit a digi kínált)

(#8513) aranymakk válasza Lacass (#8509) üzenetére


aranymakk
tag

A digi honlapja is sokat segíthet...

(#8514) Lacass válasza aranymakk (#8513) üzenetére


Lacass
csendes tag

Sajnos nem segített a Digi honlapja,mert ott nem tették közzé :(
Teljes keresést lefuttattam,de nem találta meg a sport1-2-t se és az m1,m2 duna is kimaradt !
Kézi beállításnál csak az m1,m2...-t találtam meg a sport1-2 az nincs !
+A natgeo wild is csak angol !
Reméltem,hogy van itt valaki aki tudja a sávszélességet a csatornákhoz !
Azért köszönöm !
üdv:

...: Lacass

(#8515) ronson


ronson
őstag

Mondjuk nem értem, hogy a királyi csatorna, miért nem tudna profitálni a BL-ből.
Országos HD lefedettség.

Már legalább az F1 oda került, ahova való.

(#8516) Kwisatzh válasza Lacass (#8514) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

A natgeo HD-k angol nyelvűek.

A többi problémád okát nem tudom...

( Hogyan, és honnan is tudhatná bárki a frekiket ha a DIGI honlap szerint még nincs is digitális adás Dorogon??? :W )

[ Szerkesztve ]

[moderálva]

(#8517) tope


tope
addikt

Műholdas TV-nél lehet több tévére is kérni beltérit, úgy értem 3-nál többre, és ha igen, mennyibe kerülne ?

(#8518) Killing válasza Kwisatzh (#8516) üzenetére


Killing
addikt

Hallottam valahonnan hogy lassan lesz rajtuk magyar hangsáv is. :K

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#8519) Kwisatzh válasza Killing (#8518) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

Hallani én is hallottam, de egyelőre csak egy + BULGÁR hang lett a natgeo HD.-n.. :W

[moderálva]

(#8520) dh66e válasza tope (#8517) üzenetére


dh66e
veterán

Kérdezz rá a műholdas topicban. :)

(#8521) dh66e válasza ronson (#8515) üzenetére


dh66e
veterán

Pedig egyértelmű.Nincs rá pénz.

(#8522) ronson válasza dh66e (#8521) üzenetére


ronson
őstag

Na hagyjuk már, egy normális szakértő csapat, szerintem csinálna annyi hasznot rajta, hogy egy rövid lejáratú hitel is bőven kijönne belőle. Csak hát szakértők, helyett itt párt katonák vannak. Lásd Rákay Philip.

(#8523) dh66e válasza ronson (#8522) üzenetére


dh66e
veterán

A politikát ne keverjük ide mert mióta világ a világ kis hazánkban minden csapat ezt csinálja, a néző pedig nagy ívben le van.......,bár mostanában pár műsort végig tudok nézni.

(#8524) sztothj


sztothj
tag

Nem tudjátok hogy a RTL klub mikor lesz már normális képarányú a diginél?

Az idő a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli.

(#8525) Misi 007 válasza sztothj (#8524) üzenetére


Misi 007
Közösségépítő

Nézd a teszt adást azt nem kell nagyítani mert jól van cropolva! :D

(#8526) vadcitrom


vadcitrom
tag

Sziasztok!

Az HBO csak boxon keresztül vagy CI-n kersztül is megy?

(#8527) Dog 11 válasza vadcitrom (#8526) üzenetére


Dog 11
tag

Csak boxon keresztül.Kártya-box párosítva.

(#8528) M_AND_Ms válasza sztothj (#8524) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Majd ha a Nasa is besegít a Diginek... ;]

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#8529) JHONNY 79


JHONNY 79
aktív tag

Sziasztok!
Kistarcsán áttért valaki már a Digi Tv-hez?Érdekelne mik a vélemények a kábeltévé és internet szolgáltatással kapcsolatban?Érdemes a UPC-t lecserélni?

(#8530) Kwisatzh válasza JHONNY 79 (#8529) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

Áááá nem, mi mind hüjje mazochisták vagyunk..... :DD

Én pl duplán, mert két digi előfizetésem is van.... :C

[ Szerkesztve ]

[moderálva]

(#8531) Misi 007 válasza JHONNY 79 (#8529) üzenetére


Misi 007
Közösségépítő

UPC-t szerintem bármire érdemes lecserélni ha van rá lehetősége az embernek...

(#8532) Zlin50 válasza Misi 007 (#8531) üzenetére


Zlin50
senior tag

Mi a baj vele, ár vagy minőség?

"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"

(#8533) Misi 007 válasza Zlin50 (#8532) üzenetére


Misi 007
Közösségépítő

Én anno aláírtam egy két éves hűséget náluk hülye fejjel.
Az első genyóság az volt hogy egy oldalúan emeltek árat.
Már nem tudom pontosan mennyit fizettem a netért meg a tv-ért de 10 felett volt az tuti.
1 évig kb semmi gondom nem volt velük aztán állandóan volt valami.
Hol a nyomoronc analóg adás xarakodott hol a net.
Már alig vártam hogy lejárjon a két év és mehessek a csába tőlük.
Az is emlékezetes volt mikor 1 hónappal előtte közöltem hogy amint lejár a hűség nem kérek tovább belőlük és mikor rájött az ügyintéző hogy hiába ajánl olcsóbb árat akkor se maradok akkor szépen közölte hogy mivel még van 1 hónapom hátra jöjjek be 3 nappal előtte és mondjam le akkor mert nem veszi be most a gép. Na persze...
A Motorola kábel modem alja "csöppet megsérült" annyiszor találkozott a fallal de egy szót se szóltak érte mikor leadtam...

lin50: nekem kábel netem volt akkoriban

[ Szerkesztve ]

(#8534) Zlin50 válasza Misi 007 (#8533) üzenetére


Zlin50
senior tag

Kábelmodem, az mihez kell? Nem UTP a net, meg sima coax a TV?

"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"

(#8535) Kwisatzh válasza Kwisatzh (#8530) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

A másodikat elmesélem:

Egyszer egy szép napon mikor becsapáztam az irodámba, a lépcsőház ajtón észleltem, hogy bekábelezte a házat a DIGI. Addig csak UPC volt a házban. Tíz perc mulva már le volt mondva az UPC, (ebből nyolc perc volt, amíg arra vártam hogy ügyintézőt kapcsoljanak, aztán persze nekem is ajánlgattak fűt fát zöld rétet....) Fél óra múlva meg már a DIGI irodában álltam, és írtam alá a szerződést..... :C Jó nap volt. :DD

Jah én is 10 rugó körül fizettem a fosch netjükért, meg a telefonért.... Most 3100 a ceh, és a net ötször gyorsabb. Tv-m nem volt náluk soha.

A lakásban meg már ezer éve DIGI net és tv van, előtte ott meg a THOME fosch volt.

[ Szerkesztve ]

[moderálva]

(#8536) JHONNY 79


JHONNY 79
aktív tag

Köszönöm a hozzászólásokat.Kistarcsát nemrég vezetékelték be a Digisek,ezért kérdezem mennyire kiépült a hálózat.Úgy halottam hogy a net elég jó,viszont a tv adással akadnak problémák.

(#8537) Kwisatzh válasza JHONNY 79 (#8536) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

Jah, akadnak problémák.... Mert máshol aztán sose... :W

"ezért kérdezem mennyire kiépült a hálózat." Válasz: Megnézed a honlapon a te utcádban elérhető-e már, mert sajnos nem tudjuk hollax? :DD

Ha igen:
Szvsz, nyugodtan gyötrőggyéé még a szolgáltatóváltáson... :DD

ha nem:
Felhívod az ÜFSZ és megkérdezed: Mikor? Aztán ha bekötik lásd fenn:
Szvsz, nyugodtan gyötrőggyéé még a szolgáltatóváltáson... :DD

[ Szerkesztve ]

[moderálva]

(#8538) Morris válasza Kwisatzh (#8537) üzenetére


Morris
veterán

Hát ha a Trétől szabadul, akkor valóban gyötrelmes lesz ;] :DDD
Mi csak 4 hónapon keresztül csevegtünk az üfsz-al, mert folyamatosan küldték a csekket meg a felszólító leveleket, pedig réges-régen lemondtuk a szolgáltatásukat! :(((

(#8539) Kwisatzh válasza Morris (#8538) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

Akkó nekem mákom volt, hogy 10 perc alatt megoldottam, bár a becipelést nem úsztam meg, mert persze nem jött a szerelőjük a cuccosér, amikor mondták, de lexartam, rászántam azt az egy órát, amíg bevittem a Duna plazaba, mer örültem mint majom a farkának, hogy megszabadultam tőlük... :DD

[moderálva]

(#8540) Ciripke válasza sztothj (#8524) üzenetére


Ciripke
tag

A kérdésedből arra következtetek, hogy az RTL klub nem 16:9-es képarányban jön?
Most tervezek előfizetni digire, ezért kérdem, hogy a képarányok hogyan alakulnak diginél?

(#8541) Watt25 válasza Ciripke (#8540) üzenetére


Watt25
veterán

Tudtommal az van, hogy hivatalos úton az RTL Klub 4:3-as letterbox-ban küldi a jelet a Digi-nek. (Ez valami direkt kiszúrás lehet, a MindigTV-vel is ezt csinálták az első hónapban.)
De a Digi létrehozott egy RTL Klub teszt nevű csatornát, ahol 16:9-ben adják, de ahogy írta itt Misi, valszeg csak crop-olják a kapott képet. (Tehát csak arra jó, hogy automatikus képarány beállítás esetén is szépen kitölti a képet a TV, de a felbontása elvileg rosszabb, mint lehetne.)

[ Szerkesztve ]

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#8542) digikábeles válasza Misi 007 (#8533) üzenetére


digikábeles
aktív tag

Nekem is kiszámláztak 4 hónapnyi "hűtlenségért" 42 ezer ft.-ot amit be is fizettem. De egy ajánlott levél 2200 ft. illetékbélyeggel Pécsre csodát művelt. Nem telt el 2 hét, és már utalták is vissza az összeget.

(#8543) br.rak


br.rak
őstag

Sziasztok!

Tapasztalt valaki olyat, hogy néhány csatorna eltűnt Budapesten DVB-C -n? (AXN, sport1/2/M)

Br

(#8544) digikábeles válasza br.rak (#8543) üzenetére


digikábeles
aktív tag

Nálam jön mindegyik. /Bp. XIII.-ik ker./

(#8545) LÁZ


LÁZ
addikt

üdv mindenkinek, arra lennék kiváncsi, hogy a digi szolgáltatása elérhető e vajon a 13.ker futár utcában, (irtam emailt nekik - még nem válaszoltak 2napja, telón 2x próbáltam - afk).

Azt láttam, hogy a váci úton van üfsz, de kérdés, hogy ide behúzzák e, upc-ről váltanánk kábeltv+net-re. Megspórolnék egy jó kis üfsz-os sorbanállást, ha tud vki infót, megköszönném. :R

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#8546) Killing válasza LÁZ (#8545) üzenetére


Killing
addikt

A digi.hu csodákra képes! 2 percembe se derült kideríteni hogy nem elérhető.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#8547) aranymakk válasza Killing (#8546) üzenetére


aranymakk
tag

Így van :D

LÁZ: ja és szerintem ne is számíts rá, hogy behúzzák neked :) külön kérésre (nekem egyébként 2 hét volt mire válaszoltak bármilyen kérdésre), de ha a közelben van akkor szerintem nem sok idő és nálat is lesz, mint választási lehetőség...

(#8548) Kwisatzh válasza Killing (#8546) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

Bazze hogy ennyi nettudatlan járjon ide.... Pedig azon a nyomi honlapon tényleg 2 perc alatt meg lehet keresni az utcákat.... :W

[ Szerkesztve ]

[moderálva]

(#8549) rocket válasza Kwisatzh (#8548) üzenetére


rocket
nagyúr

Lehet itt valaki 1 perc alatt valaszol, nem akarta pazarolni az idejet, van akinek minden perc draga :)

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#8550) Kwisatzh válasza rocket (#8549) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

Háá ez szerintem csak abban a roppant valószínűtlen esetben lehetséges ha pont abban az utcában lakik mint az érdeklődő tudatlan+ éppen benn lóg a fórumon.... (Bár még az utca egyezés sem életbiztosítás, hiszen vannak utcák ahol csak az egyik oldal van pl még kész, tehát házszám egyezés kéne a tutihoz.....)

Mennyi lehet ennek a valószínűsége?? Naugye....
Persze ha poénnak szántad akkor :DD :DD :DD

[ Szerkesztve ]

[moderálva]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.