Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #50041 üzenetére
Eigen, idén a picsaki méretűre levágott farmer short a "divat".
Melack: Lényegében letiltották
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
neduddki hová tűnt? K. rég olvastam tőle bármit is. Magyar/újmagyar mindegy.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
bandus
veterán
válasz Earl_Muttley #50046 üzenetére
Ennyiert kell, akarmi is legyen az
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Ace owner
addikt
válasz Earl_Muttley #50046 üzenetére
Pistont szerezz hasonló árfolyamon és jóban leszünk
Galaxy Fold 4
-
Earl_Muttley
őstag
Xiaomi MiKey valakinek?
Árfolyam legyen 2 hideg Carlsberg vagy TuborgKiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
bitpork
nagyúr
Csak a másik keze annyira elfoglalt volt h nem bírta tartani rendesen a telefont
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #50041 üzenetére
Ez valami absztrakt expresszionista festmény, csak pasztellszínekkel?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
bitpork
nagyúr
válasz macilaci78 #50039 üzenetére
Lattal mar, dzerinted mennyire erdekel ez ha finomat eszek?! kulonben Iza nagyon figyeli hogy a legjobbak keruljenek a talra. Van amikor egy vasarlas 3-4 x per km autokazasbol all csak h minden meglegyen.
-
bitpork
nagyúr
válasz DeFranco #50034 üzenetére
Kérlek alássan: a tepsibe kell süttttőpapper. A kumpli elő van főzve, pici sóval. Vízleöntés után fűszer ( lehet kapni olyan krumpi fűszert ami hasonló a a rázós acsishon amit anno a mekiben lehetett kapni - pl Lucullus fűszersó kumpihon ) majd a süttőpapiron felfekvő alkatrészeket, kb 2-3 cl olajjal finoman végig csurrantjuk. Így megy süttőbe (180-200°c menet közben 1-2 alkalommal megmozgatva. És nincs szag, meg nincs olaj pazarlás.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Sertés szűzérme, békönbé tekerve éppen mediumon, tepsis krunyesz és házi céklaNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz PeeterssoN #50031 üzenetére
Ha elveszik a postán az nagy szívás... inkább elmentem érte magam, az a tuti.
#nincsbennetarcsi
-
krizmo_
addikt
Amikor pár éve el kellett mennem háziorvoshoz (másik településen, mint ahol azelőtt életem), akkor nem kérte a kartonom, hanem felvett egy újat. Bár azt sem tudtam ki volt azelőtt a háziorvosom, sosem voltam nála. Most szintén el kellene mennem háziorvoshoz (csak, hogy legyen), szintén lakhelyváltás miatt... De most is azt mondom majd, hogy csináljon új karton... Egyébként is az előző olyan adatokat vitt be, amelyek nem is valósak, magas vérnyomás, szívritmuszavar...stb...ami eléggé idegesített, de gyorsan kellett egy orvos és amúgy is ezer éves kütyüket használt...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz werszomjas #49999 üzenetére
Nem rég intéztem ilyet. Be kell menned a a régi dokihoz és ki kell kérned a kartonod tőle és azzal átkocogni az új választott dokidhoz és ott leadnod neki.
Ha lakhelyváltozás miatt váltasz másik dokira akkor köteles fogadnia, ha nem akkor opcionális. Utóbbi esetben nem árt megkérdezni, hogy fogad-e (ami azért van, mert az oep-es fejpénz kvótájuk egy felülről zárt előirányzat).
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz Melack #50021 üzenetére
Deal. Holnap meddig is vagy bent? 5 körül el tudlak érni még a munkahelyeden?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
-
ph2012
senior tag
Ilyen kőműves fúrószárral lehet fürdőszobai csempét fúrni: [link]?
Vagy milyen fúróval szokták csinálni?
-
Mercutio_
félisten
válasz bitpork #50012 üzenetére
Az, de már szoboszlón áztatom
Egyébként rettenet, hogy semmi nincs 100km -es körzetben amire érdemes lenne 1 napot rászánni Abádszalók, Eger, Demény már volt, valami új helyre gondolok.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
Ha vasárnap kell vkinek vmi Miskolcról, most boltoljon. Elhozom, ha minden le van beszélve.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mizsala
tag
válasz lorcsi #50008 üzenetére
Igazából szerintem ez háziorvos függő.
Nekem volt, hogy simán csak mondtam, hogy ezentúl ő legyen az orvosom, és semmi egyéb kérdés. Volt viszont olyan is, ahol kérték az előző háziorvos nevét/elérhetőségét hogy átkérjék a kartonomat. (nyilván fogalmam sem volt így elküöldött laborra, hogy legyen nála valami kartonom...) -
lorcsi
veterán
válasz werszomjas #49999 üzenetére
ez a háziorvosos dolog nálunk is aktuális már
sajnos én sem tudomeladó: vadi új soundcore motion+
-
bandus
veterán
válasz werszomjas #49988 üzenetére
Gyradiko
Es ami meg eszmeletlen jo hely: uromi hutte.mpenteken toltunk ott egy ebedet a fonokkel, hat zsenialis volt a sargadinnye leves bacon chipsszel es paradicsommal, meg a hal is. Kicsit kiesik, de ha arra jartok ki ne hagyjatok.
Szerk.
Vikinger ocsmany szerintem, az eker sokkal jobb, picivel arrebb.
Allee csutortoktol tizig van nyitva.[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
macilaci78
nagyúr
válasz werszomjas #49991 üzenetére
Vikinger ajánlott, csak nem szállít házhoz.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MurdR
veterán
A Keletiben jobb Gyrosos nincs az országban. Még a görögöknél sem ettem jobbat.
MG-Pipi (A kis átjáróban van, a főbejárattól jobbra 25m)[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest