Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2029) Mercutio_ válasza cekkk (#2027) üzenetére


Mercutio_
félisten

Szerintem valami olyasmiről van szó, hogy ha avulás miatt a biztosító nem téríti a teljes kárt, akkor a tulajdonos a különbözet mint kára miatt polgári peres eljárást indíthat a károkozó felé.
Ugyanígy perelhetsz elvileg ha pl. nem vagyoni kár ért, pl. baleset okozta sokk/depesszió, járóképességcsökkenés, stb. amit a biztosító - talán - térít bizonyos mértékig, de te mondhatod azt, hogy azon felül olyan kár ért mint embert ami további kártérítést indokol.

Monduk, hogy itt ki miért akar perelni nem egészen tiszta, ha jól veszem ki a nem sérült bérelt autó bérbeadója mivel a károkozás miatt a bónusza csökken, de az is lehet, hogy már nem tudom követni :DDD

Ettől fügetlenül a minimum, hogy mutasson be valami papírt amiből kiderül kit milyen költség terhel, mert egyébként ha bíróságra megy rögtön igazolható - persze tanúkkal előtte fel kell szólítani, hogy máködjön együtt és adjon meg minden szükséges információt - hogy nem próbálta meg békés úton rendezni a dolgot, egyérteműen haszonszerzés céljából egy bizonyos irányba próbálta a folyamatot elvinni.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.