Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50310) warcat válasza Assdak (#50302) üzenetére


warcat
veterán

Nade hol van itt kukaszar gear,kinek?
Craftolt cuccokban van 1 millió toughness meg 273k dps,wizard,direkt friss acount,a goldot átadtam másikról, paragon 152,és az utóbbi pár napban pont az extra paragon pontok adtak csak dpst,mert semmi hasznos nem esett tal armoron kívül.Mégis milyen dropról álmodozol ami csodát tesz veled?
Bétában egy teljesen fapados barbárt vittem át 100k dpssel,ugyanúgy pár óra alatt 70 leszel,csupán vissza kell kapcsolni tormentról 63 környékén masterre majd esetleg expertre,ennyi.
A legelborultabb szupergeares t6 csapatok seperc alatt 70ek lesznek,velük nem tudsz "versenyezni",ha meg ott nem rughatsz labdába akkor aztán mindegy,hogy +1 óra vagy sem.
Lvl 60 drop egy lopikulát sem ér 70en,vitatkozni lehet ezzel trifecták stb esetén,de erre meg azt mondom,hogy csupán egy olyan lootot kell találnod pl amunál,ahol megvan a nagy mainstat + crit/chd roll,mert a másikat melléenchantolod és ugy már össze vissza veri a hiperszuper 60-ast.
A paragonnak bizony több értelme van,mert az itemfarmnak tényleg semmi(magad szórakoztatásán kívül)

Persze írt olyat kék,hogy a karaktered szintjének megfelelö main statot/sebzést tudsz ráenchantolni a cuccokra,de ehhez akkor is nagyon speciális rollt kell megtalálni ha igaz is (pl socketes,intes wand of Woh-t,crites mempot) ezekre nevetségesen kicsi az esély,és akkor már kieshet paragonfarm közben is.
Nekem nincs türelmem órákig cotázni sem viszont,ezért választottam az xp+legendary keverékét amit act 1 első quest ad.

EA: It's in the crate!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.