Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
Ezen a hivatalos oldalon minden levan irva közte az is,hogy analógon-digitálisan is fogható
itt olvasd el! -
rocket
nagyúr
Viszont ezt tudja a DIGI is, es lehet legkozelebb mar joval kevesebbet igernek, es valaki beelozi oket.
Igy szoktak pofara esni a radiok amikor palyazttatjak a mar meglevo frencvenciakat, es elbukjak, aztan utolag meg ugye megy a nyafogas.
Radio1 az egyik legujabb ilyen aldozat, most nyomatjak az onreklamot, hogy gonosz media tanacs elhallgatattja a fiatolok koreben legnepszerubb radiot Budapesten a jelenlegi frekvencian, es ugy allitjak be magukat mint aldozati baranyok, kozben az alacsony osszegu ajanlatuk aldozatai lettek.Mondom maga a jogdij csak egy dolog, lehet jobb az UEFA-nak (szponzorok az elsok ugye) X osszeg es Y lefedettseg, mint X+20% osszeg es X-65% lefedettseg.
Sport 1-2 lefedettsegben csunyan elveri a DIGI sport adoit, szponzorokat meg konnyen talalni ha BL-rol van szo, es mostmar az UPC es T-Home se fogja eroltetni a DIGI sport adoinak a felvetelet, sot az UPC biztosan nem mert nekik sajat erdekeltseguk a Sport1-2.
Majd kiderul milesz
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Ciripke
tag
Értem, szóval nem a tuneren múlik.
Én innen válogatnék:
[link]
Hogy melyiket még nem tudom, de csak egy PCI hely van a többi USB csatis lehet csak. (legalább két DVB-C tuner kell a egyidejü nézés/felvétel funkcióhoz, de hogy pl. az RTL klub is 16:9-be jöjjön gondoltam egy DVB-T-t is betennék a mindigtv-nek. ) Aztán a többit majd XBMC megoldja.Ez a lap van most hozzá 4 GB memóriával:
[link][ Szerkesztve ]
-
Ciripke
tag
Igen, ilyesmi az elképzelésem, de nembaj, ha nem kombó a tuner legfeljebb még egy megy bele (persze az ára miatt nem mindegy).
Már csak az a kérdésem, hogy miért írják néhány tunerhez, hogy HDTV képes, hogyha tényleg nem rajta múlik? Másikhoz meg nem írják oda, de akkor az eredmény ugyan az lesz. -
hb000
aktív tag
Ilyen problémám nekem is volt, konkrétan egy usb-s dvb-t eszköz halt meg, amikor egy dvb-c usb cuccost is ráraktam. Aztán kiderült, hogy mindenképpen a dvb-t-nek kell az usb0 eszköznek lenni. Némi beállítással össze lehetett hozni és most működik mindkettő egyszerre.
Az viszont tény, hogy egy pci-os kártya nekem is stabilabbnak tűnik, mint egy usb-s cucc. -
-
Raga
senior tag
Nem írsz hülyeséget, pont tegnap beszélgettem erről egy Digi szerelővel, aki elmondta, hogy ők tárgyaltak az HBO-val szabad kártya ügyben, de azok elzárkóznak ettől, mert így sokkal biztonságosabb nekik.
Viszont DVB-T-n szabad kártyás az HBO így ott akár feltörhető szerintem! -
hb000
aktív tag
csak egyes típusoknak gondja van 121Mhz-en lévő közszolgálati adókkal
Ez nem a box típusától függ, sokkal inkább a kábelezés minőségétől.
megjelenik egy új freki 129,5
Na, inkább tegyük rendbe:
-a 121MHz helyett 121,5 MHz-en lesz az m1, m2 és duna world HD adása, plusz a három közszolgálati rádióadó
-az új freki a 128,5 MHz lesz (nem 129,5) és azon lesznek a fenti tv adók SD változatai, valamint a duna és a pax.
Legalábbis Bp-en, a többit szokás szerint lásd Ászf-ben.[ Szerkesztve ]
-
zhagyma
őstag
Jé! Tényleg elcsúsztatták 500 KHz-el az alsó DIGI-s DVB-C frekiket. Az alsó tartományban a digitális frekvenciákat úgy számolták mintha a 7 MHz lenne a sávszélesség és így ki is jön a +500KHz-s többlet. Viszont a megadott csatornafrekvenciák különbsége meg továbbra is 8MHz ami 8 MHz-s csatornaraszterre utal. Furcsa egyveleg ...
UI.: Végülis kábeltv esetén úgy gazdálkodik a szolgáltató az erőforrásokkal ahogy csak akar. A lényeg hogy a vevő eszközök képesek legyenek fogni.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Igen, adhatja kártyával, ha kéred! És igen, használható kártya nélkül. Nekem például HD boxom van kártya nélkül. Digitől bérelt.
Ez esetben csakis Box + kártya párosítással nézhetőek a Hábéós csatornák.
Ha megrendeled a hábéós szolgáltatást akkor adja a kártyát és a boxot is egyszerre (és össze is párosítják)[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
"a kártya a szomszédban van"
Akkor hogyan nézi a műholdas adást?"nem jó semmire, nem nyit HBO-t"
Ha nem fizetett rá elő, akkor nem is fogja."nem tudom miért adhatták egyáltalán oda."
Hogy tudja fogni a műholdas Digit.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
veterán
Kábelesnél csak akkor adnak kártyát, ha HBO-ra is előfizet.
A kártyát a boxszal párosítják, de ez a box lehet saját is. Utána a kártya más boxszal nem fog működni. Valószínű ezért nem jön a szomszédnál a HBO.Mondjuk, hogy mire van előfizetése azt ő egyszerűen meg tudja érdeklődni az ügyfélszolgálaton, de magán a számlán is szerepel, mint kiszámlázott tétel. Én legalábbis így tennék, ha már elfelejtetem mire szerződtem.
Őrület, hogy egyesek azt sem tudják mire fizetnek havi ezreket!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
zhagyma
őstag
Nagra2 kártyás STB-t korábban osztott a DIGI HBO előfizetés nélkül is. Gondolta majd előfizetnek később. A Nagra2 "kifutó" rendszer volt ami megmaradt műholdról. Gondolom így ingyen "áthozták" kábelre. Érdekes módon a párosítás működött. Ha kihúzták a boxból a kártyát akkor az elkezdett hisztizni (korábban cigam kolléga járt így). Valójában nem csinált semmit az FTA csatornákkal és mással sem az HBO aktiválás hiányában ...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz br.rak #10581 üzenetére
Köszönöm az infót. Találtam még egy készüléket Amiko STHD-8800 arról is jöhetne némi tapasztalat.
Hamarosan itt az olimpia meg a Foci Eb, s ugye van még az F1 is HD-ban s nem ártana valami cucc amivel tudnék felvenni. Ezért ez a sok érdeklődés.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Kwisatzh
senior tag
válasz br.rak #10582 üzenetére
Köszi. Nincs az égvilágon semmi jelentősége. Eddig csak a DIGI "próbaboxa" volt egyszer percekig bedugva, egyébként soha semmi a scartba. A HDMI-n jövö 576i-t felskálázza, a régi dvd lejátszónk (Thomson scenium) HDMI-n volt rádugva, és elég szép volt a felskálázott kép.
Pont ezért lepődtem meg, mert én még olyan ótvar képet mint ami abból a boxból jött ki nem láttam rajta soha. A saját tunerje analóg adásait felskálázza, box, videomagno, stb meg sosem volt rajta. ezért volt megdöbbentő szembesülni az 576i-vel.
Arra viszont jó volt, hogy lássam, milyen lenne ha HBO ra előfizetnék... Egy fillért sem adnék érte.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
zichie
senior tag
válasz br.rak #11175 üzenetére
Korábban volt róla szó, hogy a magyar nyelvű NatGeo Wild HD egyszerűen megoldható Digikábelen. A lehetséges alternatívák:
1. NatGeo Wild HD képe HD boxról, NatGeo Wild analóg változatának hangja PVR-es analóg HDD felvevőről hozzá timeshiftelve a képhez,
2. NatGeo Wild HD képe HD boxról, NatGeo Wild SD válatozatának hangja PVR-es SD boxról hozzá timeshiftelve a képhez,
3. NatGeo Wild HD képe dvb-c tuneres tévén, NatGeo Wild analóg változatának hangja PVR-es analóg HDD felvevőről hozzá timeshiftelve a képhez,
4. NatGeo Wild HD képe dvb-c tuneres tévén, NatGeo Wild SD válatozatának hangja PVR-es SD boxról hozzá timeshiftelve a képhez.
Szerencsére az SD és az analóg változat adása pár másodperccel előrébb jár, mint a HD változat, így hozzá lehet timeshiftelni az esetek többségében.
-
Azurooandrew
tag
válasz br.rak #11847 üzenetére
Igen, szerintem is ez a gond, azok mind elég gyenge felbontású anyagok, nem beszélve az archív mérkőzésekről...
Ha elindulnak megint a PL meccsek, akkor nem lesz ilyen gond, már a sima SD digitális is nagyon szép, de HD tényleg kemény.
Ha már itt járunk, azt észleltétek, hogy mikor nem PL hanem FA vagy Liga kupa meccs volt akkor nem volt olyan jó a minőség ? - tudom azóta egyik már átment a Sport1-2-re, de az ottani spanyol La liga meccsekhez képest is gyengébb volt a kép a kupameccseken.
-
-
Flashget
félisten
válasz br.rak #12207 üzenetére
retek tulajdonában volt és úgy volt a digi megveszi a csatornát (nagy hal a kicsit megkajálja effekt) de valamiért nem lett üzlet és az IKO lett a közvetlen tulaj..náluk meg van pénz.
na meg megy a brutyizás is MTVA-SK-Sport1 között..a digisport ellenében.
mi meg szopunk userek..Realme GT Master Edition
-
dh66e
veterán
válasz br.rak #12639 üzenetére
Valószínűleg az van hogy belekerült a műholdas beltéri specifikációjának egy része is( pl.diseq) a leírásba.Sokszor ugyanazon a típusszámon dobnak piacra terméket és egyetlen betű különbségnél van lehetőség a hibára,nem egyedi eset.
Egyébként nyolc napos elállási joga van(netes vásárláskor) megveszi, kipróbálja és ha nem tettszik megy vissza,legalább ír egy pár sort ide is hogy hogy működik mit tud valójában és mit nem.
Wifihez elég egy usb-s stick is ezért nem kell látnod külön antenna csatlakozót.az más kérdés hogy valójában támogatja e, és milyen(drága) stickkel működik stb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest