Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Kwisatzh
senior tag
válasz
M_AND_Ms #9999 üzenetére
Kezd elegem lenni belőled. Mondhatnám úgy is, hogy neguntam az állandó alaptalan piszkálódásod.
Nem szóltam le senkit csak a KÖZTUDOMÁSÚ statisztikára utaltam amely szerint egyre kevesebben nézik. "szvsz a kutya sem nézi már a közszolgátiakat"
Ebben nem volt semmi "leszólás", "fröcsögés" meg pláne nem volt szerintem, mert azt is csak te szoktál!
Olvas értelmez, és megkérnélek, hogy mással kötözködj, bár úgysem bírod ki...
-
Kwisatzh
senior tag
válasz
Pille69 #9995 üzenetére
Sajnos (vagy hálistennek?) sem reggel, sem délelőtt, sem délután nem nézek tévét...
Nagynéha ha van pár percem reggel, akkor bekapcsolom, de hányom kell a "reggelre való műsortól", de ez valszeg az én hibám, és nem mondjuk obersmittseggnyalóé...
Este mikor néznék tévét meg mindig van valami más, máshol ami jobban leköt... Régebben voltak egész jó sorozatok a Dunán, pl. a "Pétervári banditák", de mostanában semmi
Ez van, nem vagyunk egyformák.
-
ronson
őstag
Én is nézem a közszolgálatikat, szerintem vannak jó műsorok rajta.
-
Pille69
tag
válasz
Kwisatzh #9982 üzenetére
Mondhatnám azt is, hogy rosszul tudod, vagy akár azt is, hogy sokan ezt máshogy gondolják. De a lényeg ugyanaz, sokan nézik a közszolgálatit, többen mint gondolod.
A közszolgálatik az utóbbi másfél évben rengeteget változtak, mindenféleképpen előnyükre. Csak nézd végig a műsorújságot reggeltől estig! Reggel az RTL Klubon nincs hírműsor, idióta gyerekműsorok, (Jó reggelt skacok) utána buzi
női magazin,meg mittodoménmi megy. Délután szappanoperák, este valami idióta film és mindez tele reklámmal. A TV2 hasonló, reggel valamivel felnőttesebben indul, 11-től másfélóra EZO.TV, így egykutya. A Cool TV, Viasat3, vagy 6 már sokkal-sokkal jobb. Ott este már jó filmek vannak, de sajnos tele reklámmal. A közszolgálatikon reggel reggelre való műsor megy, napközben akadnak érdekes műsorok is. Előfordul alkalmanként színházi közvetítés, meg normális, jó filmek is, - reklám nélkül - meg a leesős vetélkedő. Sport? OTP Liga, Forma1 is a közszolgálatin van. Előtte évekig tartalmatlan, nem szórakoztató volt a királyi tv, de nagyot lépett előre.
Nemrég a munkahelyemen is szóba került ez a téma, és másnak is ez volt a véleménye. Persze ez többtényezős téma, függ pl. a kortól, beállítottságtól, igénytől, igényességtől, meg biztosan mástól is. -
Pille69
tag
'Az igaz amit leírsz.
...
Tehát ez esetben, k*rv*ra nincs igazad!'Értem. Bár kissé ellentmondásos
a hsz, de meggyőztél. Majd ha USB-s DVB-C tunert akarok venni akkor csak az árcédulát fogom figyelni. Ez számomra valóban fontos információ,
ha itt lesz az ideje, ennek megfelelően fogok eljárni. Köszönöm.
-
bnorci71
addikt
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Kwisatzh #9985 üzenetére
Na itt a lényeg. Nem a frekiváltás verte ki a biztosítékot, hanem a Digi bénázása és az, hogy emiatt minket tartott hülyének.
De úgy látszik, te még mindig nem érted, pedig ha elolvastad volna azt a pár hozzászólást, ami miatt arénázol, akkor rájöhettél volna már rég. De az olvasási képességeidre már többször rávilágítottam.
Majdnem egy szinten vagy a Digi ügyfélszolgálattal.Akinek meg azóta sem jött össze, az vagy most szembesül a dologgal és eddig szatyorban töltötte a hetet, vagy valóban a készüléke nehezen bírható rá az új frekvenciákra és ez ügyben keresi a megoldást itt a fórumon. Ha tudsz segíteni segíts, ha nem, akkor lépd át a témát!
-
Kroni1
veterán
válasz
Kwisatzh #9985 üzenetére
en is be tudtam allitani 10 perc alatt.. persze sok olyan digi user van aki nem olvassa a topicot, es a support tenyleg nem volt a toppon, de hat gondolom nekik is tele volt a tokuk a sok telefonalotol.. remeljuk mar mindenkinek megy minden mint azelott, sztem egy-egy ilyen siman belefer, ha nem lesz gyakori.
-
Kwisatzh
senior tag
Most mááá abba kéne fejezni ezt az egy hetes örjöngést a frekiváltás miatt émbörök...
Ahhoz képest, hogy szvsz a kutya sem nézi már a közszolgálatiakat úgy sírtok mintha nem is tudom a sportadóknál váltottak volna.
-
-
Kroni1
veterán
Srácok!
Nálunk a XIV Nagy Lajos király útján a panel lépcsőházába be van vezetve a DIGI, két lelakatolt szekrény is van egyik NET másik TV felirattal! Ennek ellenére megkérdeztem, azt mondták hogy nincs ott szolgáltatás.. Miért lehet ez? Ki van már építve, de a közös képviselő nem engedi be a céget a lépcsőházba? Erre tudok gondolni, vagy vmi hasonló turpisságra, pedig nagyon átmennék, UPC_nél már betelt a pohár!!!
-
EmThor
addikt
Kipróbáltam SD boxot is másik tévén, tehát ez az a box ami fagyott.
Úgy kezdődött, hogy az eredeti helyén, éjszakára stand-by-ba volt kapcsolva, és az éjszaka során kifagy, már másodszor, mert az irányítóval nem lehet feléleszteni.
Másik tévén toldott koax-szal gyenge volt a jel, akadozott a box, levettük a toldást, 70%-os erősségnél már jó volt, de 20 percen belül itt is megadta magát, csak az áramtalanítás segített, viszem vissza.
-
lungfefe
csendes tag
Nem tudom látta-e már valaki, hogy felkerült a honlapra (DIGI) hogy Dorogon is van digitális szolgáltatás. Minden csatorna meg van kivéve a sport1,2,m és Travel.
Méééér?
-
konrada
tag
válasz
JHONNY 79 #9967 üzenetére
Analóggal HD???
Szerintem valamit keversz. Szvsz. nincs analóg beltéri, mert az csak akkor kellene, ha monitort használsz tévé-kijelzőnek, ezért legfeljebb olyan beltéri van, mely digitálist átalakít analóggá.
Ezt meg minden beltéri tudja, csak a HD beltéri erre felesleges, elég az SD is.
Abban viszont csak mpeg2 vevő van, s mivel a HD-k (a közszolgálatiak tuti) mpeg4-ben jönnek, így az annak a vételére nem alkalmas, de szükség sincs rá, mert azok a tévék, melyek nem képesek digitális jel vételére, általában nem alkalmasak a HD felbontásra sem, SD-ben viszont minden HD-ban adó megtalálható a digitálisok közt.
-
JHONNY 79
aktív tag
Nekem sima analóg beltérivel nem jönnek be a HD adások.Ezeknél a csatornáknál azt írja ki hogy gyenge-vagy nincs jel. Ez ˇnormális ˇ?
-
Kija
aktív tag
Közben visszaálltam a 0.2.1141 firmware verzióra, amit innen töltöttem le:
[link]
Ezzel tökéletesen működik, bejönnek a csatornák és nem is mászik el a freki 122000-re!
Úgyhogy firmwarefrissítéscsere a megoldás.
A művelet utrán minden beállításod elveszik, újra kell beállítani mindent! -
jelentem
csendes tag
midegy akkor is köszi mindenkinek mindent! :-)
-
jelentem
csendes tag
Sziasztok!
M1,M2 csatornák HD, helyett SD, avagy fejlődés visszafelé!
Főszereplő: DigiTV
Figyelem! Mindennemű hasonlóság nem a véletlen műve!Bevezető:
Kicsit felháborító, hogy a Digi hivatalos oldalán nem találtam pontos beállításokat.
Továbbá az is felháborít, hogy 21 percet várattak a telefonos ügyfélszolgálaton, és persze nem ők vették fel, hanem én tettem le a kagylót.A lényeg:
De örülök, hogy erre a fórumra találtam.
Hálám jeléül, amit találtam itt őszesítem, ha még valaki így járna, és ide talál, mit kell tennie:A Kézi keresésben adjuk meg a képen látható adatokat:
Frekvencia: 121.5 MHz ( 1215000 KHz )
Jelarány: 6 000 KBaud,
QAM mód: QAM 256,
KeresésVagy
A Kézi keresésben adjuk meg a képen látható adatokat:
Frekvencia: 128,5000 MHz ( 1285000 KHz )
Jelarány: 6 000 KBaud,
QAM mód: QAM 256,
KeresésSajnos csak SD adásban jönnek be a csatornák, HD adások elszálltak, nemhiába a DigiTV is fejlődik, csak visszafelé!
Ha valaki tud segíteni hogy lehet visszanyerni a HD adásokat azt megköszönném!
Üdv.: Én
-
hb000
aktív tag
válasz
barcahmilan #9946 üzenetére
Manuálisan keresd.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest